Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3828457 Napisano: 03.11.2010 11:49:12 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ejulek59 napisał(a):

znajomy dostał sms o wygranej z powrotu do szkoły a na pewno w jego markecie są mna liście wszyscy 4 zwycięzcy,ale mają burdel-w takim razie nagrody na pewno nie były przypisane DO KONKRETNEGO MARKETU emotka

albo uwzględnili reklamacje i dali po 300 stówy wszystkim wczesniej poinformowanym emotka

niestety nie, teraz to już mam powód pisać do sponsora, ktoś jeszcze?

ja już wczoraj napisałam zapobiegawczo, ale jesli nie dostane odpowiedzi napisze reklamacje listownie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3828321 Napisano: 03.11.2010 11:16:50 w Inne mniejsze markety
ja już wczoraj napisałam jeszcze raz do p&g odnośnie vizira, napiszcie wszyscy może coś zdziałamy, bo jakby nie było w regulaminie nie było nic mowy o rezerwie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3826836 Napisano: 02.11.2010 08:28:51 w Wkurza mnie...
polec nie bylo osoby odpowiedzialnej od konka emotka mają oddzwonić

Piekielnie mnie wkurzają wieczne zaproszenia i prośby na fc wrrrr, chyba zaczne usuwać co niektórych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3825485 Napisano: 02.11.2010 01:46:46 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

czy ktoś spróbował skontaktować się z euro rscg odnośnie smacznych zup w bomi i topaz i został połączony z osobą odpowiedzialną ?

Jeśli w Topazie maja regulamin, to pani z BOK-u udziela informacji, bardzo sympatyczna. Jak się ogarnę , to zadzwonię po 15 do nich.
Chyba, że ktoś wcześniej zadzwoni.

Nie, mi dokładnie chodzi o te smsy które nie przyjeło po 23 emotka Bo nie moge skontaktować się z panią od konka, biora w recepcji nr telefonu żeby oddzwonić
emotka
ale może ktoś już rozmawiał z nimi Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3825470 Napisano: 02.11.2010 01:42:33 w Inne mniejsze markety
czy ktoś spróbował skontaktować się z euro rscg odnośnie smacznych zup w bomi i topaz i został połączony z osobą odpowiedzialną ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3825370 Napisano: 02.11.2010 01:19:46 w Carrefour konkursy
wredzia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Właśnie otrzymałam odpowiedź od P&G!A już myślałam,że sie nie doczekam. Dziękujemy bardzo za kontakt z naszym działem w sprawie konkursu „Bądź pewna siebie z Always”. Przykro nam było słyszeć o Państwa negatywnych wrażeniach związanych z akcją promocyjną jednego z naszych produktów. Dziękujemy, że zechcieli Państwo podzielić sie z nami opinia za ten temat.

Wszelkie uwagi i komentarze, jakie otrzymujemy od naszych konsumentów przyjmujemy z wielkim zainteresowaniem. To właśnie stałe kontakty z odbiorcami pozwalają nam udoskonalać wszelkie przeprowadzane akcje i zachować niezmiennie wysoką pozycję na bardzo wymagającym rynku.

Uprzejmie informujemy, że wiadomość wysłana do grona laureatów rezerwowych zawierająca prośbę o przesłanie potwierdzenia dokonania zakupu, miała na celu wyłącznie usprawnienie etapu weryfikacji zgłoszeń i wyboru laureatów. Przykro nam z powodu nieporozumienia, jakie powstało na skutek zastosowanej formy komunikacji.

Ponieważ satysfakcja konsumentów jest dla nas priorytetem, w związku z zaistniałą sytuacją, postanowiliśmy nagrodzić suszarkami marki Braun zarówno laureatów jak i osoby z listy rezerwowej, które spełniły wszystkie warunki regulaminu.

emotka ciekawe co odpiszą odnośnie vizira emotka bo ja pisałam odnośnie kilku konkursów

wyprawki po 300zł dla wszystkich emotka emotka emotka

wychodzi na to, że nie będą mieli wyboru. Robiąc tak w always, musza zrobic chyba i w vizirze, bo tam też nie było mowy o rezerwie w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3825343 Napisano: 02.11.2010 01:12:27 w Carrefour konkursy
barszcz napisał(a):

Właśnie otrzymałam odpowiedź od P&G!A już myślałam,że sie nie doczekam. Dziękujemy bardzo za kontakt z naszym działem w sprawie konkursu „Bądź pewna siebie z Always”. Przykro nam było słyszeć o Państwa negatywnych wrażeniach związanych z akcją promocyjną jednego z naszych produktów. Dziękujemy, że zechcieli Państwo podzielić sie z nami opinia za ten temat.

Wszelkie uwagi i komentarze, jakie otrzymujemy od naszych konsumentów przyjmujemy z wielkim zainteresowaniem. To właśnie stałe kontakty z odbiorcami pozwalają nam udoskonalać wszelkie przeprowadzane akcje i zachować niezmiennie wysoką pozycję na bardzo wymagającym rynku.

Uprzejmie informujemy, że wiadomość wysłana do grona laureatów rezerwowych zawierająca prośbę o przesłanie potwierdzenia dokonania zakupu, miała na celu wyłącznie usprawnienie etapu weryfikacji zgłoszeń i wyboru laureatów. Przykro nam z powodu nieporozumienia, jakie powstało na skutek zastosowanej formy komunikacji.

Ponieważ satysfakcja konsumentów jest dla nas priorytetem, w związku z zaistniałą sytuacją, postanowiliśmy nagrodzić suszarkami marki Braun zarówno laureatów jak i osoby z listy rezerwowej, które spełniły wszystkie warunki regulaminu.

emotka ciekawe co odpiszą odnośnie vizira emotka bo ja pisałam odnośnie kilku konkursów Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3825225 Napisano: 02.11.2010 12:37:15 w Paragony
toner5 napisał(a):

arta napisał(a):

melissa napisał(a):

Mam paragon z Tesco - Blendamed - znowu nie wysłałam zgłoszenia - myśłałam, że mam jeszcze czas i konkurs jeszcze trwa, a tu d...pa - już po konkursie emotka

mam taką samą sytuację, ale... tam po pierwsze wysyłało się zgłoszenie z konkretnego sklepu, a po drugie w dniu zakupu emotka

Oj, chyba nie w dniu zakupu:

Data i godzina wysłania przez Uczestnika SMS- a ze zgłoszeniem nie może być wcześniejsza, niż data i godzina
zakupu Produktu promowanego wyszczególnionego na dowodzie zakupu, z którym związane jest dane zgłoszenie
konkursowe.

Nie widzę w regulaminie zapisu, że zgłoszenie ma być wysłane w dniu zakupu produktu...

Laureat konkursu utraci prawo do otrzymania nagrody jeżeli: (...) dowód zakupu będzie stwierdzał datę dokonania zakupu inną niż data wysłania SMS, (...)

a więc smsy miały być wysłane w dniu zakupu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3825152 Napisano: 02.11.2010 12:15:22 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mahuska napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

Wiadomo juz cos o dodatkowych nagrodach z leclercka...Lista laureatów nagród dodatkowych pojawi się do końca tygodnia, tj. do 31.10.2010. emotka

jak dzwoniłam w piątek pani powiedziała ze bedzie w tym tygodniu. Mam już dosć tel do nich i słuchania głupot.Fajnie że już docierają te na 1500 zł ale.....drogie TQ dajcie nareszcie tą liste.......... emotka

ten konkurs to jest jedna wielka żenada, agencja sama z buzi robi nie powiem co, a zapewne zdają sobie sprawe że łamią regulamin choćby brakiem wyników, bo nadal nie wiadomo kto wygrał emotka

tutaj wiesz to kilka dni spóźnienia emotka emotka emotka emotka Mnie bardziej ciekawi w czym mają problem z alwaysem- przecież to już tyle czasu , a wysyłanie smsów do listy rezerwowej miało im tylko usprawnić weryfikacje emotka emotka
A czy P&G komuś coś odpisało??

