Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anava jakie modele dostałaś ? różne, czy jeden ten sam ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tydzień temu powinny być wyniki,rozumiem, że mogą mieć obsuwę, ale te ich nieodbieranie telefonów i podawanie @ każdemu innego zaczyna być denerwujące
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całe szczęście obyło się bez tego, bo teściowa chyba rekordową ilość zdrowasiek odmówiła, szeptając, że nie pokłóje przecież swojego wnuka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak 3 dniem jest piatek
dla tych, którzy nie dostali wg smsa
w ciągu 3 dni należy przesłać dane + paragon
na adres SMOLAR ul inżynierska 15 93-569 łódz Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja reklamowałam sprawę, w której nawet rzeczniczka twierdziła, ze mam rację a oni mnie olali, więc nie wiem czy coś wywalczysz.
Powoli zastanawiam sie czy Kamis wie, co tam się wyprawia.
Mam nadzieje, że smolar to czyta i weźmie sobie to wszystko do serca, bo niedobrze się robi na tą całą żenadę Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba większość z nas ma taką nadzieje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smolar od dłuższego czasu losuje...
wystarczy poczytać hasła jak dają liste
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z fanej agencji pilnującej wszystkie zasady, stoczyli się jednej z najgorszych, tak, że nawet nie potrafią zrobić losowania i ukryć tego
Ale jakby co, to coś osiągneli, jak myśle o pymacie od razu kojarzy mi się ze smolarem i tym co wyprawiają
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spróbuj zadzwonić
wyników intermarche nie było, o ile pamiętam mają jeszcze czas Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzień po rozwiązaniu czyli teraz jeśli będą się tego trzymać telefony będą 22 marca ...
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale z którego etapu mają dzwonić teraz ?
1 i 2 powiadomiony już, atrzeci jeszcze trwa
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciepłe okłady mogą pogorszyć jeśli to stan zapalny !
Wiem, bo tak się doprawiłam. Masaże rób ale delikatne Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli to nie nawał mleczny ( odróżnisz na pewno)
a boli pierś to może zaczynać się zapalenie.
Dianek weź liść kapusty włóż na chwile do schłodzenia do zamrażalki,potem albo podziuraw widelce, albo tłuczkiem lekko zgnieć i przyładaj Na pewno nie zaszkodzi, a jeśli zaczyna się stan zapalny to go wyciągnie - moim zdaniem nawet antybiotyki tak nie pomagają jak kapusta Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może rozwija się jakiś stan zapalny ?
nie boli Cie nic ?
Teraz nie szalej kobieto za bardzo, ze sprzątaniem itp, bo czasem mimo dobrego samopoczucia można przegiąć Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja olałam swoją, przemywając tylko bo zaraz zejdzie przeniosła mi się na brodę i miałam taką masakre, ze co zjadłam/mówiłam itp to mi wszystko pękało.
Teraz już jest lepiej tak jak pisałam smarowałam spirytusem zalicylowym (najpierw zrywałam strupek jak był luźny) a później smarowałam maścią, tą o której wczoraj pisałam. Teraz całe szczęście zaczyna się goić i mam nauczkę, żeby odpoczątku leczyć to draństwo.
A załapałaś pewnie też od tego, że jesteś osłabiona, u mnie zdarza się raz na kilka lat, ale ostatnio dużo chorowałam i przypałętało się
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Babka równa jak się da, przyszła szczęśliwa, że chwilowo u rodziców byłyśmy z siostrą razem i że może załatwić nas 2 za jednym zamachem.
W każdej chwili mogłam zadzwonić z pytaniami,do niedawna jeszcze jak ją spotkałam na ulicy, to pamiętała imię małego ( zresztą większość dzieci pamięta - a rodziców miasteczko nie jet wcale małe ) Wyświetl w wątku >>