Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4971284 Napisano: 23.01.2012 03:44:34 w Czas na zmiany...
pionas ja dalej męcze o ten podział konkursów w bazie emotka

i jeszcze pytanie, czy jest możliwość zrobienia dodatkowego przycisku w profilu typu pomógł/pomogła np pod ilości postów wyświetlałaby się liczba otrzymanych odznaczeń.
Coś odpowiednik podziękowań, który jednocześnie byłby wskazówką/ informacją, która czasem jest potrzebna.
Coś w stylu ten post pomógł mi/ czy ta wiadomość pomogła mi
Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam o co mi chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4968077 Napisano: 21.01.2012 07:01:49 w Wkurza mnie...
isia masła emotka

wsciekly, proponuje baby znaleźć sobie u siebie w domu wśród żony, dziewczyny, yyyy nie wiem gubię się raz tak, raz tak.
Zauważ, że to ty zaczełeś/aś chamską gadkę i dogryzanie innym, początkowo, każdy grzecznie chciał wyrazić swoje zdanie
Ale szkoda czasu ... wyobrażam sobie właśnie przycisk ignoruj, nie widzę ignorowanych postów i fajnie się robi na forum bez wiecznego spamowania aahhhh Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4968033 Napisano: 21.01.2012 06:45:46 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

marielu napisał(a):

Ha , ale co do Wojtkanie było zastrzeżeń emotka

dopra lala nawet jak masz 24 i więcej to i tak masz mniej jak stara zdrętwiała Mary emotka , nic tylko pozostało mi zgnić z zazdrości emotka

ha mary to tutaj powinnam ... wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci emotka
Ja je młoda więc mój wiek mnie nie wkurza emotka
WKurza mnie za to sajgon rosnącu wprost proporcjonalnie do ilości mufinek emotka
A najlepsze, że zjem pewnie 1 a reszte wywiozę do teściowej i mamuśki emotka
oczy chcą, a ...

Ehhh mi smaka narobiłaś tymi muffinami, niestety piec mi się spalił psia mać emotka A mam specjalny dodatek z gazety o muffinkach z marchewka albo z serem feta emotka

isiaaaa wyobraź sobie takie pyyyyyszne z rodzynkami i nutellą mmmm
a zaraz będą kokosowe mniam

hihi a zaraz będzie, że kali wkurza isie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4968021 Napisano: 21.01.2012 06:33:05 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

Ha , ale co do Wojtkanie było zastrzeżeń emotka

dopra lala nawet jak masz 24 i więcej to i tak masz mniej jak stara zdrętwiała Mary emotka , nic tylko pozostało mi zgnić z zazdrości emotka

ha mary to tutaj powinnam ... wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci emotka
Ja je młoda więc mój wiek mnie nie wkurza emotka
WKurza mnie za to sajgon rosnącu wprost proporcjonalnie do ilości mufinek emotka
A najlepsze, że zjem pewnie 1 a reszte wywiozę do teściowej i mamuśki emotka
oczy chcą, a ... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4967928 Napisano: 21.01.2012 05:27:34 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

ale bendziemy sie tera psytulac? ubrałam strój foki , pjenkny je.... ^^

mmm możemy się tulić emotka
stary poszedł do sklepu, bo jajec bo mufinek zabrakło, świeczka na stole się pali, więc atmosfera akurat na tulenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4967909 Napisano: 21.01.2012 05:15:11 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

ja to lubie z szafy ale mam wsie szafy w zabudowie i wjadomo zanikła psyjemnosc i to mje wkurza emotka

ee no ja też bez szafowa tymczasowo emotka
no dobra niech Ci będzie przyjmuję twoją łapkę i wybaczam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4967903 Napisano: 21.01.2012 05:11:02 w Wkurza mnie...

marielu napisał(a):

oj kalisto ... no dobla daj grabke , na sex nie lic bo eee yyy no ten tego ale moge cie przygruchnąć w ramach pojednania emotka

hmmm a te przygruchanie na czym polega ? emotka
sex różne ma imię ..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4967884 Napisano: 21.01.2012 05:00:28 w Wkurza mnie...
wsciekly usiądź, weź 10 głębokich oddechów i do cholery jasne przeczytaj co sam piszesz

Nikt nie atakował tego, że pomagasz, a jedynie to, że wiecznie narzekasz.
Powinieneś już dawno wiedzieć, że jeśli pomagasz to zawsze znajdą się osoby którym coś się nie podoba, nie raz i nie dwa dostałam solidnego kopa za pomoc i to tutaj na forum, nie raz się poryczałam, ale nie użalałam się, nie atakowałam, tylko po prostu drugi raz takiej osobie nie pomogłam.
W tym wszystkim chodzi o to, że po pierwsze czasem chyba za dużo i dosłownie wszędzie zaznaczasz co ty nie robisz, a jak coś nie wyjdzie jacy to ludzie są źli. Jeśli ktoś o cokolwiek zwróci ci uwagę, to od razu musisz tej osobie coś dowolić, czasem jak skończony cham

Pisałeś jak to aneczka mało robi, nawet nie wiedząc nic na jej temat, marielu też za grzecznie nie potraktowałeś, a nawet nie potrafisz przyznać się do tego, tylko odwracasz kota ogonem.
Mówisz, że ktoś chciał przywłaszczyć sobie kalosze - podaj nik, niech ta osoba odniesię się do tego, bo na same słowo ludzie przestają wierzyć.

W tej chwili, po twoim zachowaniu, jak dla mnie przestajesz być wiarygodny i nie chodzi tu o pomoc, bo czy pomagasz czy nie, szczerze to mi wisi, twoje sumienie, ale twoje zachowanie dyskwalifikuje cię w moich oczach jako dobrą osobę.

Nie jednokrotnie Cię broniłam, ale teraz jak na moje oko chyba bez sensu,
Może i nie zrobiłeś nie wiem jakiej rzeczy, ale człowieku jeśli pomagasz rób to, ale nie obnoś się z tym wszędzie, a jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości wyjaśniej je grzecznie a nie atakując.

I myśle, że dużo osób chciało ci po prostu zasugerować, ze już każdy na tym forum wie, że jeśli ma taką ochote to może oddać ci wygraną, czy paragon, a pisanie o tym w większości wątków, non stop jest zwykłym spamowanie.
Jest wątek pomoc potrzebującym, tam pisz, w szukam i paragonach jak raz napiszesz po ogłoszeniu wyników każdy to zobaczy emotka

A teraz możesz zacząć mnie obrażać ...
miałam pisać na konkurs ale odechciało mi się, idę upiec pyszne mufinki emotka

A w temacie, kurka normalnie wkurzyła mnie marielu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4967816 Napisano: 21.01.2012 04:30:01 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

To może i ja dorzucę swoje trzy grosze w tej sprawie.
Generalnie to, że pomagasz innym jest ok,naprawdę fajnie ,że poświęcasz swój czas i pewnie niejednokrotnie pieniądze dla dobra innych. Ale...z lekka irytujące jest, czytanie już któryś raz jakieś takie uskarżanie się a to, że ktoś podał nie takie adresy, a to wplatanie w inne wątki,że pomagasz. Nie miej tego za złe, ale mnie osobiście irytujesz wplataniem do każdej sprawy faktu, że pomagasz innym.

