Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5527391 Napisano: 22.12.2012 12:17:17 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Kasiu to ja tak samo nie lubię, ale teściom zakupiliśmy prezenty tyle dobrego. Lubię święta, ale zanim zacznie się świętować, to tyle roboty.

Ja też kupiłam teściowej, jednej siostrze i mamuśce na 50 urodziny, przy okazji sobie coś zakupiłam na osłodę tej męki emotka
Teraz zostały najgorsze prezenty emotka
Szwagrowi - ale tutaj nie będe się szczypać i dostanie coś co oburzy na bank moją babcie emotka
siostry chłopakowi - ale temu to nie mam zielonego pojęcia co kupići małżastemu musze coś dokupić, bo mam tylko płyty Boba Marleya, ale to sam wybierał.

Uff właśnie karkówkę zamarynowałam i zrobiłam pierwsze gotowanie grzybom na coś ala farsz, bigos w słoikach, tylko ze sprzątaniem jestem w szarym polu ....
Jutro mam dzień na wariackich papierach ( min pogrzeb w rodzinie emotka ), więc wolałam ogarnąć jedzenie, a ze sprzątaniem to najmniejszy problem będzie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5527374 Napisano: 21.12.2012 10:56:49 w Konkursowiczki w ciąży
Kasia ja dopiero wróciłam z zakupów ( i nadal to nie wszystko) i aż padam.
Ja nie wiem, ale nie lubie chodzenia po sklepach a jeszcze teraz w okresie świątecznym emotka
Całe szczęście zostały mi 3 prezenty do kupienia i mężowi coś dokupić.

Dzisiaj małemu dorwaliśmy w kauflandzie aparat cyfrowy dla dzieci z auta cars i auto składaka - dostanie jeszcze jakieś pierdółki - w końcu jestem zadowolona z wyboru prezentu dla niego, bo nie chciałam powielać stosu lego, który pewnie dostanie. Kamień z serca, a on podejrzewam, że oszaleje i będzie cykał fotki na święta Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5526846 Napisano: 21.12.2012 02:27:35 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam my mieliśmy opóźnienie ponad 6 miesięcy ( po siostry przygodach strasznie się bałam emotka ) i tylko wysłali raz ponaglenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5526840 Napisano: 21.12.2012 02:23:47 w Konkursowiczki w ciąży
dianek nie czytała, nie mam teraz czasu, przez wątek o strippingu przegryzam się z doskoku od kilku dni emotka

Mój siostrzeniec wylądował w szpitalu chyba po błonnica-tężec i polio jeśli dobrze kojarze.
Zaczeła mu ręka tak puchnąć, że lekarka bała się,że autentycznie skóra się rozejdzie emotka

My mamy świetną lekarke, tzn od niedawna przenieśliśmy się do przychodni, kawał drogi od nas, ale lekarka cud miód, malina emotka Wole jeździć 30 minut autem, niż być u babska, które w każdym nawet przeziębieniu widzi zapalenie krtani ( zawsze !) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5526720 Napisano: 21.12.2012 12:32:44 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
eveliina właśnie nie chce takiej typowej warstwowej, bo pewnie ktoś na wigilie taką zrobi tzn mama lub siostra.
Myślałam żeby pokroić śledzie i ziemniaki w drobną kostke, do tego cebula, jajko, ale co jeszcze można wrzucić ? ogórek kiszony, to chyba za dużo słonego będzie ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5526686 Napisano: 21.12.2012 12:07:24 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Ma ktoś sprawdzony przepis na sałatkę śledziową ? Najchętniej z ziemniakami i bez żadnych słodkich udziwnień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5526150 Napisano: 20.12.2012 09:46:16 w Konkursowiczki w ciąży
U mnie kurier miał dzisiaj farta, że szybko biegł po schodach, bo jakbym mu kopa zasuneła to by się sturlał emotka
Przyszedł ( jakiś w zastępstwie) daje mi koperte i zbiega, a ja krzycze za nim, a podpis ?
Nie trzeba, bo to paczka wczorajsza ( podpisał za mnie) - nie przetocze słów jakie poleciały.

