Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, ale moje finanse teraz średnio stoją, a miałam reszte rzeczy kupować po nowym roku.
Do wieczora pomyśle, bo nie powiem kuszą mnie
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha właśnie myślę nad nimi
Kurde kalkuluje, czy nie przesadzę z ilością formowanek, bo na kilka mam rezerwację w wymiankach
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogłes poprosić o specyfikacje paragonu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą nie rozumiem tej paniki, konkurs świąteczny już był, teraz krótka przerwa o po nowym roku wracamy do gry - nie wierze, że zrezygnują z tych konkursów Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieje, że to tylko domysły, bo mimo, że 4frame nie jest już tam ambitną agencją jak kiedyś, to jednak prowadzą konkursy w miare sprawnie ( zwłaszcza ostatnia edycja z smsami). Zresztą na TQG cały czas były skargi i wszyscy to olewali Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie 2 najlepsze albo swift, albo tqg
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, super
Akurat planowałam zakup scrabble
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooo dałabyś radę wrzucić skan, lub więcej szczegółów ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pierniczę zobaczcie,że coraz mniej tutaj piszemy, a jak już to o cenzura marynie z obawy,żeby nie zacząć kłótni
ok każda ma inne zdanie, ale nie można je wyrazić, bez kłótni ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ubieraj tak jak ty czujesz, że jest ok.
Też to przechodziłam, ale od urodzenia małego. Ubierałam go cienko, zero przegrzewania, a teściowa i moja mama aż trzęsły się na ten widok ( wręcz wyskakiwały z kocykiem
sto lat dla synka
agasiam to ja teraz w ciąży mogę się żywić z twoim dzieciem
Ostatnio leżę sobie w wannie i do męża mówie, że zjadłabym coś dobrego, na co on pomidory z ogórkiem i mozarellą zrobić
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem ... Tutaj nikt nie powiedział, że karmienie mlekiem modyfikowanym jest złe, tylko pisaliśmy o zaletach karmienia piersią, które nie są naszym wymysłem, ale choćby przeróżnych organizacji światowych, które to badają.
Skoro są zalecenia, żeby karmić do jakiegoś wieku tzn, że są z tego zalety, a dziecko ( i mama) na tym korzysta.
Ciężko chyba powiedzieć, że mleko modyfikowane ma to wszystko co mleko mamy, ale jednak nikt nie twierdzi, że jest złe, wręcz Dianek też karmi Benia modyfikowanym, a jednak zna wszystkie badania i fakty.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bierzemy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak samo inne konkursy.
Co jak co, ale jak Euro rscg spadnie na psy, to stracę wiare w agencję
Ostatnio co lepsze agencję mają zadziwiającą tendencję spadkową ...
Ja nadal żyje nadzieją, ze będą dzwonić i tłumaczyc się rezerwą Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym stwierdziła, w takim przypadku, że wybierała nawiedzona komisja, a hasła okazały się za mało bombowe
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasiu ale dlaczego sądzisz, że karmienie dziecka 1,5 rocznego to przesada ? Wg mnie to jedynie samo zdrowie i same zalety, które będą później potęgować.
Dla mnie znowu przesadą jest jak dzieci 3 letnie biegają ze smoczkiem, brr męża bratanica tak miała, aż ręka mnie swędziała na tego smoka