Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za tydzień rafi, za tydzień ...
Ja już wysłałam specjalne zamowienie, więc tylko czekajmy na słońce
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dużo agencji zauważyło, że lepiej szybciej rozwiązać konkurs byle jak, niż mieć na głowie stado rozwścieczonych konkursowiczów, którzy wciąż dzwonią z pytaniem kiedy będą wyniki.
Jeszcze niedawno były agencję w których wygrywały na prawdę ambitne hasła i te wygrane cieszyły niesamowicie, a teraz skoro w jednym i tym samym konkursie wygrywa hasło ambitne i totalna szmira, nikt mi nie wmówi, że czytali.
I nie odnoszę się tylko do konkursu w stokrotce, ale również do innych.
Wkurza mnie właśnie to, że ostatnio wśród agencji jest coraz większa tendencja do losowań, aniżeli wybierania na prawdę dobrych haseł.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupcie sobie siatki na okna min w rossmanie coś koło 9 zł - świetna sprawa
Mnie też ogromnie wkurza pogoda
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W przypadku osób, które same dodają konkursy do bazy - ok mogą czuć niesmak i rozumiem ich, ale już osoby, na których koncie nie ma nawet jednego konkursu w bazie powinny zamilknąć
PS 1 sama o konkursie nie miałam pojęcia ...
ps 2 możecie teraz na mnie sobie poużywać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieaktualne
(przepraszam, że nie odp wszystkim, ale dostałam za dużo na raz wiadomości) Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie
Ja znam dum dum z bardzo dobrej strony, nigdy nie było z nimi problemów, natomiast MC zawsze kombinowalo ( i mówie tutaj o współpracy z dum dum) Gdy DD zrobiło swoje i resztą zajmowało się już MC to była jedna wielka tragedia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkretne propozycje na pw Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W końcu koleżanka znalazła na małej półeczce wciśniętą między inne kosmetyki - gdybyśmy jej nie szukały w życiu byśmy nie powiedziały, ze to urna konkursowa ( ilość kuponów w środku wskazywala na to, że za dużo osób jej nie znalazło)
Też jestem zdania, że konkursy urnowe to jedna wielka pomyłka ... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma szans, żeby dzisiaj skończyli
Z mniejszą ilością nagród dzwonią czasem kilka dni
Spokojnie trzeba czekać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teściowa wie, bo to ona załatwiała szybkie przyjędzie do chirurga, ale jak dzwoniła do mnie skontrolować go i usłyszała, że broni się przed tabletkami słyszałam w jej głosie, że da mu jutro popalić
Wiesz, najgorsze, że on ledwo chodzi - bo sam lekarz powiedział, że chyba lepsze jest pęknięte żebro jeśli chodzi o ból - ale nieee przecież twardy jest
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana Ty masz ostatnio jakiegoś pecha chyba
Mam nadzieję, że wszystko rozwiąże się po twojej myśli
Wkurza mnie mój mąż, dzisiaj wylądowaliśmy z nim w szpitalu z podejrzeniem połamania żeber, całe szczęście ( o ile można to tak nazwać) to tylko zbicie klatki piersiowej i płuca. Powinien poleżeć , wziąc lei itp a on ? ....
Wykłócił się z lekarką, że nie może mieć 30 dni chorobowego, więc dostał 9 - ma się zgłosić jak sie skończy, ale już zapowiada, ze musi wrócić do pracy. Żeby było malo zamiast położyć się z tyłkiem, to pospał kilka godzin, a teraz wywiało go do portwiera - chociaż pogadać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Święte słowa brunetka ja tam grałam z myślą o tuszu, więc czekam z niecierpliwością, bo mój już na wykończeniu
4frame smsów nie puści, będą dzwonić ... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane