Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś tak swojsko się kojarzy, ale za zmianą reszty jestem za
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzia
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mieszka ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wierzysz w moc swojego pisania z takimi rażącymi błędami ortograficznymi?
Fiu fiu
Sorry za OFF TOPA, ale nie mogłem się powstrzymać:)
Mimo, błędów, które popełniłam i tak wierze w moc pisania
A nie ma osób nie omylnych
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Litości żebrania czy wygrania ?
Nie widze tam nic w stylu błagam dajcie mi tą nagrode
Jeśli napisałaś dobre hasło to po co przeżywać ?
Wygra lepszy i już, a moim zdaniem opis może być jak najbardziej w formie ilustracji/zdjec/filmu niepotrzebne skreślić, do puki regulamin tego nie zastrzeże
Ps nigdy nie wysyłam prac na konkurs, ale nie potępiam takiej osoby, skoro chce im się siedzieć godzinami, na robieniu zdjęć, montowaniu, pisaniu itp to ich wola, ja wierze w moc mojego pisania i poziom lenistwa nie pozwala mi na coś co zajmie mi kilka godzin
Marielu popieram w 100 %, do puki ktoś robi po myśli ogółu jest cacy, biada z nim jak wychodzi z szeregu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nigdy nie wysyłam całego dowodu, zwłaszcza do tqg, gdzie wiem co się dzieje z danymi osobowymi, gwarantuje, że nie tylko agencja ma do nich dostep - wiecej nie napisze ...
Nie mają prawa straszyć, że jak wyślesz zamazany dowód to nie wydadzą nagrody, nawet w instytucjach jeśli poprosisz przekreślą ci dowód.
Dziękuje nie skorzystam jak isia powiedziała, z kredytu którego nie ja wziełam ...
Ale widze, że w końcu zaczynają myśleć i nie chcą już tak szczegółowych danych.
Bo coś było nie tak skoro mase ludzi z firmy kurierskiej mieli wgląd do naszych peseli, nipów itp Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a niby dlaczego ma być coś nie tak ?
Przecież to jest normalne, że nie wyśle ksero dowodu ze wszystkimi danymi łącznie z seriom i peselem
Również zawsze zamazuje te dane, ewentualnie jest są potrzebne pisze na dowodzie do wglądu agencji lub coś podobnego i dodatkowo go przekreślam.
Przecież nawet w banku jak biorą ksero dowodu to od razu go przekreślają.
tqg wysłałam kiedyś takiego kwiatka że sama się śmiałam
:P Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dłuuuuugie spacery, zwłaszcza po schodach, ciepła woda i mąż ....... dużo męża
Mi przyspieszyły sama akcje schody
Byłam u mamy jak się zaczeło i zaczenał skakać że aż sąsiadki się śmiały
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam taki zamiar, ale niestety tak w trakcie się pokomplikowało, że lekarze obawiali się. Ale na pewno jak kiedyś tam będe miała ten dylemat to będe myślała o tym Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a więc potwierdzam, wczorajsze nieodebrane to biedronka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi bardzo przy nawale, pomagał ciepły prysznic i masowanie strumieniem wody piersi ( nie można piersi za mocno dłonią masować bo zrobią się zastoje)
Ehh pamiętam jak dostałam pierwszy raz zapalenia, akurat mąż wyjechał za granice do pracy, ja sama z malutkim dzieckiem, gorączka ponad 40 c, ehh gdyby nie szwagier i teściowa mnie wiem co bym zrobiła ( słaniałam się na nogach i nie byłam w stanie ma;ego utrzymać)
Pamietajcie, że nawet jeśli piersi bolą trzeba przystawiać dzieciątko, żeby ściągało/zjadało mleczko Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powie ktoś z jakimi czasami wpadają plecaki ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest całkowicie normalne, maksymalnie w 1-2 tygodni wszystko ci się unormuje. Organizm musi wyczuć ile mleka potrzebuje dziecko, tylko nie odciągaj za dużo bo wtedy będzie cały czas produkował tyle ile dziecko zje i ty odciągniesz.
Jak już będą piersi bardzo bolały wtedy możesz delikatnie odciągnąć, żeby nie dostać zastojów i zapalenia piersi ( jestem w tym specem
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ad 1 hmm paragon był w rękawiczce Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie przyjaciółka tak miała ( jej męża kuzyn miał w ten sam dzień)
U nas przyszła do kościoła + na poprawiny, u kuzyna byli w kościele i na weselu ( w trakcie wesela u nas w kościele)
Ona u mnie miała być świadkową, jej mąż u kuzyna świedkiem, żeby było sprawiedliwie odmówili oboje
Też podziel to jakoś i każdy to zrozumie
wkurzają mnie moje głupie pomysły, oj wkurzają, zachciało mi się eksperymentów w kuchni
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane