Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5295587 Napisano: 20.07.2012 10:38:34 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

ja już złożyłem ofiary dla słońca, by za półtora tygodnia nam świeciło - a więc teraz kumuluje energię emotka

bo coś ostatnio lato w kulki sobie leci emotka

Za tydzień rafi, za tydzień ... emotka
Ja już wysłałam specjalne zamowienie, więc tylko czekajmy na słońce
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5295577 Napisano: 20.07.2012 10:07:46 w Wkurza mnie...
O co wy się sprzeczacie ? emotka Od dawna wiadomo, że większość agencji losuje lub wybiera aby wybrać. Żeby przeczytać wszystkie hasła dokładnie i z nich wybrać najlepsze, musiałaby komisja debatować nie dzień, czy dwa ...
Dużo agencji zauważyło, że lepiej szybciej rozwiązać konkurs byle jak, niż mieć na głowie stado rozwścieczonych konkursowiczów, którzy wciąż dzwonią z pytaniem kiedy będą wyniki.
Jeszcze niedawno były agencję w których wygrywały na prawdę ambitne hasła i te wygrane cieszyły niesamowicie, a teraz skoro w jednym i tym samym konkursie wygrywa hasło ambitne i totalna szmira, nikt mi nie wmówi, że czytali.
I nie odnoszę się tylko do konkursu w stokrotce, ale również do innych.
Wkurza mnie właśnie to, że ostatnio wśród agencji jest coraz większa tendencja do losowań, aniżeli wybierania na prawdę dobrych haseł.

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5294752 Napisano: 20.07.2012 12:00:00 w Paragony
mam paragony ze stokrotki z datą 11.07 Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5294189 Napisano: 19.07.2012 09:24:30 w Wkurza mnie...
emilka1705 napisał(a):

ziolko napisał(a):

a mnie wkurza, że ledwo co otworzę okno to zaraz osy mi wlatują ;/
a jak widzę osę, to momentalnie mam gęsią skórkę na całym ciele... pewno system obronny, żeby w razie czego stojące włoski utrudniły siadanie osom emotka

a myslałam, ze tylko u mnie tyle tego cholerstwa lata...mam raczkujacą córke której w kazdym koncie pełno i tylko czekam az któras ja ukasi:(

Kupcie sobie siatki na okna min w rossmanie coś koło 9 zł - świetna sprawa emotka

Mnie też ogromnie wkurza pogoda emotka dzisiaj modliłam się, żeby dach wytrzymał wichure, a tu na jutro zapowiadają jeszcze większe emotka Na działce rośliny powoli mają dość wody, wszedzie mokro, zimno wrrrrr - a za tydzień wyjeżdżamy na urlop - jak się nie poprawi to chyba cos mnie trafi Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5293872 Napisano: 19.07.2012 05:27:49 w Carrefour konkursy
A ja tak sobie ostatnio czytam jak wszyscy bulwersują się jak jakiegoś konkursu nie było w bazie, a wyjdzie po zakończeniu ...
W przypadku osób, które same dodają konkursy do bazy - ok mogą czuć niesmak i rozumiem ich, ale już osoby, na których koncie nie ma nawet jednego konkursu w bazie powinny zamilknąć emotka

PS 1 sama o konkursie nie miałam pojęcia ...
ps 2 możecie teraz na mnie sobie poużywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5293078 Napisano: 19.07.2012 08:43:26 w Paragony
kalisto1986 napisał(a):

Mam wolne paragony z fa sprzedam lub tanio odkupie zestawy. Konkretne propozycje na pw - odpisze wieczorem

Nieaktualne
(przepraszam, że nie odp wszystkim, ale dostałam za dużo na raz wiadomości) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5292318 Napisano: 18.07.2012 05:36:59 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

ziolko napisał(a):

barcza napisał(a):

dlaczego mimo zablokowania dostaje spam od GUEST emotka emotka dlaczego za spam nie ma punktów karnych emotka

guest to ogólna nazwa gościa

poza tym to co na pw nie podlega karniakom, chyba, że ktos łamie prawo lub regulamin

tylko ja mam go dawno zablokowanego to dlaczego mam od niego pw.

emotka emotka emotka emotka

ponieważ o ile dobrze kojarzę każdy dostaje co jakiś czas reklame na pw i guest nie jest zwykłym użytkownikiem, tylko bardziej profil z jakiego przychodzą wiadomości nie wiem jak to wytlumaczyć coś jak wiadomości systemowe ( z automatu)

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5292258 Napisano: 18.07.2012 05:02:24 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

leelee napisał(a):

ejulek59 napisał(a):

DumDum organizowało masę konkursów we współpracy z innym firmami i zawsze nagrody były na czas.
Faktycznie trudno u nich wygrać/zwłaszcza w czasówkach/ ale na forum jest wiele osób, które tam wygrywają tylko nie przyznają się szczególnie przez głupie komentarze innych konkursowiczów

to czemu takie krycie się z wynikami? Tylko w siedzibie do wglądu. Ja znam konkursowiczów z forum którzy są świetni w smsowych i nic nie wygrali.

myślę, ze w tym przypadku MC była odpowiedzialna za wyłonienie zwycięzców i wysyłkę nagród, a z nimi wiadomo jak bywa....

