Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5435415 Napisano: 05.11.2012 09:19:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
aga17 rozumiem, że twierdzisz, ba ... masz pewność,że wygrali tutaj oszuści tak ?
Bo tak wnioskuje z twojego zachowania ...

I dodam, żeby nie było nawet nie interesowała, się tym konkursem, nie pamiętam czy zgłosiłam jakikolwiek paragon tam, a jeśli tak to musiało być na początku.
Tylko nie rozumiem ostatniej mody na forum, która rozplenia się niczym szarańcza.

I dodam kupując delicję, jakieś batony czy cokolwiek z kodem w środku większość osób,która w to się bawi sprzedaje produkt rozpakowany i gwarantuje wam, że ma to wzięcie.
Inne loterię są na tej samej zasadzie.

Mase osób z tego forum wygrało w wymienionych przez was podejrzanych konkursach i to nie koniecznie ilością hurtową, tylko po co się chwalić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5435396 Napisano: 05.11.2012 09:10:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
loczeq napisał(a):

demonvat napisał(a):

Jak dotąd jeden tylko organizator, a był to konkurs w Carrefour, gdzie do wygrania była pralka zakwestionował paragon pewnego pana. Paragon był podrobiony, pan pralki nie dostał. I na tym się skończyło. Według mnie nie otrzymanie nagrody za podrobiony paragon to żadna kara. To zachęta do następnych przekrętów. I tak to się rozwija jak wirus emotka

a skad wiesz ze tylko jeden? znasz historie wszystkich agencji?

skad wiesz ze cos komus zakwestioowano? przestepca sie pochwalil?

po co zakladasz nowe konto by nakrecac spirale wokol tego tematu?

Dokładnie, kolejny odważny, który nie chce pisać pod własnym nikiem, tylko zakłada specjalnie do tego konto.
Żeby to jeszcze były sprawdzone i pokrywające się z prawdą informację
emotka

bc14 , mia pal licho z listą - jestem za niepublikowaniem list, ale zauważcie, że po KAŻDEJ aferze jest coraz gorzej z konkursami. Organizatorzy wolą dodać jakiś gratis do produktu, niż użerać się z konkursowiczami.

Owszem jestem za tym żeby pozbyć się oszustów, ale tylko wtedy, gdy są na to dowody, a nie domysły ...

Pamiętacie ilości konkursów na hasła ?
Jeszcze nie tak dawno codziennie jakiś się kończył i codziennie były rozwiązania, nie było dnia bez nagród, a co teraz jest ? wielkie nic ...
Organizatorzy mieli dosyć ciągłych reklamacji, podejrzeń o plagiaty, przekręty itp i zrezygnowali z większości tego typu akcji.

Dlatego tak jak pisałam, ok działajcie, ale jak macie ku temu dowody, a nie rozpętujcie wojny bez przyczyny, bo na tym traci każdy z nas ( i nie mówie tutaj o wyjaśnieniach, a stertach reklamacji, które pewno już się posypały) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5435190 Napisano: 05.11.2012 07:48:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
ir napisał(a):

Żadna kasjerka nie usiądzie i nie poświęci 12 godzin na nabijanie paragonów. Zresztą mowa była o drukowaniu paragonu jednego, tego, który rzekomo jest wygrany...czyli na który ma być w przyszłości wygrana (wysyłają w ciemno 50 numerów par. i jak któryś trafią, to potem drukują u wujka Tadka na kasie). Mylimy dwie sprawy.

Usiądzie, jeśli dostanie takie polecenie. Zresztą ja nie rozumiem czegoś takiego, że ktoś odmawia sprzedania towaru na osobnych paragonach, choćby było ich tysiąc. Kupuje, płace i moja sprawa czy potrzebuje jednego czy tysiąca paragonów, a w interesie sklepu jest rozwiązanie tego tak, żeby nie kolidowało to z funkcjonowaniem sklepu.

Co do samego konkursu, nie wchodzą w liste zwycięzców bo nie jest mi to potrzebne do szczęścia - tyczy się to wszystkich konkursów, chyba, ze chce sprawdzić czy moja wygrana tam jest.
Znam mase ludzi, którzy grają na ilość i wiem, że inwestują w to grubą kase, dlatego nie dziwią mnie żadne wyniki.
W hasłach też są osoby, które potrafią spory % z puli konkursu wygrać, tylko nie zawsze widać to po listach ... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5435146 Napisano: 05.11.2012 07:30:41 w Konkursowiczki w ciąży
Katrin, ja w pierwszej ciąży tak do 6-7 miesiąca miałam mały brzuszek. a później taaaaak się rozszalal, że wygladałam jak conajmniej z bliźniakami emotka
Może teraz nie widać, bo przed ciążą miałam brzuch, więc wyrównuje się emotka

Za to dzidzia równo szaleje, codziennie wieczorem przez około 20 minut mam istne tornado w brzuchu emotka a w ciągu dnia tak delikatnie. Wczoraj Domiś poczuł ruchy, tzn śmiał się, że dzidzia gilgotała go w rączkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5434878 Napisano: 05.11.2012 05:27:55 w Konkursowiczki w ciąży
Mój syn też szybko zrezygnował z popołudniowych drzemek, ale w nocy spał pięknie.

