Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widziałam tez chinki/otulacze na all może też spróbuje 1 na początek ...
Jak będziesz miała malutkie bardzo tanie to pisz, jak nie to gdzieś w okolicach stycznia dopiero
A co do wesela, też nie wyobrażam sobie organizacji w miesiąc, my same zaproszenia dawaliśmy 3 miesiące wcześniej - baaardzo nie lubie dostawać zaproszenia miesiąc przed, gdzie jakby nie było dla gości też jest to bardzo duży wydatek.
Do tego nasza orkiestra ma swoje terminy, wesele robiliśmy na sali, gdzie wszystko sami przygotowaliśmy ( nie chciałam iść na gotowe), więc też trzeba było dużo zaplanować Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek możesz pisać jak będziesz miała jakieś noworodkowe, ale na razie to jedynie rozglądam się, porównuje, czytam itp
Kupiłam tylko 2 formowanki na all używane i obserwuje aukcje tylko z na prawdę okazjami. Jak będziesz coś miała w okazyjnych cenach to możesz pisać, ale planuje dopiero od stycznia część swojej wpłaty przeznaczyć na zakupy, bo teraz to za duże wydatki świąteczne ( musze myśleć o prezentach, a mamy trochę chrześniaków, plus dzieciaków w rodzinie, którym wypada chociaż drobiazg sprezentować)
Na pewno spróbuje troszkę w wymiankach na chustach, może wymienie coś za wielo.
Myślę, żeby na początek kupić po kilka sztuk różnych, bo chce spróbować, a nie wiem czy się w to wciągne.
Na pewno myśle o zamówieniu kilka sztuk u sylviontka i ecodidi, a reszte zobacze jak finanse pozwolą Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Próbowałyście chinek ? Tak czytam opinie o nich i widzę, że są różne i zastanawiam się, czy nie skusić się i nie kupić na spróbowanie. Albo same ich wkłady np bobolidera mikrofibrowe mają fajne ceny
Jak ktoś używał proszę o firmę i jak wam się sprawowały Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pamiętam co w tym wieku się podaje, ale my często poza normalnymi owocami, podawaliśmy te słoiczkowe, zawsze to jakieś urozmaicenie.
Ja z racji, że mam dostęp do swoich owoców, to w przyszłym roku sama zabezpieczenie się w część słoiczków i mrożonek, ale są owoce, do których nie mam dostępu i niezawacham się podać słoiczków Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest w topie teraz tylko https://www.e-kon...1-pg-4.html#f5459240 Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pw
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ale teraz patrząc na te różowe cudeńka, to, aż choruje
Po synku wszystkie firmówki pożyczyłam koleżance ( ale ciuchy na prawde mega) i już kiedyś część widziałam na allegro, więc nie mam większych nadziei na odzyskanie. Ręka Boska niech ją chroni jak pozbyła się zabawek, bo też pożyczyłam, a były warte prawie tysiaka
U mnie synek pojechał do teściowej, bo oboje stęsknieni, mąż na nocce, więc ja moge caaaały wieczór oglądać jakieś tasiemce
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A myślałam, że 3d to już większa pewność
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak coś to podeślij linka.
Ja na razie jedynie co to jak jest jakaś typowa okazja to kupuje rzeczy, czekam na usg czy będzie coś widać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
usg genetyczne mówią nirktórzy, na to w 12 tygodniu.
Sama bym zgłupiała co będzie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mojej koleżanki do końca widzieli dziewczynkę, a urodził się chłopiec
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może spróbuj z takim kubkiem http://allegro.pl...nki-i2722505086.html
albo ze słomką ( mój synek właśnie to wolał od niekapka)
np http://allegro.pl...osc-i2775445948.html Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mam nadzieje, że weźmie sobie to do serca, bo w końcu po coś nas czyta
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam prawka
Zawsze obiecuje sobie, że w końcu pójde na prawko, ale ciągle są inne wydatki i brak motywacji ...
Wkurza mnie, że dzisiaj wszystkie sprzęty w domu czyhają na moje życie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinnaś dostać kopa
Ja już miałam w swoim życiu trochę sądów i to w sprawach, które miały wielkie znaczenie.Początkowo miałam mega nerwy, ale później sama siębie spytałam się czy warto ? Nie, nie warto ! nerwy tylko mogą zaszkodzić i wpłynąć negatywnie na twoją obrone, teraz musisz zebrać siły do walki i nie zajmować się niepotrzebnym stresem. I tak da się to zrobić, tylko trzeba zmienić nastawienie
Wkurza mnie choróbsko które dorwało męża
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, bo nawet lekarka mówiła, że mimo, że niby szczepionka jest aktywna kilkanaście lat, to zazwyczaj już kilkulatkowie łapią ospe.
Ja ogólnie nie szczepiłam, żeby nie chorował, tylko, żeby załagodzić. Wyświetl w wątku >>