Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz szukałam tego i nie mogłam znaleźć nic na ten temat.
Oby tak było jak zapowiada
Fajne jest to, że zapowiadają, że mamy będą miały wybór - te co chcą to to wrócą szybciej do pracy, a te co nie boją się o posade będą mogły posiedzieć dłużej z dzieckiem
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam to napisać
U nas rodzinie nic do imienia, no ewentualnie wykorzystuje tylko głosy poparcia do przekonania męża, nad słusznością moich propozycji
A teściowa raczej się nie wtrąca, zwłaszcza po początkowym szyku odnośnie imienia męża bratanicy - Larysa - teraz oczywiście już każdy się przyzwyczaił
rachel ehhh te macierzyńskie dołuje mnie, że nie załapie się na rok
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobało mi się Maja, Nadia, ale za dużo już ich jest ...
Synek mówi wszystkom że będzie Liya, Leah czy jak to się pisze
Dla chłopca synka wersja to Jaś - i tu nie ma nawet takiej opcji, bo mój ojczym ma tak na imię
Mąż na razie milczy
Zresztą u nas nawet o chrzestnych będzie batalia
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż, nie ukrywam, że będą zatargi z imieniem
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdjęcie z 1 usg musiałam wyciągać z plecaka, bo chciał do szkoły brać
A brzuszek całuje non stop, tylko, że on już dużo rozumie i od dawna nas męczył. Teraz wymyśla imiona - takie, że szok
A co do buszowania pchełki, to mały też tak mi buszował i rzeczywiście później był bardzo spokojnu ( tzn do czasu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nooo to rewelacja
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko jest to jedna pozycja na paragonie i zazwyczaj uznają to jako 1 produkt. Chociaż fajnie by było, gdyby tu liczyli jako 2 szt Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia ja natomiast czytałam, że zaleca się 3d/4d połówkowe, czyli w okolicach 20 tygodnia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik ja dzisiaj czuje jakby brzuch miał mi zaraz eksplodować, tak skacze, że aż cały mnie boli okropnie. Najlepsze, że dzisiaj taaaak mnie wywaliło, że szok. A co do płci chciałabym wiedzieć ( chociaż w pierwszej ciąży do końca nie chciałam), bo nastawiam się, a to też nie jest dobre
Dziewczyny pamiętam, że któraś z was kupowała na allegro legginsy ciążowe, polecacie jakieś konkretne ?
Teoretycznie w moich ulubionych 2 jeansach wręcz mam luzy, ale powoli chciałabym rozglądać się za legginsami, żeby wygodnie choćby po domu było i bluzki musze koniecznie jakieś kupić.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nieukrywam, że trochę zła była, że nie robił mi usg teraz, zwłaszcza, że ciekawość mnie zżera czy chłopiec, czy dziewczynka
Dobrze, że pchełka skacze tak, że, aż daje mi popalić, bo inaczej pewnie bym się martwiła
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie bronie nikogo, bo wiem jacy są lekarze, ale niestety też wiem jakie problemy robi góra.
Np mój lekarz sam mówi, że jest w stanie dziennie przyjąć dużo więcej pacjentek niż ma limitu, ale co z tego ? Wychodzi na to, że musi przyjmować bez numerków, a i tak są kolejki 6 miesięczne
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Anglii o ile pamiętam ciężarne są pod opieką lekarską od chyba 12 tygodnia. Uważają, że jak do tego czasu ciąża się utrzyma to dopiero jest ciążą ...
My rozważaliśmy prywatne wizyty, ale ja bardzo lubie mojego lekarza, do tego wole te pieniądze poświęcić na co innego zwłaszcza, że ciągle rozważam wynajęcie położnej Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopisujcie do listy, która gdzieś tam wcześniej już była Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To się nazywa kontrola kupujących
Nie wiem jak do czwórek, ale do trójek dojdą
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Padłam
i tym sposobem ktoś poleciał po bandzie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj zawiść, czy zazdrość chyba jest ostatnią rzeczą. Chodzi o coś innego. Też gram w całej Polsce, co nie oznacza,że wpieprzam się ludziom do sklepów nie mając paragonów
Zresztą sama piszesz, masz paragony, na sklepy w których grasz, więc nie ma w tym nic złego
Chce grać w danym mieście to szukam sposobów, żeby wcześniej kupić paragon, lub umawiam się z kimś kto też tam gra, a nie martwie się po wygranej, czy może ktoś się zlituje.
Co innego jak zabraknie od czasu, do czasu paragonu, bo się ktoś przeliczył, a co innego jak ZAWSZE jest taka sytuacja Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I niestety musze Cię zawieźć w kauflandzie w 99% przypadków gram 1 paragon 1 nr - tutaj zbyt duże prawdopodobieństwo jest na wygraną, żeby CI¡GLE kombinować Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wybacz co innego szukać paragonu od czasu do czasu, a co innego ZAWSZE w każdej edycji
Nie chcesz, żeby ludzie się czepiali, to nie chwal się swoją postawą - proste Wyświetl w wątku >>