Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie wczoraj dzwonili z końcówką 209 na nr 660 i 690 Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czeka w kolejce zaraz po moim
Efelinnkaaa jesli zadzwonią do mnie jeszcze z piłką, jak chcesz mogę Ci oddać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak na razie brak telefonu to dobra wiadomość
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiadomo jak ta biżuteria wygląda ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enia2007 masz zamiar to zostawić ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:(
zadzwoń do hotelu, byc może zgodzą się teraz zarezerwować późniejszy termin
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odnoszę wrażenie, że tak naprawdę sam nie wiesz o co chcesz walczyć, byleby walka trwała nadal...
Droga Kalisto, czy wygra ktoś spoza 400 czy z tych już nagrodzonych, to już dla mnie nie ma znaczenia - chodzi o to, by wszyscy brali udział w konkursie, by byli oceniani uczciwie. Póki co czytanie o dodatkowych nic nie wnosi.
Pozwól, że spróbuje ( tylko spróbuje, bo w osiągnięciu sukcesu i zrozumienie, co chce przekazać nie wierzę)
Dodatkowi laureaci to logicznie rzecz ujmując uczestnicy promocji, którzy poprzez wysłanie zgłoszenia zgodnego z regulaminem wzieli udział w konkursie ...
Nikt Ci nie odpiszę, że zwycięskie hasła zostaną wybrane spośród haseł nadesłanych przez Ciebie, Kowalskiego czy innej osoby.
Jak dokładnie agencja ma Ci sprecyzować swoją decyzję skoro nie została ona podjęta ?
Mogą sobie wybrać całkowicie nowych laureatów i będzie ok.
Na jednym konkursie swiat się nie kończy, ale czasem jeden konkurs może zmienić cały świat konkursów.
Jeden konkursowicz świata konkursów nie naprawi, ale może go starannie zaburzyć
Nie zdziwi mnie wcale, jak przez długi okres nie zobaczymy konkursu pallette, bo sponsor stwierdzi, że woli dodać do produktu jakiś gadżet niż przejmować się bezpodstawnymi meilami Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo podaj na pw, dołączę się też słyszałam tą zazdrość w jej głosie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy możesz mi wytłumaczyć jaki to ma sens ?
Czy wygra samochód ( bo głównie o niego Ci chodzi) osoba nowa czy ta, która wcześniej już zdobyła jakąś nagrodę będzie to tak samo sprawiedliwe!
Rozumiem, że czujesz się nieusatysfakcjonowany, że to nie twoje hasło wygrało, ale wyluzuj troszeczkę, na jednym konkursie świat się nie kończy.
Nie wiem czy rozumiesz to co tutaj staramy się wytłumaczyć - organizator może przyznać nagrody według własnego uznania z zastrzeżeniem, że hasła będą regulaminowe. Twoje pisanie ciągłych reklamacji nic nie da, zresztą nawet nie rozumiem co chcesz tym osiągnąć - poza zwróceniem uwagi na siebie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyznanie auta osobie spoza pierwotnej listy jest wykonalne i calkowicie zgodne z regulaminem ...
Załóżmy, że jeden z etapów miał bardzo mocne hasła, komisja miała wielki dylemat kogo nagrodzić, wybrała, reszta poleciała na rezerwe - bo przecież nie mogli nagrodzić nie regulaminową ilość osób, w kolejnych etapach zostały przesłane hasła zdecydowanie słabsze i z takich wybrano te najlepsze.
Teraz po przyznaniu dodatkowych nagród komisja wybiera te z najsilniejszego tygodnia, porównując je z tymi wcześniej wybranymi stwierdzają, że te nowe są lepsze i to one zostają nagrodzone laptopami i autem
Milionerze czy nadal uważasz, że nowo wybrane hasła nie mają prawa wygrać nagrody głównej bo były na liście rezerwowej ?
Niejednokrotnie walczyłam z nieuczciwością organizatorów, z łamaniem regulaminów itp, w tym przypadku nie czułam się pokrzywdzona więc co oczywiste reklamacji nie wysyłałam, jednak nie neguje decyzji innych ...
Jednak reklamację decyzji która nie została podjęta, próba wpłynięcia na komisję jest dla mnie co najmniej żenująca i ośmiesza nie tylko osobę ktora to wysyła, lecz wszystkich konkursowiczów - często przez pryzmat jednego ocenia się innych.
Milioner proponuje krótki spacer i ochłonięcie, bo czasem nadgorliwość może przynieść więcej szkody niż pożytku, należy cieszyć się z decyzji organizatora - która moim zdaniem zasługuje na uznanie, a nie toczyć bój bez żadnych podstaw ....
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rewelka
Też na nie chorowałam, ale jeden z dre
też na nie chorowałam, ale jednak pozostane przy poczciwych warkoczykach
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogłaś powiedziec fryzjerce, że chcesz innej fryzury, nawet już po wysuszeniu powinna trochę zmienić
Polecam sieć Jean Luis david, tam zazwyczaj na kazdym etapie pytają się czy jest ok, czy może cos zmienić, fakt strzyżenie około 80-90 zł ale warto
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie koniecznie
Wyświetl w wątku >>