Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5539984 Napisano: 04.01.2013 07:50:13 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 ja na razie obserwuje sobie leżaczki, ale chyba zdecyduje się na używany bo tego typu co chcę czasem pojawiają się okazję używanych za np 100-150 zł

A z komodą to ojciec mówił, że może zrobić mi drewnianą, taką na kółkach, ale ... chyba bardziej kalkuluje się kupić normalną plastikową.
Na razie wpadły mi w oko np :
http://allegro.pl...tis-i2899568989.html
ta też podoba mi się
http://allegro.pl...nka-i2916215198.html
i taka
http://allegro.pl...tic-i2886623605.html

Tylko raczej myśle o używanych, bo na nową chyba mnie nie stać ...

A na all to ja nałogowo siedzę, ale w większości po prostu na razie oglądam Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5539603 Napisano: 04.01.2013 03:24:00 w Konkursowiczki w ciąży
Ja nie chciałam komody, ale zaczynam się do niej przekonywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5539596 Napisano: 04.01.2013 03:17:48 w Konkursowiczki w ciąży
A no chyba tak zrobie.
Cholerka robiłam sobie listę co potrzebuje i oczywiście gdzieś wsiąkła w czeluściach komputera emotka
Za ciuszki tzn spisywanie nawet się nie biore, bo tradycyjnie szaleje, więc wole się obudzić przy układaniu w szafkach emotka

A może któraś ma do wymiany np za bony almi decor komode kąpielową ( ale mam kilka modeli upatrzonych), lub leżaczek-bujaczek fajny ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5539587 Napisano: 04.01.2013 03:12:01 w Konkursowiczki w ciąży
emotka
Starszy wiecznie się odkrywa, a ja latam, zeby go przykryć, bo u nas mega zimno w domu jak są mrozy i tak sobie pomyślałam,że może jak od początku byłby nauczony w śpiworku to by spał.
Fajne też jest to, że jak ciepło to zakłada się tylko bodziaka i nie trzeba odkrywać dziecka do karmienia Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5539545 Napisano: 04.01.2013 02:41:20 w Wkurza mnie...
U nas za wypełnienie mleczaka bez kanałówki 50-70 zł , u dorosłego ponad 100 na pewno.

ziółko u mnie dzisiaj lekarz odwołał wszystkie wizyty i ma zamiar przyjąć babki z piątku i poniedziałku na raz emotka najgorszę, że L4 skończyło się i będzie musiał wsteczne wystawiać Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5539540 Napisano: 04.01.2013 02:38:54 w Konkursowiczki w ciąży
Ja jak rodziłam synka nie kupowałam żadnej specjalistycznej tylko zwykłą koszule do spania na ramiączkach, jeszcze niedawno w niej spałam.
Teraz też myślę, żeby taką kupić + piżamę ( bo jednak zdecydowanie wole spać w piżamach). Bardzo fajne jakościowo piżamy mają F&F.

Ja zaczełam zastanawiać się nad śpiworkiem do spania dla dziecka, używała któraś ?
Ze starszym leciałam na kołderkach/kocykach, więc nie mam doświadczenia ze śpiworkami Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5539468 Napisano: 04.01.2013 02:00:16 w Wkurza mnie...
mikki85 miałam tego nie pisać, ale co mi tam ....
Przestań ściemniać, że korzystacie z jednej kafejki itp dlatego macie to samo ip. Czasem szukając głupich paragonów można się wsypać i stracić czujność emotka Ty wiesz i my wiemy, że lecisz na 2 konta, więc skończ tą hipokryzję.

