Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sharp LC42SH330E
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja u siebie nie moge znaleźć nawet karty gwarancyjnej
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na razie dzwonia jeszcze dalej z listy, nie dawno byli na top markecie
Wie ktoś, czy z eko autko ma już właściciela ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weszłam się powkurzać, ale aż zapomniałam na co
Aż spytałam mojego męża, czy kupiłby kilka rzeczy takich samych i kamień spadł mi z serca, aż zdziwił się, że tak można
Ciekawe jakby faceci zareagowali na taki sam obiad codziennie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas mało jemy chleba, więc rzadko kupujemy, ale jakby pani podała mi taki powód jak nic wyśmiałabym ją
Niech ktoś zadaje pytanie, bo ja zerkam tylko z doskoku Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wódkę, bo przed 12 grzech pić Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jak to się zwie, ale jeszcze synka tym męczę, aż czasem sapnie mamoooo cicho już
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście jak jest wiecej miast to wystarczy wpisać np warszawa, kraków i inne
Za sortowanie dziękuje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
te z kauflanda były ZAWSZE aktywne, tzn te wysyłane przez tqg.
Wczoraj na infolini mówiła mi pani, że to wina tqg i nawet od razu miała do nich kontakt i chciała podać
dziewczyny jeśli chodzi o zakup zabawek w kauflandzie, warto patrzeć na czytnik juz kilka razy kupiłam coś co na półce kosztowało np 85 zł a na czytniki 15 zł
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Np Po wejściu w promocyjne wyświetlały by się kategorie :
hasła - opisowe
loteria
czasówki
inne
wiem, wiem szczyt marzeń
Kolejne pobożne życzenie to sortowanie konkursów, tzn samemu po wejściu w daną kategorie, można by ustawić sobie czy mają się wyświetlać wg kolejności dodania, kolejności w jakiej się kończą np na 1 miejscu wyświetlają się konkursy które kończą się najszybciej, lub najpóźniej itp
W lokalnych wprowadziłabym obowiązek zaznaczania / wpisywania miasta w jakim się odbywają, żeby to było widoczne bez konieczności wchodzenia w nie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tqg wysyła je zawsze aktywowane, a jeśli nawet teraz stwierdzili, że wyślą nieaktywne wystarczyło dołączyć do tego stosowną informację, a nie wrzucać bon w koperte i już
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z odsyłką poczekam, mąż stwierdził, że jutro to on do nich zadzwoni ( współczuje im
i zrobi im rewolucje październikową
Tak się wkurzył że szok, ja poszłam do punktu informacji a on stał przy kasie z zakupami, podeszła babka z innej kasy i z oburzeniem stwierdziła, że za te bony się najpierw płaci, żeby móc później nimi płacic za zakupy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj podjechałam na duże zakupy, cały kosz zakupów, dochodzi do płacenia a tu weszły tylko bony z poprzedniego etapu, a te co teraz doszły maja 0 zł
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mnie kulka z konkursy, które mnie nie interesują jest zbędna/ mniej potrzebna niż poczekalnia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas jak młody był mały to niestety były za drogie, więc kupowaliśmy te leżaczki gąbkowe.
Za nic w świecie nie polecam wanienek profilowanych -siostra taką miała i musiała sie nagimnastykować jak siostrzeniec był mały zeby wygodnie go ułożyc.
Wiaderka w życiu bym nie kupiła
Emi lubie czasem czytać o twoich akcjach, ale chyba każda mamuśka ma ataki paniki
Mi do dzisiaj zostało uczucie jakby mały nie oddychał, czasem to w panice szarpie go