Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ma przepisy i karty do wpisywania swoich
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi ostatnim razem odpisali, po tym jak napisałam na fb
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisali, że do połowy tygodnia jak nie będzie na koncie to piać, ale na @ też nie odp, może więcej osób ich pomęczy ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Domiśko super traktuje dziewczynki, ale to zaczeło się jak jakoś z 1,5 roku temu zaczeła się jego mania na rodzeństwo to udowadniał mi, że jest duży i będzie się opiekował i pokazywał jak dobrze traktuje dziewczynki
Nigdy żadnej nie uderzy, nawet moja ciocia dziwiła się, jak byliśmy i niej jej wnuczka zaczeła z furią bić Domiśka a ten stał i łapał ją za ręce tylko i prosił, żebyśmy ją wzieli bo on dziewczynki nie uderzy
Wyzyskiwać też nie wyzyskuje, ogólnie gentleman na razie mi rośnie
A w temacie
ja pamiętam kilka dni przed porodem trafiłam do szpitala, bo bolał mnie okromnie brzuch - ale nie tak skurczowo, nie mogłam się wykąpać, ani nawet podnieść rąk, lekarze to uznali za objaw zbliżającego się porodu. Po nocy w szpitalu i słuchaniu mojego jęczenia, że jak nie rodzę to mają mnie wypisać, albo sama wyjdę wypuścili mnie, a kilka dni później urodziłam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystko też zależy czy grasz dla przyjemności - ot aby coś nowego sobie wygrać, czy po to, żeby zarobić
Jeśli, ktoś zarabia na konkursach i jest to dla niego główny dochód, to duża ilość smsów, jest jednym ze sposobów na wygrywanie.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z przodu chłopcy, dalej wianuszek dziewczynek, a po środku Domiśko z Klarą za rączkę
Poszłam na zebranie, usiadłam w pierwszej z brzegu ławce i zaczełam rozmawiać z jedną mamą, podeszła do nas wychowawczyni i pokazała na moje miejsce tu siedzi na codzień Dominik, potem na miejsce mojej towarzyszki rozmów - a tutaj Klara, teraz mama Dominika i Klary dobrały się tak samo jak ich dzieci
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A chłopak rzeczywiście silny, mój miał 1 miesiąc jak się przewracał, a 2-3 kiedy po położeniu na podłogę wędrował kulając się po całym pokoju, jak pokazałam lekarce to śmiała się, że będzie żywe srebro - nie myliła się
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś wasz noc detektywistyczny zaczyna szwankować.
Nie rozumiem w tym przypadku hasło jest świetne
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oki to cierpliwie czekam, coś mi się ubzdurało, że jak do 10 zamówieni to wysyłają 15
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kilka miesięcy ? co niektóre rzeczy będą mogły startować o zaszczytne miano antyków, bo odkąd pamiętam, są tam w wątku.
Listy niczym wyracowania też niesamowicie mnie wkurzają
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia, ale co w tym jest złego ? Ja osobiście wole wyniki meilem, niż czytanie, że ta na pewno wygrała pracą, a te nazwiska powtarzają się kilka razy
główne wrzucą na strone, a jednoczesnie do reszty napiszą i wszystko ok Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
troszke cierpliwości, napisali, że wyniki będą po południu, więc jak na razie jeszcze łapią się w tym terminie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O godz 22:10 urodził się śliczny Kamilek Agusi ( mam zdjęcie więc wiem co pisze)
Waga 4350
10 pkt w skali Apgar
Biedna Agusia rodziła 1,5 doby, reszte ona napisze, jak wróci bo nie wiem czy jestem upoważniona,ale biedna namęczyła się
Agusiu jeszcze tutaj ogromne gratulacje
Lui tobie również gratuluje Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok dziękuje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomagam siostrze układać konspekt i nie pamiętam już jak ja pisałam bibliografie, czy konieczne jest podanie daty i miejsca wydania książki ?
Bo zgłupiałam, a wydaje mi się, że piałam u siebie samego autora itp Wyświetl w wątku >>