Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tusiek to nie o to chodzi, na codzień niech sobie kupuje co chce nawet całą szafe taką jak ja mam, ale akurat jeśli chodzi o sukienke, po to zdecydowałam się szyć, żeby mieć idealnie dopasowaną, a przede wszystkim inną, żeby nie było 10 takich samych na jednej imprezie
a w temacie wkurza mnie jeszcze pogoda brr zimno, mokro - ochyda Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem co czujesz
żadne tłumaczenie nie pomaga, żadne podobne sukienki jej nie pasują ma być ta
na razie jedynie wykłóciłam się żeby wzieła inny kolor wrrr też tego nie lubie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba podać dane adresowe + pesel ewentualnie date urodzenia
z wczoraj były już telefony
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas nic
Tylko, że ja nie mieszkam w hmm zwykłym budynku mieszkalnym czy osiedlu bloków
Tutaj mieszka razem z nami jeszcze jedna rodzina, a poza naszą klatką to nie jest obiekt mieszkalny Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mamy brame wjazdową, którą musi otworzyć pilotem portier
jestem zmęczona, zła i niech lepiej facet pamięta, że to ostatni raz bo następnym razem po prostu wezwę policję
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wracamy ze świetnymi humorami, stajemy pod bramom wjazdową na teren mieszkania iii dzwonimy domofonem,żeby portier nas wpuścił ....
i tak dzwoniliśmy chyba z godzine
w końcu poszłiśmy szukać dziada czy nie polazł na jakiś obchód, ale nie ma go.
Dzwonimy na telefon na portiernie nadal cisza....
walimy w okna, drzwi - nadal cisza
w koncu wściekli poszliśmy poskakać po kratach, od okien takich przy chodniku, bo byłam pewna, że dureń polazł gdzieś spać
W końcu patrze zapalają się na dole światła, jaśniepan wyszedł zaspany
z wielkim fochem otworzył brame ze stwierdzeniem, że on nie spał
I tym sposobem zawalił nam całą noc, bujam się od ściany do ściany ledwo przytomna
Ja nie mam nic przeciwko, żeby się zdrzemnął jak ma dyżur ale do cholery jasnej niech pamięta, że tutaj mieszkają ludzie, coś by się stało trzeba by wezwać pogotowie, które by się nie dostało do mieszkania
Żeby to było pierwszy raz, ale facet nowy nie pracuje nawet miesiąca, a któryś raz z rzędu nam to zafundował, tylko wcześniej nie było to w nocy
wrrrr jestem wściekła Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia, wściekły bo to nie chodzi o chwalenie się dużą wygraną, a częste chwalenie się dużymi wygranymi
Od dawna nie pisze w mdw, no chyba, że coś mnie najdzie i mam dzięki temu spokó, kto ma wiedzieć ten wie co i ile wygrywam. A zazdrośnikom nie kole w oczy i nie musze wysłuchiwać jaka to jestem pazerna, jak to robie czy inne ....
mama2006 w leroy merlin możesz zwrócić towar bez podania przyczyny, nawet 1 kafel jeśli ci zostanie, więc jeśli chcesz to na pewno nie zrobią problemu
joka a nie myślałaś o zrobieniu kuchni w holu ?
też jakieś rozwiązanie. My zrobiliśmy malutką kuchenkę na przedpokoju, ponieważ całe mieszkanie jest w mega skosach i w miejscu gdzie pierwotnie miała być kuchnia były problemy z podłączeniem instalacji. Teraz mam wybór 3 pokoje czy wielka kuchnia w miejscu gdzie miał być małego pokój i chyba jednak na to się zdecyduje z uwagi na wielkie pomieszczenie tak że będe mogła mieć kuchnie z jadalnią.
A co do mieszkania w jednym pokoju z dzieckiem, na początku tez miałam z tym problem, ale, że nie mieliśmy wyboru jakoś przywykłam, choć nie kryje radości z tego ze już nie długo mały zagnieździ się w swoim pokoju i skończy się potykanie o zabawki Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a siostra za każdym razem próbowała syna uspakajać, tłumaczyć i skutek jest jaki jest.
Choć ostatnio też musieli ludzie na nas patrzeć jak wzieliśmy siostrzeńca i syna do lidla na zakupy
A żeby nie było
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To samo tyczy się dysleksji, owszem tego typu choroby są bardzo wykorzystywane obecnie, ale nie znaczy to,że ich nie ma
Tak samo jak mase nauczycieli próbuje rodzicom wmówić, że ich dziecko ma adhd, tak samo jest z dzieciakami, którzy inni wmawiają, że mają dysleksje.
Moja siostra ma stwierdzoną dysleksje i dysortografie i w jej przypadku jest to zaostrzona wersja, chodziła na przeróżne zajęcia, mase ćwiczeń jeszcze w dzieciństwie a i tak do konca nie wyeliminowały wady.
A jeśli chodzi o dzieci .. teoretycznie zawsze staram się nie zwracać uwagi na jakieś złe zachowania, wiem, że często skupienie uwagi na wrzeszczącym dziecku powoduje odwrotny zamiar, choć czasem też trace nerwy.
Wracaliśmy z wczasów samolotem, byłam wykończona i do tego ledwo siedziałam bo bolał mnie kręgosłup, a tu przez całą droge dziecko - w wieku mojego syna za mną kopało w siedzenie, jak przestał to wrzeszczał między fotelami dokładnie w moje ucho, po jakiś 2 godzinach już myślałam, że po prostu wstane i zwróce uwagę, ale ubiegł mnie mój mąż widząc moją minę wstał i tylko spojrzał się na mamusie dziecka, która nawet nie raczyła zając się nim
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i syfik zamiast wody
nie lubie naszego zalewu
też własnie kombinuje nas jakimś biwakiem, bo, aż mnie ciągnie do namiotu
a wkurza mnie że auto nam się zepsuło
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odniosłam się do postu emanueli i uwag, żeby nie traktować tak powaznie konkursów itp.
Chciałam pokazać tylko, że dla niektórych konkursy są jedynym źródłem dochodu i czasem nie da się inaczej niż grać
A o dzieciach to tak przy okazji
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam identyczną sytuacje, jak i nastawienie jak emi.
Do tego może jestem jakaś inna ale dziwie się postom typu, obiecałam dziecku a nie wygrałam, pokazałam mu i już się cieszył.
Ja nigdy nie nastawiam się, tzn w sensie że gram i już to jest moje, to samo nie pokazuje dziecku co moge wygrać, bo móc a zrobić to 2 inne rzeczy.
Może dlatego omija mnie ciągłe rozgoryczenie i zazdrość innym.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem, że można chyba już odbierać nagrody ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak myślałam
dobrze, że chociaż ty potrafisz się do tego przyznać
i ja kończę swój udział w tym temacie, ide bazgrać hasła, które mam nadzieje, wygrają ze stosem laurek, które na bank na płyną
a jeśli nie ? trudno wygrywają lepsi ... Wyświetl w wątku >>