Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w każdym hipermarkecie.
Ja zwalczyłam mole, wyrzucając co się dąło, szafki wymyłam octem przykleiłam te plastry a na szafke położyłam płytke na mole, muszki itp
Powiem tylko tyle, że odkąd mam tą płytkę to nawet muszki owocówki się nie pojawiają, polecam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przedpłacowa z konkursu
Tzn wydaje mi się, że o nią chodzi dolly Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super, szkoda, że dłużej nie są ważne, bo chce ciuszki niemowlęce kupować dopiero po świętach, bo wtedy będe widziała ile czego
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda, że odp na fb
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie patrzałam na stronę, ogólnie weszłam zobaczyć czy są jakieś bluzki dla mnie i dla młodego sztruksy, a zajrzałam na Angry Birds ze względu na Ciebie
Bardzo podobały mi się czapki - mój ma bzika czapkowego, ogólnie chyba wszystkiego po trochę było Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem rozmowy o dzieciak, bo wtedy jest fajnie, ale ciągłe utarczki przestają być tutaj miłe.
Chyba nie po to powstał ten wątek, żeby psuć go głupimy komentarzami
Wyluzujcie i skoro się nie zgadzacie w niczym, to nie rozmawiajcie między sobą.
Grusia, jeśli czegoś nie będzie u Ciebie, to pisz ja mam 3 jak nie więcej h&m u siebie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jestem w temacie, ale czy konto trzeba założyć w dowolnym banku, czy przez nich wskazanym ?
Bo jeśli w dowolnym, to są banki, gdzie nie ponosisz żadnych opłat Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli chodzi o karty h%m to niestety z avanti było lepiej
Grusia w h&m jest mase rzeczy z angry beard czy jak to się pisze
Za to rurki dla małego niestety tylko kolor jaki mamy
Kupiłam sobie świetne bluzki w normalnych sklepach, nie ciążowych i na razie mam spokój, spodni nie musze kupować na razie, bo przed ciążowe spadają mi z tyłka
Dzisiaj poszalałam z teściową na mieście, posiedziałyśmy na kawie mase czasu i normalnie padam na ryjek, nie wiem czemu, ale w przeciwieństwie do teściowej jestem chora jak mam latać po sklepach, a przymierzanie doprowadzało mnie do szaleństwa
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też musze do h&m przejechać się, zobaczyć czy mają jeszcze chłopięce spodnie rurki, sztruksowe - świetne są ! Kupiliśmy małemu turkusowe i mimo, że on wiecznie ciąga je po podłodze tańczy w nich itp to jak na sztruks mocne są i wytrzymują jego wariacje. Tak samo uwielbiam h&m - owskie i z reserved dresy, wytrzymują nawet jego treningi, a to już dużo Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już pisaliśmy kiedyś, w kauflandzie ZAWSZE była rezerwa w 4frame
Mogliby ruszyć się z tym etapem co czekamy na rozwiązanie, tak, żeby wysłać bony nie przed sylwestrem, a przed świętami - taki prezent od agencji
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mają czas do 23 listopada Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie aktualne Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrób fotkę i wyślij do producenta
wkurza mnie brak przelewu na koncie, czekam od rana, a tam cisza, mimo, że pieniądze poszły rano
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
długo mieszkaliśmy ze sobą tylko jako narzeczeństwo, i ślub nie był naszym priorytetem.
Najpierw przeczekaliśmy ślub mojej siostry, później szwagra - śmialiśmy się, że dajemy rodzicom odpocząć i dopiero wzieliśmy się my za przygotowania.
Ale mimo, że ja i perfekcyjność to nawet nie znajome, to też nie chciałam robić wszystkiego na szybcika. Ale to zależy od oczekiwań. Ja np szyłam sukienkę na zamówienie, najpierw przymierzałam w salonach różne kroje, żeby zobaczyć w jakim dobrze się czuje, później razem z krawcową robiłyśmy szkice i projekty, więc to też troszkę trwało, dużo było takich rzeczy, których nie dało się zrobić szybko.
Chociaż wyboru kamerzysty mimo poleceń strasznie żałuje i praktycznie nie mamy płyty, przez to, że wszystko zepsuł, tak orkiestre do dnia dzisiejszego uwielbiam. Ostatnio byłam na weselu gdzie też grali i byłam w szoku, że pamiętają nas z imion i nazwiska Wyświetl w wątku >>