Fakty są takie, że :
Jechałeś/aś w tym samym pociągu co koza
szukałeś/aś tych samych paragonów na konkurs z tym samym wytłumaczeniem dziecko/ty wysłało przez przypadek smsy tylko oczywiście na różnych nikach
to samo ip - na pewno nie w czasie pracy

Pomine fakt próby robienia ze mnie debila na forum , tego samego stylu pisania itp

I wiele, wiele innych faktów których nie chce mi się wymieniać

Więc zlituj się i nie zaczynaj wszystkiego od nowa. Czasem milczenie jest złotem, a jeśli chce się być na forum wystarczy w prosty sposób odzyskać stare konto, na którym ma się zasłużone karniaki
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5538714 Napisano: 03.01.2013 09:43:15 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

No ten ony. On.

albo ono emotka
a może to poprostu zachwianie osobowości ? emotka

A żeby było w temacie wkurza mnie ( chociaż nie wiem czy tak do końca, bo jak to zobaczyłam to śmiałam się) szczurek, który zagnieździł się w szafkach, taki mały zapewne 6 letni, który wyjada po cichaczu środek chleba zostawiając tylko skorupkę ze skórki.
Oczywiście zauważam to akurat, gdy dopada mnie wieczorny głód emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5538589 Napisano: 03.01.2013 08:35:07 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Ale cieszę się, że nie jestem sama... emotka

A ja się nie cieszę emotka My tu powinnyśmy płakać
emotka
Swoją drogą trzeba mieć tupet ... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5538333 Napisano: 03.01.2013 05:36:01 w Kaufland konkursy
fryteczka napisał(a):

luko922 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

luko922 napisał(a):

Do was też zawsze przyjeżdża ten sam facet z bonami?

tak,nawet dzis zagadał nawiazujac do ostatniej bonowej dostawy emotka

Właśnie do mnie też dziś zagadał, że co ja tak ciągle wygrywam. Ciekawe co by powiedział takim konkursowiczom jak wy, którzy wygrywają po 4 zestawy w jednym konkursie emotka

ja wygrywam po 4 czeasami ale na rodzine przychodzi wiec inny kurier itd emotka gdyby mi 1 kurier po 4 przynosil to móglby sie dziwic

Eee tam przyzwyczajają się emotka Dzisiaj mój z jednego rejonu miał dużo więcej i zadzwonił czy wozić w jedno miejsce,żebym nie musiała się rozbijać i tylko potwierdził nazwiska i gdzie mi będzie najłatwiej odebrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5538035 Napisano: 03.01.2013 02:26:31 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że na forum pojawiło się nowe wściekłe wcielenie... i że jest już wszędzie... emotka każdy wątek po kolei zostanie opanowany...

Do tego zdublowany ..... też mnie to wkurza emotka

hittmanka mnie okropnie po nim wysypuje. Owszem nawilża fajnie, ale co z tego Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5538019 Napisano: 03.01.2013 02:19:15 w Wkurza mnie...
antylopia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Kasia- zobacz o tym nie pomyslalam, faktycznie odstawie calkowicie smarowanie sie nim moze, i wyprobuje najpierw ten krem co mi hitmanka polecila,a jak nie pomoze to ten oilatum zobacze. Najpierw mialam to na jedna brwia,a teraz roznioslo mi sie nad druga,Juz myslalam, ze moze to kosmetyczka jak mi je skubala czyms mnie zarazila? nie wiem.. Najlepiej jest jak tak skora sie luszczy i zlazi to wezme ja i peelingiem tam przejade porzadnie, to pozniej na chwile mam spokoj i gladkie,ale zaraz znow wraca.

nie używaj peelingu z drobinkami a enzymatycznego i nał,óż zamiast kremu na noc maseczke nawwilżającą odżywczą. Ja ostatnio się tak leczyłam i pomogło. Odstaw też toniki alkoholowe i łykaj witaminy (ja brałam multiwitamine i dodatkowo b12)

o tak, pod tym peelingiem enzymatycznym podpisuje się. Ja mam teraz zwykły lirene ( nie jest drogi), a bardzo fajny Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5537864 Napisano: 03.01.2013 12:55:30 w Wkurza mnie...
chochli a to nie krem garniera jest winowajcą? Odstaw go i zobaczysz, wiem bo ja też nie mogę go regularnie używać, bo zaraz mnie wysypuje.

