Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4991060 Napisano: 03.02.2012 12:17:00 w Żegnamy zmarłych
Aniołki się Tobą zaopiekują emotka (*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

kalisto1986

#4991059 Napisano: 03.02.2012 12:15:50 w Wkurza mnie...
ogladaliście uwagę ?
tam są wypowiedzi policji i tych sąsiadów co znaleźli matke, ja oglądałam ja dzisiaj przed podaniem informacji.

Normalnie nie mogę tego pojąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4991033 Napisano: 02.02.2012 11:41:39 w Pomocy!!!!
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 zobacz artykuł i datę dodania - chodzi mi o ostanie zdania (więc jednak coś wiedział )
http://wiadomosci...13791,wiadomosc.html

emi, ale to dla mnie zbyt ogólnikowe ...
wiem, ze teraz bedzie utrzymywał,ze wiedział

nie mówie, że niewierze w jasnowidzów, jedynie podchodze do ich wizji z przymrużeniem oka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4991028 Napisano: 02.02.2012 11:38:09 w Wkurza mnie...
normalnie nie usne dzisiaj emotka
Rozumiem nieszczęśliwy wypadek, wzywa się pogotowie, próbuje wołać pomoc, ale zanieść własne dziecko i wyrzucić pod drzewem ?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4991020 Napisano: 02.02.2012 11:32:21 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

Wiecie co, szok szokiem, ale wyobrażacie sobie żyć przez tyle dni ze świadomością, że dziecko, chociaż już martwe, leży pod drzewem na takim mrozie emotka Ja bym chyba umarła, nie umiałabym żyć. Tylko szczęśliwy traf spowodował, że np. nie rozszarpały ciała psy. Nie mogę w to uwierzyć, stałam za rodzicami murem.

Monika ja to samo,
wiem, że są potwory na tym świecie, ale cały czas miałam nadzieje, że matka nie zrobiła nic swojemu dziecku.
Ale tutaj pokazana jest nieudolność naszej policji, do cholery przecież niby przeszukiwali wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4991011 Napisano: 02.02.2012 11:26:14 w Wkurza mnie...
brak mi słów ...
Do końca byłam przekonana, że matka nie może nic zrobić swojemu dziecku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4990557 Napisano: 02.02.2012 07:26:24 w Wkurza mnie...
barcza odpuść sobie emotka
szkoda twoich nerwów ...
Tylko się na wkurzasz, a i tak pójdzie to na marne.
Jeszcze trochę będzie można wcisnąć ignoruj i będzie jak król ... sam czytał swoje posty Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4990083 Napisano: 02.02.2012 03:57:06 w Pomocy!!!!
efelinkaaa napisał(a):

goralecka napisał(a):

co do jasnowidza to czytałam na facebooku na profilu ojca dziecka, że jasnowidz kazał im przyjechać na kilka dni na Pomorze a oni nie chcieli teraz wyjezdzac z sosnowca na tak dlugo. ile w tym prawdy - nie wiem.

jasnowidz twierdzi coś innego.. słowo przeciwko słowu.. ja już sama nie wiem kto mówi prawdę.. jednak wierze w to, że żaden kochający rodzic nie naraziłby swojego dziecka na niebezpieczeństwo..

http://wiadomosci...13791,wiadomosc.html

a ja sama nie wiem czy bym się zwróciła do janowidza emotka
i akurat tutaj nie ma do tego nic moja wiara, ale to, że chociażby sam wspomniany Jackowski swoją sławe osiągnął dzięki mediom, a nie koniecznie ilością odnalezionych osób.
W internecie można też poczytać o jego super wizjach, które się nie sprawdzały.

Mojej ciotki brat zaginął lata temu, latała po różnej maści jasnowidzach, wróżbitach itp i jedyne co to uzyskała mase sprzecznych informacji, które nawet nie przybliżyły jej do odnalezienia brata i do tego wyczyścili tylko portfel emotka
a tutaj jeszcze rodzice są bardzo wierzący.

A co do badań na wykrywaczu kłamstw itp nie wierze we wszystkie doniesienia pracy, więc nie wiadomo czy zostali przebadani czy nie, na necie już tyle informacji sensacyjnych się pojawiało, że szkoda tego czytać.