Była, dzisiaj u lekarza, niestety usg nie robiliśmy emotka Następna wizyta dopiero za 4 tygodnie, ale grubo zastanawiam się nad usg 3d.
Dzisiaj posłuchaliśmy serducha i bije pięknie, o dziwo ciśnienie też wyrównało mi się i badania na cukier też są ok ( z palca)

Co do wagi to zarówno lekarz jak i położna stwierdzili, że wszystko jest ok i tylko się cieszyć emotka podobno czasem to się zdarza, zwłaszcza jeśli to druga ciąża. I tak podejrzewam, że brzuch wywali mi później, bo teraz prawie go nie ma
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5434783 Napisano: 05.11.2012 04:39:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
loczeq napisał(a):

margo466 napisał(a):

loczeq napisał(a):

luko922 napisał(a):

I w sumie jesteśmy w punkcie wyjścia. Ja tam do loterii nic na siłę nie kupuję, tylko jeśli akurat używam tego, co bierze udział w loterii.
Trafi się, to będzie, a jak nie to trudno. Widzę, że ludzie kombinują jak się da. emotka

BRAWO

już nie raz, nie jednej osobie chiałem tak napisać czytając tematy typu. czy jest konkurs z sokiem/proszkiem/hebatą bo mi się skoczyła

LUDZIE kupujcie to co jest dobre i tanie a nie bo jest konkurs - firmom tylko o to chodzi (np. jak można pić sok PAOLA, który ma prawdziwego soku 0,5%? - btw. czas temu była ich loteria)

to dlaczego TY tyle kupujesz a innym odradzasz emotka

piszę o osobach, które kupują jeden, dwa, kilka produktów (gorzej jakości, droższych) tylko po to by wziąć udział w konkursie (no chyba że zamierzają go sprzedać, dać komuś itp.) ale to już inna bajka

I tu masz odpowiedź na swoje pytanie / troskę
Zresztą loczeq kto jak kto, ale nie sądziła,że Ty możesz odradzać kupowania produktów na konkursy w jakiej ilości by to nie było ...
Zresztą o czym tu mówimy, większość osób nie gra w konkursy , bo akurat potrzebuje produktu, tylko kupuje dany produkt, bo jest konkurs.
Owszem producentom o to chodzi, ale czy nie ma tutaj powiązania ? W końcu każdy wychodzi ( w większości przypadków) na swoje.

A co do tematu, nie jest problemem zakupić produkty w tysiącach sztuk i je posprzedawać drogą pantoflową, jeśli komuś się chciało nie jednokrotnie przekonał się,że jest to opłacalne Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5430838 Napisano: 02.11.2012 05:07:57 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam największą przyjemnością będzie jak w końcu wyśpie się emotka Chociaż coś moja teściówka mi szykuje emotka

Ten kalkulator mnie nie uspokoił emotka
Dobrze, że w poniedziałek mam wizyte u lekarza ...
Jestem w 18 tygodniu ( w poniedziałek zaczynam 19 tydz), a przed akcją zębową byłam na plusie 1 kg, a teraz mam wagę jak przed ciążą emotka
wiem, wiem nadrobię to, ale przez to, że ciągle mnie się coś chwyta martwię się emotka

Na pocieszenie, wcześniej czułam delikatne ruchy, chociaż lekarz mówił, że raczej to nie to. Wczoraj smarowałam dziąsło rozrobionym olejkiem goździkowym i chyba dzieciaczkowi spodobało się to, bo po prostu odprawiał takie harce, że aż śmiałam się. Co kilka godzin smarowanie olejkiem i momentalnie dzidzia tańcowała
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5430543 Napisano: 02.11.2012 01:32:47 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny pamiętacie ile byliście wagowo na plusie tak w okolicach 18-19 tygodnia ?

