Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5038154 Napisano: 24.02.2012 03:14:19 w Wkurza mnie...
emotka emotka emotka emotka rocznica o której zapomniałam,mogę zapisywać sobie w notatkach, ustawiać przypomnienia a i tak zapomnę czy to o urodzinach, imieninach, czy rocznicach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5038081 Napisano: 24.02.2012 02:51:54 w Zdjęcia naszych wygranych
efelinkaaa napisał(a):

zuzola napisał(a):

jak wyglądają segregatory z Prymatu?doda ktoś?
puste są?

podbijam.. jak wyglądają segregatory? są puste? to sam segregator czy ma też przepisy?

ma przepisy i karty do wpisywania swoich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5035572 Napisano: 23.02.2012 02:12:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gracet napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Czy osoby, które czekały na przelew za grudzień z prymata doczekały już się ?
Pisali, że do połowy tygodnia jak nie będzie na koncie to piać, ale na @ też nie odp, może więcej osób ich pomęczy ?

ja już pomęczyłam, ale odpowiedzi brak

mi ostatnim razem odpisali, po tym jak napisałam na fb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5035448 Napisano: 23.02.2012 01:35:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy osoby, które czekały na przelew za grudzień z prymata doczekały już się ?
Pisali, że do połowy tygodnia jak nie będzie na koncie to piać, ale na @ też nie odp, może więcej osób ich pomęczy ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5034324 Napisano: 22.02.2012 10:07:21 w Konkursowiczki w ciąży
Emi obecna, czyli Klara jest takim śliczniutkim elfikiem emotka ciemne włoski, ciemne oczka, malutka jak płaczę tak śmiesznie trze oczka łapkami, normalnie zabrałabym ją emotka
Domiśko super traktuje dziewczynki, ale to zaczeło się jak jakoś z 1,5 roku temu zaczeła się jego mania na rodzeństwo to udowadniał mi, że jest duży i będzie się opiekował i pokazywał jak dobrze traktuje dziewczynki emotka
Nigdy żadnej nie uderzy, nawet moja ciocia dziwiła się, jak byliśmy i niej jej wnuczka zaczeła z furią bić Domiśka a ten stał i łapał ją za ręce tylko i prosił, żebyśmy ją wzieli bo on dziewczynki nie uderzy emotka nie powiem, kuzyna to pierze, aż iskry idą emotka
Wyzyskiwać też nie wyzyskuje, ogólnie gentleman na razie mi rośnie emotka

A w temacie emotka
ja pamiętam kilka dni przed porodem trafiłam do szpitala, bo bolał mnie okromnie brzuch - ale nie tak skurczowo, nie mogłam się wykąpać, ani nawet podnieść rąk, lekarze to uznali za objaw zbliżającego się porodu. Po nocy w szpitalu i słuchaniu mojego jęczenia, że jak nie rodzę to mają mnie wypisać, albo sama wyjdę wypuścili mnie, a kilka dni później urodziłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5034298 Napisano: 22.02.2012 09:50:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
aga67 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asia670 napisał(a):

Wiecie co?czy nie sądzicie,że kiedyś konkursy lub krzyżówki to była fajna zabawa?wysyłało sie jedną karteczkę i jak szczęscie dopisało,to nagroda wpadła,a teraz? jakies hurtowe smsy?Ja wysyłam po 1 sms i to nie codzień i udaje sie wygrywać.Z liona kiedys 6 sms/6 kupionych batonów/ i 500 trafiłam,z łaciatego też kilka i gotuję w Philipiaku i to jest fajne,a nie jak czytam i setkach sms-to ile te osoby inwestują???bez sensu.Pozdrawiam i zyczę wszystkim wielu wygranych za niewiele.... emotka

mi też zdarza się wygrać tylko 1 smsem:) Ostatnio w Pani domu był do wygrania w sondzie filmbox z 3 filmami na dvd i je wygrałam jednym zgłoszeniem.Natomiast ani w batonach ani w łaciatym nic nie trafiłam mimo że wysłałam jakieś 14 smsów,bo akurat kupujemy te produkty.Jak komuś jest pisana jakaś nagroda,to ją wygra nawet 1 zgłoszeniem:)

Racja:) Pralka w biedronce-1 sms i parę innych fajnych nagród w 2011 też 1 sms. Tam gdzie wysłalam więcej-nic nie wygrałam.

wszystko też zależy czy grasz dla przyjemności - ot aby coś nowego sobie wygrać, czy po to, żeby zarobić emotka
Jeśli, ktoś zarabia na konkursach i jest to dla niego główny dochód, to duża ilość smsów, jest jednym ze sposobów na wygrywanie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5034111 Napisano: 22.02.2012 08:28:02 w Konkursowiczki w ciąży
hehe pewnie znajdzie kolejną miłość emotka ławki mają chyba 5 osobowe a tylko on i jeszcze jeden chłopiec tam siedzą reszta dziewczynki ( o ile chłopiec nie poleciał, bo pani chciała go przesadzić emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5034098 Napisano: 22.02.2012 08:22:51 w Konkursowiczki w ciąży
emanuela mój ma już drugą miłość, ale teraz to poważna babka nie może ich rozsadzić bo płacze Klara od razu, a jak szli do muzeum to stałam i patrzałam jak się ustawiają wyglądało to tak
z przodu chłopcy, dalej wianuszek dziewczynek, a po środku Domiśko z Klarą za rączkę emotka emotka
Poszłam na zebranie, usiadłam w pierwszej z brzegu ławce i zaczełam rozmawiać z jedną mamą, podeszła do nas wychowawczyni i pokazała na moje miejsce tu siedzi na codzień Dominik, potem na miejsce mojej towarzyszki rozmów - a tutaj Klara, teraz mama Dominika i Klary dobrały się tak samo jak ich dzieci emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5033504 Napisano: 22.02.2012 04:39:38 w Konkursowiczki w ciąży
Agusia piersi się unormują, teraz masz nawaał i to jest normalne, jeszcze trochę i będą produkowały tyle mleczka ile Kamiś będzie podtrzebował emotka
A chłopak rzeczywiście silny, mój miał 1 miesiąc jak się przewracał, a 2-3 kiedy po położeniu na podłogę wędrował kulając się po całym pokoju, jak pokazałam lekarce to śmiała się, że będzie żywe srebro - nie myliła się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5033041 Napisano: 22.02.2012 01:58:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
kubatbg napisał(a):

yonia napisał(a):

bo ten zygadlo to jest słup tej urbaniakowej- wspominaliscie o tym kiedys chyba.

nie bralam w tym udzialu, ale proponuje abyscie nie popuscili i skladali reklamacje, skoro mialo bys haslo!

hahaha Ty to powinnaś pracować chyba w FBI emotka

emotka emotka emotka emotka

Coś wasz noc detektywistyczny zaczyna szwankować.
Nie rozumiem w tym przypadku hasło jest świetne emotka i ciężko tu cokolwiek zarzucić Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5031126 Napisano: 21.02.2012 02:58:03 w GFK
katrin22 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wie ktoś kiedy powinno być zrealizowane zamówione doładowanie 4.02,

Jakoś do końca miesiąca emotka tak mi się zdaje.
Ja miałam dostać 16-tego teraz, a dostałam dopiero dziś, ale ich zbeształam w mail'u emotka

oki to cierpliwie czekam, coś mi się ubzdurało, że jak do 10 zamówieni to wysyłają 15 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5030995 Napisano: 21.02.2012 02:13:38 w GFK
wie ktoś kiedy powinno być zrealizowane zamówione doładowanie 4.02, Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5029141 Napisano: 20.02.2012 06:32:53 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wkurza mnie wątek wygrane na sprzedaż, powstawiane same linki z allegro. Ale żeby jeszcze pod tymi linkami kryły się jakieś wygrane przedmioty, to nie! same stare gacie, koszulki i inne graty ze strychu.

