Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze pytanie, czy jest możliwość zrobienia dodatkowego przycisku w profilu typu pomógł/pomogła np pod ilości postów wyświetlałaby się liczba otrzymanych odznaczeń.
Coś odpowiednik podziękowań, który jednocześnie byłby wskazówką/ informacją, która czasem jest potrzebna.
Coś w stylu ten post pomógł mi/ czy ta wiadomość pomogła mi
Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam o co mi chodzi
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wsciekly, proponuje baby znaleźć sobie u siebie w domu wśród żony, dziewczyny, yyyy nie wiem gubię się raz tak, raz tak.
Zauważ, że to ty zaczełeś/aś chamską gadkę i dogryzanie innym, początkowo, każdy grzecznie chciał wyrazić swoje zdanie
Ale szkoda czasu ... wyobrażam sobie właśnie przycisk ignoruj, nie widzę ignorowanych postów i fajnie się robi na forum bez wiecznego spamowania aahhhh Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiaaaa wyobraź sobie takie pyyyyyszne z rodzynkami i nutellą mmmm
a zaraz będą kokosowe mniam
hihi a zaraz będzie, że kali wkurza isie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ha mary to tutaj powinnam ... wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci
Ja je młoda więc mój wiek mnie nie wkurza
WKurza mnie za to sajgon rosnącu wprost proporcjonalnie do ilości mufinek
A najlepsze, że zjem pewnie 1 a reszte wywiozę do teściowej i mamuśki
oczy chcą, a ... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmm możemy się tulić
stary poszedł do sklepu, bo jajec bo mufinek zabrakło, świeczka na stole się pali, więc atmosfera akurat na tulenie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ee no ja też bez szafowa tymczasowo
no dobra niech Ci będzie przyjmuję twoją łapkę i wybaczam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm a te przygruchanie na czym polega ?
sex różne ma imię .....
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt nie atakował tego, że pomagasz, a jedynie to, że wiecznie narzekasz.
Powinieneś już dawno wiedzieć, że jeśli pomagasz to zawsze znajdą się osoby którym coś się nie podoba, nie raz i nie dwa dostałam solidnego kopa za pomoc i to tutaj na forum, nie raz się poryczałam, ale nie użalałam się, nie atakowałam, tylko po prostu drugi raz takiej osobie nie pomogłam.
W tym wszystkim chodzi o to, że po pierwsze czasem chyba za dużo i dosłownie wszędzie zaznaczasz co ty nie robisz, a jak coś nie wyjdzie jacy to ludzie są źli. Jeśli ktoś o cokolwiek zwróci ci uwagę, to od razu musisz tej osobie coś dowolić, czasem jak skończony cham
Pisałeś jak to aneczka mało robi, nawet nie wiedząc nic na jej temat, marielu też za grzecznie nie potraktowałeś, a nawet nie potrafisz przyznać się do tego, tylko odwracasz kota ogonem.
Mówisz, że ktoś chciał przywłaszczyć sobie kalosze - podaj nik, niech ta osoba odniesię się do tego, bo na same słowo ludzie przestają wierzyć.
W tej chwili, po twoim zachowaniu, jak dla mnie przestajesz być wiarygodny i nie chodzi tu o pomoc, bo czy pomagasz czy nie, szczerze to mi wisi, twoje sumienie, ale twoje zachowanie dyskwalifikuje cię w moich oczach jako dobrą osobę.
Nie jednokrotnie Cię broniłam, ale teraz jak na moje oko chyba bez sensu,
Może i nie zrobiłeś nie wiem jakiej rzeczy, ale człowieku jeśli pomagasz rób to, ale nie obnoś się z tym wszędzie, a jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości wyjaśniej je grzecznie a nie atakując.
I myśle, że dużo osób chciało ci po prostu zasugerować, ze już każdy na tym forum wie, że jeśli ma taką ochote to może oddać ci wygraną, czy paragon, a pisanie o tym w większości wątków, non stop jest zwykłym spamowanie.
Jest wątek pomoc potrzebującym, tam pisz, w szukam i paragonach jak raz napiszesz po ogłoszeniu wyników każdy to zobaczy
A teraz możesz zacząć mnie obrażać ...
miałam pisać na konkurs ale odechciało mi się, idę upiec pyszne mufinki
A w temacie, kurka normalnie wkurzyła mnie marielu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja niedługo wtedy mieszkałam pod tym adresem, wczeniej w niedługim czasie mieszkałam w 2 innych miejscach i po prostu nie przestawiłam się jeszcze, jak mieszka się gdzieś od urodzenia, czy iluś tam lat to ok, ale jak od niedawna toco innego
Zresztą każdy ma prawo do pomyłki
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że każdy rozumny człowiek, zrozumiał co miałaś na myśli i duża część przyznała CI rację.
wściekły obrażając kogoś nie znając jego, jak i jego czynów upadłeś mega nisko
A co do twojego posta ostatniego, mimo, że nie tyczył się mnie
empatia, zrozumienie ? to chyba uczucia, które powinny być kierowane do osób biednych,chorych ... których nikt tutaj nie krytykował,ani nie obrażał.
Ktoś zwrócił grzecznie uwagę na twoje zachowanie, a ty w odwecie zaczełeś obrażać
I właśnie takim osobą się nie ufa ... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czemu sugerujesz, że ktoś najmniej robi ?
Być może aneczka155 pomaga na wiele innych sposobów, nie robiąc z tego wielkiego halo
Ok szacun za pomoc, ale czasem na prawde irytujące jet to, że w każdym wątku podkreślasz to co robisz.
