Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5537173 Napisano: 02.01.2013 09:13:51 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 ja to jestem zacofana w konkursach internetowych ( patrze tylko na promocyjne), więc oczywiście nie widziałam a fajny emotka

Znasz już płeć dziecka ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5537068 Napisano: 02.01.2013 08:00:05 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik mówisz tak, bo trafiłaś na fajne położne emotka
Ja też przy pierwszy porodzie nawet o tym nie myślałam, a teraz .... ?
Grubo się nad tym zastanawiam mimo, że też nie stać mnie za bardzo na to.
Ale jeśli mam kolejny raz trafić na babsko, które zamiast zająć się mną ( rodziłam w tym czasie jako jedyna) odpytuje przez telefon dziecko z lekcji, nie reaguje na moje sygnały, że coś jest nie tak, gdy tracę przytomność na wrzask mojego męża nie reaguje ( dopiero pediatra, gdy zobaczyła co się dzieje zaczeła krzyczeć) i wiele, wiele innych to uwierz mi też byś myślała nad prywatną położną.
A dawanie w łape ? ostre słowa, jeśli to Ty wybierasz położną odpowiednio wcześniej, spotykasz się z nią jeszcze przed porodem itp
Co innego już na porodówce wręczyć kopertę, a co innego dużo wcześniej zdecydować z kim chcesz rodzić.

Dodam, że pierwszy poród był po znajomości w sensie, że teściowa pracuje tam w szpitalu i wiadomo zazwyczaj w takich przypadkach jest inne traktowanie - w moim przypadku, położna robiła wszystko, żeby odwlec przyjazd teściowej - wręcz powiedziała jej, że nic się nie dzieje i do rana nie urodzę w chwili kiedy miałam 9 cm rozwarcia.
Dodam tylko tyle, że tylko praca teściowej powstrzymała mnie przed tym, żeby nie narobić koło tyłka położnej.

Nie jestem jeszcze na 100 % zdecydowana na prywatną położną, ale uważam, że jest to dobry pomysł, jeśli ktoś chce czuć komfort psychiczny Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5536713 Napisano: 02.01.2013 03:39:18 w Konkursowiczki w ciąży
Tak jak wspomniałam, moja kuzynka chciała rodzić sn, ale lekarz powiedział, jej, ze teraz jest takie prawo, że owszem można, ale musi podpisać,że zgadza się na własną odpowiedzialność emotka To samo powiedzieli mojej siostrze, że jeśli zajdzie to poród sn tylko na własną odpowiedzialność.
Podobno to weszło dopiero w ubiegłym roku.

Swoją drogą ja osobiście z własnej woli, chyba nie chciałabym cc emotka
Ja jak myśle o pobycie w szpitalu to, aż słabo mi się robi. Ciągle mężowi powtarzam, że jak nie dostaniemy sali rodzinnej ( w sensie takiej w której mąż może być z nami całą dobę, wygląda jak pokój w mieszkaniu ) to chyba oszaleje i wypiesze się na własne żądanie po dobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5536686 Napisano: 02.01.2013 03:24:09 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua
ale to nie jest ich dobra wola, takie jest prawo - nie mogę teraz znaleźć przepisu na który mogłabyś się powołać, ale pokop trochę, jeśli Ci na tym zależy emotka

monika1985monik tzn ja nie boję się samego porodu, a bardziej komplikacji jakie mogą być i tego, że znowu mogę trafić na porąbaną położną, która oleje to co mówię. Dlatego teraz mam jakiegoś bzika i wszystkie szpitale sprawdzam, pod różnymi standardami. Mam uraz do tego w którym miałam pierwszy poród i mimo, ze załoga jest wymieniona ciągle jakoś nie chce nawet o nim myśleć ..... no chyba, że teściówka załatwi mi położnika, który tam pracuje, to z nim mogę nawet na korytarzu rodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5536668 Napisano: 02.01.2013 03:07:13 w Kaufland konkursy
fryteczka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

koper napisał(a):

Znudziło im się dzwonienie do nas- znowu poinformują zwycięzców smsem emotka

super, szkoda, że smsy nie są równoznaczne z szybszą wysyłką emotka

dokładnie, bony wyslane do 31.12 powinniśmy już mieć w domach emotka

Ciekawe kiedy raczą je wysłać. Co jak co, ale w tym okresie powinni zdawać sobie sprawę, że każdy czeka na nie, jak na zbawienie emotka
Ostatnio 4frame olewa wszystko równo, a taką fajną agencją byli .... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5536665 Napisano: 02.01.2013 03:02:17 w Konkursowiczki w ciąży
dianek ale powinni zwracać http://www.rp.pl/...szty-przesylki-.html

quaqua ja też mam coraz większe obawy emotka Tylko,że ja miałam szybki poród ale z powikłaniami.
Ty po cesarce powinnaś u lekarza podpisać dokumenty, że zgadzasz się na sn tylko na twoją odpowiedzialność, bez tych dokumentów powinni Ci zrobić cesarkę. Wiem, bo kuzynka to dostała i mimo, że ostatni poród cc był chyba z 11 lat temu, musiała to podpisać jeśli chciała by rodzić sn Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5536581 Napisano: 02.01.2013 02:04:42 w Kaufland konkursy
koper napisał(a):

Znudziło im się dzwonienie do nas- znowu poinformują zwycięzców smsem emotka

super, szkoda, że smsy nie są równoznaczne z szybszą wysyłką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5536570 Napisano: 02.01.2013 01:56:28 w Konkursowiczki w ciąży
tzn płacisz za odesłanie, a za wysyłkę do Ciebie powinni Ci zwrócić Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5536560 Napisano: 02.01.2013 01:49:42 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

bez sensu z mojego zamówienia z c&a gdzie takie fajne rzeczy upolowałam jedzie tylko najdrozsza na ktorej wcale tak mi nie zależało... emotka
i w dodatku z przesylką wyszła mnie 40zł... emotka
chyba nie można juz zrezygnowac?

możesz odesłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5534517 Napisano: 31.12.2012 12:37:49 w PODZIĘKOWANIA
Ja również dziękuje wszystkim, nie sposób wymienić waszych ników, ale każdy z osobna wie, że do niego adresowany jest wielki buziol emotka

Jednak 3 niki muszę wymienić, bo bez nich ten rok, nie byłby taki sam : Reni, Mj156, emanuela dziękujeeeeee za wszystko co dla mnie zrobiłyście emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5531686 Napisano: 28.12.2012 04:22:47 w NIE polecam wymiany z....
proponuje przeczytać pierwszy post dla kogo był dedykowany.
I powtarzam kolejny raz, do żadnej wymiany nie doszło, nic od ciebie nie otrzymałam - nie obiecałam, że o godzinie 12 będę warowała na forum,żeby dowiedzieć się, że akurat zechciało ci się podjechać już. To ty wczoraj powinnaś/eś zadbać o szczegóły i godzinę wymiany, a nie mieć żal, że ktoś ma też inne sprawy niż pilnowanie, czy może szanowna osoba zdołała podac godzinę i nr telefonu, żeby mieć jakiś kontakt.

Trzeba było wczoraj ustalać szczegóły, a nie teraz wypisywać bzdury, jak to nie dotrzymuję słowa

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5531666 Napisano: 28.12.2012 04:12:25 w NIE polecam wymiany z....
O godzinie o której dostałam pw nawet nie było mnie w domu, więc nie miałam możliwości odczytania wiadomości emotka W moim profilu to sobie niejednokrotnie widzieć, że jestem całą dobą, a faktycznie mnie nie ma emotka

Trzeba było wcześniej umówić się na konkretną godzinę i wymienić telefonami, a nie mieć nadzieję, że ktoś będzie warował czy ty czasem coś napiszesz.

Gwoli ścisłości nie była to godzina, bo o po 12 mam wiadomość pw, że czekasz około 12:30 przeczytałam ją i pobiegłam w umówione miejsce gdzie nikogo już nie było.

I nie jeden paragony chciałaś/łeś tylko 2 i czy na pewno tylko ode mnie miały być kupione paragony ? ....