szkoda, ze najwięcej do powiedzenia mają Ci, co najmniej robią emotka

A czemu sugerujesz, że ktoś najmniej robi ?
Być może aneczka155 pomaga na wiele innych sposobów, nie robiąc z tego wielkiego halo emotka
Ok szacun za pomoc, ale czasem na prawde irytujące jet to, że w każdym wątku podkreślasz to co robisz.
Wiele osób tutaj na forum pomaga w taki, lub inny sposób, czy to obcym, czy tutaj na forum, ale nie koniecznie zaznacza to na każdym kroku.
Czasem odrobina powściągliwości też jest wskazana.
I nie traktuj tego jako atak na swoją osobę,bo tak nie jest.
A pomyłka adresu czasem jest możliwa, sama raz nie wiem czemu podałam inny nr domu i tylko dlatego, że dzwoniąca pani z agencji pamiętała mnie to sama się spytała czy nie pomyliłam się
emotka

Nie wiem jak można pomylić numer domu.Ludzie nie znają swoich adresów czy jak emotka

Ja niedługo wtedy mieszkałam pod tym adresem, wczeniej w niedługim czasie mieszkałam w 2 innych miejscach i po prostu nie przestawiłam się jeszcze, jak mieszka się gdzieś od urodzenia, czy iluś tam lat to ok, ale jak od niedawna toco innego
Zresztą każdy ma prawo do pomyłki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4967811 Napisano: 21.01.2012 04:27:44 w Wkurza mnie...
marielu nie przejmuj się emotka
Myślę, że każdy rozumny człowiek, zrozumiał co miałaś na myśli i duża część przyznała CI rację.

wściekły obrażając kogoś nie znając jego, jak i jego czynów upadłeś mega nisko emotka

A co do twojego posta ostatniego, mimo, że nie tyczył się mnie
empatia, zrozumienie ? to chyba uczucia, które powinny być kierowane do osób biednych,chorych ... których nikt tutaj nie krytykował,ani nie obrażał.
Ktoś zwrócił grzecznie uwagę na twoje zachowanie, a ty w odwecie zaczełeś obrażać

I właśnie takim osobą się nie ufa ... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4967773 Napisano: 21.01.2012 04:11:13 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

To może i ja dorzucę swoje trzy grosze w tej sprawie.
Generalnie to, że pomagasz innym jest ok,naprawdę fajnie ,że poświęcasz swój czas i pewnie niejednokrotnie pieniądze dla dobra innych. Ale...z lekka irytujące jest, czytanie już któryś raz jakieś takie uskarżanie się a to, że ktoś podał nie takie adresy, a to wplatanie w inne wątki,że pomagasz. Nie miej tego za złe, ale mnie osobiście irytujesz wplataniem do każdej sprawy faktu, że pomagasz innym.

szkoda, ze najwięcej do powiedzenia mają Ci, co najmniej robią emotka

A czemu sugerujesz, że ktoś najmniej robi ?
Być może aneczka155 pomaga na wiele innych sposobów, nie robiąc z tego wielkiego halo emotka
Ok szacun za pomoc, ale czasem na prawde irytujące jet to, że w każdym wątku podkreślasz to co robisz.
Wiele osób tutaj na forum pomaga w taki, lub inny sposób, czy to obcym, czy tutaj na forum, ale nie koniecznie zaznacza to na każdym kroku.
Czasem odrobina powściągliwości też jest wskazana.
I nie traktuj tego jako atak na swoją osobę,bo tak nie jest.
A pomyłka adresu czasem jest możliwa, sama raz nie wiem czemu podałam inny nr domu i tylko dlatego, że dzwoniąca pani z agencji pamiętała mnie to sama się spytała czy nie pomyliłam się
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4965399 Napisano: 20.01.2012 11:02:52 w Kaufland konkursy
melissa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

melissa napisał(a):

bip napisał(a):

ja miałem w sumie 4 smsy, wysłałem po 2 na jeden adres i z każdego po jednym odrzucili emotka juz widze jak do tej weryfikacji ma się jakość hasła!

U mnie to samo - odrzucili powtarzające się nazwiska i adresy emotka TQ jest wkurzające na maxa emotka

mam bony na powtarzające się adresy i nazwiska więc to chyba nie to. emotka

Może w Twoim sklepie nie było więcej zgłoszeń? Dziwne, że z 4 zgłoszeń na 2 adresy przyznali akurat po 1 bonie na dany adres i nazwisko - wszystkie hasła były bardzo wyrównane - wygrywałam już na nie w innych agencjach.

Na pewno były, bo też na 1 nie dostałam meila emotka Przykladowo
na 3 te same nazwiska i adresy mam bony, a na inny adres i nazwisko (nawet inne miasto) już nie.

Nie lubię tej agencji, ale bardziej dlatego, że mają te śmieszne procedury, ale jeśli wysyłali rzeczywiście 8 smsów na sklep, a nie 4 to musieli poodrzucać.
Wydaje mi się, że oni większą uwagę na nazwiska zwracają przy dużych nagrodach, z bonami zawsze było wszystko ok
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4965381 Napisano: 20.01.2012 10:53:12 w Kaufland konkursy
melissa napisał(a):

bip napisał(a):

ja miałem w sumie 4 smsy, wysłałem po 2 na jeden adres i z każdego po jednym odrzucili emotka juz widze jak do tej weryfikacji ma się jakość hasła!

U mnie to samo - odrzucili powtarzające się nazwiska i adresy emotka TQ jest wkurzające na maxa emotka

mam bony na powtarzające się adresy i nazwiska więc to chyba nie to. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4965367 Napisano: 20.01.2012 10:48:11 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
Da się żyć z konkursów emotka
Wszystko zależy od chęci, umiejętności dostosowania swoich możliwości, a inwestycję wcale nie muszą być duże.
Na początku owszem trzeba kupić kilka starterów, telefony zawsze można dostać od rodziny/znajomych w zamian za jakieś wygrane, ewentualnie kupić staruszki na al - tutaj nie potrzeba żadnych wypasionych telefonów, wręcz te stare nadają się idealnie.
Wygrywając np bony i robiąc zakupy z nich do domu, zawsze jakiś procent poświęca się na doładowania i inne zakupy konkursowe, sprzedając wygrane to samo. Owszem są miesiące kiepskie, ale też są te tłuste, więc wygranych nie liczy się w skali miesiąca, bo czasem w 1 miesiąc zarobi się na 3 następne.
Owszem jeśli ktoś myśli, że wyda np 1 tys na loterie i zarobi to może się przejechać, ale jeśli ktoś zna swoje umiejętności, pozna do jakich agencji uderzać mocniej, a gdzie sobie odpuścić/zagrać symbolicznie to nie jest źle.

I w 1000% zgadzam się ze slavek

nie chodzi by dużo grać a mieć talent do - powiedzmy - używania słów Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4965333 Napisano: 20.01.2012 10:34:13 w Konkursowiczki w ciąży
anava proponuje zainwestować w inhalator i robić inhalacje z soli fizjologicznej. sa specjalne maseczki dla niemowlaków.
Nie ma wg mnie nic bardziej skutecznego na kaszel.
My nie chodzimy do lekarza ( ostatni raz byliśmy yyyy może z 3 lata temu, nie licząc szczepień) i inhalator spełnia swoją role w 10000 %, chociaż teraz musze zainwestować niestety w nowy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4964968 Napisano: 20.01.2012 12:21:36 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

l0ginka napisał(a):

emotka megavideo.com już nie istnieje, serwis został zamknięty przez amerykańskie władze emotka
No i jak dalej żyć? gdzie seriale ogladać?

emotka
o, zesz to! i gdzie ja teraz desperatki obejrzę emotka emotka

NIEEEEEEEEEEEE emotka emotka emotka emotka emotka emotka

też nie wiem gdzie gotowe obejrzę emotka

jak mogli to zrobić emotka

mam na allegro pierwszy sezon wystawionym kupujesz i po problemie emotka

spoko, pierwszy też wygrałem emotka

ale następne? emotka

jest dużo innych odtwarzaczy online na których można oglądać
emotka
możecie zobaczyć też na stronce serialo.tv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4963347 Napisano: 19.01.2012 10:45:40 w Kaufland konkursy
kimolotek napisał(a):

a jak tam kaufland???? odzywal sie do kogos?

