Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpisuje się pod tym obiema rękoma.
Za podanie danych również można mieć problemy, więc nie radze robić takich rzeczy
Jak zgłosicie to na policje, przy ilość osób oszukanych na pewno coś zrobią Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie czaje, to kupiłeś ten nr 2 miesiące wcześniej czy nie ???
Podtrzymuje swoje zdanie i jak dla mnie gubisz się chyba ... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i się myle - może ktoś kto zna polityke agencji dodatkowo się wypowie, ale na moje oko sam sobie strzeliłes w kolano podając te same dane na nr w których grałeś w tym samym konkursie.
ps
jeśli kupiłeś nr z abc później, to może źle zrozumiałam, że z niego tez grałeś w dc Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jak mial oddać, skoro wygrał na niego później ?
Tak można się bronić, po upływie jakiegos czasu, ale nie jak tutaj najpierw wysyłam z tych nr na dc, a później na abc i podał te same dane - nie inne.
Co innego jakby były inne dane, ale są te same Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mogło kilka osób wysłać z danego nr smsy, ale tak czy siak musiałyby wysłac tyle paragonów ile smsów.
A nie muszą pisać, że identyfikują po nr, mówie jak jest i nie jest to tajemnicą, bo takie identyfikację są od dawna - TY to powinieneś wiedziec
Rób jak chcesz, ja już więcej nie będe tłumaczyć, bo widzę, że się nie da ....
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale z innego wyslałeś dodatkowo
Jaaa poczytaj ze zrozumieniem
Najprostszy przykład jaki moge przedstawić :
W lutym wygrałes w danej agencji na nr 999 nagrode
w marcu w tej samej agencji wygrales nagrode na nr 888
w kwietniu tak samo w tym,że na nr 555
w maju wysłałeś na konkurs smsy z nr 555,999 i 888 wygraleś tylko na nr 555, ale mają prawo od Ciebie zarządać 3 paragonów, bo mają w bazie, że pozostałe nr należą do Ciebie.
Teoretycznie w tym przypadku mógłbyś się kłócić, ale w sytuacji jaką ty masz nie masz już tej możliwości, bo jest to w tym samym czasie.
Proste grałeś w dc na kilka nr, wygrałeś na jednym - podałeś swoje dane, u tego samego organizatora wygraleś w innym konkursie na nr z którym w dc zaliczyłeś pudła i tez podaleś swoje dane - więc po przeanalizowaniu twoich danych w bazie wyszło im, że w dc za mało paragonów odesłałeś i mieli co do tego racje.
Łapiesz już ???
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A regulaminie było napisane, że masz wysłać tylko 1 paragon ?
Co z tego, że wysyłało się w dniu zakupu - to nie ma nic do rzeczy.
Mogą weryfikować wszystkie nr z jakich grałeś, jeśli maja podstawy sądzić, że tak bylo - a sam dałeś im do tego dowód.
Nikt na ciebie nie napada, tylko staram Ci sie wytłumaczyć, że to ty popełniłeś błąd, a oni go wykryli.
Skoro tak dobrze znasz wszystkie agencje- co niejednokrotnie pisałeś powinieneś zdawać sobie sprawę, że porównują nawet bardzo stare konkursy w jakich brałeś udział i to nie tylko z aktualnych nr.
To jest tylko moje wyłączne zdanie bez napaści na ciebie, dałeś plame i moim zdaniem nic nie zwojujesz
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wymagają tyle paragonów ile smsów zostało wysłanych i nie ma tu znaczenia czy grałeś z 1 czy 10 nr. Przez to, że w abc podałeś te same dane, mogli to zeryfikować i niestety mieli prawo sądzić, że wysłałeś za mało paragonów
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, to jest to
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy to nie ta z podpisem Lewandowskiego ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieeee szanowna Pani na pewno, nie wzieła Cię za zwariowaną babcie
ps Dolly graf lubi to co akurat szanowne jury wylosuje yyy znaczy przypadkowo się spodoba
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapunktowani - 45 pkt
piłkoszał - 7 szt
z napisem euro 2012 - coca-coli nie wiem czy aktualne jeszcze ? - 2 szt
tymbark 2 szt
na kody tyskie, moge również kupić w rozsądnej cenie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooo dziękuje, zależy mi głównie na płynie, bo mały nałogowo podkrada nasz, a później pluje na pół łazienki, bo za mocny
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie mój mąż, oj ubije go, przylazł z pracy dorwal sie do moich fajek, pojechał na fuszke wziął karte z portfela, a moje fajki gdzie
wiem, że niezdrowe ....
Ale ubije go normalnie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O właśnie weszłam powkurzać się, że jakiś babsztyl mnie obudził, a tak dobrze mi sie spało
Ten grill ma takie wymiary, ze powinien się łapać w tych tanich wysyłkach, sprawdź czy na pewno wszystlo dobrze wpisujesz Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane