Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5331214 Napisano: 17.08.2012 11:34:43 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Może zmień fryzjera emotka Przecież wszystko da się zrobić, nawet blond pasemka zamiast kurzych jaj emotka

Za każdym razem jest inny... Zresztą przyznaję, że lojalnie mnie zawsze uprzedzają o efekcie, jaki może być w przypadku moich włosów, ale ciągle miałam nadzieję, że z wiekiem i wzrastającą ilością siwych to się zmieni emotka
Dobrze, że z Groupera tym razem, więc przynajmniej pieniądze niewielkie.

Dobra tam, teraz jestem ciemnorudo-kasztanowa z jasnorudymi refleksami i tak może już być! emotka

następnym razem poproś o nałożeniu np kolor touch po zmyciu rozjaśniacza i będzie ok
emotka ( on nie niszczy dodatkowo włosów i zmywa się po jakiś czasie). Zresztą przy ciemnych włosach warto zrobić pasemka cieniutkie i następnym razem jeszcze raz po całej długości ( wtedy już będą ładne emotka

Wkurza mnie kupujący na allegro
Kupił przedmiot w środe ( zapłacił przez płace z allegro - w informacji mam podane że wysyłam najpóźniej do 7 dni od zaksięgowania na moim koncie|) dzisiaj pisze, czy paczka została wysłana, na moją informację, że jeszcze nie - wielki foch z prośbą o wytłumaczenie czemu tak długo ( okraszone masą pytajników emotka )
No do cholery 3 dni temu zakup ( żadnego meila z prośbą o szybszą wysyłkę), pieniądze wczoraj na koncie, pomine, że co niektórzy mają długi weekand , ale fochy po takim czasie zdecydowanie mnie wkurzają Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5330258 Napisano: 16.08.2012 05:07:22 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

nie mogę się dodzwonić by się dowiedzieć czy nie mogą przesłac emotka

Tylko we Wrocławiu jest potrzebny Ci rozmiar? Zobacz, może w Szczecinie będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5327244 Napisano: 14.08.2012 02:35:35 w Wkurza mnie...
kreatives napisał(a):

Są uprzejme osoby, do których wyśle się wiadomość i odklikają i nic nie chcą w zamian emotka

Takie osoby szanuje najbardziej bo widać, że ktoś może przeznaczyć chwilę bezinteresownie aby pomóc dla drugiego człowieka.

Chyba lepiej zamieścić *Nie klikam*, niż *Klikam* emotka

i sądzisz, że umieszczenie tego w sygnaturce, cos pomaga ? emotka Naczelni spamerzy forum nie potrafią czytać tak złożonych zdań Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5326758 Napisano: 14.08.2012 10:02:39 w Zakupy na konkursy - usługi
szukam osoby, która zrobi mi dzisiaj zakupy w almie i real.
pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5325284 Napisano: 13.08.2012 10:21:45 w Żegnamy zmarłych
kadjas123 napisał(a):

Myślałam,że na lipcu się skończyło a tu dziś zmarła 53 letnia krewna na raka. Dowiedziałam się też wczoraj, że osoba która utonęła 1 lipca na jeziorze żywieckim to był syn kuzynki emotka
Wieczne odpoczywanie...(*) (*)

l0ginka-wyrazy współczucia (*)

\współczuje emotka

(*)(*)(*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

kalisto1986

#5324416 Napisano: 12.08.2012 01:19:59 w NIE ODKLIKUJE
debere- napisał(a):

ziolko napisał(a):

magnus napisał(a):

