Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój też ulewał, a raczej chlustał i jakoś jak zaczął stawać przeszło mu
Co do przemywania buźki ja przemywałam małemu od czasu do czasu, pediatra kazała w nocy po każdym jedzeniu, ale nie było takiej opcji bo mały rozbudzał się od razu i było po spaniu. Teraz ma okropną próchnicę
Chociaż dentyska stwierdziła, ze to dlatego, że nie mógł dostawac witminki d i ząbki są tak miękkie że nie ma szans nawet ich borować.
A do usypiania, dziewczyny posłuchajcie sobie starych kołysanek mini-mini u nas mały przy nich w mig usypiał, później ja mu śpiewałam je, aż zmądrzał i słysząc mój śpiew ( nie chciałybyście tego usłyszeć
AA u nas podstawą usypiania ( do dzisiaj) było czyszczenie uszek
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. W ciągu 14 dni od zakończenia Konkursu, spośród wszystkich prawidłowo zgłoszonych i spełniających wymogi Regulaminu Odpowiedzi, Komisja Konkursowa wybierze Odpowiedź, która w ocenie Komisji będzie najlepsza. Uczestnik Konkursu, którego Odpowiedź zostanie uznana za najlepszą otrzyma Nagrodę Główną.
2. Komisja Konkursowa będzie przyznawała również Nagrody Dodatkowe. Odpowiedzi zgłoszone codziennie (z zastrzeżeniem zdania następnego) do godz. 24:00 będą oceniane przez Komisję Konkursową, która w odniesieniu do wszystkich Odpowiedzi z danego dnia (z zastrzeżeniem zdania następnego) przyzna jedną Nagrodę Dodatkową za Odpowiedź, którą uzna za najlepszą.
Wg mnie nie ma naruszenia regulaminu, chociaż decyzja może wydawać się nie do końca jest logiczna.
W danym dniu mogą być 2 prace, które komisja oceniła bardzo wysoko, jednak ze względu na regulamin mogła nagrodzić tylko jedną.
Później dokonując wyboru laureata nagrody głównej, brała całą pule zgłoszeń i tutaj mogli nagrodzić osobe, która zdobyła nagrodę dodatkową, ale mogli, też inną prace.
W regulaminie nie ma zastrzeżenia, że laureat nagrody głównej będzie wybierany z pośród tych z nagrodami dodatkowymi.
wg nie ma tutaj naruszenia regulaminu Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takiej suszy chyba nie pamiętam
gdzie te konkursy, na których widok aż chciało się grać ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wtedy zbijecie fortune na majonezie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi non stop przerywa/ rozłącza się, ale myslałam, ze to od netu słabego
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hihi Magda ja u rodziców znalazłam kilka dni temu moje zdjęcia, gdzie ubrana jestem tylko i wyłącznie na czarno, glany itp
Włosy począwszy od czerwonego jeżyka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do zdjęcia zobaczcie tak jak napisałam ono było dodane prawie 3 lata temu, chłopak miał wtedy 18,19 .
Zresztą sama czytam i mam mase książek o wampirach, wilkołakach, czarach i nie mówie tylko o książkach wampiro-podobnych typu zmierzch, czytam o religiach, sektach itp , mam specyficzne podejście do życia i to nie oznacza, że jestem złą osobą.Mam w swoim kręgu i w rodzinie ludzi o różnych wiarach i poglądach zaczynając od islamu końćząc na buddyzmie
Znam ludzi, których dzieci od urodzenia są wychowywane w kręgach subkultury.
Są w necie również zdjęcia rodziców jak służą do mszy św ( w kościele katolicki, nie w sekcie )
Uważam, że na samych informacjach/zdjęciach/ wywiadach nie można opierać się wydając opinie, to, że są młodzi nie znaczy że zrobili coś małej.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mogę wyjść z szoku, jak podli potrafią być ludzie. Wystarczy poczytać te wszystkie serwisy i komentarze, jakie ludzie zostawiają.
Nie idą do Jackowskiego -mają coś do ukrycia
o 18 z dzieckiem na spacerze - kto mądry wychodzi
Nie wyrywają włosów, nie padają z rozpaczy na ziemie przy kamerach - pewnie to oni
A nikt nie postawi się w sytuacji rodziców,
Ehh szkoda gadać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem jak można oceniać rodziców po zachowaniu w kilku minutowym wywiadzie.
Przecież oni na pewno są nafaszerowani taką ilością leków, żeby byli w stanie funkcjonować.
Dla większości naszego społeczeństwa, żeby uwierzyć w kogoś ból musi ta osoba publicznie rwać włosy z głowy ?
Dość, że przeżywają niesamowitą tragedię bo nie widzą co się dzieje z ich córeczką, to muszą czytać komentarze w większości dzieci neostrady.
A ciągle powtarzające się komentarze, kto wychodzi o 18 z małym dzieckiem na spacer, doprowadzają mnie do śmiechu
Mam nadzieje, że dziewczynka znajdzie się cała i zdrowa - chociaż po takim czasie, to może ona być już daaaleko od Polski i myślę, że do czasu, aż nie będzie żadnych dowodów nie oceniajmy, bo tylko tym możemy dokopać jeszcze bardziej rodzinie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grusia klikniete Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieje że to koniec bo już w czerwcu niby miał być koniec ;/
Zmykam właczyć jakiegoś tasiemca
dobranoc Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny jutro mam ważną sprawę w sądzie więc babulki trzymajcie mocnooo kciuki jutro o 12:30
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też czekałam do ostatniej chwili
mama bała się że jej w wannie urodze, bo zachciało mi się kąpieli
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale najgorsze to miałam te ostatnie chwile kiedy myślałam, że zawału dostanę tak bolało mnie serce i po porodzie, kiedy byłam nieprzytomna - nie mogłam ruszyć nawet palcem a słyszałam te wszystkie krzyki biegających pielęgniarek itp
Gdyby nie T to nawet by nikt nie zauważył, że lece z łóżka
ps Emi ulokowałam się właśnie pod kołderką z tel w ręce
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego teraz jestem zwolenniczką prywatnej położnej, jak i znieczulenia, jeśli jest taka potrzeba Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drugiego porodu cholernie będe się bała (jak już oczywiście będe w ciąży)
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
suuuper to wymyślili, normalnie jeździł ktoś z nas do lekarza pierwszego kontaktu, który wypisywał babci wszystkie leki, a teraz wyjdzie, że sama będzie musiała jeździć do każdego z osobna ?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli chodzi o podziękowanie/ pomogła nie chodziło mi o posty, tylko plusy za inne formy pomocy, ale może rzeczywiście może to zbędne
Wyświetl w wątku >>