Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5461109 Napisano: 20.11.2012 10:04:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A orientuje się do kiedy był ten etap co wczoraj powiadamiali z soraya ? Do piątku, czy niedzieli ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5460544 Napisano: 19.11.2012 08:31:55 w Konkursowiczki w ciąży
Dianek chyba na chustach czytałam, że któraś używa je jako otulaczy na poczatek.

Widziałam tez chinki/otulacze na all może też spróbuje 1 na początek ...

Jak będziesz miała malutkie bardzo tanie to pisz, jak nie to gdzieś w okolicach stycznia dopiero emotka

A co do wesela, też nie wyobrażam sobie organizacji w miesiąc, my same zaproszenia dawaliśmy 3 miesiące wcześniej - baaardzo nie lubie dostawać zaproszenia miesiąc przed, gdzie jakby nie było dla gości też jest to bardzo duży wydatek.
Do tego nasza orkiestra ma swoje terminy, wesele robiliśmy na sali, gdzie wszystko sami przygotowaliśmy ( nie chciałam iść na gotowe), więc też trzeba było dużo zaplanować Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5460302 Napisano: 19.11.2012 06:51:19 w Konkursowiczki w ciąży
Ale z tego co czytam to chinki na początku mogę używać jako otulacze ?

Dianek możesz pisać jak będziesz miała jakieś noworodkowe, ale na razie to jedynie rozglądam się, porównuje, czytam itp
Kupiłam tylko 2 formowanki na all używane i obserwuje aukcje tylko z na prawdę okazjami. Jak będziesz coś miała w okazyjnych cenach to możesz pisać, ale planuje dopiero od stycznia część swojej wpłaty przeznaczyć na zakupy, bo teraz to za duże wydatki świąteczne ( musze myśleć o prezentach, a mamy trochę chrześniaków, plus dzieciaków w rodzinie, którym wypada chociaż drobiazg sprezentować)

Na pewno spróbuje troszkę w wymiankach na chustach, może wymienie coś za wielo.
Myślę, żeby na początek kupić po kilka sztuk różnych, bo chce spróbować, a nie wiem czy się w to wciągne.
Na pewno myśle o zamówieniu kilka sztuk u sylviontka i ecodidi, a reszte zobacze jak finanse pozwolą Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5460235 Napisano: 19.11.2012 06:23:05 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

a my samą salę rezerwowaliśmy ponad rok przed ślubem ale u nas było niecałe 120 osób emotka

U nas też w podobnym terminie i ilość osób, orkiestrę też chcieliśmy tylko jedną, więc też rezerwacja musiała być z wyprzedzeniem
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5460008 Napisano: 19.11.2012 04:30:36 w Konkursowiczki w ciąży
Pytanie do dziewczyn które używają wielo
Próbowałyście chinek ? Tak czytam opinie o nich i widzę, że są różne i zastanawiam się, czy nie skusić się i nie kupić na spróbowanie. Albo same ich wkłady np bobolidera mikrofibrowe mają fajne ceny
Jak ktoś używał proszę o firmę i jak wam się sprawowały Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5459924 Napisano: 19.11.2012 03:45:40 w Konkursowiczki w ciąży
rachel a deserki ze słoiczków ?
Nie pamiętam co w tym wieku się podaje, ale my często poza normalnymi owocami, podawaliśmy te słoiczkowe, zawsze to jakieś urozmaicenie.
Ja z racji, że mam dostęp do swoich owoców, to w przyszłym roku sama zabezpieczenie się w część słoiczków i mrożonek, ale są owoce, do których nie mam dostępu i niezawacham się podać słoiczków Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5459794 Napisano: 19.11.2012 02:31:03 w Paragony
mia napisał(a):

margotka napisał(a):

Mam paragony na konkurs w Piotrze i Pawle (kończy się jutro) emotka

Albo się mylę, albo tego konkursu nie ma w bazie...
Nie łaska dodać? emotka

Jest w topie teraz tylko https://www.e-kon...1-pg-4.html#f5459240 Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5456138 Napisano: 16.11.2012 10:06:31 w Pomocy!!!!
79magda napisał(a):

Chciałabym obejrzeć sobie film online, ale wszędzie chcą rejestracji... Czy ktoś może mi polecić stronkę bez pułapek typu magiczne opłaty za oglądanie filmów? emotka Ładnie proszę emotka

pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5455711 Napisano: 16.11.2012 06:52:04 w Konkursowiczki w ciąży
Ja przy synku jako, ze nie wiedziałam też wszystko uniwersalne kupowałam, a dresiki, bluzy itp to po porodzie ( nie lubie śpiochów,pajaców itp na dwór)

No ale teraz patrząc na te różowe cudeńka, to, aż choruje emotka Ostatnio nie mogłam się powstrzymać i kupiłam na all dresik nike, spodnie szare, a góra ... różowa emotka Najwyżej będe odsprzedawać. Zresztą dla dziewczynki mam 99 % ciuszków potrzebnych

Po synku wszystkie firmówki pożyczyłam koleżance ( ale ciuchy na prawde mega) i już kiedyś część widziałam na allegro, więc nie mam większych nadziei na odzyskanie. Ręka Boska niech ją chroni jak pozbyła się zabawek, bo też pożyczyłam, a były warte prawie tysiaka emotka

U mnie synek pojechał do teściowej, bo oboje stęsknieni, mąż na nocce, więc ja moge caaaały wieczór oglądać jakieś tasiemce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5455591 Napisano: 16.11.2012 05:34:20 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

Ja miałam usg 3d robione i zwykłe również i cały czas twierdzili że będzie córka a mam syna emotka

A myślałam, że 3d to już większa pewność emotka Ja z synem nie chciałam wiedzieć co będzie, więc nie mam porównania emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5455588 Napisano: 16.11.2012 05:33:22 w Konkursowiczki w ciąży
Dianek a wrzucasz to na jakąś stronę ?
Jak coś to podeślij linka.
Ja na razie jedynie co to jak jest jakaś typowa okazja to kupuje rzeczy, czekam na usg czy będzie coś widać emotka I chce też w grudniu troche zapolować na angielskich stronach typu next, bo tam będą fajne wyprzedaże Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5455355 Napisano: 16.11.2012 03:27:58 w Konkursowiczki w ciąży
lilithbb napisał(a):

to było usg genetyczne emotka Czyli to dokładniejsze emotka chyba 3d to jest?

to duży problem bo ubranka już różowe emotka

usg genetyczne mówią nirktórzy, na to w 12 tygodniu.

