Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie kupujący na allegro
Kupił przedmiot w środe ( zapłacił przez płace z allegro - w informacji mam podane że wysyłam najpóźniej do 7 dni od zaksięgowania na moim koncie|) dzisiaj pisze, czy paczka została wysłana, na moją informację, że jeszcze nie - wielki foch z prośbą o wytłumaczenie czemu tak długo ( okraszone masą pytajników
No do cholery 3 dni temu zakup ( żadnego meila z prośbą o szybszą wysyłkę), pieniądze wczoraj na koncie, pomine, że co niektórzy mają długi weekand , ale fochy po takim czasie zdecydowanie mnie wkurzają Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko we Wrocławiu jest potrzebny Ci rozmiar? Zobacz, może w Szczecinie będzie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i sądzisz, że umieszczenie tego w sygnaturce, cos pomaga ?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pw Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\współczuje
(*)(*)(*) Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I akurat nie masz czym się chwalić. Oba poprzednie konta zablokowane za SPAM i zamiast zlikwidować karniaki, zakładasz nowe konta
Na moje oko to powinnaś mieć bana na ip , bo starasz się tutaj negować postępowanie ludzi nie odklikujących, a sama masz 3 konto
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobry pomysł
Ludzie macie tyle tematów do klikania, poproście admina ( o ile któremuś będzie się to chciało robić) niech przyklei wam listę na początku tematu i ją aktualizuje i nie będzie trzeba zaśmiecać forum
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak kupujecie nocnik idźcie z dzieckiem niech pokaże który mu się podoba - pamiętam, że mój syn zlapał taki, który mi sie nie podobał, ale wziełam go z myślą, że jak nie będzie funkcjonalny to wymienie.
Przy każdym sukcesie w domu była głośna radość - klaski i chwalenia ( to działało cuda, aż siadał czasem i usilnie czekał, aż coś zrobi, żeby tylko usłyszeć tą radość). W domu pościągać dywany itp i puki jest ciepło puszczać malca bez pieluchy ( z majteczkami), a jak to nie pomaga to z tetrą - dziecko musi poczuć, że załatwianie się na nocnik jest wygodniejsze.
Mój syn miał około 1,5 roku kiedy w domu załatwiał się ( pampka zakładałam na dłuższe wyjścia i na noc) a kilka miesięcy później potrafił wstrzymać się nawet na dworze, gdy nie było gdzie go wysadzić Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie
dzwonia też z 73.. i 70... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysyłali smsy na nr które mieli w bazie ( czyli te, które brały udział w poprzednich konkursach) Tak mi się zdaje. Innych numerów nie mieli, więc nie mogli poinformować, a nie chcieli, żeby konkurs opanowało kilka osób Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tydzień temu obudziłam się, że potrzebuje na już paszport dla syna, bo jego stracił ważność. Podałam powód pani z okienka, a ta kazała wpisać calkowicie co innego, podyktowała i dzięki niej wyrobienie paszportu zajęło niecały tydzień
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, ale te repliki też powinny być w pudełkach ( tak jak było to w innych konkursach, nie prowadzonych przez graf)
Meczowe są w pudełkach z wycięciami, repliki miały normalny kartonik w tym, że adidasa Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko zależy jak ktoś to traktuje ...
Czasem łatwiej jest iść na 8 godzin, odpracować co trzeba i mieć spokój.
Jeśli ktoś gra, żeby zarobić, to na pewno jest to ciężka praca - od której nie ma urlopu.
Chcąc gdzieś wyjechać albo trzeba brać ze sobą całe biuro, albo jeśli ma się zaufaną osobe wytłumaczyć wszystko, przekazać itp.
To nie jest tylko tak, że usiądzie się kilka godzin i odbębni co trzeba, czasem trzeba pojechać kilka-kilkadziesiąt km na zakupy ( a czasem i dalej), trzeba wszystko posortować wg wlasnych kryteriów, pilnować terminów/telefonów. Dbać by nic nie pokręcić długo by wypisywać.
Na pewno nie jest to dla osób, które nie lubią tego - bo nie poradzą sobie.
Dla mnie konkursy są (poza oczywistymi względami finansowymi ) oderwaniem się od problemów, mogę trochę spalić swojej weny (która czasem dokucza mi niczym adhd) no i przede wszystkim dzięki konkursom poznałam przyjaciółki na które wiem, że w każdej chwili mogę liczyć Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkretne propozycje proszę na pw Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak wysyłałam wcześniej