Czytam posty debere- blokada (na forum od lutego br), przygoda z klikaniem (po wcześniejszym opanowaniu wszystkich sztuk konkursowych) od 07.08
a 09.08 założony nowy (zbędny) wątek. Czy oby na pewno o klikanie chodzi czy szykuje się nowy admin
emotka emotka

na pewno NIE szykuje się nowy admin

a co do debere, to ona na forum jest dłużej, wcześniejszy nick debere

warto sprawdzić, zanim się napisze

żeby nie było, że mało postów - te z tematu kliknijcie są kasowane automatycznie po 7 dniach

jeszcze wcześniej veyna emotka emotka

I akurat nie masz czym się chwalić. Oba poprzednie konta zablokowane za SPAM i zamiast zlikwidować karniaki, zakładasz nowe konta emotka
Na moje oko to powinnaś mieć bana na ip , bo starasz się tutaj negować postępowanie ludzi nie odklikujących, a sama masz 3 konto emotka
emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5323819 Napisano: 11.08.2012 08:14:39 w Wkurza mnie...
4 dni do wesela na które idziemy, a ja obudziłam się, że nie mam w czym iść ( zresztą mój mąż nie lepszy) emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5322302 Napisano: 10.08.2012 12:44:50 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

kasia89tn napisał(a):

Wkurza mnie nasz chomik.... emotka

Wczoraj go kupiłam, a w nocy wyparował z klatki... Drzwiczki pozamykane, a chomika nie ma... Nie przewidziałam takich atrakcji i na noc nie zamykałam żadnych drzwi wewnętrznych w domu, więc gryzoń może być dosłownie wszędzie...

Moja kuzynka znalazła swojego po 9 dniach,pod zlewem w ziemniakach emotka

Ja w zamierzchłych czasach jak miałam uciekinierów to znajdowały się po tropieniu poobgryzanych ciuchów i pościeli
emotka zazwyczaj były to szafki, czasem szafa lub skrzynia z pościelą Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5320880 Napisano: 09.08.2012 12:37:35 w NIE ODKLIKUJE
mundek2004 napisał(a):

to może załózmy wątek z listą osób które wogóle nie klikają, będziecie mieli z górki emotka

JA NIE KLIKAM emotka emotka emotka

emotka
dobry pomysł emotka
Ludzie macie tyle tematów do klikania, poproście admina ( o ile któremuś będzie się to chciało robić) niech przyklei wam listę na początku tematu i ją aktualizuje i nie będzie trzeba zaśmiecać forum emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5318975 Napisano: 08.08.2012 10:02:51 w Gratulacje! Dla wygranych!

kalisto1986

#5318775 Napisano: 08.08.2012 08:19:24 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny ja uważam, że najlepszym sposobem na oduczenie pieluchy jest zachęcenie malca, że to nocnik jest fajniejszy.
Jak kupujecie nocnik idźcie z dzieckiem niech pokaże który mu się podoba - pamiętam, że mój syn zlapał taki, który mi sie nie podobał, ale wziełam go z myślą, że jak nie będzie funkcjonalny to wymienie.
Przy każdym sukcesie w domu była głośna radość - klaski i chwalenia ( to działało cuda, aż siadał czasem i usilnie czekał, aż coś zrobi, żeby tylko usłyszeć tą radość). W domu pościągać dywany itp i puki jest ciepło puszczać malca bez pieluchy ( z majteczkami), a jak to nie pomaga to z tetrą - dziecko musi poczuć, że załatwianie się na nocnik jest wygodniejsze.

Mój syn miał około 1,5 roku kiedy w domu załatwiał się ( pampka zakładałam na dłuższe wyjścia i na noc) a kilka miesięcy później potrafił wstrzymać się nawet na dworze, gdy nie było gdzie go wysadzić Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5318735 Napisano: 08.08.2012 07:55:00 w Kaufland konkursy
alaalex40 napisał(a):

dzwonić może i dzwonią ale maila wysłać nadal się nie da ;/

dokładnie emotka

dzwonia też z 73.. i 70... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5317271 Napisano: 07.08.2012 10:29:59 w Paragony
Mam paragony z pedigree tesco - zapomniałam zagrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5302315 Napisano: 26.07.2012 05:29:21 w Inne mniejsze markety
Agnes napisał(a):

ale to trochę dziwny konkurs
smsa dostali ci co wcześniej wygrali piłkę czy tylko oni mają szanse wygrać jeszcze raz
Czy ktoś dostał dziś smsa a wcześniejszym konku piłki nie wygrał?

