Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#4549812 Napisano: 21.07.2011 04:04:56 w Wkurza mnie...
zeida właśnie o to chodzi, że ten fason jest taki, że wyszczupla emotka tylko u niej nie ma co wyszczuplać, więc moglaby każdy inny fason wybrać, tylko wbija sobie jakieś głupoty emotka
tusiek to nie o to chodzi, na codzień niech sobie kupuje co chce nawet całą szafe taką jak ja mam, ale akurat jeśli chodzi o sukienke, po to zdecydowałam się szyć, żeby mieć idealnie dopasowaną, a przede wszystkim inną, żeby nie było 10 takich samych na jednej imprezie

a w temacie wkurza mnie jeszcze pogoda brr zimno, mokro - ochyda Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4549539 Napisano: 21.07.2011 02:29:46 w Wkurza mnie...
gwiazdeczka60 napisał(a):

joan napisał(a):

gwiazdeczka60 napisał(a):

moja głupia siostra która wszystko ode mnie zgapia zafarbowałam sobie włosy szmponetką a ona co na drugi dzień leci do sklepu po szmponetke. A dzisiaj to już masakra ostatnio kupiłam sobie 2 pary butów takie fajne czarne i białe a ona dzisiaj do domu włazi z z takimi identycznymi butami czarne i białe ja ją chyba zabije emotka emotka

Ona Cię uwielbia, dla niej jesteś najfajniejszą laską... emotka

Jeśli tak jest to niech kurcze okazuje to w inny sposób a nie emotka emotka

wiem co czujesz emotka wybrałam sobie sukienke na wesele, którą chce mieć uszytą, siostra tez chciała szyć na wymiar więc wziełam ją do swojej krawcowej i co ? i chce taką jak ja emotka
żadne tłumaczenie nie pomaga, żadne podobne sukienki jej nie pasują ma być ta emotka
na razie jedynie wykłóciłam się żeby wzieła inny kolor wrrr też tego nie lubie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4547414 Napisano: 20.07.2011 06:29:52 w Warka Piwo
roxana napisał(a):

ponawiam pytanko

roxana napisał(a):

a czy trzeba podawać wszystkie dane jak dzwonią od razu? emotka

trzeba podać dane adresowe + pesel ewentualnie date urodzenia

tato999 napisał(a):

szklanka emotka

wczoraj wyslane sekunde wczesniej i nie bylo szklanki więc może bilety emotka

z wczoraj były już telefony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4545796 Napisano: 20.07.2011 09:01:30 w Połączenia nieodebrane
wczoraj 2 razy i dzisiaj raz brak nr, jakoś dziwnie krótko dzwonili wie ktoś co to mogło być ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4543551 Napisano: 19.07.2011 12:25:28 w Warka Piwo
już są na wczorajszym dniu jeśli ktoś czeka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4543474 Napisano: 19.07.2011 11:55:57 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

ziolko napisał(a):

kubatbg napisał(a):

fajna sprawa emotka tylko właśnie jak by każdy miał pilota a nie liczył na stróża...

u mnie pilot do bramy to koszt 110 zł

jak brama nawali, to klops.. nie ma wjazdu na parking osiedlowy.. wyjazdu też nie ma, i nic nie da posiadanie pilota

u nas 200-250 zł pilot
ale częściej nie ma szlabanu, bo coś nawala, aniżeli stróża.

choć to już 5 czy 6 agencja ochrony, identyfikatory, kamery i inne różne cuda, to i tak kosmos!

u nas nic emotka bo pewnie nie wywalczymy go.
Tylko, że ja nie mieszkam w hmm zwykłym budynku mieszkalnym czy osiedlu bloków emotka
Tutaj mieszka razem z nami jeszcze jedna rodzina, a poza naszą klatką to nie jest obiekt mieszkalny Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4543385 Napisano: 19.07.2011 11:26:00 w Wkurza mnie...
kubatbg napisał(a):

kalisto1986 emotka i caly romantyzm wieczorki.... uleciał ...

to jak to zeby dostac sie do mieszkania masz .. ciecia ??

mamy brame wjazdową, którą musi otworzyć pilotem portier emotka bo pilota dla nas nie możemy wywalczyć emotka
jestem zmęczona, zła i niech lepiej facet pamięta, że to ostatni raz bo następnym razem po prostu wezwę policję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4543311 Napisano: 19.07.2011 11:01:44 w Wkurza mnie...
wrrr wczoraj mąż o 22 stwierdził, że mam się zbierać zabiera mnie gdzieś na przejażdżkę i wywiózł mnie ... na spacer nad morze.
Wracamy ze świetnymi humorami, stajemy pod bramom wjazdową na teren mieszkania iii dzwonimy domofonem,żeby portier nas wpuścił ....
i tak dzwoniliśmy chyba z godzine emotka
w końcu poszłiśmy szukać dziada czy nie polazł na jakiś obchód, ale nie ma go.
Dzwonimy na telefon na portiernie nadal cisza....
walimy w okna, drzwi - nadal cisza emotka
w koncu wściekli poszliśmy poskakać po kratach, od okien takich przy chodniku, bo byłam pewna, że dureń polazł gdzieś spać emotka
W końcu patrze zapalają się na dole światła, jaśniepan wyszedł zaspany emotka
z wielkim fochem otworzył brame ze stwierdzeniem, że on nie spał emotka tylko pilnował u góry w pewnym pomieszczeniu - szkoda, że wcześniej nie pomyślał nad zeznaniami , bo pomieszczenie o którym mówił jest na parterze emotka
I tym sposobem zawalił nam całą noc, bujam się od ściany do ściany ledwo przytomna emotka
Ja nie mam nic przeciwko, żeby się zdrzemnął jak ma dyżur ale do cholery jasnej niech pamięta, że tutaj mieszkają ludzie, coś by się stało trzeba by wezwać pogotowie, które by się nie dostało do mieszkania emotka
Żeby to było pierwszy raz, ale facet nowy nie pracuje nawet miesiąca, a któryś raz z rzędu nam to zafundował, tylko wcześniej nie było to w nocy emotka
wrrrr jestem wściekła Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4540808 Napisano: 18.07.2011 10:54:51 w Połączenia nieodebrane
rano nieodebrane z 608455982#2 wie ktoś co to może być ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4527096 Napisano: 12.07.2011 11:31:13 w Wkurza mnie...
ziolko oj tak, tak biegające dzieci zwłaszcza wchodzace aż po ołtarz też doprowadzają mnie do szału emotka ale tak jest jak już malutkie puszcza się niech pobiega a dopiero jak podrośnie stara się wyperstwadować ten nawyk

monia, wściekły bo to nie chodzi o chwalenie się dużą wygraną, a częste chwalenie się dużymi wygranymi emotka
Od dawna nie pisze w mdw, no chyba, że coś mnie najdzie i mam dzięki temu spokó, kto ma wiedzieć ten wie co i ile wygrywam. A zazdrośnikom nie kole w oczy i nie musze wysłuchiwać jaka to jestem pazerna, jak to robie czy inne ....
mama2006 w leroy merlin możesz zwrócić towar bez podania przyczyny, nawet 1 kafel jeśli ci zostanie, więc jeśli chcesz to na pewno nie zrobią problemu emotka

joka a nie myślałaś o zrobieniu kuchni w holu ?
też jakieś rozwiązanie. My zrobiliśmy malutką kuchenkę na przedpokoju, ponieważ całe mieszkanie jest w mega skosach i w miejscu gdzie pierwotnie miała być kuchnia były problemy z podłączeniem instalacji. Teraz mam wybór 3 pokoje czy wielka kuchnia w miejscu gdzie miał być małego pokój i chyba jednak na to się zdecyduje z uwagi na wielkie pomieszczenie tak że będe mogła mieć kuchnie z jadalnią.
A co do mieszkania w jednym pokoju z dzieckiem, na początku tez miałam z tym problem, ale, że nie mieliśmy wyboru jakoś przywykłam, choć nie kryje radości z tego ze już nie długo mały zagnieździ się w swoim pokoju i skończy się potykanie o zabawki Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4526233 Napisano: 11.07.2011 10:10:23 w Wkurza mnie...
ilonar2301 tez ma porównanie w rodzinie, w tym, że mój moze z 2 razy zrobił w sklepie jakąś scene, ale nie zareagowałam wręcz odeszłam i stwierdził, że nie warto ...
a siostra za każdym razem próbowała syna uspakajać, tłumaczyć i skutek jest jaki jest.
Choć ostatnio też musieli ludzie na nas patrzeć jak wzieliśmy siostrzeńca i syna do lidla na zakupy emotka ja myślałam, że zwariuje z 2 potworkami emotka

A żeby nie było emotka wkurza mnie ciągły ból głowy i ślepota emotka kurka musiałam powiększyć stronke bom ślepa emotka vhiiiiba pora znowu odwiedzić okuliste i nie wymigam się od okularów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4526222 Napisano: 11.07.2011 10:02:12 w Wkurza mnie...
jaa chyba się starzeje emotka ale całkowicie zgadzam się ze wściekłym emotka też uważałam, że adhd to taki wymysł, dopóki nie zobaczylam brata koleżanki w akcji emotka istny horror dziecko kilkuletnie, które wpada w szał łamiąc przy tym meble emotka i nikt mi nie wmówi, że to skutek złego wychowania emotka
To samo tyczy się dysleksji, owszem tego typu choroby są bardzo wykorzystywane obecnie, ale nie znaczy to,że ich nie ma emotka
Tak samo jak mase nauczycieli próbuje rodzicom wmówić, że ich dziecko ma adhd, tak samo jest z dzieciakami, którzy inni wmawiają, że mają dysleksje.
Moja siostra ma stwierdzoną dysleksje i dysortografie i w jej przypadku jest to zaostrzona wersja, chodziła na przeróżne zajęcia, mase ćwiczeń jeszcze w dzieciństwie a i tak do konca nie wyeliminowały wady.

A jeśli chodzi o dzieci .. teoretycznie zawsze staram się nie zwracać uwagi na jakieś złe zachowania, wiem, że często skupienie uwagi na wrzeszczącym dziecku powoduje odwrotny zamiar, choć czasem też trace nerwy.
Wracaliśmy z wczasów samolotem, byłam wykończona i do tego ledwo siedziałam bo bolał mnie kręgosłup, a tu przez całą droge dziecko - w wieku mojego syna za mną kopało w siedzenie, jak przestał to wrzeszczał między fotelami dokładnie w moje ucho, po jakiś 2 godzinach już myślałam, że po prostu wstane i zwróce uwagę, ale ubiegł mnie mój mąż widząc moją minę wstał i tylko spojrzał się na mamusie dziecka, która nawet nie raczyła zając się nim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4522726 Napisano: 10.07.2011 05:49:07 w Wkurza mnie...
drac napisał(a):

karolkas trzeba było pojechać na północ, gdzieś nad Zalew, np. Nowe Warpno, Miroszewo, Warnołęka i tam mielibyście prawdziwy święty spokój i biwak z naturą. Współczuje przeżyć.
W Ińsku jest super czyste jeziorko, ale co z tego emotka

i syfik zamiast wody emotka
nie lubie naszego zalewu emotka
też własnie kombinuje nas jakimś biwakiem, bo, aż mnie ciągnie do namiotu emotka ale chciałabym nad jakieś jeziorko, najlepiej dzikie ...

a wkurza mnie że auto nam się zepsuło emotka a tak było dobrze, niby awaria, która jest normą, po jakimś czasie ale czy musiało akurat teraz ;/ , na myśl, że teraz trzeba wydać kilkaset zlotych (choć nie wiem skąd je wziąć ) robi mi sie słabo, a nie możemy pozwolić sobie na kiludniowy brak auta Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4520846 Napisano: 09.07.2011 02:49:18 w Inne mniejsze markety
czy ma ktoś adres na który trzeba wysyłac paragony z chaty polskiej ? nie zapisałam sobie i teraz nie jestem pewna który jest dobry Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4519064 Napisano: 08.07.2011 02:37:45 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Do tego może jestem jakaś inna ale dziwie się postom typu, obiecałam dziecku a nie wygrałam, pokazałam mu i już się cieszył.