a mnie wkurzają nie tyle te gacie itp w końcu może kogoś interesują emotka co namolne powtarzanie przez niektóre osoby po kilka razy na każdej stronie swoich ogłoszeń,od miesięcy tych samych...
mam ochotę np kupić parasol i wsadzić komuś w ....
stojak do parasoli,

emotka emotka emotka
kilka miesięcy ? co niektóre rzeczy będą mogły startować o zaszczytne miano antyków, bo odkąd pamiętam, są tam w wątku.
Listy niczym wyracowania też niesamowicie mnie wkurzają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5028626 Napisano: 20.02.2012 03:58:25 w Paragony
mam 1 paragon kamis Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5028231 Napisano: 20.02.2012 02:08:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Chyba nie zrozumieliście, o co mi chodzi... nie o to, czy wyniki będą o 18-tej, czy jutro, tylko o to:

Witajcie! Dziś po południu na stronie orsay.pl ogłoszeni zostaną zdobywcy nagrody głównej oraz wyjazdów do SPA. Z pozostałymi laureatami konkursu skontaktujemy się mailowo. Pozdrawiamy!

mia, ale co w tym jest złego ? Ja osobiście wole wyniki meilem, niż czytanie, że ta na pewno wygrała pracą, a te nazwiska powtarzają się kilka razy emotka
główne wrzucą na strone, a jednoczesnie do reszty napiszą i wszystko ok Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5028126 Napisano: 20.02.2012 01:29:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

mia napisał(a):

artemia napisał(a):

Witajcie! Dziś po południu na stronie orsay.pl ogłoszeni zostaną zdobywcy nagrody głównej oraz wyjazdów do SPA. Z pozostałymi laureatami konkursu skontaktujemy się mailowo. Pozdrawiamy!

No tak... To byłoby zbyt piękne, żeby ogłosili wyniki we właściwym terminie. Czasu im zabrakło, czy jeszcze nie wylosowali? emotka

najważniejsze żeby konkurs głośno ogłosić, kasę zarobić, a potem siedziec cicho jak mysz pod miotłą, gdy ludzie się prosza o wyniki emotka emotka

troszke cierpliwości, napisali, że wyniki będą po południu, więc jak na razie jeszcze łapią się w tym terminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5025920 Napisano: 19.02.2012 01:28:23 w Konkursowiczki w ciąży
To i ja śpiesze z wieściami :
O godz 22:10 urodził się śliczny Kamilek Agusi ( mam zdjęcie więc wiem co pisze) emotka
Waga 4350 emotka
10 pkt w skali Apgar
Biedna Agusia rodziła 1,5 doby, reszte ona napisze, jak wróci bo nie wiem czy jestem upoważniona,ale biedna namęczyła się

Agusiu jeszcze tutaj ogromne gratulacje emotka

Lui tobie również gratuluje Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5024858 Napisano: 18.02.2012 11:50:18 w Konkursowiczki w ciąży
Na razie cisza jak makie zasiał, nie chce do nie pisać, żeby nie przeszkadzać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5024388 Napisano: 17.02.2012 09:47:42 w Pomocy!!!!
kundzia87 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Potrzebuje pomocy świeżych maturzystów :
Pomagam siostrze układać konspekt i nie pamiętam już jak ja pisałam bibliografie, czy konieczne jest podanie daty i miejsca wydania książki ?

Bo zgłupiałam, a wydaje mi się, że piałam u siebie samego autora itp

siora w zeszłym roku musiała podawać wszystko.
jej zeszłoroczny przykład lektury z konspektu:
Makowski S.: ¬ródła i formy romantycznego buntu, Makowski S.: Romantyzm. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Warszawa 1994. ISBN 83-04086-X. str. 15

ok dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5024266 Napisano: 17.02.2012 09:01:29 w Pomocy!!!!
Potrzebuje pomocy świeżych maturzystów :
Pomagam siostrze układać konspekt i nie pamiętam już jak ja pisałam bibliografie, czy konieczne jest podanie daty i miejsca wydania książki ?

Bo zgłupiałam, a wydaje mi się, że piałam u siebie samego autora itp Wyświetl w wątku >>
0 0