Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie już po barszczyku
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie takie coś wkurza,
pożyczyłam koleżance ciuszki po synu, które były nie do oddania same dresiki, jeansy, bluzy sweterki wszystko kupowane raczej w firmowych sklepach.
Powiedziałam, że chce, żeby mi później oddała je lub jeśli się zniszczą coś innego w zamian - nie miała kasy, więc chciałam pomóc,
Jakiś czas temu prosiła mnie o podbicie aukcji, a tam .... moje ciuszki
I to nie jest jeden przypadek, bo miałam całą sterte ciuchów ( w większości nawet nie używane), a nie dostałam z powrotem ani jednej sztuki
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok, rozumiem, ale jeśli mają jakies obsuwy poza regulaminowe, to wypadałoby napisać, miały być wyslane wg info na początku listopada, szczoteczek nie ma, a z ich strony cisza.
Lubie tą agencje, ale nie lubie jak ktoś olewa nas
Ja poczekam do poniedziałku na jakieś info, a później sama zadzwonię, bo bardzo mi zależy, żeby doszły jak najszybciej Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, tylko szkoda, ze nie informują o tym wszystkich
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczybam zastanawiać się nad pisaniem reklamacji, bo najpierw napisali meila o listopadzie a teraz cisza
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co to może być ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jesli ktoś ma w domu kapcie i kocyk z nutelli Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kończę temat i ide skupiać się na na SWOICH hasłach, a nie innych Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś Moniczka na podstawione słupy ukradła 2 wycieczki:
Nie jestem toksycznie zazdrosna, uwierz. Wkurza mnie jedynie oszustwo i zachłanność: ja wysyłam zawsze tylko jedno zgłoszenie. ok tetrapak zostawie w spokoju, bo to temat rzeka,
ale gdzie widzisz oszustwo lub zachłanności w wynikach tymbarka ?
Ehh mam nadzieje, że laureat nie czyta tego, bo takie posty mogą zepsuć nawet największą radość z wygranej
Nie lepiej pogratulować i wziąć się za inny konkurs?
Nie tutaj to gdzie indziej, kiedyś wygrasz Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyżby twoja teoria o nienagradzaniu linków/filmów itp legła w gruzach ?
A wracając do tymbarka, pochwal się swoją pracą chętnie ją ocenimy
Czasem lepiej ukryć swoją toksyczną zazdrość, niż zarażać nią na forum
Rozumiem, nie udało się a tak strasznie się nastawiałaś, ale czy warto za brak wymarzonej nagrody, obrażać innych ?
Co do pracy, bardzo mi się podoba, fajnie wszystko zostało przedstawione, a czytając opis niemal można poczuć atmosferę tego pokoju Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja napisałam bardzo podobne hasło, a nawet kilka , nie studiując tych wygranych.
Tutaj jest dosyć ograniczone pole manewru, więc normalne jest, że co wyniki będą coraz bardziej do siebie podobne Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Heh a najlepsze, że ja karmiłam wszędzie, gdzie tylko się dało jeśli mały akurat był głodny
Więc , przychodnia, parki a czasem i jakieś centrum było prześwięcone
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My natomiast mieliśmy z synem problem z ulewaniem, ale nie takim jak u niemowląt, a autentycznie chlustał na pół metra
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przez itunes za chusteczkę nie mogę założyć konta, w sensie jak już chce ściągnąć ciągle mam coś nie tak
Jeśli ktos może mnie poinstruować będe wdzięczna
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986