Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystkie najlepszego
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w gazetce chyba tylko żywca jest 3x 5 tys i z velvet wyjazd do lodowego hotelu Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
życie znam doskonale, gdybyś czytał wcześniejsze wpisy zobaczyłbyś że też nie jestem zameldowana w miejscu zamieszkania, pisze tylko jak jest wg prawa. Dziwi mnie fakt tego ze nagle się oburzacie weryfikacją skoro można było się tego spodziwać, wiadomo że agencja może zweryfikować podane dane. Jak jest coś nie po waszej myśli to wykłócacie się jak to ktoś gra na całą rodzine, chomiki, psy itp ale jeśli już wy stoicie pod groźbą utraty nagrody jest wielkie halo . W karcie dać też nie było w regulaminie nic o dowodach i nikt się nie oburzał w tqg też nie było w regulaminie o szczególowych danych i też każdy wysyła bo nie chce stracić nagrody. Chcą dowód wiem że nie jest fajna utrata nagrody, ale nie ma co robić wielkiego halo bo niestety agencja jakoś może zweryfikowac dane zadzwoń i przedstaw sytuacje, że mieszkasz pod innym adresem na dowód tego wyślesz rachunek, umowe najmu lub coś innego i wydaje mi się że nie powinni robić zadymy, będzie inaczej to trudno wtedy mozesz się wykłócać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest obowiązek meldunku jeśli zamierza się przebywać w jednym miejscy więcej niż o ile dobrze pamiętam 3 dni
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mieli napisać z uwagi na fakt iż wg przeczytanych informacji na ekonkursy iż jedna osoba wygrywa więcej niż 1 nagrode ....
wiadomo, że jakoś to musieli ująć, nie wierze że komuś chciało się pisac donosy akurat dla nawigacji Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tutaj sie z tobą nie zgodzę, pomimo wszystko uważam 4frame za najlepszą agencję. Czytając wpisy kolejna gps, kolejne kosmetyki kolejne ... wkurzyli się po to wprowadzili te zasady bo chcą pewnie żeby więcej osób wygrywało - i nie mówie to jako osoba nie wygrywająca
A jeśli chodzi o adres, wszystko zależy co jest zawarte w regulaminie, jeśli pisze że weryfikacja po adresie zameldowania to nic nikt nie zrobi, jeśli tylko gospodarstwo domowe myśle że agencja nie będzie robiła problemów jeśli przedstawi się jakiś inny dokument poświadczający inny adres zamieszkania niż ten w dowodzie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też tak mam, ale w przypadku weryfikacji zazwyczaj liczy się dowód, a co do głosu że jest to nielegalne ...
niestety jest to legalne bo nie żądają pewnie dowodu z wszystkimi danymi, tylko z danymi adresowymi a resztę można zamazać. Nie pierwsza agencja i pewnie nie ostatnia więc czasem wystarczy nie dawac kolejnym powodów do takiej weryfikacji
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasne, chyba każdy wie że 4frame ma tutaj konto - zresztą nawet z tym nigdy się nie kryli i sami prosicie się o coś takiego chwaląc się w mdw ile to nie wygraliście nawigacji itp.
Nie składałabym tego na karb donosów, a raczej własnej głupoty i chęci pokazani ile to się nie wygrało
Dlatego czasem warto siedzieć cicho i nie dawać agencji powodów do kontroli, a tak teraz będzie płacz i zgrzytanie zębami bo rezerwa będzie bogata
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kody wysłane na początku w ogóle nie są potwierdzone
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram twoje słowa, mój synek codziennie układał jedną farme i mimo, że wiedział, że wygrywają najlepsze prace to nie jemu ale mi jest przykro, że rodzice nawet w takim konkursie gdzie każde dziecko ma radość już z samego wzięcia udziału muszą sami się wcisnąć.
Wiem jedno ja jestem dumna z synka, że sam bez niczyjej pomocy starał się wygrać i mam nadzieje że taką samą dumą mogą pochwalić się rodzice tych genialnych 2 latków
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ismena
mj156 a tobie Gosiu za wszystko, nie wiem jakbym dała rade bez ciebie przez ten weekand
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety jak joan wiesz że darzę Cię szacunkiem, tak tutaj troszkę mnie to zniesmaczyło, wiem może nie miałaś tego na myśli ale po przeczytaniu tego można poczuć się troszkę nic nie wartym, bo teksty którymi się wygrywa to tylko zasługa sztucznego tłumu i szczęścia .
wiem dzisiaj jestem przewrażliwiona i marudzę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale nie może wtedy wystawić mi negatywa ?
bo bym się nad tym zastanowiła, bo owszem i tak jest taniej mimo wysyłki ale normalnie pierwszy raz ktoś mnie tak wkurzył
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz co mnie wkurzyło ?
Głupie odpowiedzi typu, pytam się jaki koszt wynosi kuriera i koperty a jaki pracy, płace więc chciałabym wiedziec, a baran odpisuje że nie mój interes przesyłka może kosztować 1 zł a reszta 49 i to jego sprawa
wkurzają mnie takie buraki
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to była aukcja z licytacją, pytanie zadałam zanim aukcja się skończyła, chciałam czekać z przebijaniem, dopiero na koniec licytowałam, odp dostałam odrazu po zakończeniu aukcji. To było tylko pytanie
oczywiście zapłacę, poprosiłam tylko o fakture z wyszczególnieniem kosztów
Jego wybór nie pisnęłabym słowem gdyby potrafił choć troszke zachować kultury Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane