Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5389309 Napisano: 04.10.2012 10:04:24 w Kaufland konkursy
Konkursowicz bez karniaka,
to dopiero jest pokraka.
Więc z pokorom przyjmę go,
już nie będa taka oooo emotka

Teraz chyba zmykam spać,
bo mój mózg nic już nie chce z siebie dać emotka
Mylę nawet już klawisze,
szkoda, że m marudzenie słysze emotka
Dzisiaj dzień był pełen wrażeń,
już chce trochę sennych marzeń

Ps aż przypomniało mi się jak kiedyś częściej tak spamowaliśmy wszyscy ... fajnie było emotka

Dobranoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5389297 Napisano: 04.10.2012 09:46:13 w Kaufland konkursy
Phi żartujesz bethan droga ?
już ucieka stąd ma noga emotka
Niechaj ziółko się wyżywa,
każdy karę niech odbywa emotka

Już ja widzę płacz i lament,
i we wkurza wielki zamęt
Każdy będzie krzyczeć, płakać ...
a ja będe sobie skakać emotka

------------

Oczywiście,też żartuje, zresztą jednym okiem już śpie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5389284 Napisano: 04.10.2012 09:34:08 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

Ale jak to, da karniaki?
Przecież wszystko tu w temacie:
Auto, Bryza, nawet Persil,
A do tego brudne gacie.

Ot tak sobie napisałam,
troszkę nawet demonizowałam emotka
Bo na bryze słów mi szkoda,
lepiej pierze czysta woda.
Ja do fury nie startuje,
nawet proszków nie kupuje.
Żele i kapsułki wole,
a w bryzie nawet roboczych ubrań nie wypiorę

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5389275 Napisano: 04.10.2012 09:24:36 w Kaufland konkursy
O matulo moja kochana,
ależ ziółko będzie uradowana ...
Z miotłą swoją tutaj wleci,
karniak będzie jeden, drugi- nawet trzeci emotka

A na koniec auto zwinie,
ot tak w (czysto) społecznym czynie
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5388755 Napisano: 04.10.2012 03:26:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
kn1980 napisał(a):

Uwielbiam takie osoby, ktoś zaczyna grać i po pierwszych porażkach, czyni jakieś wywody tutaj na forum. Nie tędy konkursowa droga!

gram chyba dłużej niż Ty emotka
A zresztą co to ma do rzeczy. Dobrego dnia.

I oczywiście opierając się na swoim doświadczeniu zachowujesz się jak rasowy nowicjusz ?

Jeśli poświęcisz trochę czasu, to przekonasz się, że kilka osób chwaliło się wygraną w interesującym Cię konkursie.

A co do umieszczania haseł publicznie - nie ma większe głupoty ze strony organizatora, niż właśnie lista haseł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5387409 Napisano: 03.10.2012 03:38:16 w Inne mniejsze markety
assal napisał(a):

Za wcześnie mówić, że losują. Dopiero drugi dzień.
Potrzebny jest tydzień, by zauważyć albo przypadkowość, albo jakiś styl, który lubią emotka

zdajesz sobie sprawę ile czasu zajmuje czytanie zgłoszeń ? Zwłaszcza, że tuta jest ich kilkakrotnie więcej niż w promocyjnych, gdzie trzeba coś kupić.
Od początku było wiadomo, jaki będzie wybór Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5386916 Napisano: 03.10.2012 11:34:12 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Kalisto o to chodzi http://di1-3.shop...1+Activity+Wagon.jpg ? Fajnista emotka

Taaaak świetna jest, niestety to jest jedna z niewielu zabawek których nie zostawiliśmy, a bardzo żałuje - na prawde polecam ją i dla chłopców i dla dziewczynki Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5386869 Napisano: 03.10.2012 11:17:26 w Konkursowiczki w ciąży
Wracając do zabawek przypomniałam sobie o taczce fishera nie pamiętam jak dokładnie się nazywała, ale taka czerwona, chyba z zieloną rączką. Są tam różne przyrządy do klocków sensorycznych min karuzela - to był mega hit.
Co do krzesełka, myśle, że jest dla starszaków typu 2 latka, chociaż sam w sobie nie powala. Jak go kupowaliśmy był mega drogi i troszkę żałowałam wydanych pieniędzy. Stolika nie mieliśmy, bo szał na nie zaczął się jak syn był starszy, ale teraz na pewno nadrobimy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5386269 Napisano: 02.10.2012 09:16:13 w Inne mniejsze markety
assal napisał(a):

