Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z komodą to ojciec mówił, że może zrobić mi drewnianą, taką na kółkach, ale ... chyba bardziej kalkuluje się kupić normalną plastikową.
Na razie wpadły mi w oko np :
http://allegro.pl...tis-i2899568989.html
ta też podoba mi się
http://allegro.pl...nka-i2916215198.html
i taka
http://allegro.pl...tic-i2886623605.html
Tylko raczej myśle o używanych, bo na nową chyba mnie nie stać ...
A na all to ja nałogowo siedzę, ale w większości po prostu na razie oglądam Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cholerka robiłam sobie listę co potrzebuje i oczywiście gdzieś wsiąkła w czeluściach komputera
Za ciuszki tzn spisywanie nawet się nie biore, bo tradycyjnie szaleje, więc wole się obudzić przy układaniu w szafkach
A może któraś ma do wymiany np za bony almi decor komode kąpielową ( ale mam kilka modeli upatrzonych), lub leżaczek-bujaczek fajny ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Starszy wiecznie się odkrywa, a ja latam, zeby go przykryć, bo u nas mega zimno w domu jak są mrozy i tak sobie pomyślałam,że może jak od początku byłby nauczony w śpiworku to by spał.
Fajne też jest to, że jak ciepło to zakłada się tylko bodziaka i nie trzeba odkrywać dziecka do karmienia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziółko u mnie dzisiaj lekarz odwołał wszystkie wizyty i ma zamiar przyjąć babki z piątku i poniedziałku na raz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz też myślę, żeby taką kupić + piżamę ( bo jednak zdecydowanie wole spać w piżamach). Bardzo fajne jakościowo piżamy mają F&F.
Ja zaczełam zastanawiać się nad śpiworkiem do spania dla dziecka, używała któraś ?
Ze starszym leciałam na kołderkach/kocykach, więc nie mam doświadczenia ze śpiworkami Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przestań ściemniać, że korzystacie z jednej kafejki itp dlatego macie to samo ip. Czasem szukając głupich paragonów można się wsypać i stracić czujność
Fakty są takie, że :
Jechałeś/aś w tym samym pociągu co koza
szukałeś/aś tych samych paragonów na konkurs z tym samym wytłumaczeniem dziecko/ty wysłało przez przypadek smsy tylko oczywiście na różnych nikach
to samo ip - na pewno nie w czasie pracy
Pomine fakt próby robienia ze mnie debila na forum , tego samego stylu pisania itp
I wiele, wiele innych faktów których nie chce mi się wymieniać
Więc zlituj się i nie zaczynaj wszystkiego od nowa. Czasem milczenie jest złotem, a jeśli chce się być na forum wystarczy w prosty sposób odzyskać stare konto, na którym ma się zasłużone karniaki
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo ono
a może to poprostu zachwianie osobowości ?
A żeby było w temacie wkurza mnie ( chociaż nie wiem czy tak do końca, bo jak to zobaczyłam to śmiałam się) szczurek, który zagnieździł się w szafkach, taki mały zapewne 6 letni, który wyjada po cichaczu środek chleba zostawiając tylko skorupkę ze skórki.
Oczywiście zauważam to akurat, gdy dopada mnie wieczorny głód
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja się nie cieszę
Swoją drogą trzeba mieć tupet ... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eee tam przyzwyczajają się
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tego zdublowany ..... też mnie to wkurza
hittmanka mnie okropnie po nim wysypuje. Owszem nawilża fajnie, ale co z tego Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tak, pod tym peelingiem enzymatycznym podpisuje się. Ja mam teraz zwykły lirene ( nie jest drogi), a bardzo fajny Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nie smaruj tego zwykłymi kremami, może kup sobie oilatum krem, mojemu synkowi moment po tym poprawiła się skóra, bardzo sucha od uczulenia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Siedze na krzywej, tzn zdezerterowałam z poczekalni do szpitala i siedze w kanciapie dla pielęgniarek próbując powstrzymać się, żeby nie usnąć
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie no powiedzcie mi, że faceci nie mają ciążowych zachcianek.Mój siedzi w kuchni od godziny i gotuje, a zapachy dochodzą takei, że zaraz będe potrzebowała śliniaczek
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro pewnie będe przysypiać na glukozie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko, że miesiąc temu byłam +/- 1 kg na plusie
Ja w pierwszej ciąży ważyłam koło tego co ty, nawet mniej i przytyłam 15 kg -zleciało mi moment. Za to po odstawieniu małego od piersi urosłam szybciej niż w ciąży
Mi też w brzuch idzie ładnie
Mam go nisko, ale taką typową piłkę, tak,że śmigam w jeansach przed ciążowych i nadal mi z tyłka lecą ( przed ciążą były na styk, teraz jakby z tyłka poszło w brzuch
Mój zdecydowanie woli uciskać mi kręgosłup, a jak układam się do snu tak mi skaczę, że spać nie mogę . Co noc zbieram koce i roluje je między nogi
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaa i u mnie waga ruszyła z kopyta
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456 ja też zastanawiałam się nad zrobieniem morfologi profilaktycznie, ale to chyba bez sensu skoro pojutrze mam wizyte u lekarza.
Z terminem też mam rozrzut
Wg OM ..... 22 kwiecień
Wg usg 1 - 12.04 wg ostatniego 17.04
Wogóle u mnie jest to wszystko meeega zakręcone i nic się nie zgadza, tzn wyliczając tygodnie do tych dat - ale liczę tak jak mi mówił lekarz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas z imieniem jest duży problem
Jutro mam glukoze i już na samą myśl mi niedobrze, a pojutrze wizyta u ginka i pewnie zleci mi morfologię, bo dzisiaj jak mi krew z nosa poszła, to aż słabo mi się zrobiło
Ty też na kwiecień masz termin o ile pamiętam ? Wyświetl w wątku >>