Dokładnie
Ja znam dum dum z bardzo dobrej strony, nigdy nie było z nimi problemów, natomiast MC zawsze kombinowalo ( i mówie tutaj o współpracy z dum dum) Gdy DD zrobiło swoje i resztą zajmowało się już MC to była jedna wielka tragedia Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5291771 Napisano: 18.07.2012 11:03:22 w Paragony
Mam wolne paragony z fa sprzedam lub tanio odkupie zestawy. Konkretne propozycje na pw - odpisze wieczorem Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5290923 Napisano: 17.07.2012 06:53:49 w PODZIĘKOWANIA
annb dziękuje za pamięć ... do wszystkiego emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5290080 Napisano: 17.07.2012 10:37:01 w Paragony
zostało mi kilka paragonów z coca-coli real
Konkretne propozycje na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5287930 Napisano: 15.07.2012 08:32:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalex40 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

jeśli ktoś czeka na wyniki konkursu p&g obóz sportowy sprawdzajcie meile emotka

dzieki za info emotka )

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5287916 Napisano: 15.07.2012 08:23:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jeśli ktoś czeka na wyniki konkursu p&g obóz sportowy sprawdzajcie meile emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5286641 Napisano: 14.07.2012 08:16:02 w Inne mniejsze markety
W moim superpharm kupony były przyczepione do półki z żelami nivea, ale tak, że w życiu bym nie wpadła, ze to kupony ( swoją drogą nawet nie były za bardzo widoczne). Za to urne zakamuflowali w innej części sklepu ( pani też nie potrafiła wskazać mi lokalizacji urny, tylko mówila - gdzieś tam przy koszach).
W końcu koleżanka znalazła na małej półeczce wciśniętą między inne kosmetyki - gdybyśmy jej nie szukały w życiu byśmy nie powiedziały, ze to urna konkursowa ( ilość kuponów w środku wskazywala na to, że za dużo osób jej nie znalazło)
Też jestem zdania, że konkursy urnowe to jedna wielka pomyłka ... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5282841 Napisano: 12.07.2012 11:11:54 w TESCO konkursy
Kto czekam na ekwiwalent z adidasa możecie sprawdzać konta emotka dochodzą przelewy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5282765 Napisano: 12.07.2012 10:16:27 w TESCO konkursy
asper01 napisał(a):

No ale z tego co piszecie to dzwonią od wczoraj, ja nie mam już nadziei, dziś skończą dzwonić...;(

Nie ma szans, żeby dzisiaj skończyli emotka
Z mniejszą ilością nagród dzwonią czasem kilka dni

Spokojnie trzeba czekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5282138 Napisano: 11.07.2012 08:41:35 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Kalisto,mój mąz swego czasu z zapaleniem płuc chodził do pracy....moje gderanie nie pomagało, jego kochana teściowa(moja mama) nie przemówiła do rozsądku, dopiero jak wytoczyłam ciężkie działo(zadzwoniłam ze skargą do MOJEJ teściowej) to wtedy....wziął TYDZIEÑ URLOPU i został w domu,
taki typ tak ma emotka

Teściowa wie, bo to ona załatwiała szybkie przyjędzie do chirurga, ale jak dzwoniła do mnie skontrolować go i usłyszała, że broni się przed tabletkami słyszałam w jej głosie, że da mu jutro popalić emotka
Wiesz, najgorsze, że on ledwo chodzi - bo sam lekarz powiedział, że chyba lepsze jest pęknięte żebro jeśli chodzi o ból - ale nieee przecież twardy jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5282089 Napisano: 11.07.2012 07:58:31 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Wróciłam właśnie z biura podróży, gdzie okazało się, że gdzieś wystąpił błąd i mój voucher - wg systemu - jest wart tylko 1/7 wydrukowanej na nim wartości nominalnej. I teraz trzeba wyjaśniać, jak mogło do tego dojść, a ja nie wiem, czy pojadę na wakacje, czy do d*...

emotka
Kochana Ty masz ostatnio jakiegoś pecha chyba emotka
Mam nadzieję, że wszystko rozwiąże się po twojej myśli

Wkurza mnie mój mąż, dzisiaj wylądowaliśmy z nim w szpitalu z podejrzeniem połamania żeber, całe szczęście ( o ile można to tak nazwać) to tylko zbicie klatki piersiowej i płuca. Powinien poleżeć , wziąc lei itp a on ? ....
Wykłócił się z lekarką, że nie może mieć 30 dni chorobowego, więc dostał 9 - ma się zgłosić jak sie skończy, ale już zapowiada, ze musi wrócić do pracy. Żeby było malo zamiast położyć się z tyłkiem, to pospał kilka godzin, a teraz wywiało go do portwiera - chociaż pogadać emotka nosz cholera a w nocy będzie jęczał z bólu i ściemniał, ze nieee tylko nie wygodnie mu wrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5281905 Napisano: 11.07.2012 04:58:32 w TESCO konkursy
brunetka napisał(a):

maa napisał(a):

szkoda ze juz bam rozwiazane ale dziekujemy za informacje przynajmniej wiemy juz ze czekac na laptopy nie nalezy

no, ale zawsze kosmetyki możemy wygrać, akurat mi się kończy tusz emotka
Byłby jak znalazł emotka

Święte słowa brunetka ja tam grałam z myślą o tuszu, więc czekam z niecierpliwością, bo mój już na wykończeniu emotka

4frame smsów nie puści, będą dzwonić ... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5281725 Napisano: 11.07.2012 02:57:28 w Wkurza mnie...
mia 4frame raczej nie dzwoni kilka razy pod rząd więc spokojnie na pewno nic nie przepadło, jutro zadzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0