Dobrze, że z głównymi z Biedronki będą dzwonić.
To ograniczy granie na pięćdziesiąt wyłączonych starterów emotka

Myśle, że żaden konkursowicz nie ma wyłączonych starterów choćby 50 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5386255 Napisano: 02.10.2012 08:59:12 w Konkursowiczki w ciąży
U nas krzesełko uczydełko tak średnio przypadło do gusty, bardziej służyło jak podstawka do wspinania emotka
Teraz nie pamiętam jak to się nazywało, ale taki ala pałąk z piłeczkami przypinanymi, dla niemowlaka jak leży inna pozycja, a dla starszaka inna - to był hit.
Żyrafa na klocki, arka i coś tam jeszcze też długo służyło. Szczeniaczek leżał początkowo zapomniany, ale później zdobył synka serce, chodzik hipcio jest genialny , początkowo jako pchacz, a później jako zjadacz nie tylko klocków z zestawu emotka
Ooo i klocki sensoryczne i okrągłe i kwadratowe, też mogę polecić
Mase tego mieliśmy i nawet wszystkiego nie pamiętam, ale mamy wielką rodzine, która głównie tego typu zabawki kupowała na każde okazje.

jedyne co nie przypasowało mi to karuzela na łóżeczko - pożeracz na baterie, jak już to do przeróbki pod zasilacz.

A ten kubuś wyżej wspomniany jest genialny !!! On wszedł później i bratanica męża go miała chyba do dzisiaj potrafi go włączać, a ma 5 lat Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5385698 Napisano: 02.10.2012 01:57:42 w Konkursowiczki w ciąży
dianek możesz mi podrzucić co tam masz na sprzedaż, chociaż nie ukrywam, że wolałabym jeszcze troszkę poczekać z zakupami Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5385263 Napisano: 02.10.2012 10:03:11 w Konkursowiczki w ciąży
dejzi ja szczerze polecam fisher price, mają całą mase zabawek i sa niezniszczalne emotka Mój bardzo długo nimi się bawił, teraz zaliczyły 2 dzieci znajomych i wrócą do nas w dobrym stanie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5385038 Napisano: 02.10.2012 07:27:11 w Konkursowiczki w ciąży
higiena hamaczka, to tak samo jak gąbki, tyle, że gąbke trzeba dodatkowo często wymieniać. To samo z podnoszeniem dziecka do mycia emotka
Ja widziałam jak tą wanienkę się użytkuje i jest na prawdę fajna.
My też szybko do normalnej wanny przeskoczyliśmy, ale właśnie wtedy można tą wanienke odsprzedać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5384966 Napisano: 01.10.2012 09:48:53 w Konkursowiczki w ciąży
joanka napisał(a):

Hej mamusie czy macie jakies doswiadczenia z wanienkami profilowanymi typu np. OkBAby. MOgłybyscie coś powiedziec na ten temat - czy warto czy to tylko nowa moda.

Moja siostra miała profilowaną i jak dla mnie było to strasznie niewygodne. Ułożyć w tym ustrojstwie noworodka wymaga nie lada precyzji, a dziecko i tak wygląda jak połamane emotka Tylko zaznaczam, ona miała innej firmy ( nie pamiętam dokładnie jakiej, ale ze stelażem itp).
U nas sprawdziła się zwykła wanienka + wkład gąbkowy, a teraz chce z fischer price tą z ala hamakiem - przy synku ceny jej były kosmiczne, a teraz całe szczęście zdecydowanie spadły Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5383758 Napisano: 01.10.2012 10:00:43 w Kaufland konkursy
ekuc2 napisał(a):

opek przywiózł bony z letnich wydatków
bony są zawsze aktywne to z kartami był problem

już kiedyś była zabawa z nieaktywnymi bonami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5383395 Napisano: 30.09.2012 09:48:21 w Konkursowiczki w ciąży
katrin tia jeść, jeść i jeść, a później rosnąć, rosnąć, rosnąć emotka