Wiem jedno nie wierzę, że zrobili coś dziecku i już.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4989765 Napisano: 02.02.2012 12:54:31 w Konkursowiczki w ciąży
dianek ja pamiętam, że opadł mi około 2-3 tygodnie przed

Ja mieszkam w bloku, a raczej budynki wielkiej szkoły. W klatce mam tylko 1 sąsiadów, ściany grube - jak to w poniemieckich budynkach.
Ale wcale nie jest wesoło, w domu zimnica bo administrator olewa to, że jest zimno, remonty też olewa, w koło nie ma gdzie wyjść z dzieckiem .
Jedyny plus, że latem jeżdzę na wielką działkę do rodziców gdzie mam swoje warzywa, ale to też kawał drogi bo około 25 km.
Mieszkałam w różnych blokach, ale nigdzie nie czułam się dobrze, jedynie u rodziców niby blok, z jednej strony ruchliwa ulica, ale z drugiej podwórko i kiedyś były działeczki.
Marze, że kiedyś uda nam się wyrwać i zamieszkać w domu, gdzie będę miała działkę pod nosem i w każdej chwili będzie można pogrzebać w ziemi, a przede wszystkim mały będzie miał gdzie wybiegać się Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4989692 Napisano: 02.02.2012 12:26:35 w Kaufland konkursy
aurorcia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dalej cisza z bonami ? emotka
coś im tym razem te wysyłanie nie idzie ;/

wątpię, że je na raz wysyłali emotka ja póki co nie dostałam żadnego,ale listka dziś jeszcze nie było,więc kto wie emotka

ja dostałam tylko ułamek z tego co ma przyjsć emotka a miałam w planach dzisiaj zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4989679 Napisano: 02.02.2012 12:24:00 w Kaufland konkursy
dalej cisza z bonami ? emotka
coś im tym razem te wysyłanie nie idzie ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4989049 Napisano: 01.02.2012 10:55:16 w Żegnamy zmarłych

kalisto1986

#4987931 Napisano: 01.02.2012 01:43:54 w Wkurza mnie...
jolcia12 napisał(a):

melissa napisał(a):

Odechciewa się wchodzić na to forum - już strach lodówkę otworzyć, żeby z niej wściekły nie wyskoczył emotka Niektórzy chyba nie mają w ogóle życia poza forum - jak dla mnie - żałosne...

Może jednak udałoby się wprowadzić nową funkcję, która pozwalałaby oznaczyć posty pewnych osób jako niewidoczne - od razu byłoby na forum spokojniej i przejrzyściej:)

słyszałam że w nowej wersji forum bedzie taka funkcja,
czekam na to jak na zmiłowanie bo odechciewa mi się od jakiegoś czasu zagladać na forum emotka

eee dziewczyny, ale to tylko kilka osób szuka dziury w całym.
Normalnie mamy powtórkę z rozrywki ...

Też czekam z umiłowaniem na nową funkcję i aż micha mi się cieszy na myśl jak większość z forum jej użyje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4987867 Napisano: 01.02.2012 01:22:42 w Wkurza mnie...
bip napisał(a):

79magda napisał(a):

bip napisał(a):

wkurza mnie nagonka na wściekłego, choć jego apele 'dla potrzebujących' na początku też mnie wkurzały to wydaje mi się, ze czego by teraz nie robił to i tak będzie źle... nie wiedziałem że coś zaczyna się w Stokrotce więc DZIÊKUJÊ! wolę żeby ktoś 5 razy napisał o konku niż trzymał go w tajemnicy (w bazie nie zawsze mam czas grzebać).