Sama bym zgłupiała co będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5455240 Napisano: 16.11.2012 02:40:51 w Konkursowiczki w ciąży
lilithbb napisał(a):

Dziewczyny co myślicie o tym:
pierwsze usg genetyczne - dziewczynka!
drugie USG dziewczynka!
Wynik rezonansu magnetycznego - chłopiec! Pomyłka? emotka

emotka A robiłaś zwykłe usg, czy 3/4d ?

U mojej koleżanki do końca widzieli dziewczynkę, a urodził się chłopiec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5454295 Napisano: 15.11.2012 11:04:26 w Konkursowiczki w ciąży
Rachel mała da sobie szybciutko radę i dostosuje się do nowych warunków, nie masz co się stresować, bo ona to czuje.
A może spróbuj z takim kubkiem http://allegro.pl...nki-i2722505086.html
albo ze słomką ( mój synek właśnie to wolał od niekapka)
np http://allegro.pl...osc-i2775445948.html Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5453798 Napisano: 15.11.2012 06:45:22 w Inne mniejsze markety
drzemek Pan Miruś już od dawien dawna wprowadza losowość w konkursy przez siebie organizowane, do tego nie trzyma się regulaminu - a raczej naciąga go pod swój gust nie ważąc na łamanie zapisów. Ja od jakiegoś czasu systematycznie odpadam z ich konkursów, bo dla mnie walka z oszustami to co innego niż walka z każdym, a Pan Miruś chociaż od czasu do czasu mógłby się wziąć za czytanie haseł - bo loterie są obwarunkowane innymi zasadami.

I mam nadzieje, że weźmie sobie to do serca, bo w końcu po coś nas czyta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5453288 Napisano: 15.11.2012 02:58:52 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Nie mam prawka emotka Ale też nie wyobrażam sobie siebie za kółkiem emotka (...)

i Ty Brutusie przeciwko mnie emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5453170 Napisano: 15.11.2012 01:52:33 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Jak sie ktoś uprze to i z wielkim brzuchem może jeździć, kwestia wygody i bezpieczeństwa emotka

a jak już bardzo ktoś chce się czepiać, to Kali nie napisała, że nie ma prawka, tylko że w aucie woli występować w roli pasażera emotka

Nie mam prawka emotka Ale też nie wyobrażam sobie siebie za kółkiem emotka Ja lubie jeździć z mężem, zwłaszcza, że nie mam najmniejszego problemu, żeby mnie woził gdzie chce i kiedy chce emotka
Zawsze obiecuje sobie, że w końcu pójde na prawko, ale ciągle są inne wydatki i brak motywacji ...

Wkurza mnie, że dzisiaj wszystkie sprzęty w domu czyhają na moje życie emotka Jak nie szuflada, która sama wyskoczyła mi na noge ( paluch mi spuchł i dziad boli), to zmywarka zapomniała się wyłączyć przed wyciągnięciem potrzebnej rzeczy i zrobiła mi gorący prysznic Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5452871 Napisano: 15.11.2012 11:18:31 w Wkurza mnie...
ewachem gumowych drzew u nas brak emotka Zdecydowanie wole siebie w roli pasażera z prywatnym szoferem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5452726 Napisano: 15.11.2012 10:08:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Odruch wymiotny - to jest to. I jeszcze szczękościsk. Zaraz sobie herbatki zaparzę. Swoją drogą nie wiem, skąd ludzie czerpią energię do latania przez lata po sądach. Mnie już chyba każdy wyrok zadowoli, niech to się tylko skończy.

Powinnaś dostać kopa emotka Co by nie było to nic strasznego Ci nie grozi, a na pewno nie warto tym się stresować i tracić zdrowie.
Ja już miałam w swoim życiu trochę sądów i to w sprawach, które miały wielkie znaczenie.Początkowo miałam mega nerwy, ale później sama siębie spytałam się czy warto ? Nie, nie warto ! nerwy tylko mogą zaszkodzić i wpłynąć negatywnie na twoją obrone, teraz musisz zebrać siły do walki i nie zajmować się niepotrzebnym stresem. I tak da się to zrobić, tylko trzeba zmienić nastawienie emotka
emotka emotka

Wkurza mnie choróbsko które dorwało męża emotka mam dzisiaj mase spraw do załatwienia na już, a bez szofera zajmie mi to kilka godzin jazdy autobusami emotka a do tego biedny musi coś zrobić bo na 15 idzie do pracy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5452156 Napisano: 14.11.2012 09:04:56 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

Kali a nie boisz się że zachoruje jako dorosła osoba?

Nie, bo nawet lekarka mówiła, że mimo, że niby szczepionka jest aktywna kilkanaście lat, to zazwyczaj już kilkulatkowie łapią ospe.

Ja ogólnie nie szczepiłam, żeby nie chorował, tylko, żeby załagodzić. Wyświetl w wątku >>
0 0