Chociaż początek ciut przytyłam i jeszcze więcej schudłam, tak na mnie działało jedzenie emotka Teraz zaczynam nadrabiać chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5383265 Napisano: 30.09.2012 08:07:58 w Konkursowiczki w ciąży
U mnie mój synek bardzo, bardzo chciał rodzeństwa i wyjątkowo jedynactwo mu dokuczało.
Ale ja nie oceniam innych, po prostu uważam, że rodzeństwo inaczej się chowa emotka

Dziewczyny, jeśli jeszcze nie robiłyście polecam szarlotkę sypaną robi się migiem a jest pyszna - jak u mnie ciasto całe nie schodzi, tak szarlotki została końcówka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5382634 Napisano: 30.09.2012 10:02:28 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

Co Wy z tymi smutasami i sierotami, nie przesadzacie trochę? bo ja uważam, że bardzo przesadzacie emotka
Ja bardzo chcę rodzeństwa dla swojego szkraba, ale jest też bardzo dużo rodzeństw, które sie z soba nie dogadują i kłócą i to nie w dzieciństwie, ale w zyciu dorosłym...

emotka

Dolly, ale to jest tylko moje zdanie i wynika ono z obserwacji znajomych jedynaków, nie mam nic przeciwko jak ktoś chce tylko 1 dziecko, tylko ja tak nie chciałam.

A co do rodzeństwa, ze starszą siostrą od dzieciństwa nie jestem blisko, ba nawet teraz często jak do niej pojadę to odjeżdżam wściekła. w tym roku pierwszy raz pojechaliśmy wszystkie na wczasy razem plus koleżanka i kuzynka i to właśnie moją starszej siostrze miałam ochote wypalić kopa, że ze śnieżki moment by znalazła się na dole emotka ale cieszę się, że ją mam, bo przynamniej mam się z kim pokłócić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5382617 Napisano: 30.09.2012 09:42:35 w Konkursowiczki w ciąży
Dianek ja też chciałam trójkę, też drugie miało być z krótką różnicą po Dominiku ...
Życie rewiduje plany i nie ma co się spinać.Masz jeszcze czas, więc śmiało możesz teraz poświęcić czas sobie, a reszta sama przyjdzie emotka
U nas w końcu będzie 7 lat różnicy i mimo, że dużo wcześniej już chcieliśmy drugiego dzidziusia z różnych powodów nie mogliśmy sobie na to pozwolić.
Chociaż i tak uważam, że jedynak to sierotka emotka , ale to jest tylko moje prywatne zdanie i może też dlatego, że sama mam 2 siostry.

Co do kolejek w przychodniach, ostatnio będąc u ginekologa było opóźnienie ponad 2 godzinne, ok zdarza się poszłam z mężem przejść się, zjeść coś itp wróciłam, akurat zaraz miałam wchodzić, otwierają się drzwi, ja wstaje a tam taka 60-tka z prędkością światła o mało butów nie pogubiła biegnąc do gabinetu. Zamurowało mnie emotka babki powiedziały, że ona z jakimiś wynikami, ok tylko czy przyzwoitość nie nakazuje, chociaż spytać się czy ją przepuszcze ? emotka Normalne, że bym się zgodziła ... Jak już wyszła, to miała mine jakby zdobyła co najmniej złoto olimpijskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5381924 Napisano: 29.09.2012 10:42:54 w Konkursowiczki w ciąży
bubulina napisał(a):

U nas już po trzydniówce emotka
gorączka minęła i pojawiły się czerwone kropeczki na brzuszku i klatce piersiowej
Alanek wyzdrowiał za to ja dostałam mega kataru i bola mnie wszystkie mięśnie emotka

Dziewczyny karmie piersią i boje się brać jakieś lekarstwa,może wy mi coś polecicie bo czuje że mnie grypa bierze emotka

Idź do lekarza wypisze Ci leki, karmiąc możesz brać niektóre antybiotyki nawet np augumentin ( nie wiem czy nie zrobiłam literówki) Wyświetl w wątku >>
0 0