U mnie nie może być dobrze , no nie może dopiero co zakończyłam kuracje na nerki i w ten sam dzień rozbolał mnie tak ząb,że normalnie chodziłam po ścianach emotka
Wczoraj 2 razy wylądowałam na pogotowiu stomatologicznym, babka włożyła mi lekarstwo po którym miałam taki ból, że porodowy to pikuś emotka Wieczorem znowu pogotowie i okazało się, że jestem uczulona na ten lek - więc inna lekarka biegiem wyciągała lekarstwo, a że znieczulenie nie chciało zadziałać ( mimo nawet drastycznych miejsc wkłucia) praktycznie na żywca wwiercała mi się w nerwy. Miało po tym nic nie boleć, a kolejną nockę miałam z głowy ...
Teraz nie mogę dotknąć nawet tego zęba emotka

Sorki za nieprzyjemne opowieści, ale chyba musiałam się wyżalić, bo już ledwo żywa jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5430513 Napisano: 02.11.2012 01:12:40 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

koper napisał(a):

*barbarus jak starasz się o bana, to po prostu napisz pw do Ziółko w tej sprawie, nie wkurzaj tu innych jeszcze bardziej emotka

Ja MC zagrałam pierwszy raz w Hochlandzie, chyba na szczęście nie wygrałam, to nie będę się złościć na brak nagrody. I jedno jest pewne, nigdy więcej nie wezmę udziału w konkursie organizowanym przez nich.
Przeszukałam forum i inne konkursowe miejsca na lewo i prawo i nie znalazłam NIKOGO kto by wygrał u nich główną nagrodę emotka A może się mylę?

hmmm ja znam jedną osobę , która wygrała tam skuter, ale wtedy konkurs nadzorowała Dum Dum / z innych konkursów nie kojarzę głównych

Wtedy MC było odpowiedzialne tylko za wysyłkę, więc nie mieli jak kombinować.

Szanowny pan chwali się posiadanym tytułem ( o ile dobrze pamiętam) radcy prawnego i myśli, że nikt nie jest w stanie mu nic zrobić, a za takie akcję jakie robi może stracić prawo do wykonywania zawodu emotka

Ja już dawno odpuściłam sobie tą agencje chociaż nie wiem czy można to nazywać agencją ... Zagram tylko jak się zagapię, ale i tak dziwie się, że firmy nie reagują na wałki jakie tam przechodzą i zlecają im nadal prowadzenie konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5427183 Napisano: 30.10.2012 05:51:51 w Kaufland konkursy
fryteczka napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

SMSy wszystkim by ułatwiły życie a tak oni mają masę roboty a my siedzimy i wgapiamy się w telefony jak sroki w kość emotka

moze niech pare z nas napisze do nich @ sugerujac sms i wytykajac im ,ze dzwoniac nie dotrzymuja regulaminu

Oni nas czytają emotka Ale myślę, że można ich pomęczyć o te smsy.
Nie wiem co im daje te długotrwałe dzwonienie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5424476 Napisano: 29.10.2012 10:59:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

edytka301 napisał(a):

iva napisał(a):

edytka301 napisał(a):

Ulgix posłał maile z pozostałymi nagrodami emotka

agd i zestawy produktów też?

buu emotka

Znaczy się ja nie wiem, czy wszystkie - ja mam maili szt.1 (mixer)

przez stronkę słałas??
czemu niektórych telefonicznie informują??

wychodzi na to, że do osób które wysyłały zgłoszenia przez stronkę posłali @, a do tych z smsów dzwonią
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5424343 Napisano: 29.10.2012 09:59:09 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem taką ofiarą losu emotka

Nie ma to, jak zacząć tydzień od efektownego upadku z roweru, przez co wyglądam jak ofiara przemocy domowej i nawet kawę muszę pić przez rurkę, bo spuchnięta wara straciła czucie emotka

... a najgorsze jest to, że spuchła w tak zwany dzióbek, więc nie pozostaje mi nic innego, jak zrobić sobie serię słit foci emotka

Spójrz na dobre strony tego upadku, porobisz zdjęcia, wrzucisz na facebooka i dostaniesz pełno komentarzy typu: kofffam, sweeet, ochhh, achhh emotka

wkurza mnie, że taaak mi się nie chce, a tyle mam dzisiaj rzeczy do zrobienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5423513 Napisano: 28.10.2012 03:43:34 w Kaufland konkursy
fryteczka napisał(a):

monia24 napisał(a):

Fryteczko ale skąd to info?

tak mi sie wydaje emotka nikt jeszcze nawet potwierdzenia odczytania @ nie dostal..

jakaś inna babka informowała, więc mogła omijać potwierdzenia odczytania.
Normalnie 4frame nie spóźnia się z wysyłką nagród i niech lepiej tak zostanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5420571 Napisano: 26.10.2012 09:53:39 w poznajmy się BLIŻEJ
79magda napisał(a):

Najwięcej ludzi to chyba na rejsie było?!

