Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mariolciu kochana, ja się wysypiam, tzn inaczej śpie dużo, ale wciąż mi mało, a teraz jakoś nie jestem śpiąca
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja niczym Mariola śpie w dzień, w nocy buszuje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Panie władzo bo ja bym chciał zgłosić, atak na moją osobe, szykany, oszczerstwa
- atak powiada Pan, a jak ten atak wyglądał ?
- Bo oni odkryli moje rozdwojenie jaźni, moje inne życie, moje rozchwiane emocje, zaburzenie płci, Pani władzo aresztować ich
- ale jak to odkryli, gdzie miało miejsce to zdarzenie
- pani władzo, sypnełem się noooo, panie władzo i na forum to odkryli, aresztować ich
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież to nadaję się do popraw sobie humor
Bethan teraz to aż pokulałam się ze śmiechu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
buahaha Dolly, nie Tobie a sam/a (?) sobie, żali się nam
Dobra wracam do normalnego poziomu, bo na tak niskim coś niewygodnie mi
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oszczerstwa ? proponuje zajrzeć do słownika, skoro sam nie znasz znaczenia tego słowa .... wszystko tutaj było poparte dowodami i dokładnie opisane
Skończ pieprzyć farmazony i zakładać nowe konta ....
Aaaaa pobyt niby nie twój na przystanku z malutkim dzieckiem, musiał być wyjątkowo krótki, skoro pobliskie kamery nie zarejestrowały nikogo siedzącego tam .... około godziny
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Efelinkaaa jeśli jesteś w temacie, to pewnie nie wiesz, że to nie jedyne konto ( są na to dowody), a nowe życie zaczeło się od kłamstw, matactwa i próby oczerniania, więc jak dla mnie nie tędy droga
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedni by nie wrócili, a inni skoro już muszą, odzyskaliby uczciwie konto.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aga są wyliczenia, które obejmują prąd i wode i wychodzi taniej.
Chociaż ja akurat nie patrze, na to aż tak bardzo ( to tylko mój argument dla męża jak widzi kolejne pieluszki
Tak na prawdę to jest jak pampers, którego nie wyrzucasz tylko wrzucasz do pralki. Nie gotujesz, nie prasujesz, tylko wrzucasz z innymi ciuszkami ( pranie i tak większość robi często) i wywieszasz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podawaj jej pierś normalnie, skoro masz mleko nie poddawaj się
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet niestety drożej jeśli chodzi o nowe
A używane to nie jest tak, żeod razu zakładasz dziecku, bo zawsze przy każdym praniu dodaje sie odkażacz ( dlatego też dzięki niemu pierze się w tak niskich temperaturach), więc wszystkie zarazki wybijasz.
Czasem kupisz tańsze i będą przeciekać i tylko można sie zniechęcić, więc warto zainwestować w niektórych przypadkach.
Ja obrałam strategie spróbować wszystko co się da i tak wybrać najlepszą i najwygodniejszą dla nas opcję
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia
ceny są różne, u dziewczyn, które szyją są całkiem przyjemne, a i jakość bardzo dobra
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I też myślę, że warto spróbować, nawet jeśli miałabym je później sprzedać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie koniecznie mniejsza, ale o ile ładniejsza
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa to pewnie Ciebie nie raz też korcą pieluchy jak dziewczyny wrzucają w super cenach
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika a Ty siedzisz też na chustoforum ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam nawet nie trzeba mieć za dużo ogarnięcia itp
To jest proste jak ... kupowanie pampersów - tylko dużo przyjemniejsze
Ja mam radość z kupowania za półdarmo, bo wiem,że jeśli ten system mi nie przypasuje, nie będzie mi szkoda wydanej kasy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem o tym
Dlatego bez zastanowienia trochę tych pupeco wziełam, wszystkie M lub one-size więc będzie na później, ale za 7 pieluszek (kieszonki i formowanki) wyszło mi aż 36 zł
Ogólnie na serio groszę wydałam na pieluszki, a te najdroższe typu giapers, tetro wełniak czy inne mam z wymianek za gadżety, które nie szły mi na allegro