Ja mam większość kurierów super, ale wiedzą, że podpisać za mnie to grzech śmiertelny, wrazie jak mnie nie ma to zostawiają u sąsiadów lub na portierni, ale nigdy oni nie podpisują sami emotka

Ps u mnie bigosik gotuje się powolutku, chyba jutro też coś pogotuje poza sprzątaniem, bo sobota mi ucieknie i za dużo nie porobie... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5525915 Napisano: 20.12.2012 07:51:41 w Konkursowiczki w ciąży
Ja miałam większość posprzątane, ale przez tą komode i robienie szafy nasyfiło się na maksa.
A prezenty i zakupy większość robie z bonów, więc mogę pomarzyć o dostawie do domu emotka

Eh pojechaliśmy do reala kupiłam chrześnicy męża prezent, mojemu siostrzeńcowi dodatek - klocki magnetyczne, resztę dostanie po świętach, jak dojdzie emotka A mojemu nic nie mogę znaleźć wrrr Tzn dostanie też te klocki i gre lego, ale chciałam coś porządnego, (my zazwyczaj zabawki kupujemy tylko na różne okazję, bez okazji jedynie pierdółki, a na resztę musi zbierać z kieszonkowego) i dupka nic mi się nie podobało, normalnie nie mam pomysłu Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5525510 Napisano: 20.12.2012 04:09:11 w Konkursowiczki w ciąży
dianek o remoncie nie wspominam, bo u nas wszystko w proszku odkąd tu mieszkamy ( początkowo przerwaliśmy remont bo była wojna o mieszkanie, a teraz powolutku zbieramy się)
Mój dzisiaj na nocke do pracy więc musze zaraz obmyśleć plan, czy jechać zaraz na częściowe zakupy do reala, a jutro kaufland, czy dzisiaj sprzątać a jutro wszystko na raz ( tylko te sklepy mamy daleko od siebie, a ja taaaaaak nie lubie takich zbiorowisk zwłaszcza przed świętami emotka ). Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5525463 Napisano: 20.12.2012 03:48:26 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny ja jeszcze większość prezentów nie mam kupionych, o zakupach do gotowania nie wspomne emotka

Rozsypała nam się komoda w której było 90 % rzeczy naszej trójki i teraz jest sajgon na maksa. Małż na szybcika stara się przerobić szafe, a ja sprzątam w innych pomieszczeniach.
Miałam dzisiaj iść do kina, ale chyba podziękuje, bo nie wyrobie się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5525095 Napisano: 20.12.2012 10:58:34 w Inne mniejsze markety
apoccalipsa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Czy wszyscy dostali już kasę z podravki z przed ostatniego etapu ?
U mnie tylko 1 sms, a z resztą coś cisza emotka

A jeśli chodzi o Alme, dodzwonił się ktoś do swojej ? W mojej po godzinnym dobijaniu się odebrał pan nie za bardzo ogarnięty i kazał chwilkę poczekać, chwilka trwała 10 minut po czym odłożyłam słuchawkę (nie chciało mi się słuchac jego pogawędek z jakąś babką). Teraz jak dzwonie ciągle zajęte, więc pewnie jeszcze nie załapał, że już nie czekam

ja dostałam z podravki smsa do odbioru kasy dwa dni temu

u mnie cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5525079 Napisano: 20.12.2012 10:41:12 w Inne mniejsze markety
Czy wszyscy dostali już kasę z podravki z przed ostatniego etapu ?
U mnie tylko 1 sms, a z resztą coś cisza emotka

A jeśli chodzi o Alme, dodzwonił się ktoś do swojej ? W mojej po godzinnym dobijaniu się odebrał pan nie za bardzo ogarnięty i kazał chwilkę poczekać, chwilka trwała 10 minut po czym odłożyłam słuchawkę (nie chciało mi się słuchac jego pogawędek z jakąś babką). Teraz jak dzwonie ciągle zajęte, więc pewnie jeszcze nie załapał, że już nie czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5525021 Napisano: 20.12.2012 10:02:20 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

A do mnie wczoraj jednak kurier z inną nagrodą przyjechał, bonów brak emotka

Może dzisiaj będzie emotka Wczoraj rozmawiałam z kurierem i mówił, że teoretycznie nie mają poślizgów, ale jednak czasem zdarzy się, że jakiś tir dojedzie dzień później.

