Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisząc to rozmyślam jakby to gwizdnąć syna pistolet do baniek ( sama głupia go kupiłam) i przez przypadek rozłączyć jakis kabelek odpowiedzialny za tak bardzo relaksującą muzyczkę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każda mam siedzi w domu i nic nie robi - nie budzi ją żaden budzik ( no poza tym z sygnałem mamooooo), sprzątanie to mały pikuś - ile w końcu dziecko może nabrudzić ?
Gotowanie ? a co tam, że obiad gotowy, jak dziecko (lub mąż, ale to też prawie jak dziecko) nie chce tego jeść- w końcu stanie przy garach dobrze robi na cere
No i najważniejsze, w końcu każda mama może wziąć urlop
Siedzenie w domu to taki relaks
Jenny punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, czasem, aż zazdroszczę osobą, które idą na 8-10 godzin do pracy, a po powrocie mogą wskoczyć w dresik i nic nie robić
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wystarczyłoby podawanie nr paragonu i sprawa byłaby załatwiona bez zbędnych cyrków typu potencjalny.
4 frame jest świetną agencją, więc ja wole jak to oni prowadzą, ale z drugiej strony jak zrobią 1 nagroda na adres i do tego powiadamianie telefoniczne, to przychyle się do żałowania tqg (tylko w przypadku tego konkursu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jednak wole 4frame i ich jasne zasady, zresztą przy takiej ilość kauflandów większość i tak zabezpiecza się w 4 paragony na sklep ( przynajmniej taka mam nadzieję) Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas w samoobsługowych w realu też się czepiają
W tesco jest luzik, zawsze z mężem idziemy na samoobsługowe i przy dużej ilości rozdzielamy się na dwie i nikt się nie czepia
W carrefourze nie doczekalam się jeszcze samoobsługowych Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż może nasze kochane tqg po prostu zmieniło nr
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio 4frame działało na tym numerze
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkiego najlepszego
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szukam chętnych do zrobienia mi zakupów w marcpol Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym próbowała reklamowac jako niezgodność towaru z umową
Wkurza mnie pogoda za oknem, wszędzie upały a u nas chłodno, do tego zbiera się na deszcz, a dzisiaj jedziemy na ognisko
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli ktoś ma ochote na zakupy proszę pw Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mi wśród tego wszystkiego co zaprezentowały nasze gwiazdy podoba się
Przecież, to nie chodzi o powalający na kolana tekst, tylko o rozgrzanie kibiców, a jestem w 10000 % przekonana, że ludzie po usłyszeniu tego, zapamiętają tekst i będą na trybunach śpiewać
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście nie mówię o sytuacjach, gdzie nie tylko łamie się regulamin, ale też prawo.
Pisanie ciąglych reklamacji, czasem z błahego powody, doprowadza tylko i wyłącznie do tego, że sponsorzy zamiast inwestować w nagrody, wolą dodać do swojego produktu jakiś gratis i tym zachęcać konsumentów do zakupów.
Każdy ma wybór, więc kto chce niech walczy, ja nawet nie mam zamiaru pisać reklamacji, bo wybór dłuzszego hasła nie jest dla mnie wielkim przestępstwem, ważne, że nagrody zostały rozdane, terminowo wysłane i w każdym etapie wszystko wydawało się uczciwe.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba wolałabym tak jak ty obserwować to z bezpiecznego domku, a nie w środku pociągu wypełnionego idiotami, którzy udają kibiców
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapomniałaś o znajomościach w komisji
kalisto1986