Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to dopiero jest pokraka.
Więc z pokorom przyjmę go,
już nie będa taka oooo
Teraz chyba zmykam spać,
bo mój mózg nic już nie chce z siebie dać
Mylę nawet już klawisze,
szkoda, że m marudzenie słysze
Dzisiaj dzień był pełen wrażeń,
już chce trochę sennych marzeń
Ps aż przypomniało mi się jak kiedyś częściej tak spamowaliśmy wszyscy ... fajnie było
Dobranoc
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już ucieka stąd ma noga
Niechaj ziółko się wyżywa,
każdy karę niech odbywa
Już ja widzę płacz i lament,
i we wkurza wielki zamęt
Każdy będzie krzyczeć, płakać ...
a ja będe sobie skakać
------------
Oczywiście,też żartuje, zresztą jednym okiem już śpie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ot tak sobie napisałam,
troszkę nawet demonizowałam
Bo na bryze słów mi szkoda,
lepiej pierze czysta woda.
Ja do fury nie startuje,
nawet proszków nie kupuje.
Żele i kapsułki wole,
a w bryzie nawet roboczych ubrań nie wypiorę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ależ ziółko będzie uradowana ...
Z miotłą swoją tutaj wleci,
karniak będzie jeden, drugi- nawet trzeci
A na koniec auto zwinie,
ot tak w (czysto) społecznym czynie
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I oczywiście opierając się na swoim doświadczeniu zachowujesz się jak rasowy nowicjusz ?
Jeśli poświęcisz trochę czasu, to przekonasz się, że kilka osób chwaliło się wygraną w interesującym Cię konkursie.
A co do umieszczania haseł publicznie - nie ma większe głupoty ze strony organizatora, niż właśnie lista haseł
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdajesz sobie sprawę ile czasu zajmuje czytanie zgłoszeń ? Zwłaszcza, że tuta jest ich kilkakrotnie więcej niż w promocyjnych, gdzie trzeba coś kupić.
Od początku było wiadomo, jaki będzie wybór Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taaaak świetna jest, niestety to jest jedna z niewielu zabawek których nie zostawiliśmy, a bardzo żałuje - na prawde polecam ją i dla chłopców i dla dziewczynki Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do krzesełka, myśle, że jest dla starszaków typu 2 latka, chociaż sam w sobie nie powala. Jak go kupowaliśmy był mega drogi i troszkę żałowałam wydanych pieniędzy. Stolika nie mieliśmy, bo szał na nie zaczął się jak syn był starszy, ale teraz na pewno nadrobimy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myśle, że żaden konkursowicz nie ma wyłączonych starterów choćby 50
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz nie pamiętam jak to się nazywało, ale taki ala pałąk z piłeczkami przypinanymi, dla niemowlaka jak leży inna pozycja, a dla starszaka inna - to był hit.
Żyrafa na klocki, arka i coś tam jeszcze też długo służyło. Szczeniaczek leżał początkowo zapomniany, ale później zdobył synka serce, chodzik hipcio jest genialny , początkowo jako pchacz, a później jako zjadacz nie tylko klocków z zestawu
Ooo i klocki sensoryczne i okrągłe i kwadratowe, też mogę polecić
Mase tego mieliśmy i nawet wszystkiego nie pamiętam, ale mamy wielką rodzine, która głównie tego typu zabawki kupowała na każde okazje.
jedyne co nie przypasowało mi to karuzela na łóżeczko - pożeracz na baterie, jak już to do przeróbki pod zasilacz.
A ten kubuś wyżej wspomniany jest genialny !!! On wszedł później i bratanica męża go miała chyba do dzisiaj potrafi go włączać, a ma 5 lat Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja widziałam jak tą wanienkę się użytkuje i jest na prawdę fajna.
My też szybko do normalnej wanny przeskoczyliśmy, ale właśnie wtedy można tą wanienke odsprzedać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja siostra miała profilowaną i jak dla mnie było to strasznie niewygodne. Ułożyć w tym ustrojstwie noworodka wymaga nie lada precyzji, a dziecko i tak wygląda jak połamane
U nas sprawdziła się zwykła wanienka + wkład gąbkowy, a teraz chce z fischer price tą z ala hamakiem - przy synku ceny jej były kosmiczne, a teraz całe szczęście zdecydowanie spadły Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już kiedyś była zabawa z nieaktywnymi bonami
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż początek ciut przytyłam i jeszcze więcej schudłam, tak na mnie działało jedzenie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ja nie oceniam innych, po prostu uważam, że rodzeństwo inaczej się chowa
Dziewczyny, jeśli jeszcze nie robiłyście polecam szarlotkę sypaną robi się migiem a jest pyszna - jak u mnie ciasto całe nie schodzi, tak szarlotki została końcówka Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dolly, ale to jest tylko moje zdanie i wynika ono z obserwacji znajomych jedynaków, nie mam nic przeciwko jak ktoś chce tylko 1 dziecko, tylko ja tak nie chciałam.
A co do rodzeństwa, ze starszą siostrą od dzieciństwa nie jestem blisko, ba nawet teraz często jak do niej pojadę to odjeżdżam wściekła. w tym roku pierwszy raz pojechaliśmy wszystkie na wczasy razem plus koleżanka i kuzynka i to właśnie moją starszej siostrze miałam ochote wypalić kopa, że ze śnieżki moment by znalazła się na dole
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Życie rewiduje plany i nie ma co się spinać.Masz jeszcze czas, więc śmiało możesz teraz poświęcić czas sobie, a reszta sama przyjdzie
U nas w końcu będzie 7 lat różnicy i mimo, że dużo wcześniej już chcieliśmy drugiego dzidziusia z różnych powodów nie mogliśmy sobie na to pozwolić.
Chociaż i tak uważam, że jedynak to sierotka
Co do kolejek w przychodniach, ostatnio będąc u ginekologa było opóźnienie ponad 2 godzinne, ok zdarza się poszłam z mężem przejść się, zjeść coś itp wróciłam, akurat zaraz miałam wchodzić, otwierają się drzwi, ja wstaje a tam taka 60-tka z prędkością światła o mało butów nie pogubiła biegnąc do gabinetu. Zamurowało mnie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idź do lekarza wypisze Ci leki, karmiąc możesz brać niektóre antybiotyki nawet np augumentin ( nie wiem czy nie zrobiłam literówki) Wyświetl w wątku >>