paragony wysyłane na adres biura - bo z adresu podanego w smsie wracał - przeczytany wczoraj o 12 emotka a na niektórych jeszcze nie ma potwierdzenia przeczytania emotka , więc chyba trochę jeszcze im to zajmie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4962265 Napisano: 18.01.2012 06:50:31 w Konkursowiczki w ciąży
dagmara napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

Dziewczyny a jakie macie imiona dla swoich dzieciaczków? emotka

Ja obstawiam Ignasia, moje dzieciaki Tadeusza lub Kazika, a mąż jak zwykle twierdzi,że jak tylko spojrzy to będzie wiedział (zwykle tak jest)

u nas tak było emotka
Ja do końca nie chciałam znać płci dziecka, więc wymyślaliśmy i dla dziewczynki i dla chłopca, ciągle się o to sprzeczaliśmy, pod koniec ciąży coś zaczeli mi ludzie mówić że będzie dziewczynka, więc, gdy mąż zaproponował imię po teściu ( Marek) tak na odczep zgodziłam się, jak urodziłam i już kojarzyłam to tylko spojrzałam na męża i stwierdziłam, że nawet niech nie śni emotka
I tak patrzeliśmy na naszego szkraba i jak nic wyszło, że Dominik - tzn pełnego imienia używamy bardzo, bardzo rzadko mówimy Domiś, Teściu mówił zawsze Franek ( nigdy nie powiedział Dominik emotka )

A ogólnie byłam nastawiona na imiona typu Bastian, Nataniel itp , ale na przykładzie innych widze, że często po pierwszym spojrzeniu wybiera się inne imię niż planowane Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4960901 Napisano: 18.01.2012 09:04:06 w Wkurza mnie...
Ja nauczyłam się już, że czasem nie warto być dobrym.
Teraz każdy wie,że nic nie rozdaje ot tak emotka
KIedyś tak robiłam i miałam tak jak wy, teraz oczywiście od czasu do czasu dam jakieś kosmetyki, płyny, herbaty itp, ale w większość nadmiar sprzedaję, mam rodzinę i mam na co pieniądze wydawać, więc zamiast rozdawać wole sprzedać i mieć na zabawkę dla dziecka czy nawet jedzenie.
Teraz to rodzinka pomaga mi w sprzedaży i tak np teściowa sprzedaje co się da w pracy, tak samo kuzynki.
Każdy wie, że za pomoc odwdzięczam się, ale nic nie oczekują, robią to dla czystej pomocy i ja tak samo robie z prezentami np kuzynka sprzedawała mi bardzo dużo kosmetyków i bizuterii, więc dałam jej w podziękowaniu ekspres o którym marzyła. Ktoś użyczy danych i też zawsze jakiś drobiazg dostanie.

Dzięki temu nikt nic nie oczekuje, rodzina traktuje moje granie jako prace, a nawet ci co początkowo patrzyli na to z ironicznym uśmieszkiem pomagają mi.
Pamiętam jak szwagier kiedyś mówił, że mogłabym się zająć czymś pożytecznym a nie grać, a teraz jak zobaczył jak mi idzie potrafi wieść mi paragony z delegacji emotka

DLatego oduczcie się rozdawania, a jak każdy dostanie coś tylko od czasu do czasu to może to uszanuje.
Ale się rozpisałam, a w temacie nic dzisiaj jeszcze mnie nie wkurzyło, wręcz zapowiada się świetny dzień Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4959305 Napisano: 17.01.2012 01:31:37 w PODZIĘKOWANIA
malenka89 napisał(a):

Kalisto, dziękuję Ci z całego serca emotka emotka Niech Ci to Bozia w dzieciach wynagrodzi emotka

ciesze się bardzo, że udało się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0