Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak wiem, co mówili, ale tak na prawde w razie sporu to jednak tylko regulamin jest wiążący - nie ważne co mówili.
Mi też wydaje się, że nagrodzili te i te nr, bo mam smsy, a wysyłałam na oba Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysyłałam na oba nr Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie musieli nagradzać po 50 % każdy nr, nawet nie musieli nagradzać tych smsów z nr z ulotki
maa
raczej puścili wszystko
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardziej chodzi mi o to, że smolar mógłby przyłożyć się do czytania haseł, skoro już je publikują, bo nikt mi nie wmówi, że nie było lepszych ( a znam możliwości ludzi z forum )...
asior24 - nikt tutaj nie obraził autorki, więc proponuje również zachować zdrowy rozsądek i nie obrażać innych
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodano głos! Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja szwagierka też właśnie dzwoniła, że kurier wepchał bony do skrzynki
Ale nie wszystkie dzisiaj dotarły, możliwe, że nadawali na raty i jutro reszta będzie dochodziła Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emanuela my nie byliśmy spokojni, wiesz jacy jesteśmy
Jak emocje opadły i podjechaliśmy do gościa po dokumenty i ponowne wypisanie oświadczenia, sam przyznał się, że w ciagu tygodnia miał 3 stłuczki z jego winy
Szkoda gadać, ma facet szczęście, że nic poważniejszego nie stało się nam, ani, że auto nie uszkodził, bo bym go chyba rozniosła
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedziemy trasą na której rozpoczęty jest remont drogi, przez co, co jakiś czas są postawione słupki, które trzeba ominąć, pierwsza sytuacja - taksówkarz, chyba śpieszył się do nagłego przypadku nagle próbował ominąć takowy słupek i dużo nam nie brakowało do czołówki
Wjechaliśmy na ulice, gdzie pas na którym my jechaliśmy jest ok, natomiast drugi pas ma przeszkody tzn co 10 metrów są słupy pozostałe po pkp, które trzeba omijać. Normalnie kierowcy czekają, aż pas po którym my jechaliśmy będzie wolny i wymijają, ale nieee musiał znaleźć się geniusz który wymijał w momencie kiedy się zrównaliśmy
Niby nic wielkiego ( przy tym huku myślałam, że przynajmniej drzwi będą wgniecione) ... po lusterku i rysy na lakierze, ale duży kawałek lusterka wystrzelił prosto w fotelik synka - całe szczęście między nózkami, część na mamuśkę moją - dobrze, że nic im się nie stało.
Pominę już brak dokumentów gościa i dwukrotne spisywanie oświadczeń
No trafia mnie coś dzisiaj, chyba to nie mój dzień
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas ulewy na zmiane z upałami
więc jest parno i nieprzyjemnie, możliwe, że sieć nie wytrzymuje Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weszłam wkurzać się, że u mnie pierwszy raz od długiego czasu też była awaria prądu, ale już mi przeszło ... u mnie zamrażarka wytrzymała, rybki w akwarium zakręcone, ale żyją
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi w innym ich konkursie skanu nie wgrało (był nieodpowiedni format), pani zadzwoniła i kazała na ich meila przesłać - na pewno jest on w regulaminie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia nie wiesz czy wszystkie bony wysłali ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986