Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4816148 Napisano: 07.11.2011 08:54:31 w Czas na zmiany...
ja również zdecydowanie jestem za starym emotka
Jakoś tak swojsko się kojarzy, ale za zmianą reszty jestem za emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4815338 Napisano: 07.11.2011 03:53:47 w Carrefour konkursy
taaga20 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

cały czas dzwonią - mam Szczecin emotka

mieszka ?

chyba wiosenna emotka

a nie, to boh warszawy jednak emotka

dzia

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4815317 Napisano: 07.11.2011 03:48:37 w Carrefour konkursy
taaga20 napisał(a):

cały czas dzwonią - mam Szczecin emotka

mieszka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4815082 Napisano: 07.11.2011 02:28:40 w Warka Piwo
czy ktoś jeszcze czeka na bilety ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4815076 Napisano: 07.11.2011 02:27:33 w TESCO konkursy
Na nivea chyba nie ma co dzisiaj już liczyć ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4814656 Napisano: 07.11.2011 12:33:58 w Carrefour konkursy
gniezno wlaśnie poszło Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4811466 Napisano: 05.11.2011 08:52:43 w Wkurza mnie...
usmiech napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

do puki regulamin tego nie zastrzeże
Ps nigdy nie wysyłam prac na konkurs, ale nie potępiam takiej osoby, skoro chce im się siedzieć godzinami, na robieniu zdjęć, montowaniu, pisaniu itp to ich wola, ja wierze w moc mojego pisania i poziom lenistwa nie pozwala mi na coś co zajmie mi kilka godzin emotka

Marielu popieram w 100 %, do puki ktoś robi po myśli ogółu jest cacy, biada z nim jak wychodzi z szeregu emotka

Wierzysz w moc swojego pisania z takimi rażącymi błędami ortograficznymi? emotka emotka

Fiu fiu emotka Pogratulować bezkrytycznego podejścia do własnej osoby emotka

Sorry za OFF TOPA, ale nie mogłem się powstrzymać:)
Mimo, błędów, które popełniłam i tak wierze w moc pisania emotka

A nie ma osób nie omylnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4811430 Napisano: 05.11.2011 08:38:12 w Wkurza mnie...
skarb888 napisał(a):

Laska poleciała po bandzie - sama nie szanuje własnej prywatności,więc dlaczego wszyscy mają przyklaskiwać,że niby wszystko cacy?

Ja na pewno nie wykorzystywałabym wizerunku własnego dziecka dla wyżebrania nagrody,że o łamaniu regulaminu nawet nie wspomnę,i nie mam szacunku dla tych, którzy dla nagrody gotowi są na takie publiczne żebry i upokarzanie własnej rodziny. Jeśli koniecznie musi pokazywać zdjęcia rodziny, niech się wykazuje w konkursach fotograficznych. I tyle.

Litości żebrania czy wygrania ?
Nie widze tam nic w stylu błagam dajcie mi tą nagrode emotka
Jeśli napisałaś dobre hasło to po co przeżywać ?
Wygra lepszy i już, a moim zdaniem opis może być jak najbardziej w formie ilustracji/zdjec/filmu niepotrzebne skreślić, do puki regulamin tego nie zastrzeże
Ps nigdy nie wysyłam prac na konkurs, ale nie potępiam takiej osoby, skoro chce im się siedzieć godzinami, na robieniu zdjęć, montowaniu, pisaniu itp to ich wola, ja wierze w moc mojego pisania i poziom lenistwa nie pozwala mi na coś co zajmie mi kilka godzin emotka

Marielu popieram w 100 %, do puki ktoś robi po myśli ogółu jest cacy, biada z nim jak wychodzi z szeregu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4810755 Napisano: 05.11.2011 01:29:45 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

isiulka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja jak wysylam do kogos scan mojego dowodu to zawsze przerabiam go w 2-3 programach ,zamalowuje pesel i serie i numer dowodu.Pozostawiam imie nazwisko i adres..mogą wysylac

i dostajesz nagrody emotka emotka emotka

TAK!!!

to działaj tak dalej
emotka emotka emotka

dopóki ktoś się nie skapnie, że coś tu nie gra

a niby dlaczego ma być coś nie tak ?
Przecież to jest normalne, że nie wyśle ksero dowodu ze wszystkimi danymi łącznie z seriom i peselem emotka
Również zawsze zamazuje te dane, ewentualnie jest są potrzebne pisze na dowodzie do wglądu agencji lub coś podobnego i dodatkowo go przekreślam.
Przecież nawet w banku jak biorą ksero dowodu to od razu go przekreślają.

tqg wysłałam kiedyś takiego kwiatka że sama się śmiałam
:P

Mi kiedyś w TQG powiedzieli, że jak zamaże choćby jedną literkę to nie dostanę nagrody. Więc wysłałam skan dowodu , w tym samym dniu poszłam go unieważnić i złożyłam podanie o wyrobienie nowego dowodu.
Niestety, sobie nie ufam a co dopiero pracownikowi jakiejś agencji, nie wspominając , że nie wiem kto ma dostęp do ich skrzynki mailowej.
A przypadku jakiś kłopotów nikt Wam nie pomoże, i jak ktoś weźmie w Waszym imieniu kredyt to współczuję, zwłaszcza jeśli to będzie lucas bank.
Dowód osobisty jest za darmo, podanie można wypełnic w domu, więc żaden problem wyrobić nowy.

a nam kiedyś TQG nie wydała stówy do kauflanda, bo ktoś w skanie adres zamalował emotka

nigdy nie wysyłam całego dowodu, zwłaszcza do tqg, gdzie wiem co się dzieje z danymi osobowymi, gwarantuje, że nie tylko agencja ma do nich dostep - wiecej nie napisze ...

Nie mają prawa straszyć, że jak wyślesz zamazany dowód to nie wydadzą nagrody, nawet w instytucjach jeśli poprosisz przekreślą ci dowód.
Dziękuje nie skorzystam jak isia powiedziała, z kredytu którego nie ja wziełam ...

Ale widze, że w końcu zaczynają myśleć i nie chcą już tak szczegółowych danych.
Bo coś było nie tak skoro mase ludzi z firmy kurierskiej mieli wgląd do naszych peseli, nipów itp Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4810555 Napisano: 05.11.2011 11:57:33 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja jak wysylam do kogos scan mojego dowodu to zawsze przerabiam go w 2-3 programach ,zamalowuje pesel i serie i numer dowodu.Pozostawiam imie nazwisko i adres..mogą wysylac

i dostajesz nagrody emotka emotka emotka

TAK!!!

to działaj tak dalej
emotka emotka emotka

dopóki ktoś się nie skapnie, że coś tu nie gra

a niby dlaczego ma być coś nie tak ?
Przecież to jest normalne, że nie wyśle ksero dowodu ze wszystkimi danymi łącznie z seriom i peselem emotka
Również zawsze zamazuje te dane, ewentualnie jest są potrzebne pisze na dowodzie do wglądu agencji lub coś podobnego i dodatkowo go przekreślam.
Przecież nawet w banku jak biorą ksero dowodu to od razu go przekreślają.

tqg wysłałam kiedyś takiego kwiatka że sama się śmiałam
:P Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4808930 Napisano: 04.11.2011 07:30:56 w Konkursowiczki w ciąży
cytrynkowa napisał(a):

A ja juz mam dosc....byłam u lekarza szyja zwarta, a mnie brzuch boli, mam napiety i twardy, moge tylko no-spe brac i czekac....jak przyspieszyc porod?????

dłuuuuugie spacery, zwłaszcza po schodach, ciepła woda i mąż ....... dużo męża emotka

Mi przyspieszyły sama akcje schody emotka
Byłam u mamy jak się zaczeło i zaczenał skakać że aż sąsiadki się śmiały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4808342 Napisano: 04.11.2011 03:50:23 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

Dziewczyny a że tak zapytam rodziła któraś w wodzie ????

ja miałam taki zamiar, ale niestety tak w trakcie się pokomplikowało, że lekarze obawiali się. Ale na pewno jak kiedyś tam będe miała ten dylemat to będe myślała o tym Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4808108 Napisano: 04.11.2011 02:21:15 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Czy z biedronki dzwonia może z zastrzeżonego ? Bo mam nieodebrane i chyba tylko to mogło dzwonić na ten nr

Tak, zawsze dzwonią z zastrzeżonego.

dziękuje emotka w takim razie czekam, mam nadzieje, że to oni

a więc potwierdzam, wczorajsze nieodebrane to biedronka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4807940 Napisano: 04.11.2011 01:38:31 w Konkursowiczki w ciąży
jopi napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A teraz z innej beczki, kobitki moje piersi oszalały, zaczęły tyle produkować mleka, że Kubuś nawet 1/100 tego nie wypije, codziennie wszytko przesiąknięte, zwłaszcza w nocy, czy to się ureguluje??

To jest całkowicie normalne, maksymalnie w 1-2 tygodni wszystko ci się unormuje. Organizm musi wyczuć ile mleka potrzebuje dziecko, tylko nie odciągaj za dużo bo wtedy będzie cały czas produkował tyle ile dziecko zje i ty odciągniesz.
Jak już będą piersi bardzo bolały wtedy możesz delikatnie odciągnąć, żeby nie dostać zastojów i zapalenia piersi ( jestem w tym specem emotka przez 1,5 roku miałam kilkanaście razy zapalenia - tragedia)

Dokładnie tak jak pisze Kalisto-
produkcja mleka dostosuje się do popytu (apetytu maluszka) .Można nieco odciągać, aby poczuć ulgę -ale tylko symbolicznie (10-20ml żeby nie podkręcać produkcji

Po karmieniu można przy nawale zrobić okład z kapusty na piersi (liść białej kapusty rozbija się tłuczkiem do mięsa i potem wkłada na kilka minut do zamrażalnika-ma się dobrze schłodzić ale nie zamorozić ) i takim liściem okładasz każdą pierś emotka

oj tak, zdecydowanie kapucha, a zwłaszcza przy zapaleniach, nic tak nie pomoże co ona, pomine fakt, że podczas gorączki pachniałam jak chodzący bigos
emotka

Mi bardzo przy nawale, pomagał ciepły prysznic i masowanie strumieniem wody piersi ( nie można piersi za mocno dłonią masować bo zrobią się zastoje)

Ehh pamiętam jak dostałam pierwszy raz zapalenia, akurat mąż wyjechał za granice do pracy, ja sama z malutkim dzieckiem, gorączka ponad 40 c, ehh gdyby nie szwagier i teściowa mnie wiem co bym zrobiła ( słaniałam się na nogach i nie byłam w stanie ma;ego utrzymać)

Pamietajcie, że nawet jeśli piersi bolą trzeba przystawiać dzieciątko, żeby ściągało/zjadało mleczko Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4807548 Napisano: 04.11.2011 11:45:02 w Carrefour konkursy
kubatbg odpuść sobie

powie ktoś z jakimi czasami wpadają plecaki ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4807542 Napisano: 04.11.2011 11:41:59 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

A teraz z innej beczki, kobitki moje piersi oszalały, zaczęły tyle produkować mleka, że Kubuś nawet 1/100 tego nie wypije, codziennie wszytko przesiąknięte, zwłaszcza w nocy, czy to się ureguluje??

To jest całkowicie normalne, maksymalnie w 1-2 tygodni wszystko ci się unormuje. Organizm musi wyczuć ile mleka potrzebuje dziecko, tylko nie odciągaj za dużo bo wtedy będzie cały czas produkował tyle ile dziecko zje i ty odciągniesz.
Jak już będą piersi bardzo bolały wtedy możesz delikatnie odciągnąć, żeby nie dostać zastojów i zapalenia piersi ( jestem w tym specem emotka przez 1,5 roku miałam kilkanaście razy zapalenia - tragedia) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4806459 Napisano: 03.11.2011 09:10:04 w Konkurs na forum2?
ad.2 dla chochli emotka

ad 1 hmm paragon był w rękawiczce Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4806247 Napisano: 03.11.2011 07:51:55 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

wkurza mnie dylemat jaki mam - moje dwie przyjaciółki (one się nie znają) biorą ślub w tym samym dniu i jestem między młotem a kowadłem...

u mnie przyjaciółka tak miała ( jej męża kuzyn miał w ten sam dzień)
U nas przyszła do kościoła + na poprawiny, u kuzyna byli w kościele i na weselu ( w trakcie wesela u nas w kościele)
Ona u mnie miała być świadkową, jej mąż u kuzyna świedkiem, żeby było sprawiedliwie odmówili oboje emotka nikt z nas o nic do nich nie miał pretencji.
Też podziel to jakoś i każdy to zrozumie emotka

wkurzają mnie moje głupie pomysły, oj wkurzają, zachciało mi się eksperymentów w kuchni emotka przez co sprzątałam godzine, bo wyglądało jakby trąba powietrzna przez okno wpadła Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4805600 Napisano: 03.11.2011 03:27:43 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Czy z biedronki dzwonia może z zastrzeżonego ? Bo mam nieodebrane i chyba tylko to mogło dzwonić na ten nr

Tak, zawsze dzwonią z zastrzeżonego.

dziękuje emotka w takim razie czekam, mam nadzieje, że to oni Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4805595 Napisano: 03.11.2011 03:26:34 w Inne mniejsze markety
Czy z biedronki dzwonia może z zastrzeżonego ? Bo mam nieodebrane i chyba tylko to mogło dzwonić na ten nr Wyświetl w wątku >>
0 0