Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak weszłam do pokoju zobaczyłam 100 zł niczym witraż - oczywiście żabkowy
Jak mąż poszedł do banku wymienić je, to pani w kasie tak się śmiała,że aż nieszczęsne żabki oddała nam na pamiątke
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dove carrefour pw z konkretną propozycją Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałoby się powiedzieć, nie stresuj się kochana bo urodzisz, ale wtedy jeszcze bardziej będziesz się stresować, więc spokojnie:) bo maluszkowi szkodzi, a rowery znajdą się zobaczysz
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może coś plasycznego ? mogę popatrzeć w syna rzeczy bo część nazw zapomniałam, ale np bardzo lubi robić różne figurki z takich woskowych żyłek,
albo na święta dostał teraz zamek dla rycerzy też świetna sprawa Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też dużo w kuchni siedzę, ale tutaj pewnie by się nie wtrącała, bo jej dużo nie ma bo pracuje na zmiany,zresztą często wymieniamy się radami i np ona gołąbki wiąże nitką, ja zawijam tak, że nie rozwalą się i już się umówiłyśmy, że jej pokaże jak to robić, ale dużo jet rzeczy, które każda z nas robi inaczej. A jeśli chodzi o Domiśka to często ona ma inne poglądy niż ja
Ja zawsze wtedy mówie, że mama wychowała swoje dzieci, a ja wychowam swoje
Jednak gdybym była zmuszona i musiała wybierać zamieszkanie z moimi rodzicami, czy teściową, chyba jednak wybrałabym teściową
Bo z moimi dobrze żyje, ale na odległość i nie dłużej niż kilka godzin w tygodniu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla chłopca i dziewczynki fajne są zabawki plastyczne typu zrób to sam itp
np bindez itp Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin dziękuje, moja teściowa też ma swoje minusy, ale jak każdy staram się ją zrozumieć. Chociaż jak proponowała, żebyśmy z nią zamieszkali, to nie zgodziłam się, bo na odległość to ok, ale tak byśmy się pewnie pozabijały
Ale bardzo nam pomaga na każdy sposób, więc szanuje to i jestem jej wdzięczna za wszystko
agusia weź babo rozpakuj się w końcu bo ciągle tu zaglądam z nadzieją, że będe mogła już gratulować
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszysto co związane z lego gry, bionicle, lego hero, same klocki , teraz bardzo lubiane są lego ninjago.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale mi smaka narobiłaś na ten tort
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja teściowa, ma po troszeczkę z każdej przez was opisanej, ale staram się ją zrozumieć i w ogień bym skoczyła za nią
Czasem warto przymknąć oko i cieszyć się, że je mamy, bo nie raz jeszcze będzie potrzebna ich pomoc
Ooo dzisiaj np wracaliśmy z sądu z dobrymi wieściami, zadzwoniliśmy, że przyjedziemy a ona biedna z chorą nogą,po nocce biegiem staneła w kuchni, żeby zrobić nam niespodziankę i upiec faworki i mimo, że o 12 ja jeszcze średnio funkcjonuje bo to dla mnie świt
Tutaj cosik napisałam o teściówkach
http://kali-kowo....012/01/tesciowa.html Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ad1 Pocieszaj się myślą, że jak pójdzie do dzieci nie przedszkolowe będą chorowały, a ona nie
ad2 pociesz się tym, że to nie ty do sąsiadki, tylko sąsiadka do Ciebie musi przychodzić ogrzewać się
ad3 mogę, mogę walnąć ?
a w temacie nic mnie nie wkurza, mam świetny humor i nic mi dzisiaj go nie zepsuje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BO to chodzi o to, że biorąc ślub deklaruszej, chęć poprawy
Można chodzić do komunii, po ślubie cywilnym jeśli jest to białe małżeństwo
A jeśli partner jest innego wyznania i tak możesz wziąć ślub kościelny, tylko wtedy ty poślubiasz małżonka wg swojej wiary, on Ciebie wg swojej, niektórzy księża zgadzają się na śluby dwu wyznaniowe
Żeby nie było jestem katoliczką, ale nie za bardzo praktykującą Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I kiedy będą tusze z gry
nie zapisałam sobie, a nie chce przegapić