I nie smaruj tego zwykłymi kremami, może kup sobie oilatum krem, mojemu synkowi moment po tym poprawiła się skóra, bardzo sucha od uczulenia Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5537649 Napisano: 03.01.2013 10:45:49 w Konkursowiczki w ciąży
lilithbb ja też mam zachcianki mega, a zwłaszcza wieczorno/nocne emotka

Siedze na krzywej, tzn zdezerterowałam z poczekalni do szpitala i siedze w kanciapie dla pielęgniarek próbując powstrzymać się, żeby nie usnąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5537263 Napisano: 02.01.2013 10:24:19 w Konkursowiczki w ciąży
benasia u mnie jest dokładnie to samo, czekam z utęsknieniem na rogal który mam dostać z wymianki z innego forum.

Nie no powiedzcie mi, że faceci nie mają ciążowych zachcianek.Mój siedzi w kuchni od godziny i gotuje, a zapachy dochodzą takei, że zaraz będe potrzebowała śliniaczek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5537239 Napisano: 02.01.2013 10:09:59 w Konkursowiczki w ciąży
dobranoc emotka Ja ostatnio chodzę spać z kogutami, a wstaję hmmm jak wstane emotka
Jutro pewnie będe przysypiać na glukozie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5537230 Napisano: 02.01.2013 10:00:10 w Konkursowiczki w ciąży
Ja od początku ciąży jakoś 5 kg
Tylko, że miesiąc temu byłam +/- 1 kg na plusie emotka
Ja w pierwszej ciąży ważyłam koło tego co ty, nawet mniej i przytyłam 15 kg -zleciało mi moment. Za to po odstawieniu małego od piersi urosłam szybciej niż w ciąży emotka

Mi też w brzuch idzie ładnie emotka
Mam go nisko, ale taką typową piłkę, tak,że śmigam w jeansach przed ciążowych i nadal mi z tyłka lecą ( przed ciążą były na styk, teraz jakby z tyłka poszło w brzuch emotka ) Za to bluzki robią się krótkie, mimo, że ja większość dłuższych miałam.

Mój zdecydowanie woli uciskać mi kręgosłup, a jak układam się do snu tak mi skaczę, że spać nie mogę . Co noc zbieram koce i roluje je między nogi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5537209 Napisano: 02.01.2013 09:48:22 w Konkursowiczki w ciąży
A i najważniejsze u mnie w prenetalnych też wszystko ok, pewnie też dziecko do wielkich nie będzie należało, bo nie ma po kim - zresztą nawet mam taką nadzieję, że nie koniecznie zechce rosnąć nie wiem jaki emotka

Aaaa i u mnie waga ruszyła z kopyta emotka W grudniu nadrobiłam ładnie emotka ale przynajmniej nie mam powodów do stresowania się, a większość poszła w brzuch, którego jeszcze nie dawno nie miałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5537203 Napisano: 02.01.2013 09:44:19 w Konkursowiczki w ciąży
dolly ty już nie przesadzaj emotka emotka

malutka456 ja też zastanawiałam się nad zrobieniem morfologi profilaktycznie, ale to chyba bez sensu skoro pojutrze mam wizyte u lekarza.
Z terminem też mam rozrzut
Wg OM ..... 22 kwiecień emotka - ale na to nie patrzymy,bo to było bardziej wpisane dla zachowania magicznych 10 tygodni, a miałam bardzo nieregularne miesiączki w ostatnich miesiącach ....

Wg usg 1 - 12.04 wg ostatniego 17.04

Wogóle u mnie jest to wszystko meeega zakręcone i nic się nie zgadza, tzn wyliczając tygodnie do tych dat - ale liczę tak jak mi mówił lekarz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5537186 Napisano: 02.01.2013 09:27:05 w Konkursowiczki w ciąży
Ja zaczełam 28 tydzień emotka
U nas z imieniem jest duży problem emotka Ja wbiłam sobie Nikodema i wybić nie mogę, synek chce albo Nikosia, albo Kaspiana - a mąż jak to mówi intensywnie myśli, ale na Nikodema się nie zgadza - na głosowanie też nie, bo wie, że przegra emotka

Jutro mam glukoze i już na samą myśl mi niedobrze, a pojutrze wizyta u ginka i pewnie zleci mi morfologię, bo dzisiaj jak mi krew z nosa poszła, to aż słabo mi się zrobiło
Ty też na kwiecień masz termin o ile pamiętam ? Wyświetl w wątku >>
0 0