Wysyłali smsy na nr które mieli w bazie ( czyli te, które brały udział w poprzednich konkursach) Tak mi się zdaje. Innych numerów nie mieli, więc nie mogli poinformować, a nie chcieli, żeby konkurs opanowało kilka osób Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5302296 Napisano: 26.07.2012 05:14:20 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że nie wszystkie panie w urzędach, to babki, które ludzi mają za nic, a ich prośby olewają.
Tydzień temu obudziłam się, że potrzebuje na już paszport dla syna, bo jego stracił ważność. Podałam powód pani z okienka, a ta kazała wpisać calkowicie co innego, podyktowała i dzięki niej wyrobienie paszportu zajęło niecały tydzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5300880 Napisano: 25.07.2012 05:36:30 w Zakupy na konkursy - usługi
Jeśli ktoś ma blisko tesco lub będzie jeszcze dzisiaj, kupie paragony na algide Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5300254 Napisano: 25.07.2012 09:54:22 w Kaufland konkursy
wsciekly napisał(a):

nocti napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

W sklepach repliki są zapakowane w pudełka Adidasa faktycznie doszły bez pudełek

Ja się zastanawiam czy ona nie pomyliła replik z oryginałami, bo w kilku sklepach sportowych spotkałam się z tym, że i Glider i Top Replique leżą razem rozpakowane, ale z kolei na Allegro widziałam, że i oryginały i Top Replique były w pudełeczkach... emotka

nie pomyliła - pisze Top Replik

Original ma pudełko z wycięciami

repliki są na 2 sposoby - pudełko pełne i folia

z tych do podpisu folię zdjęto

Tak, ale te repliki też powinny być w pudełkach ( tak jak było to w innych konkursach, nie prowadzonych przez graf)
Meczowe są w pudełkach z wycięciami, repliki miały normalny kartonik w tym, że adidasa Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5299539 Napisano: 24.07.2012 04:36:45 w Konkursy to ... ciężka praca!
Czy to ciężka praca ?
Wszystko zależy jak ktoś to traktuje ...
Czasem łatwiej jest iść na 8 godzin, odpracować co trzeba i mieć spokój.
Jeśli ktoś gra, żeby zarobić, to na pewno jest to ciężka praca - od której nie ma urlopu.
Chcąc gdzieś wyjechać albo trzeba brać ze sobą całe biuro, albo jeśli ma się zaufaną osobe wytłumaczyć wszystko, przekazać itp.

To nie jest tylko tak, że usiądzie się kilka godzin i odbębni co trzeba, czasem trzeba pojechać kilka-kilkadziesiąt km na zakupy ( a czasem i dalej), trzeba wszystko posortować wg wlasnych kryteriów, pilnować terminów/telefonów. Dbać by nic nie pokręcić długo by wypisywać.

Na pewno nie jest to dla osób, które nie lubią tego - bo nie poradzą sobie.

Dla mnie konkursy są (poza oczywistymi względami finansowymi ) oderwaniem się od problemów, mogę trochę spalić swojej weny (która czasem dokucza mi niczym adhd) no i przede wszystkim dzięki konkursom poznałam przyjaciółki na które wiem, że w każdej chwili mogę liczyć Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5299481 Napisano: 24.07.2012 03:53:54 w Paragony
Szukam paragonu na zakup dowolnej Coli z Kauflandu z dni 2-3 czerwca i 16-17 czerwca.
Konkretne propozycje proszę na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5299100 Napisano: 24.07.2012 10:30:47 w Kaufland konkursy
nocti napisał(a):

Właśnie mnie olśniło... Mam paragony z Mistrzowskich Emocji, które datą pasują też do tego konkursu. No i jak to widzicie? Na dwa różne konkursy ten sam paragon wysłać?
Chyba nie mogą się doczepić (??)

Ja tak wysyłałam wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0