kilka dni ? do kiedy wg regulaminu mieli miały być wyniki ? może coś przeoczyłam, ale ja wysłanie smsów nie uważam za wyniki bo nadal nie wiadomo czy wygrało sie cos Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3825126 Napisano: 02.11.2010 12:07:29 w Inne mniejsze markety
mahuska napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

Wiadomo juz cos o dodatkowych nagrodach z leclercka...Lista laureatów nagród dodatkowych pojawi się do końca tygodnia, tj. do 31.10.2010. emotka

jak dzwoniłam w piątek pani powiedziała ze bedzie w tym tygodniu. Mam już dosć tel do nich i słuchania głupot.Fajnie że już docierają te na 1500 zł ale.....drogie TQ dajcie nareszcie tą liste.......... emotka

ten konkurs to jest jedna wielka żenada, agencja sama z buzi robi nie powiem co, a zapewne zdają sobie sprawe że łamią regulamin choćby brakiem wyników, bo nadal nie wiadomo kto wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3824917 Napisano: 02.11.2010 11:01:25 w TESCO konkursy
czy wiadomo coś odnośnie luksji ? do jutra ma być lista a do 10 mają rozsyłac nagrody, a tutaj cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3824093 Napisano: 01.11.2010 10:28:35 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Serwery są chwilowo obciążone, proszę czekać - będziemy próbować nawiązać połączenie. (9 próba)
i weź tu sie człowieku nie wkurzaj emotka

poczekaj chwile, zaraz powinno pójść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3824061 Napisano: 01.11.2010 10:14:01 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

limit na megavideo mnie wkurza, mam stałe IP wiec odłączanie od neta nic nie daje, a mam dzis nastrój żeby pooglądać,
i chciałam obejrzeć Annę tysiąca dni z Burtonem, na chomiku mają, owszem ale transferu brak a jak zapłaciłam za transfer dodatkowy to mi się ściąga 8 godzin! wrrrr!
nie mogę znaleźć tego filmu online i to mnie wkurza!

http://www.tv.wrzuc.to/user/login zarejestruj się, wrzucasz linki do megavideo i oglądasz bez limitu emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3821958 Napisano: 31.10.2010 11:06:08 w Wkurza mnie...
kasiawr napisał(a):

A to za karę, że nie dzielicie się konkursami, chociaż chwalicie się nimi na forum na 10 minut przed ich zakończeniem emotka emotka emotka

wystarczyło zajrzeć w baze
https://www.e-kon...rticles-5-70888.html

a o topaz pisało kilka osób że nie ma regulaminu, więc pewnie wysłali ci co wiedzieli ulotki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3821918 Napisano: 31.10.2010 10:49:19 w Wkurza mnie...
dusia99 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dusia99 napisał(a):

toudikot napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

dusia99 napisał(a):

wkurza mnie to, ze na niektórych serwerach jest juz 01.11.2010 przez nieprzestawienie godziny po zmianie czasu emotka
a ja jak zwykle zostawilam hasla konkursowe na ostatnia chwile i juz po ptokach emotka

mnie tez to wkurzyło,wróciłam niedawno,chciałam powysyłac hasła a tu .... emotka ,tyle czasu zmarnowanego na pisanie

ja wiem jedno, rozniose ich chyba we wtorek emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

tez przyszlam sie powkurzac, a konkretnie na winiary w bomi emotka

i ewentualnie w topazie...

