Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo tak wnioskuje z twojego zachowania ...
I dodam, żeby nie było nawet nie interesowała, się tym konkursem, nie pamiętam czy zgłosiłam jakikolwiek paragon tam, a jeśli tak to musiało być na początku.
Tylko nie rozumiem ostatniej mody na forum, która rozplenia się niczym szarańcza.
I dodam kupując delicję, jakieś batony czy cokolwiek z kodem w środku większość osób,która w to się bawi sprzedaje produkt rozpakowany i gwarantuje wam, że ma to wzięcie.
Inne loterię są na tej samej zasadzie.
Mase osób z tego forum wygrało w wymienionych przez was podejrzanych konkursach i to nie koniecznie ilością hurtową, tylko po co się chwalić ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, kolejny odważny, który nie chce pisać pod własnym nikiem, tylko zakłada specjalnie do tego konto.
Żeby to jeszcze były sprawdzone i pokrywające się z prawdą informację
bc14 , mia pal licho z listą - jestem za niepublikowaniem list, ale zauważcie, że po KAŻDEJ aferze jest coraz gorzej z konkursami. Organizatorzy wolą dodać jakiś gratis do produktu, niż użerać się z konkursowiczami.
Owszem jestem za tym żeby pozbyć się oszustów, ale tylko wtedy, gdy są na to dowody, a nie domysły ...
Pamiętacie ilości konkursów na hasła ?
Jeszcze nie tak dawno codziennie jakiś się kończył i codziennie były rozwiązania, nie było dnia bez nagród, a co teraz jest ? wielkie nic ...
Organizatorzy mieli dosyć ciągłych reklamacji, podejrzeń o plagiaty, przekręty itp i zrezygnowali z większości tego typu akcji.
Dlatego tak jak pisałam, ok działajcie, ale jak macie ku temu dowody, a nie rozpętujcie wojny bez przyczyny, bo na tym traci każdy z nas ( i nie mówie tutaj o wyjaśnieniach, a stertach reklamacji, które pewno już się posypały) Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Usiądzie, jeśli dostanie takie polecenie. Zresztą ja nie rozumiem czegoś takiego, że ktoś odmawia sprzedania towaru na osobnych paragonach, choćby było ich tysiąc. Kupuje, płace i moja sprawa czy potrzebuje jednego czy tysiąca paragonów, a w interesie sklepu jest rozwiązanie tego tak, żeby nie kolidowało to z funkcjonowaniem sklepu.
Co do samego konkursu, nie wchodzą w liste zwycięzców bo nie jest mi to potrzebne do szczęścia - tyczy się to wszystkich konkursów, chyba, ze chce sprawdzić czy moja wygrana tam jest.
Znam mase ludzi, którzy grają na ilość i wiem, że inwestują w to grubą kase, dlatego nie dziwią mnie żadne wyniki.
W hasłach też są osoby, które potrafią spory % z puli konkursu wygrać, tylko nie zawsze widać to po listach ... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może teraz nie widać, bo przed ciążą miałam brzuch, więc wyrównuje się
Za to dzidzia równo szaleje, codziennie wieczorem przez około 20 minut mam istne tornado w brzuchu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Była, dzisiaj u lekarza, niestety usg nie robiliśmy
Dzisiaj posłuchaliśmy serducha i bije pięknie, o dziwo ciśnienie też wyrównało mi się i badania na cukier też są ok ( z palca)
Co do wagi to zarówno lekarz jak i położna stwierdzili, że wszystko jest ok i tylko się cieszyć
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą loczeq kto jak kto, ale nie sądziła,że Ty możesz odradzać kupowania produktów na konkursy w jakiej ilości by to nie było ...
Zresztą o czym tu mówimy, większość osób nie gra w konkursy , bo akurat potrzebuje produktu, tylko kupuje dany produkt, bo jest konkurs.
Owszem producentom o to chodzi, ale czy nie ma tutaj powiązania ? W końcu każdy wychodzi ( w większości przypadków) na swoje.
A co do tematu, nie jest problemem zakupić produkty w tysiącach sztuk i je posprzedawać drogą pantoflową, jeśli komuś się chciało nie jednokrotnie przekonał się,że jest to opłacalne Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten kalkulator mnie nie uspokoił
Dobrze, że w poniedziałek mam wizyte u lekarza ...
