Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin myślałam, ale dużo czytam, że ludzie nie polecaja, że nieraz szpitale nie zgadzają się, lub np nie zawsze położna może dojechać.
Szukałam w ogóle info jaka to może być cena, ale nic nie znalazłam. Na bank teściowa będzie coś kombinowała, bo przy Domisiu proponowała mi to, ale ja głupia mówiłam, że bez sensu Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz, tak na prawdę ja nie miałabym złego porodu, ba na serio nie miałam. Boje się tylko tego, że dzidzia znowu nie będzie miała ciemiączka i znowu będe pocerowana jak stara skarpeta
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lekarza miałam niby ok, ale co lekarz ma do porodu skoro pojawia się na chwilkę. Pielęgniarka była świetna i to ona szeptem dużo mężowi podpowiadała.
Za to pediatra, która zjawiła się przed samym porodem - mimo bardzo złych opinii uratowała mnie i gdyby nie to, że zareagowała w końcu jak mąż się wydarł (położna olała mówiąc, że z wysiłku źle się czuje
I to prawda ja pierwszego porodu nie bałam się, ale teraz mam obawy.
Z drugiej strony wiem czego wymagać, co robić itp, wiem, że szpital wybiorę po długim namyśle.
Mam 3 faworytów, ale na pierwszym miejscu stawiam szpital, gdzie dają znieczulenie ( nie mówie, że wezmę, ale chce mieć komfort psychiczny,że jak będe chciała to mi dadzą) i z salą rodzinną na położnictwie, tzn tak,że całą dobe może ktoś ze mną być.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To na pewno rezerwa ? Pani powiedziała mi tylko, że zostalam wytypowana do nagrody w postaci bonu, nie mówiła nic o rezerwie, a pamietam, że wtedy coś mało wygranych padało na forum jak na 21 dziennie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też byłam nacięta, tzn jak zobaczyła położna co się dzieje, to krótko mówiąc siekała mnie jak leci.
Grubo ponad miesiąc po porodzie ledwo chodziłam - pamiętam spacer, na którym dzwoniłam do mamy,żeby ktos mi pomógł bo nie dojdę, o wstawaniu, czy siedzeniu nie wspomne.
U mnie masowanie itp pomogłoby, gdyby ciemiączko było chociaż odrobinę większe, nawet lekarz nie podejrzewał, że może być, aż tak i był pewien, że urodze w maks 30 minut od przyjazdu
Dlatego teraz, najbardziej obawiam się tego właśnie.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly, to było zdecydowanie za dużo na jeden dzień.
Przekroczyłaś limit prac domowych
Ps popieram poprzedniczke, w polo odbijesz sobie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodziło mi,że nie dziecko do dzisiaj opdczuwa ten brak, tylko ja sama
Do tego mały dodatkowo miał dużą główkę, więc to też nie pomogło mi .... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro chyba potruje lekarzowi, czy orientuje się jakie jest prawdopodobieństwo, jeśli pierwsze dziecko miało bardzo zarośnięte ciemiączko (prawie go nie miało), to czy przy drugim to samo może być. Chyba tego obawiam się najbardziej, bo do dzisiaj odczuwam ten brak ciemiączka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia mój lekarz jest ok, ale sprzęt chyba z tych nie najnowszych, a szkoda, bo miałam cichą nadzieje, że może coś już będzie widać. Czyta w necie, że czasem szybciutko widać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rano uparłam się iść do łazienki i do dzisiaj pamiętam wrażenie, że podłoga się zapada
Ale,żeby się tam nie myć
malutka456
dawaj nam tu jakieś historie z porodówki - oczywiście jeśli możesz
Dziewczyny w którym tygodniu widać było u was płeć dziecka ? Nie ukrywam, że zżera mnie ciekawość, a nie mam porównania, bo przy synku nie chciałam do końca znać płci
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapomniałam dopisać, że w hipciu fajne jest właśnie to, że poza pchaczem, jest też jeździkiem, więc na bardzo długo starcza Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fisher price hipcia.
Jest bardzo fajny, no i nie gra
Zjada klocki sensoryczne, jak i inne zabawki odpowiedniej wielkości - co sprawia niezłą frajdę
http://allegro.pl...k&category=82597
Niektóre aukcję kończą się za 1-2 godz, a ceny nawet fajne
Dziewczyny nie wiecie, czy jest szansa dokupienia gdzieś śrub do fotelika do karmienia ?
Chodzi mi o takie plastikowe,grube - fotelik z tych 2w1 najpierw wysoki, a później rozkłada się na stolik i krzesełko osobno.
Swoje nie mam pojęcia gdzie wrzuciłam, a kuzynka ostatnio swój fotelik wyrzuciła i nie zdążyłam jej powiedzieć, żeby zostawiła Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko, że decyzję o niezamknięciu dachu podjęto po konsultacji z obiema drużynami ( byli na nie).
Dodatkowo jeśli mieli trening przy otwartym dachu, nie mogą grać przy zamkniętym ( mówiono o tym).
Masakra jedynie jest jeśli chodzi o drenaż murawy i sprzęt do ściagania wody ... a raczej jego brak
Współczuje ludziom którzy jechali kilka godzin, żeby nic nie zobaczyc Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak cicho i błogo ... oby tak zostało Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą nie zapomne nigdy w życiu, jak na wczasach pani na oko 140 kg żywej wagi wypełzła na basen w stringach i na leżaku zdjeła stanik
Mój mąż w sekunde stwierdził, ze wcale nie ma ochoty na kąpiel
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj teściowa mnie zaskoczyła, nic mi nie mówiąc, zakupiła bombonierki i jakiś prowiant i poleciała do mojej siostry ( mimo, że nie mają kontaktu, widzą się raz na kilka lat) najpierw ustawiła wszystkich na oddziale, że to rodzina i wpadła do siostry z prowiantem i wiadomością, że jak coś będzie nie tak to ma do niej dzwonić
Normalnie jak mi mama powiedziała, to,aż ciepło na serduchu się zrobiło