Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4891723 Napisano: 10.12.2011 04:14:41 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

eh... i teraz nie wiadomo czy pisać czy nie emotka miałam na dzisiejsze popołudnie zaplanowane, że posiedzę i coś fajnego stworzę, no ale szkoda mi czasu jak i tak mi nikt tego nie przyjmie emotka

ja tak samo emotka

Tak jest jak zostawiam wszystko na ostatnia chwile emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4890628 Napisano: 09.12.2011 09:37:47 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

http://viggo.pl/c...ulator-wagi-w-ciazy/ wychodzi,że tyję w normie

ej głupia ta strona...
też mi wychodzi, że tyję w normie (nawet idealnie!)
ale to oznacza że przekroczę 60kg!
nie chcę ważyć 60 kg! przecież to już nawet nie jak dwa słonie, tylko całe stado słoni!

PS. dziewczyny, które tyle ważą normalnie - proszę się nie obrażać, ja to odnoszę do swojej budowy, czyli budowy patyczaka, który niedawno pierwszy raz w życiu przekroczył 50kg, wyrósł z rozmiaru XS, który i tam mu zawsze leciał z tyłka, a teraz ma widmo 60kg!
62 kg to waży mój tata! a wcale chudy nie jest... nawet brzuszek ma! emotka

przeraża mnie to emotka

zdołowałam się emotka

dianek ja przed ciaza mialam tez taka budowe ..... a teraz wydaje mi sie jakby to bylo wieki temu
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4890085 Napisano: 09.12.2011 05:15:14 w Carrefour konkursy
ja kiedys jak kupowalam, na duzo paragonow mialam jazde ze starsza pania za mna
emotka
ostrzeglam, ze bedzie dlugo, a ta sie ustawila.
pozniej darla sie na caly sklep, ze na zlosc jej robie emotka oj duzo cierpliwosci mnie kosztowalo, zeby sie nie klocic. Zrobil to za mnie kasjer, ktory stwierdzil, ze jak jej sie nie podoba, je duzo kas.

W ogole nigdy nie tlumacze sie po co mi tyle paragonow, jak ktos bardzo sie dopytuje, mowie ze zbieram makulature, wiec kazdy pargon, na wage zlota emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4889397 Napisano: 09.12.2011 12:29:05 w Wkurza mnie...
amif napisał(a):

emotka emotka wsłałam dwa faxy na nutelle było wygrane a na liście drugiej osoby nie ma .

oni cos w tym etapie pokrecili. Moj fax tez niby dotarl,ale ze zlym nr paragonu - byl na bank dobry.
Przez co musialam jeszcze raz odsylac i jak dzwonili na samym poczatku na ten nr, tak na liscie jest na koncu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4887973 Napisano: 08.12.2011 08:09:25 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 hehe zeby nie mieli powodow do marudzenia emotka
u mnie cale szczescie nikt nic nie marudzi, ani nie sklada tego typu zyczen, tzn nie mi siostrze owszem, ale dlatego, ze bardzo chce a nie moze.
Mama wie, ze chciaalabym, ale na tym musi sie skonczyc, a tesciowa uwaza, ze jak bedziemy chcieli/mogli to bedzie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4887895 Napisano: 08.12.2011 07:34:00 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

https://www.e-kon.../files/kategorie.png - a co myślicie o takich kategoriach?

ja bym byla za podkategoriami, np w promocyjnych, zeby dzielily sie na czasowki, loterie, hasla
aktualne na klikane, opisowe, loterie itp

wiem, ze wiecej z tym roboty przy dodawaniu, ale mega ulatwi szukanie konkursow Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4887691 Napisano: 08.12.2011 06:17:37 w Konkursowiczki w ciąży
sorki za literowki - nie pisze na swoim stalym kompie i nie moge sie przyzwyczaic - i nie mam polskich znakow ;/

ja tez czasem cos slodkiego zjem, ale bez owocow nie moge zyc, a to wbrew pozorom tez jest zgubne Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4887627 Napisano: 08.12.2011 05:47:42 w Konkursowiczki w ciąży
ja tez kiedys chcialam zaproponowac zebyscie wrzucily zdjecia, no ale dalam spokoj emotka

Skoro mowicie tak o wadze powiem wam, ze ja po ciazy w miesiac czasu praktycznie zrzucilam wage ( nie tyle ile przytylam, bo bardzo tego pilnowalam, zeby nie wygladac jak przed ciaza - czyli chodzace kosci )

a jak przestalam syna karmic too. ..... tak mi hormony zwariowaly, ze teraz wygladam jak wspomniana slonica emotka i czasem marze zeby miec taki problem jak przed ciaza - czyli niedowage, niz wazyc tyle co w ciazy
emotka

a najgorsze w tym wszystkim jet to, ze momentalnie tyje w brzuchy i na twarzy, wiec pytania w ktorym jestem miesiacu sa norma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4883635 Napisano: 07.12.2011 01:51:52 w TESCO konkursy
pioge7 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

klaudiag19 napisał(a):

benon69 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Wie ktoś czy w hortex biorą udział tylko duże markety, czy te małe też ?

tez jestem ciekawa czy ekspres tesco biora udzial niech ktos da znac jak sie dowie

ekspresy sa duuuuze wiec graja na pewno

pomylilo Ci sie chyba z tesco extra ...expressy to sa te male, osiedlowe zwykle ;]
ktos tutaj chyba kiedys pisal ze wszystkie sklepy biora udzial ale ja na wszelki wypadek zaopatrywalam sie w hipermarkecie emotka

info z @ co dostałem od nich:
Wszystkie placówki Tesco (nawet te
małe) biora udział w konkursie- nie ma wyłączenia emotka
Pozdrawiam serdecznie,

a co wysyłacie wierszyki czy dokończenie zdania jedno dwu zdaniowe??

ooo super emotka bo do małego mam bliżej Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4883437 Napisano: 07.12.2011 12:55:01 w TESCO konkursy
Wie ktoś czy w hortex biorą udział tylko duże markety, czy te małe też ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4883392 Napisano: 07.12.2011 12:41:00 w Wkurza mnie...
karolkas wystaw na allegro i nie pisz, że to z konkursu.
Ma gwarancje, więc nikogo nie obchodzi skąd go masz emotka
Na all stoją 1750 zł i w takiej cenie ewentualnie 1700 zł sprzedaż na luzie emotka

wkurza mnie ból głowy, normalnie zaraz nie wytrzymam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4878980 Napisano: 05.12.2011 10:35:30 w Wkurza mnie...
vilemo napisał(a):

wkurza mnie, że Książe zostawił Królewnę Śnieżkę...

wkurza mnie również to, że znów jestem w dołku i zamiast zająć się czymś pożytecznym wspominam mojego ex i oglądam takie seriale jak Once upon a time...

ee oglądanie Once upon a time jest pożyteczne (przynajmniej tak sobie to tłumacze) emotka emotka emotka

wkurza mnie, że poszłam wczoraj a raczej dzisiaj spać po 7 rano, przez zmasowany atak telefonów/kurierow/listonoszki nie pospałam prawie w ogóle, a teraz padam, a mam jeszcze robote emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4878829 Napisano: 05.12.2011 09:48:42 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

mia to wykasuj gdzieś spację, hmm

Myślałam o tym, ale to durnowato wygląda... Ze tak powiem, to już ostateczność będzie - jeszcze odwalą jako nieortograficzny emotka

