Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam żyrafki noworodkowe - właśnie z tymi gumkami to jest tak,że ona te drugie ściachała - w sensie zrobiła tak, że są luźne, mówiła, że nie przecieka, więc może faktycznie zostawie na razie, a jak coś nie tak będzie to podrzucę może znajomej krawcowej.
Z otulaczy mam na razie bambino mio biały, ten blueberry i czekam na litlle lamb białego, ale na pewno dokupie jakiś kolorowy, bo jak to większość białych
Formowanek też zaczynam zbierać stosik, ale tutaj obojętnie mi czy kolorowe czy nie, bo w końcu i tak nie widać.
Aaa jednak po wielkich oporach zdecydowałam się na 1 wełniaka, ale w formie otulacza tzn tetro.
I chyba też skusze się na jakieś kieszonki, aio i sio co by wszystkiego wypróbować.
Całe szczęście bazuje na bazarku i wymiankach, więc moja kieszeń aż tak bardzo tego nie odczuwa.
Ale co to będzie jak pójdą one size w ruch
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ogóle chyba wpadłam w nałóg
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest takie prawo, które wyraźnie mówi, że jeśli produkt ma oznaczoną niższą cene na półce, to po takiej muszą sprzedać.
Ja w kauflandzie często spotykam się na zaniżonych cenach
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znając życie te z ostatniej edycji też wyślą po świętach, bo po co wcześniej
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jakie pieczecie pierniki w sensie ciasto, nie ciasteczka ? Zaspałam ze staropolskim, więc musze coś innego wymyśleć, taki, żeby można było go przełożyć powidłami.
Tak zastanawiam się nad toruńskim
http://www.mojewy...pis/piernik-torunski
ale może coś innego polecicie ?
I szukam jakiegoś fajnego przepisu na sałatke, bo inaczej znowu będzie gyros
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.mazakz...Disney-IMC-TOYS.html
Mój interesował się owszem, ale nie było na niego szału i bez żalu po jakimś czasie walnął go w kąt.
Ten kubuś na prawde jest fajny, zresztą teraz pewnie dużo więcej innych tego typu zabawek jest niż kilka lat temu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiem szczerze, że mieliśmy szczeniaczka i była to jedna ze średniawek fisher price - mały zdecydowanie bardziej interesował się np puchatkiem swojej kuzynki Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie to,że uczę tolerancji, ale bardziej tego,że np my jemy daną rzecz, czy coś robimy, ale w innym wyznaniu jest to niedopuszczalne.
A ja nie zabraniam dziecku halloween, wręcz nie uważam, ze jest to coś złego - szykujemy wspólnie strój itp jednak nie wyobrażam sobie ganiania po domach, bo nie każdy sobie tego życzy. Mały chodzi na zorganizowaną impreze w bawialni, gdzie cała oprawa jest fajną zabawą, a cukierki zbierają w zaprzyjaźnionych punktach ( po wcześniejszym uzgodnieniu i dostarczeniu słodkości przez organizatora). Wszystko jest dla ludzi, wystarczy odpowiednie podejście Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to daje dzieciom ? Nic !
Wychodzi tylko z tego nasza zaściankowość opór na wiedze ( później dla takich osób muzułmanin = zamachowiec
Moja mama na początku oburzała się na moje podejście do tego tematu , ale zmieniła zdanie odkąd mamy w rodzinie muzułmanina i sama aż się pociła żeby nie walnąć jakieś gafy
Psco by nie było, jestem katoliczką, ale nie wierze w mury
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w rodzinie pieczemy jeszcze na wigilię rogaliki drożdżowe z dzemem, przepis stary jak świat - rogaliki wychodzą takie maślane-kruche pychota ( specjalnie do nich robiłam w tym roku powidła zwykłe i czekoladowe
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olunka, a szybko one miękną ? Bo przyznam się, że w tym roku zaspałam z piernikami
Ja polecam jeszcze te ciasteczka na święta boskie są
http://www.mojewy...iasteczka-swiateczne Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajnie, że to te lepsze modele.
Mam nadzieje,że wyrobią się, żebym odebrała je przed świętami
kalisto1986
Postów 7986