Wiele osób tutaj na forum pomaga w taki, lub inny sposób, czy to obcym, czy tutaj na forum, ale nie koniecznie zaznacza to na każdym kroku.
Czasem odrobina powściągliwości też jest wskazana.
I nie traktuj tego jako atak na swoją osobę,bo tak nie jest.
A pomyłka adresu czasem jest możliwa, sama raz nie wiem czemu podałam inny nr domu i tylko dlatego, że dzwoniąca pani z agencji pamiętała mnie to sama się spytała czy nie pomyliłam się
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na 3 te same nazwiska i adresy mam bony, a na inny adres i nazwisko (nawet inne miasto) już nie.
Nie lubię tej agencji, ale bardziej dlatego, że mają te śmieszne procedury, ale jeśli wysyłali rzeczywiście 8 smsów na sklep, a nie 4 to musieli poodrzucać.
Wydaje mi się, że oni większą uwagę na nazwiska zwracają przy dużych nagrodach, z bonami zawsze było wszystko ok
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam bony na powtarzające się adresy i nazwiska więc to chyba nie to.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko zależy od chęci, umiejętności dostosowania swoich możliwości, a inwestycję wcale nie muszą być duże.
Na początku owszem trzeba kupić kilka starterów, telefony zawsze można dostać od rodziny/znajomych w zamian za jakieś wygrane, ewentualnie kupić staruszki na al - tutaj nie potrzeba żadnych wypasionych telefonów, wręcz te stare nadają się idealnie.
Wygrywając np bony i robiąc zakupy z nich do domu, zawsze jakiś procent poświęca się na doładowania i inne zakupy konkursowe, sprzedając wygrane to samo. Owszem są miesiące kiepskie, ale też są te tłuste, więc wygranych nie liczy się w skali miesiąca, bo czasem w 1 miesiąc zarobi się na 3 następne.
Owszem jeśli ktoś myśli, że wyda np 1 tys na loterie i zarobi to może się przejechać, ale jeśli ktoś zna swoje umiejętności, pozna do jakich agencji uderzać mocniej, a gdzie sobie odpuścić/zagrać symbolicznie to nie jest źle.
I w 1000% zgadzam się ze slavek
nie chodzi by dużo grać a mieć talent do - powiedzmy - używania słów Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma wg mnie nic bardziej skutecznego na kaszel.
My nie chodzimy do lekarza ( ostatni raz byliśmy yyyy może z 3 lata temu, nie licząc szczepień) i inhalator spełnia swoją role w 10000 %, chociaż teraz musze zainwestować niestety w nowy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest dużo innych odtwarzaczy online na których można oglądać
możecie zobaczyć też na stronce serialo.tv
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paragony wysyłane na adres biura - bo z adresu podanego w smsie wracał - przeczytany wczoraj o 12
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas tak było
Ja do końca nie chciałam znać płci dziecka, więc wymyślaliśmy i dla dziewczynki i dla chłopca, ciągle się o to sprzeczaliśmy, pod koniec ciąży coś zaczeli mi ludzie mówić że będzie dziewczynka, więc, gdy mąż zaproponował imię po teściu ( Marek) tak na odczep zgodziłam się, jak urodziłam i już kojarzyłam to tylko spojrzałam na męża i stwierdziłam, że nawet niech nie śni
I tak patrzeliśmy na naszego szkraba i jak nic wyszło, że Dominik - tzn pełnego imienia używamy bardzo, bardzo rzadko mówimy Domiś, Teściu mówił zawsze Franek ( nigdy nie powiedział Dominik
A ogólnie byłam nastawiona na imiona typu Bastian, Nataniel itp , ale na przykładzie innych widze, że często po pierwszym spojrzeniu wybiera się inne imię niż planowane Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz każdy wie,że nic nie rozdaje ot tak
KIedyś tak robiłam i miałam tak jak wy, teraz oczywiście od czasu do czasu dam jakieś kosmetyki, płyny, herbaty itp, ale w większość nadmiar sprzedaję, mam rodzinę i mam na co pieniądze wydawać, więc zamiast rozdawać wole sprzedać i mieć na zabawkę dla dziecka czy nawet jedzenie.
Teraz to rodzinka pomaga mi w sprzedaży i tak np teściowa sprzedaje co się da w pracy, tak samo kuzynki.
Każdy wie, że za pomoc odwdzięczam się, ale nic nie oczekują, robią to dla czystej pomocy i ja tak samo robie z prezentami np kuzynka sprzedawała mi bardzo dużo kosmetyków i bizuterii, więc dałam jej w podziękowaniu ekspres o którym marzyła. Ktoś użyczy danych i też zawsze jakiś drobiazg dostanie.
Dzięki temu nikt nic nie oczekuje, rodzina traktuje moje granie jako prace, a nawet ci co początkowo patrzyli na to z ironicznym uśmieszkiem pomagają mi.
Pamiętam jak szwagier kiedyś mówił, że mogłabym się zająć czymś pożytecznym a nie grać, a teraz jak zobaczył jak mi idzie potrafi wieść mi paragony z delegacji
DLatego oduczcie się rozdawania, a jak każdy dostanie coś tylko od czasu do czasu to może to uszanuje.
Ale się rozpisałam, a w temacie nic dzisiaj jeszcze mnie nie wkurzyło, wręcz zapowiada się świetny dzień Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciesze się bardzo, że udało się