To jest wątek o oszustach, ja w niczym cię nie oszukałam, więc dobrze radze żeby mój nik stąd zniknął Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5531625 Napisano: 28.12.2012 03:52:02 w NIE polecam wymiany z....
koza.k90 napisał(a):

Kalisto1986

jesli tak dotrzymują słowa osoby o długim stażu na forum, to ładnie emotka

nie polecam żadnej wymiany

hola hola robaczku, radze Ci szybko to odszczekać emotka

Ku wyjaśnienia szanowna osoba zechciała sobie kupić paragony, które jej zabrakły w zaznaczeniu, że chce odebrać je osobiście. Oczywiście nie było umówionej dokładnej godziny odbioru, tylko informacja, że będzie ,koło południa.
Ja nie waruje przy komputerze od rana emotka około 12:30 przeczytałam pw, że jest w miejscu o którym mówiliśmy, że może odebrać paragony - niestety jak tam podeszłam szanownej osoby już nie było. Po jakimś czasie dostałam telefon, żeby podrzucić je do centrum, o czym nie było mowy.

Nie obchodzi mnie jak to zrobisz, ale nie chce widzieć tutaj mojego nika. Grasz bez paragonów, n ie potrafisz się konkretnie umówić, twój ból - ja nie będe czekała od rana aż szanownie napiszesz mi o której godzinie będziesz - trzeba było wczoraj wymienić się numerami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5531577 Napisano: 28.12.2012 03:15:41 w Konkursowiczki w ciąży
benasia ja mam tak samo, a jak już coś jest taniego to nie podoba mi się ...

Miała któraś z was komodę kąpielową dla dzieci ?
Siostra namieszała mi w głowie byłam przekonana do wanienki fishera, ale teraz znalazłam hamaczek który można osobno dokupić, więc obojętnie mi już jaka wanienka i tak rozmyślam nad komodą.
Teoretycznie tata mój chciał zrobić mi drewnianą, tylko miałam pokazać jaką dokładnie, ale patrząc na ceny chyba bardziej opłaca się kupić normalną, bez świrowania z robieniem.
Jeśli któraś miała dajcie znać jaką i opinie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5531353 Napisano: 28.12.2012 12:25:36 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

jak to jest możliwe że mi się w telefonie nie zapisała wiadomość jaką wysłałam emotka
co prawda zmieniłam kartę (umowa mi sie skończyła i mam nowy numer) ale nawet z poprzedniej karty mam zapisane wiadomości, i te 3 smsy które wysłałam z nowego numeru też są, a nutelli brak emotka
i teraz nie wiem z jakim nr paragonu wysłałam, mam 3, dopiero do 1 hasła sie zmobilizowałam, i hasła też za Chiny nie pamiętam....
szkoda mi teraz wszystkie 3 paragony odsyłać, bo pewnie zegar sie trafił...

Nie podawał Ci Pan w trakcie rozmowy wygranego nr ?
Zawsze możesz skrobnąć do niego meila na pewno Ci poda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5531341 Napisano: 28.12.2012 12:19:20 w Konkursowiczki w ciąży
dianek rozumiem,że wrzucają to do działu z wyprzedażą ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5530332 Napisano: 27.12.2012 05:10:35 w Żegnamy zmarłych
visser bardzo Ci współczuje emotka emotka

Przed samymi świętami zmarł mój wujek (*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

kalisto1986

#5529077 Napisano: 25.12.2012 07:06:43 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 u mojego m rodziny też są inne dania niż u mojej, ale od tylu lat zdążyłam się na tyle przyzwyczaić,że czekam z niecierpliwością na obie wigilię.
U nas wszystko późno się zaczeło, bo przed 20 u mojej mamy, a u teściowej przed 22, ale to dlatego,że każdy pracował i tylko tak mogliśmy zgrać wszystko.
Mimo to było super.

A największym prezentem dla mnie była niespodzianka kuzynki, która nic nie mówiąc przyjechała całą rodziną z Anglii emotka Jej mąż mimo,że nie obchodzi świąt w naszej wierze zadowolony jak mało kto, a mi jeszcze micha się cieszy.

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5528395 Napisano: 23.12.2012 07:47:56 w Paragony
Mam paragony na podravka - lewiatan zachód - KONKRETNE propozycję na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5527392 Napisano: 22.12.2012 12:21:29 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
grusia napisał(a):

Ja wrzucam m.in buraki emotka

Ma ktoś może sprawdzony przepis na sałatke z ciecierzycy z puszki ?

Właśnie te buraki nie za bardzo mi pasują, ja już tak mam, że pewnych połączeń nie przełknę emotka

Chyba zrobię tak jak pisałam, tylko sałatką nafaszeruje ziemniaki w mudurkach.

Ehh zawsze mam problem z daniem na wigilię u rodziców, do teściowej z góry wiem co robić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0