Ja dzisiaj dostałam smsa od kuriera ( nie wiem jakiego) będe z paczką - pozdrawiam kurier emotka i domyśl się człowieku jaki kurier, żeby wiedzieć o której jeździ Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5524968 Napisano: 20.12.2012 09:29:27 w Kaufland konkursy
twu, miałam napisać dzisiaj, czy wczoraj dojechał bon emotka

Ps. u mnie wszystkie z przedostatniego dojechały Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5524962 Napisano: 20.12.2012 09:28:00 w Kaufland konkursy
cuckoobell napisał(a):

Monika11 napisał(a):

cuckoobell napisał(a):

Do nas dojechał bon z ostatniego konkursu o relaksie, za to nie dojechał z przedostatniego konkursu o jesiennym oszczędzaniu. Dziwne.

Wczoraj wysyłali tylko z przedostatniego konka- tak mi się wydaje emotka

W przedostatnim wygrałam ja, w ostatnim mój mąż i to do niego była skierowana przesyłka. I co ja mam o tym wszystkim myśleć?

dzisiaj czy jutro dojechał ten bon ?

Może wczoraj nadali też te z ostatniego ?
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5523739 Napisano: 19.12.2012 04:03:34 w Inne mniejsze markety
visserarthur napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Czy zna ktoś orientacyjnie wymiary autka z bobovity w kartonie , ewentualnie moze ktoś już wysyłał i wie czy łapie się w standardowych wymiarach ?

ma okolo 80, 50, 50

dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5523704 Napisano: 19.12.2012 03:38:59 w Inne mniejsze markety
Czy zna ktoś orientacyjnie wymiary autka z bobovity w kartonie , ewentualnie moze ktoś już wysyłał i wie czy łapie się w standardowych wymiarach ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5523444 Napisano: 19.12.2012 12:59:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcin_zelu napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Orientuje się ktoś po jakim czasie wrzucają liste laureatów z nutelli, lub jak długo trzeba czekać na nagrody ?

W regulaminie są daty publikacji, z 4etapu chyba na koniec grudnia podadzą wyniki.
Z drugiego etapu wygraną dostałam w zeszym tygodniu.

chodzilo mi o 3 etap, dziękuje nie zauważyłam tego w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5523405 Napisano: 19.12.2012 12:35:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Orientuje się ktoś po jakim czasie wrzucają liste laureatów z nutelli, lub jak długo trzeba czekać na nagrody ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5522909 Napisano: 19.12.2012 08:27:26 w Konkursowiczki w ciąży
grusia dokładnie. Moja kuzynka tak chroniła starszego syna, jak ktoś miał nawet najmniejszy katar i musiał do niej przyjść to kazała kupować maseczkę w aptece emotka Teraz ma za swoje, gdy maly w 3 klasie podstawówki a nadal ciągle choruje.
My nigdy nie izolowaliśmy małego od przeziębionych, nie zwracałam na to uwagi, mogli do nas przyjść zasmarkani, zakaszlani itp. Chorował owszem, ale do czasu, aż z każdym przeziębieniem latałam do lekarza. Najpierw dostawał zwykłe leki, później antybiotyk za antybiotykiem, który co choroba to mniej działał od antybiotyków organizm był osłabiony więc łapał częściej. W końcu obudziłam się przestałam biegać do lekarza i nawet przy ostrym przeziębieniu zaczełam leczyć go syropkami i lekarstwami ogólnie dostępnymi ( jedynie chodziłam na osłuchanie ) - skutek syn ostatni antybiotyk brał hmm gdzieś jak miał 1,5 - 2,5 roku - zapalenie oskrzeli i inne tego typu też w tym czasie. choruje tylko w okresie zimowym i to jedynie kaszelek i katar - teraz tak miał i lekarka ( nowa, bo przenieśliśmy się do innej) słysząc jak go wzmocniłam, sama zgodziła się na proponowane przeze mnie syropki, a jedyne co to powiedziała, żeby do szkoły nie puszczać go, aż kaszel nie przejdzie - zresztą załapał to ode mnie, bo teraz ja nadrabiam wszystkie czasy bez chorowania.
Dlatego ja jestem zdania, ze izolowanie dziecka i ciągłe latanie do lekarza ( po silne leki) jest najgorszą rzeczą jaką może być - z chorobami dziecko musi mieć styczność, a silnych leków jak najmniej. Wyświetl w wątku >>
0 0