Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież zwolnienie z kosztów sądowych zależy od sytuacji powoda, a nie od sprawy.
Jeśli wykaże, że koszty sądowe znacznie nadwerężą jego budżet zwolnią go raczej.
Jeśli znajdzie dobreo adwokata ( zazwyczaj koszt takiego to 10-20% kwoty o którą się sądzi) uważam, że sprawa może się pozytywnie rozwiązać. Tutaj jest na dwoje babka wróżyła , ale jednak typowego plagiatu nie ma, będąc na miejscu tego pana mocno bym się zastanowiła - jednak koszty zastępstwa procesowego odstraszają, ale jest duuuuża szansa, że pko pójdzie na ugodę Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proponowałam, żeby w bazie w danym temacie zrobić pod kategorie przykładowo
po wejściu w promocyjne, byłyby pod kateorie np czasówki, hasła, loterie
w aktualnych klikane, opisowe, loterie itp
Myśle, że znacznie ułatwi to korzystanie z bazy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super
ja bez kapusty, nie wiem co bym robiła.
Dodam, że moje zapalenia łączyły sie z bardzo wysoką gorączką zawsze
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli to zapalenie to pomoże. ja miałam niezliczoną ilość zapaleń i antybiotyk nie pomagał tak jak właśnie kapucha
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś dużo osób polecało mi pampki z rossmana, niby identycznie jak pampersa, niestety po nich dostał syn tak okropnego uczulenia, że przestałam testować inne - dady miałam raz i mi nie pasowały, podobno w lidlu też są jakieś dobre, ale ak jak mówiłam, po rossmanie skończyłam testy i zostałam do końca na pampersa.
dianek weź liść kapusty włóż na chwile do zamrażalki, żey lekko go zmrozić, puźniej lekko pognieć tłuczkiem, lub nakłuj widelcem i obkładaj tak pierś- nie ma nic lepszego na stany zapalne
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pionas myślałeś może o podziale w konkursach tak jak kiedyś wspominałam ?
dokładnie, nie śpieszy się
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurzają wszyscy w koło ( znajomi+rodzina), którzy nie potrafią zrozumieć, że jeden jedyny rok chce posiedzeń w domu i spedzić sylwestra na nic nie robieniu
NO, ale jestem jakaś nienormalna.
I jeszcze wkurza mnie szwagier i teściowa ( zwłaszcza ona, a to się bardzo rzadko zdarza) bo myślą, że są jedyni na świecie i w święta tylko do nich powinniśy jeździć, a że pojechaliśmy tylko w wigilie, ( w 1 dzień rozwoziliśmy chrześniakom prezenty, a w 2 z teściową poszliśmy do cioci na imieniny) to jesteśmy ( a raczej ja) jacyś wyrodni
wrrr gotuje się Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mi tlumaczyla lekarka i dlatego zdecydowalam sie zaszczepic synka.
Siostrzeniec byl szczepiony i przechodzil ospe, ale na prawde lagodnie, moj jeszcze nie zalapal, ale mam nadzieje, ze zalapie - bo nie chce, zeby meczyl sie jako dorosly
Wkurza mnie, ze dzien jest taki krotki, mase roboty, a ja juz nie mam sily
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, zawsze mam inny adres, a sklep nawet na drugim koncu polski i jest ok Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz od pewnego czasu woli towarzystwo kotow i psow w swojej kawalerce
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co to moglo byc ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaa jakbysmogla podac mi skladniki tej asci witaminowej na pw, sama sprobuje na malym, moze sprawdzi sie, bo widze, ze wykrakalam i cale raczki, az do ramion ma jak papier scierny, biedulek
agusia147 Mustela Hydra Stick
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia ja smarowalam malego przez pierwszy chyba nie caly miesiac moze 2 tygodnie calego oliwka, lacznie z glowka, nawet polozna tak zalecala, zwlaszcza, ze on juz urodzil sie z szorstka skora, pozniej przerzucilam sie na lekki balsamik.
Moj ma podejrzenia AZS, ale lekarze tylko mowili, z podejrzewali nie bylo twierdzenia, teraz mam wzgledny spokoj, nie liczac ze ostatnia wysypalo cos mu raczki i nogi, ale to i tak nic w porownaniu z tym co nie raz mial.
Najsmieszniejsze, ze teraz w wakacje, wszystko mu zeszlo migiem na wczasach, nie wiem cy to zmiana klimatu, wody itp ale mial pierwszy raz taka fajna skore, a jednak kapal sie w bardzo slonej wodzie, w chlorowanym basenie itp Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze wszystkich emolientow ktore wyprobowalismy, ten jest zdecydowanie dla nas najlepszy i najbardziej ekonomiczny.
Jesli nie ma dziecko alergii mozna tez smarowac balsamem nivea - tez go uzywalam jak syn byl maly Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdybym byla na twoim miejscu wstrzymalabym sie z dokarmianiem i obserwowala malego, ja jestem zdania ( to jest tylko moje zdanie ) , ze lepiej unikac dokarmiania, jesli jest to mozliwe - bo jednak mleko matki - to nie to samo co sztuczne.
Mozesz sprobowac pobudzac laktacje np sciagajac troche mleka i zawsze mozesz to zamrozic.
Tez mialam mase watpliwosci, pamietam poczatki kiedy piersi z malutkiego B wskoczyly na D, a pozniej jak laktacja sie unormowala styklo C i to tez bylo dla mnie szokiem, myslalam, ze stracilam mleko. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nutramigen i jeszcze jedno jakies inne jest dla alergikow.
A konczy ci sie pokarm w piersi czy chcesz go dokarmiac po prostu ?
Pamietaj, ze to, ze masz teraz piersi nie tak nabrzmiale nie oznacza, ze nie masz pokarmu
Pisze to bo pamietam jak ja sie tym martwilam
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane