Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdecydowanie wole mieć wszystko pod ręką, niż biegać po całym domu, wode spuścić do wiadra i wygodnie wynieść.
W łazience mamy wielką wanne, więc schylanie się do niej na pewno nie byłoby wygodne, a sama wanienka na stojaku zajmuje tyle samo miejsca co komoda już z przewijakiem i półkami.
Moja siostra miała komode i używała ją długo - mały już siedział, a komoda była w ruchu, a ona nie miała totalnie miejsca, bo mieszkali wtedy u rodziców w maleńkim pokoiku.
Ja nie mówie,że kupię taką jak dałam link, bo podobają mi się też inne, zerkam też na okazję używanych i jeśli trafi mi się pasująca do mojej wizji kącika malucha to wezmę, na pewno jakąś komode chcę.
Była jeszcze wersja, że tata zrobi drewnianą, taką na styl komódki z ciuszkami i szafy, ale to wyjdzie jednak drożej więc odpuściliśmy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak samo można patrzeć na wszelakie leżaczki, huśtawki i inne pierdoły - to tylko gadżety, które dużo ułatwiają.
A co z tym później zrobić ? Oczywiście, że nie wyrzucasz takich rzeczy na śmieci, tylko po prostu sprzedajesz dalej, a kasa częściowo się zwraca
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja teraz też mam zagracone, ale już jest zamówiona wielkaszafa i będzie całkiem inaczej w pokoju więc i nie będzie graciarni Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My przy Dominiku nie chcieliśmy znać płci i do końca się trzymaliśmy, mieliśmy niespodziankę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Domiś będzie miał w końcu osobny pokój, bo ciagle był z nami z uwagi na sytuacje z mieszkaniem i, że nie chcieliśmy wkładać tu kasy. Teraz jak się większość wyjaśniło robimy mu pokój, a junior wejdzie na jego miejsce, tzn w naszym pokoju ale kącik fajnie ustronny ( Pokój jest w kształcie litery T). Później jak już maluszek podrośnie zrobimy większy pokój i w nim chłopcy będą razem.
Ja płeć poznałam późno, bo tak miałam wizyty, ale przy dobrym sprzęcie to czasem już w 16/18 tygodniu lekarz widzi.
A mówiłaś już małemu o ciąży ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam już 98 % ciuszków, musze pokupować tylko kilka brakujących, reszta to jak dla trojaczków
Musze jeszcze kupić pościel do kołyski ( mam 1 wypełnienie jakby już z poszewką), do łóżeczka mam 1 i chyba nie kupuje, bo łóżeczko późno pójdzie w ruch, więc będę mogła na spokojnie kupić za kilka miesięcy. Wózek jest tzn nie u nas, ale już jest. Zostało mi do kupienia dużo pierdół, przewijak, leżaczek, czekam na sygnał czy da radę wysłać z Anglii kołyskę no i najważniejsze, bo pokoi dla chłopaków nie may gotowych
Aaa we wtorek idziemy sobie na usg 3/4d, będziemy robić badanie dopplerowskie, no i idziemy głównie dla Dominika, bo mój lekarz nie wpuszcza dzieci, a małemu bardzo zależy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieee nie mam całej jeszcze. Na pewno nie chciałam wszystkiego kupować w ostatniej chwili. Jakby nie było zaczełam 7 miesiąc, a to różnie bywa, pamiętam jak kuzynka urodziła w 7 miesiącu i nie miała nic, rodzina biegała i wybierała za nią.
Imienia też nie mamy wybranego
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest handmade więc foto nic nie da, zewnątrz i wewnątrz jest materiał, hmm jak będe bliżej ogarnięcia ich ( codziennie nowe dochodzą
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, nie pieluchy to ja tylko z wymianki przygarniam , bo stosidło mi się taaaaaaak powiększa, że szok.
No, ale jak wymieniam za rzeczy, które mi tylko zawalają chate to biore, za kase już na razie nic
Teraz jestem w trakcie negocjacji itti bitti s limitek
Ooo powiedz mi, mam w stosidle pieluszkę, niby formowankę, ale w środku słychać taki szelest jakby był tam pul - być może rozwarstwiony - gdyby to była formowanka, chyba nic by w środku nie było nie ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczeły mi przychodzić pieluszki teraz już kolorowe i widzę, że mój małż z coraz większym zaciekawieniem na nie patrzy
Wczoraj włączyłam mu program gdzie był wywiad z dziewczyną z nappime i o dziwo zerkał.
Dianek popatrz może sobie za kieszonkami franiszki, tak na oko bardzo fajne są tzn przynajmniej te xs - pul mięciutki, fajne obszycia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly zwraca uwagę na szcegóły - rózga musi być taka na jaką zasłużyła
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj junior normalnie oszalał
Taaaaaak mnie kopie, że aż boli, Domiś tulił brzuch i pewnym momencie mówi, mamuuuś ale to już musi boleć
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzisz, to nie ja wytłuściłam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie , nie nie mogę, ale powstrzymam się przed wytłuszczeniu czegoś