Jestem w 18 tygodniu ( w poniedziałek zaczynam 19 tydz), a przed akcją zębową byłam na plusie 1 kg, a teraz mam wagę jak przed ciążą
wiem, wiem nadrobię to, ale przez to, że ciągle mnie się coś chwyta martwię się
Na pocieszenie, wcześniej czułam delikatne ruchy, chociaż lekarz mówił, że raczej to nie to. Wczoraj smarowałam dziąsło rozrobionym olejkiem goździkowym i chyba dzieciaczkowi spodobało się to, bo po prostu odprawiał takie harce, że aż śmiałam się. Co kilka godzin smarowanie olejkiem i momentalnie dzidzia tańcowała
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nie może być dobrze , no nie może dopiero co zakończyłam kuracje na nerki i w ten sam dzień rozbolał mnie tak ząb,że normalnie chodziłam po ścianach
Wczoraj 2 razy wylądowałam na pogotowiu stomatologicznym, babka włożyła mi lekarstwo po którym miałam taki ból, że porodowy to pikuś
Teraz nie mogę dotknąć nawet tego zęba
Sorki za nieprzyjemne opowieści, ale chyba musiałam się wyżalić, bo już ledwo żywa jestem
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wtedy MC było odpowiedzialne tylko za wysyłkę, więc nie mieli jak kombinować.
Szanowny pan chwali się posiadanym tytułem ( o ile dobrze pamiętam) radcy prawnego i myśli, że nikt nie jest w stanie mu nic zrobić, a za takie akcję jakie robi może stracić prawo do wykonywania zawodu
Ja już dawno odpuściłam sobie tą agencje chociaż nie wiem czy można to nazywać agencją ... Zagram tylko jak się zagapię, ale i tak dziwie się, że firmy nie reagują na wałki jakie tam przechodzą i zlecają im nadal prowadzenie konkursów
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni nas czytają
Nie wiem co im daje te długotrwałe dzwonienie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wychodzi na to, że do osób które wysyłały zgłoszenia przez stronkę posłali @, a do tych z smsów dzwonią
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spójrz na dobre strony tego upadku, porobisz zdjęcia, wrzucisz na facebooka i dostaniesz pełno komentarzy typu: kofffam, sweeet, ochhh, achhh
wkurza mnie, że taaak mi się nie chce, a tyle mam dzisiaj rzeczy do zrobienia
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakaś inna babka informowała, więc mogła omijać potwierdzenia odczytania.
Normalnie 4frame nie spóźnia się z wysyłką nagród i niech lepiej tak zostanie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że tak
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cudaczku z całym szacunkiem, ale w pewnym wieku TRZEBA chociaż odrobinę odciąć się od rodziców. Wytłumacz mamie,że chcesz jechać z jakąś rówieśniczką/koleżanką/ kolegą, ale nie z mamą. Opowiesz jej wsszystko po powrocie , a jeśli się nie zgodzi ? Cóż czasem nawet rodzice potrzebują terapi szokowej, a chwilowy foch nie jest straszny
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
były, były i takie prywatne i próby zorganiozowania większego zlotu ...
Najłatwiej jest chyba spotkać się przy okazji różnych wygranych warsztatów, czy wyjazdów
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin wszystkiego najlepszego dla Kubusia
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że przy takiej ilość nie ma co przesadzać
Maleńka teoretycznie tak jak dolly mówiła, to może byc oczyszczanie, ale może zadzwoń jutro do lekarza i powiedz mu co i jak
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lubi, lubi i chętnie robi
Zazdroszcze wam, chociaż mam cichą nadzieje, że u mnie cisza z powodu braku zasięgu jaki miałam do teraz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, nie ma co najeżdżać na dziewczyne ...
Ja to zrozumiałam zupełnie inaczej niż wy.
Wydaje mi się, że Nataszka chciała pokazać, że wkurza ją, że ostatnio wszystko się wali.
Jaka by nie była sytuacja, nie wierzę, że nie ruszyła by kogoś strata takiej wygranej.
Nataszka współczuje
Ja mam błahy powód do wkurzania, ale jednak, w końcu znalazłam buty dla syna, idealne, śliczne, cena ok, bylismy sami więc dzisiaj pojechaliśmy z małym przymierzyć je i co .... skończyły się jego rozmiary