zastanawiam sie czy po telefonie kalisto we wtorek jest szansa, ze wezma te SMSy pod uwage emotka

yhym
chciałaś napisac po telefonie wszystkich
emotka
ale poprawił mi się humor, jak wyobrazilam sobie jak przyjdą we wtorek po długim weekandzie do pracy z dobrymi humorami, i zostaną powitani ogromem telefonów emotka

wszystkich jak wszystkich, ale Twoja skutecznosc w zalatwianiu takich spraw zawsze byla niezla emotka

ale jedna osoba nie zdziała za dużo emotka
choć oczywiście nawet nie mam zamiaru im popuścić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3821905 Napisano: 31.10.2010 10:45:41 w Wkurza mnie...
dusia99 napisał(a):

toudikot napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

dusia99 napisał(a):

wkurza mnie to, ze na niektórych serwerach jest juz 01.11.2010 przez nieprzestawienie godziny po zmianie czasu emotka
a ja jak zwykle zostawilam hasla konkursowe na ostatnia chwile i juz po ptokach emotka

mnie tez to wkurzyło,wróciłam niedawno,chciałam powysyłac hasła a tu .... emotka ,tyle czasu zmarnowanego na pisanie

ja wiem jedno, rozniose ich chyba we wtorek emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

tez przyszlam sie powkurzac, a konkretnie na winiary w bomi emotka

i ewentualnie w topazie...

zastanawiam sie czy po telefonie kalisto we wtorek jest szansa, ze wezma te SMSy pod uwage emotka

yhym
chciałaś napisac po telefonie wszystkich
emotka
ale poprawił mi się humor, jak wyobrazilam sobie jak przyjdą we wtorek po długim weekandzie do pracy z dobrymi humorami, i zostaną powitani ogromem telefonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3821870 Napisano: 31.10.2010 10:35:07 w Wkurza mnie...
kadjas123 napisał(a):

dusia99 napisał(a):

ja wiem jedno, rozniose ich chyba we wtorek emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3818503 Napisano: 30.10.2010 11:44:38 w Zakupy na konkursy - usługi
szukam paragonów na obecny konkurs chaty polskiej - okazało się że w moim mieście wszystkie sklepy zlikwidowali, moge zamienić tez na paragony z bomi
pw z konkretną propozycją Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3811125 Napisano: 27.10.2010 03:00:56 w Wkurza mnie...
mamija napisał(a):

Też uważam że miałem prawo do dłuższej wypowiedzi w celu oczyszczenia swojego dobrego imienia przedstawiając fakty tak jak to było naprawdę - wyobrażacie sobie sytuację w której ktoś wam grozi blokiem jeśli w dalszym ciągu będziecie negocjować na innych warunkach niż ta druga strona sama sobie wyznaczyła? przecież to żenujące emotka dzięki sophie za sprawiedliwą ocenę sytuacji emotka

hmm nie wiem czy dobrze zrozumiałam,
osoba z którą chciałeś się wymienić nie zgodziła się na wymiane, ale ty przedstawiałeś jej kolejne propozycje ?
bo dla mnie bardziej jest żenujące że komuś nie pasuje wymiana i musi grozić blokadą żeby zainteresowany przestał pisać emotka
Bo to że ktoś stawia warunki na jakich chce wymienić daną rzecz to chyba normalne ?
nie pasuje to nie wymieniasz się i koniec tematu, po co pisać dalej Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3810884 Napisano: 27.10.2010 01:25:50 w Wkurza mnie...
chasia napisał(a):

iskierka napisał(a):

chasia napisał(a):

Dziś wybitnie wkurzają mnie spamerzy komórkowi, chyba się wściekli: czy numer xxx to Twój numer, czy chcesz 50000 czy Audi a może BMW, Anie z Tych, Tomki z Ryk. No poprostu masakra emotka

u mnie to samo od kilku dni emotka

Ja codziennie jakieś sms-y dostaje, ale dziś to już jest szczyt emotka Jeden za drugim.

po to samo tu weszłam
emotka jakaś masakra 7 smsów w ciągu godziny na 1 nr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0