Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mieliśmy mase marcepanową na weselu, ale była tak dobrze zrobiona, że była pyszna i wszyscy ją wciągali dosłownie
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kupe lat wynajmowaliśmy mieszkania i wszyscy się dziwili, tylko nikt nie brał pod uwagę,że dostać kredyt nie jest tak łatwo. Do tego jakby nie było jest to obciążenie na minimum 20 lat i ludzie boją się tego czy np za 10 lat będą mieli tyle siły/prace itp
Więc ja rozumiem obie strony
A jeśli chodzi o budowe też bardzo chcieliśmy drewniany domek, ale wszystko zależy kiedy i gdzie będziemy chcieli się budować. Jeśli zdecydowalibyśmy się na jedną działkę, na której mamy taką możliwość, to niestety może być problem z projektem domu drewnianego ( dom musiałby, być długi,a wąski - tzn nie w kwadracie).
Ale jak to mężowi powiedziałam, nie ważne gdzie, nie ważne jaki ważne by miał duuużą werande otwartą i balkony :marzyciel: Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żenada, że co niektórzy się nie wstydzą
Nie dziwie się, że nie zdecydowali się na promocje - 50 % w całym kraju,bo nie zapanowali by nas hołotą
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Staniem w kolejce swoją drogą, ale przecież nie wiadomo było, czy będą promocje i jakie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spoko, pociesze Cię, że nie znam nikogo innego z takim podejściem jak moja teściowa.
Z okazji urodzenia Dominika założyli mu książeczke oszczędnościową, rok później urodziła się szwagra córka i jej to samo i mimo, że po śmierci teścia miała teściowa nie wpłacać już, to ostatnio wygadała się, ze dalej to robi ( oszczędza na sobie
Oj dużo mówic, ale mimo jej wszystkich wad, to doceniam to wszystko, zwłaszcza, że ja znowu z moimi rodzicami mam odwrotność tego wszystkiego Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teściowa ma zasade, że każdemu po równo, wręcz ma takiego bzika, że prowadzi zeszyt i na koniec roku wyrównuje jak ktoś dostał więcej ... nawet o 1 zł
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My małemu roczek robiliśmy w lokalu ( kiedy to było ...) jestem zwolenniczką słodkiej imprezy typu ciasta, owoce itp i tak zrobiliśmy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasiasuper zdjęcie
My mieszkamy w mieście w budynku ,.., szkoły , na przeciwko (kilka metrów od naszych okien) jest internat. I jak był spokój jak byli sam chłopacy, to odkąd są też dziewczyny to mam ochotę kupić wiatrówkę i strzelać na oślep
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli nie lepsza niż MC
Jak ja się ciesze, że co niektóre agencje omijam szerokim łukiem, lub gram od wielkiego dzwonu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to czasem nie MC prowadziła konkurs ?
Od dawien dawna że to najlepsiejsza agencja na rynku, a w dodatku z wieeeelką wyobraźnią
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z ciuszków byłam zawsze zadowolona, ale butów chyba nie zdecydowałabym się kupić, ale to z zasady
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze mam cheeroki rozmiar 3-4 lata, czerwoną dmuchaną, ale w niej już nie jest taki materiał jak w tychibo, czy reserved ( w sensie nie tak mocny i sztywny) u pewnie jeszcze jakąś kurtkę mam
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja powinnam mieć w tym rozmiarze właśnie tchibo i kurtkę z reserved ( bardzo fajna z zapięniem w pasie, żeby nie podwiewało itp) do kurtki mieliśmy świetne ogrodniczki na śnieg, ale z nimi musze sprawdzić, czy jeszcze nie są dobre, bo kupowaliśmy dłuższe. Postaram się do poniedziałku poszukać io porobić zdjęcia ok ? Bo dzisiaj i jutro mam trochę zajęć Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też musze okno wymyć, bo te poddaszowe nie da się
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny jakby któraś potrzebowała większe ciuszki chłopięce tak do maks 110 cm to mogę się zmotywować i porobić zdjęcia,bo i tak chce je niedługo na all wystawić głównie zależy mi na pozbyciu się kurtek, ale inne też mam ( tylko dla maluchów zdążyłam powydawać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986