No nie, już takich bzdur to ja ani nie wypisuję, ani tym bardziej nie robię. emotka
Rozumiem, że temat się ze mnie rozszerzył dalej, co niekoniecznie jest powodem do dumy emotka

nie, nie kochana ja w żadnym przypadku nie najeżdżałam na ciebie
emotka
odniosłam się do postu emanueli i uwag, żeby nie traktować tak powaznie konkursów itp.
Chciałam pokazać tylko, że dla niektórych konkursy są jedynym źródłem dochodu i czasem nie da się inaczej niż grać emotka
A o dzieciach to tak przy okazji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4519025 Napisano: 08.07.2011 02:20:35 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Ludzie konkursy to nie najważniejsza rzecz na świecie, ja gram zazwyczaj w gwarantowane, drobiazgi mnie cieszą, ale jak czytam, jak ludzie angażują się w to, to jestem przerażona, konkursy to nie powód do stresu emotka emotka

ja gram o większe nagrody (maż jest czasowo bezrobotny) i obecnie z tego się utrzymujemy i często bardzo się angażuję - ale przyjmuję zasadę wrzucając kupon czy wysyłając sms-a że próbuję wygrać nagrodę - a nie jak większość na tym forum wrzuciłam kupon nagroda moja a jak nie wygram tzn że ktoś coś ukradł, nagrodził rodzinę, wysłał plagiat emotka
idąc za zasadą że gram o nagrodę (nie przywłaszczając ją sobie przed wynikami) mam wiele niespodzianek i nigdy nie czuję się okradziona emotka
ile stresu można uniknąć w ten sposób emotka

mam identyczną sytuacje, jak i nastawienie jak emi.
Do tego może jestem jakaś inna ale dziwie się postom typu, obiecałam dziecku a nie wygrałam, pokazałam mu i już się cieszył.
Ja nigdy nie nastawiam się, tzn w sensie że gram i już to jest moje, to samo nie pokazuje dziecku co moge wygrać, bo móc a zrobić to 2 inne rzeczy.
Może dlatego omija mnie ciągłe rozgoryczenie i zazdrość innym.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4518620 Napisano: 08.07.2011 11:57:00 w Inne mniejsze markety
gocha542 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

gocha542 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ma ktoś może smsy ze Szczecina ul Łukasińskiego ?

ja emotka

emotka mam nadzieje, że na kolezanki nr coś zostawiliście emotka

rozumiem, że można chyba już odbierać nagrody ?

Tam wpadł mi jeden kosz emotka Przy szczecińskiej konkurencji,to jestem mega szczęśliwa,ze trafiłam bo marzyłam o tym koszu!
emotka

ja mam z boh wawy kosz, ale wieczorem będe wiedziała jak na kolezanki nr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4518534 Napisano: 08.07.2011 11:32:07 w Inne mniejsze markety
gocha542 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ma ktoś może smsy ze Szczecina ul Łukasińskiego ?

ja emotka

emotka mam nadzieje, że na kolezanki nr coś zostawiliście emotka

rozumiem, że można chyba już odbierać nagrody ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4518514 Napisano: 08.07.2011 11:23:41 w Inne mniejsze markety
ma ktoś może smsy ze Szczecina ul Łukasińskiego ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#4518410 Napisano: 08.07.2011 10:57:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
karolkas napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas nie rozumiem jednego skoro sama dołączyłaś prezentacje, to o co chodzi ? o to że wygrała rodzina U czy co, bo ciężko mi zrozumieć dlaczego opadają ci ręce emotka

A wiesz dokładnie, gdyby wygrała ciotka klotka z Wyszkowa, jakoś by mnie to nie ruszyło. Może jestem zazdrosna, może mnie wkurza, że jedni mają w nadmiarze, aż im uszami wychodzą, a inni marzą o wycieczce. Rusza mnie to i już i nie będę Panią Dulską, która będzie się zachwycać nad ślicznymi buziami dzieci Moniki w prezentacji, co dla mnie osobiście nie jest żadnym zaproszeniem na imprezę. Ale widocznie dzieci to dobry produkt, który trzeba wykorzystywać i sprzedawać (choc sama tego nie będę robiła).

tak myślałam emotka
dobrze, że chociaż ty potrafisz się do tego przyznać emotka

i ja kończę swój udział w tym temacie, ide bazgrać hasła, które mam nadzieje, wygrają ze stosem laurek, które na bank na płyną
a jeśli nie ? trudno wygrywają lepsi ... Wyświetl w wątku >>
0 0