śmiało łącz emotka nie raz wygrywałam smsem wysłanym bez ani jednej spacji emotka tylko słowa pisane raz duzymi raz małymi literami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4874850 Napisano: 04.12.2011 04:27:31 w TESCO konkursy
wsciekly napisał(a):

elhad, niby zwrotka dobra, ale nie wiem czy SMS trafi do właściwego konkursu

nie tylko agencja Jet korzysta z nr 7055

ja bym dla pewności powysyłał z innych fonów

emotka wściekły nie mieszaj jej

Jeśli dałaś prefix HORTEX.TESCO to system przyjął zgłoszenie, bez względu czy było dzięki pasji, czy samo dokończenie zdania.
Dla pewności możesz zadzwonić sobie do nich, ale ja wysłałam też bez początku i nie przejmuje się emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4873154 Napisano: 03.12.2011 07:29:50 w Wkurza mnie...
emanuela ja mam często migreny ( niestety u nas to chyba rodzinne) najbardziej pomaga ketonal ( na recepre) a jak nie mamto ibuprom sprint cabs - do tego zimne okłady na czoło, ciemny pokój i leżenie.
Moja mam brała specjalne leki na migrene, ale pomagały na początku tylko, później organizm uodparniał się na nie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4873017 Napisano: 03.12.2011 06:30:43 w Konkursowiczki w ciąży
Ja w tej chwili nie mam żadnego STAŁEGO i pewnego źródła dochodu i do tego nie pewną sytuacje mieszkaniową, więc na chwile obecną gdybym się zdecydowała, wykazałabym się tylko głupotą.
Dajemy sobie radę, ale z maluszkem już nie byłoby tak wesoło, bo jednak jest mase nieplanowanych wydatków.
Mam nadzieje, że w przyszłym roku rozwiąże się połowe problemów i będziemy już na pewniejszym gruncie.
grazia1981 mój synek ma 5,5 roku, więc duży chłop już, a różnica będzie straszna emotka , ale na pewno nie będzie jedynakiem.

Śmieje się, że w końcu siostra mogłaby zajść w ciąże ( ma duuuże problemy z tym) bo czekam, żeby drugich dzieci znowu nie mieliśmy w tym samym czasie.

Na razie mogę tylko tutaj wchodzić i marudzić wam.

Ale nie powiem, oboje z mężem mamy syndrom niemowlaka ciągle zatrzymujemy się przy malutkich ciuszkach itp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4872557 Napisano: 03.12.2011 02:09:52 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 zeby to wszystko było takie proste emotka niestety przynajmniej jeszcze przez jakiś czas, nie możemy się decydować, bo to byłaby duuuża nieodpowiedzialność z naszej strony, no ale gdyby tak los zdecydował emotka
Dobra wracam do sprzątankai gonienia mojego pyskatego szkodnika emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4872463 Napisano: 03.12.2011 01:08:54 w Konkursowiczki w ciąży
katrin ja źle samego porodu nie wspominam, ba początki to lekarze się ze mnie nabijali jak mój orszak powitalny tzn szwagier z żoną, rodzice, siostra młodsza a później starsza przytuptala i jak miałam skurcze to mi kawały opowiadali, myślałam że udusze , bo śmianie się przy skurczu jest ciężkie emotka
Ale jak juz mnie położyli nie było tak ciekawie.
Zdecydowanie na drugi poród (jak kiedyś tam będzie) mam nauczkę.
Nie pozwolę za szybko się położyć, raczej zdecyduje się na wynajęcie połóżnej, żeby reagowała jak mówie, że mnie np serce boli emotka
Bo ta co była przy moim olała sprawe, przy zgłaszaniu, że coś się dzieje mówiła oburzona, że to normalne i skończyło się tym, że małego w biegu wyjmowali, do mnie wzywali oiom emotka i w ogóle było nie wesoło.
Ja po naturalnym nie mogłam siedzeć, stać, chodzić a nawet podnosić rąk.
Do dzisiaj mam różne komplikacje emotka emotka

Pamiętam jak mnie zawozili na sale, to na łóżko dosłownie jak zwłoki przenosili, a babka kilka godzin po mnie urodziła i jak zobaczyłam, że zeskakuje z wózka, jak sarenka wskakuje na łóżko to, aż jej zazdrościłam.

Ale mimo wszystko i tak chciałabym już drugie dziecko emotka bo różnica wieku już będzie bardzo duża ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4871644 Napisano: 02.12.2011 09:37:19 w Konkursowiczki w ciąży
Często odradzają jedzenie truskawki, przez to, że są alergenne - obserwujcie czy nie wysypuje dzieciaków, jesli nie to śmiało jedzcie

Ja pamiętam, że pierwsze 2 dni po wyjściu ze szpitala bardzo przestrzegałam diety ( kurczak, bez skory gotowany itp) byłyśmy z siostrą po porodzie u mamy i siostra szalałaz dietą, po 2 dniach stwierdziłam, że jak ona chce niech tak je, ja zaczne obserwować i tak powoli codziennie coś noweo wprowadzałam i mały miał raz jedyny kolke - ale to rzeczywiście była moja wina emotka
po około 2-3 tygodniach jadłam już normalnie, bez żadnych konsekwencji dla małego. Za to siostra musiała trzymać diete, bo jak tylko coś wprowadziła jej mały dostawał kolek.
Dltego wszystko zależy od dziecka i warto wprowadzać powoli normalną diete z zastrzeżeniem że robimy to stopniowo i obserwujemy malucha.

katrin22 czy tając o twoim porodzie przypomina mi się mój, dokładnie miałam tak jak ty, albo nawet i gorzej ( dochodziłam do siebie 1,5 miesiąca) tylko, że ja po naturalnym.
Siostra z sali obok przychodziła ( po cesarce) pomóc mi, żebym wstała itp
raz w łazience jak zrobiło mi się słabo, to wywinełam takiego orła, że myślałam, że już nie wstane emotka
Po miesiącu od porodu jak poszłam na długi spacer, to musiałam dzwonić, żeby ktoś po mnie przyszedł emotka bo ledwo dałam rade dowlec się z wózkiem do ławki. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4871113 Napisano: 02.12.2011 06:38:34 w Wkurza mnie...
abodak napisał(a):

joan napisał(a):

sonata napisał(a):

http://www.biztok...zyly-o-zabawki-a2719 emotka

Dzięki za link, zapomniałam spytać, czy ktoś z forum był wtedy w Tesco i jak to wyglądało. Sama się tam w końcu nie wybrałam (kiepski dojazd) i kupiłam w promocyjnej cenie prezent na roczek w ramach DDD. Chyba dobrze zrobiłam...

ja byłam ale u siebie i nic takiego sie nie dzialo-malo tego Pani nie mogla mi w ten dzien dac bonikow i poprosila zeby przyszla nastepnego dnia-zero jakis takich dzikich scen

Ja byłam i to w tym opisywanym sklepie, przyjechaliśmy po 23 i jedno co mogę powiedzieć TRAGEDIA, miałam ochote wrzasnąć ludzie opanujcie się, pochodziliśmy po spożywkach itp ( nawet tam były porozwalane zabawki) i dopiero jak tłum wyszedł, mogliśmy popatrzeć w pozostałości zabawek.
W artykule piszą o ludziach wyjmujących zabawki z kartonów , a faktycznie ( przynajmniej jak ja już dotarłam tam) obsłucha dosłownie rzucała te kartony gdzie się dało - nawet w warzywa i nie raczyli nic z tym zrobić
emotka emotka
wiem jedno - nigdy więcej, kupiliśmy 3 zabawki, bo nawet nie chciało mi się w tym syfie oglądać.
Kiedyś taka akcja była w realu, tylko 50 % było odejmowane od ceny przy kasie i musze powiedzieć, że tam atmosfera była fajna, obsługa pilnowała porządku itp

A wkurza mnie, że zachciało mi się porządków w szafkach kuchennych i teraz mam zatkany nos aż po zatoki i gdzie nie wejde czuje przyprawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0