Wpisanie Stokrotka do wyszukiwarki to chyba nie jest wielkie grzebanie...
emotka emotka

Mnie natomiast wkurza, że wściekły pojawia się wszędzie, w każdym wątku tysiące razy, a jak ktoś Mu coś odpowie, dostaje karniaka emotka

Madzia, to nie chodzi akurat o Stokrotkę. każdy sklep mozna wrzucać po kolei i pewnie się coś znajdzie. stokrotka, intermarche, billa, groszek, real, eko, DC... sporo tego! ja gram ostatnio okazjonalnie bo czasu brak, jak jakiś konkurs rzuci mi się w oczy to biorę udział. akurat to nie jest jak sądzę powód zeby kogoś atakowac bo bardzo dużo ludzi działa w odwrotną stronę i jak znajdzie mniej popularny konk to zostawia info dla siebie emotka
a to, że wściekły jest wszedzie to inna sprawa!

ale przecież od tego mamy bazę, żeby do niej dodawać konkursy emotka
Gdyby każdy kto znalazł jakiś konkurs wrzucał go na forum to byłby całkowity bałagan.
Wkurza mnie, że tylko niektórzy mogą robić bajzel gdzie się da bez żadnych konsekwencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4986988 Napisano: 31.01.2012 10:26:07 w Konkursowiczki w ciąży
efelinkaaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dziewczyny powinien cały się zsuwać, ale nie róbcie nic na siłe.
Za każdym razem coraz więcej i powinno być ok.
Lepiej teraz powoli to robić ( ale uważać, żeby nie zrobić krzywdy) niż później martwić się.

Mój siostrzeniec miał problemy i niestety musiał mieć zabieg jak miał coś koło 1,5- 2 lat

eee mój ma 3 lata i karzą czekać emotka dlaczego?
Pediatra pokazywała, że tak czasami bywa, że dziurka jest ok i w końcu się odklei.. Urolog powiedział, że do 4 r.ż. to jest normalne.. i sama juz nie wiem czy czekać czy nie..
zgłupiałam normalnie..

hmm a lekarka oglądała go ?
u moje siostry od razu powiedziała, że będzie zabieg i tak jak pisałam był, u kuzynki natomiast nawet nie zaglądała, tylko pytała czy wszystko ok, kuzynka mówiła, że nie schodzi cały, a ta nie reagowała, a w końcu jak doradziliśmy, żeby lepiej pokazała okazało się, że musi być zabieg.

Jedna osóbka tutaj ma większe doświadczenie z tym, pewnie to przeczyta to coś więcej napisze.
Ja tak jak napisałam ściągałam małemu powoli i wszystko było ok Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4986307 Napisano: 31.01.2012 04:55:57 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny powinien cały się zsuwać, ale nie róbcie nic na siłe.
Za każdym razem coraz więcej i powinno być ok.
Lepiej teraz powoli to robić ( ale uważać, żeby nie zrobić krzywdy) niż później martwić się.

Mój siostrzeniec miał problemy i niestety musiał mieć zabieg jak miał coś koło 1,5- 2 lat Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4986217 Napisano: 31.01.2012 04:03:25 w Zakupy na konkursy - usługi
kalisto1986 napisał(a):

kupie paragony za zakup czekolad lindt creation

prosze pw z ceną
oferta ważna tylko dzisiaj

nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4986153 Napisano: 31.01.2012 03:25:41 w Zakupy na konkursy - usługi
kupie paragony za zakup czekolad lindt creation

prosze pw z ceną
oferta ważna tylko dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4985322 Napisano: 31.01.2012 12:42:46 w Reklamacje wyników konkursów
Ilona tak mówi logika, ale nie regulamin, a wiemy,że komisja często nie używa w wyborze logiki
emotka

romecky81 napisał(a):

Miał może ktoś z Was okazję podważać regulamin/wynik bądź przebieg konkursu? Jeśli organizator nie poczuwa się do winy - gdzie uderzyć? UOKiK?

tiaa, ja miałam okazję walczyć z pewną znaną agencją, która regulamin traktowała jak gumę, mimo, tego, że regulaminowo ja miałam rację, sprwy nie wygrałam.
A nie była to sytuacja, gdzie potenjalnie moglam wygrać, tylko już wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4985299 Napisano: 30.01.2012 11:09:32 w Reklamacje wyników konkursów
bethan ja mówie, że nie widze w regulaminie, nie w samym fragmencie.
Ale pobieżnie go przeczytałam, więc mogłam coś pominąć.
Jeśli było takie zaznaczenie to jest naruszenie regulaminu, ale jeśli nie było, to wszystko jest ok Wyświetl w wątku >>
0 0