Wydaje mi się, że tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5420034 Napisano: 25.10.2012 07:52:30 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie moja Mama,która wiecznie narzeka i krytykuje swoje córki i męża-od jej znajomych dowiaduję się,że im to nie odpowiada i Mama powinna się pohamować.Wkurza mnie,że Wygrałam warsztaty kulinarne z Gesslerową,a moja mamuśka mówi,że koniecznie MUSI tam ze mną iść,bo nie umiem gotować i na pewno przyniosę jej wstyd emotka A ja wolałabym zaprosić kogoś innego emotka

Cudaczku z całym szacunkiem, ale w pewnym wieku TRZEBA chociaż odrobinę odciąć się od rodziców. Wytłumacz mamie,że chcesz jechać z jakąś rówieśniczką/koleżanką/ kolegą, ale nie z mamą. Opowiesz jej wsszystko po powrocie , a jeśli się nie zgodzi ? Cóż czasem nawet rodzice potrzebują terapi szokowej, a chwilowy foch nie jest straszny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5420018 Napisano: 25.10.2012 07:45:38 w poznajmy się BLIŻEJ
efelinkaaa napisał(a):

Nie mogłam znaleźć damskiego wc, ale mam takie pytanie: czy kiedykolwiek robiliście jakieś spotkanie forumowe? Tak, żeby poznać się na żywo emotka

były, były i takie prywatne i próby zorganiozowania większego zlotu ...
Najłatwiej jest chyba spotkać się przy okazji różnych wygranych warsztatów, czy wyjazdów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5418854 Napisano: 25.10.2012 11:35:48 w Konkursowiczki w ciąży
benasia super zdjęcie. Mam jedną babeczke, która rewelacyjne sesję robi i mam nadzieje niebawem skorzystać z jej usług emotka
katrin wszystkiego najlepszego dla Kubusia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5417949 Napisano: 24.10.2012 08:10:22 w Konkursowiczki w ciąży
Ja nałogowe tłukę termometry, od dziecka do dzisiaj emotka Jakoś nie panikuje, jak to robie emotka zamiatam wszystko, na chwilę otwieram okno i już emotka
Myślę, że przy takiej ilość nie ma co przesadzać emotka

Maleńka teoretycznie tak jak dolly mówiła, to może byc oczyszczanie, ale może zadzwoń jutro do lekarza i powiedz mu co i jak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5417543 Napisano: 24.10.2012 04:51:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja nie chciałem warsztatów, ale focie z KREATORK¡ SMAKU I STYLU <3 emotka

ona podobno nie lubi fociek z fanami emotka

Lubi, lubi i chętnie robi emotka Tzn na poprzednich warsztatach robiła

Zazdroszcze wam, chociaż mam cichą nadzieje, że u mnie cisza z powodu braku zasięgu jaki miałam do teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5413873 Napisano: 22.10.2012 06:06:13 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

bethan napisał(a):

nataszka napisał(a):

teraz już na spokojnie -w czwartek miałam 3 nieodebrane z TS wstążka -przepadła tygodniowa wycieczka na Maderę emotka (w tym CZASIE WISIŁAM NA TELEFONIE - mąż znalazł martwą teściową -miała wylew),już po pogrzebie.Taki pech....

Myślałam, że naprawdę mało rzeczy może mnie aż tak zaskoczyć. Przypuszczam, że ostatnią rzeczą, o jakiej marzy Twój mąż jest teraz jakaś tam Madera.
I pamiętaj, Ty też możesz być czyjąś teściową...

Myślę że Nataszka nie miała nic złego na myśli,wyrazy współczucia z powodu teściowej

Oj, już nie biczujcie dziewczyny. Ludzie różnie reagują w takich sytuacjach. Nataszko i tak byście nie polecieli. Bardzo Ci współczuję z powodu tesciowej emotka

Dokładnie, nie ma co najeżdżać na dziewczyne ...
Ja to zrozumiałam zupełnie inaczej niż wy.
Wydaje mi się, że Nataszka chciała pokazać, że wkurza ją, że ostatnio wszystko się wali.
Jaka by nie była sytuacja, nie wierzę, że nie ruszyła by kogoś strata takiej wygranej.

Nataszka współczuje

Ja mam błahy powód do wkurzania, ale jednak, w końcu znalazłam buty dla syna, idealne, śliczne, cena ok, bylismy sami więc dzisiaj pojechaliśmy z małym przymierzyć je i co .... skończyły się jego rozmiary emotka Wyświetl w wątku >>
0 0