Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja mama ciągle powtarza, że przez poród na izbie przyjęć, musiałysmy być na oddziale septycznym, a tam rzadko są noworodki, więc pilęgniarki tak mnie wypieściły, że później miała przekichane (ciągle mnie nosiły)
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja urodziłam się na izbie przyjęć
więc jak ja rodziłam moja mama miała panike, żebym jej w domu nie urodziła
a z płcią też uważam, że przy pierwszym dziecku świetna jest niespodzianka - u nas lekarze dziwili się, że nie wiemy czy dziewczynka, czy chłopiec
Agusia nie odzywa się, więc możliwe że rodzi
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pociesze cię, że zrobiłam wczoraj to samo z pączkami z serkiem homogenizowanym
Tłuszcz był za gorący, a śpieszyłam się i zadyma była, że hej
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uprzejmie przepraszamy za opóźnienie przelewów dla laureatów I etapu konkursu. Zapewniam jednocześnie, iż wszystkie przelewy zostały już przez nas wykonane, pozostaje więc czekać na realizację przez bank. Gdyby w połowie przyszłego tygodnia nie pojawiła się wygrana kwota na Pana koncie - bardzo proszę o kontakt.
Opóźnienie wyniknęło z wielu przyczyn - m.in. z faktu, iż większość laureatów konkursu przesłała nam swoje oświadczenia pod koniec regulaminowego czasu, co „przyblokowało” naszą księgowość. Raz jeszcze przepraszamy, dziękujemy za udział w konkursie oraz za cierpliwość i gratulujemy wygranej, którą z pewnością niebawem Pan otrzyma.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może nie adresy, ale z tego co patrze na oświadczeniu jest żeby wysłać do działu reklamy i marketingu, a w regulaminie chyba nie ma mowy o tym dziale. Może skoro nie wszyscy dostali to jednak wysyłają na raty
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok dziękuje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za grudzień większość osób dostało już przelewy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie mam
ani na @ ani na fb nie odpisują
Na który adres wysyłałyście ? ten z regulaminu, czy ten z oświadczenia ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja ( w pięknych, zamierzchłych czasach
cudaczek moim zdaniem nic nie zrobisz, zostaje Ci pogodzić się i mieć nadzieję, że kiedyś nie będziesz miala całkiem przeciwych problemów
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawaj do mnie, zrobiłam oponek jak dla pułku
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jak dostałam bóle to kąpałam się, włosy suszyłam i malowałam się
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, to jest tak, że jak ktoś mnie wyrwie ze snu twardego to automatycznie odbieram a później zasypiam i nie jestem pewna czy rozmawiałam, z kim i o czym
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I co z tego
Tekst jest świetny i zasłużył na nagrodę.
Zbojnicka proponuje odinstalować radar w swoim komputerze, który wykrywa wygrane moniau, a życie będzie piękniejsze i będziesz miała więcej czasu, żebyś sama mogła zająć się wygrywaniem.
Niedobrze się robi, że za każdym razem jak ona wygra robi się wielki szum, a tak na prawdę organizatorzy dostają nie jedną pracę plastyczną.prezentację i nie od jednej osoby.
Może zróbmy od razu inwigilację wszystkich powtarzających się nazwisk w wynikach
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o masakra
tzn że trzeba tak robić na każdego kto więcej wygrywa ? ludzie hamujcie trochę !
Znalazła dziewczyna sposób, to korzysta, a, że głupia komisja to łyka to już inny temat
Nie rozumiem tego strachu przed jej prezentacjami, gwarantuje zwykłym tekstem da się z nią wygrać! nie raz wygrałam i nie raz wy wygraliście. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się że spa wygrał pierwszy tekst- który swoją drogą jest świetny
a co do prezentacji, zdjęcia fajne, tekst na normalnym poziomie, moim zdaniem nie ma co się czepiać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mojemu wyszły zęby bardzo szybko i bardzo szybko się popsuły, tak, że teraz jest szczerbol - nie pomogło dbanie o nie, a dentyści nie podejmują się leczenia bo ma tak miękkie, że nie da się borować, ale to niestety efekt uboczny zakazu podawania witaminy d3
Agusia czekamy na info, do mnie możesz pisać o każdej godzinie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój mąż przez takie wspomaganie podczas operacji czuł się jak w grze
agusia co ma być to będzie;)
moja chrześnica wg usg miała być mała, a okazała się tak duża, że przy porodzie się zaklinowała
a czy urodzisz jutro sn, czy cc to po nie ruszysz pączków przynajmniej kilka miesiecy
Masz kogoś nr stąd ? żeby dać nam znać ? Wyświetl w wątku >>