Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#3449642 Napisano: 11.06.2010 10:25:06 w Carrefour konkursy
czyli pip i bomi rozwiążą chyba w lipsu jak mają takie ruchy emotka puscili by smsy a nie kombinuja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3447443 Napisano: 10.06.2010 02:42:41 w Carrefour konkursy
marielu napisał(a):

tedzia zaś nie wziełaś swych tabletków i cie nosi emotka emotka

tedzi się nudzi i szaleje emotka
dawaj do mnie zaraz znajde ci zajęcie i jeszcze podziele się swoimi tabletkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3445770 Napisano: 09.06.2010 10:50:49 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

Wkurza mnie upał. W domu 29 stopni, a nie można otworzyć okna, bo zaraz komary się wpierniczają. Nie musimy lecieć do RPA emotka

mnie też to wkurza emotka zaraz ugotuje się chociaż ja mam otwarte okno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3445727 Napisano: 09.06.2010 09:49:36 w Wkurza mnie...
do nas włamał się administrator budynku/ zarządca mieszkania emotka długa historia ale jedno jest pewne nie miał prawa wejsc do mieszkania a tym bardziej wymienić zamków i co mimo podania na tacy , osoba ta nie nawet przyznaje że weszła i twierdzi że mogła mamy już 3 odwołanie od postanowienia prokuratury o umorzeniu bo nie było czynu zabronionego, nastepnie są twierdzi że był pozniej znowu prokurator odrzuca i tak w kólko teraz mamu ostatnie odwolanie pozniej juz tylko sprawa cywilna
w polskim prawie jest masakra odczuwam sama jak podziurawiony jest kodeks i tylko wiem jedno zawsze trzeba w każdej sytuacji zabezpieczać sie na przyszłość dowodami zdjęciami filmami bo tylko dzięki temu można coś jeszcze zwojowac i choc miec nadzieje Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3445671 Napisano: 09.06.2010 09:20:05 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

jestem tak wściekła, ze mówić nie mogę to chociaż napiszę, jest 15.15 właśnie przestało padać, padało ok 15 min bardzo intensywnie
ok 12 było włamanie w moim domu, przed sekundą pojawiła sie policja i pan stwierdził ze szkoda ale przez ten deszcz to śladów sie z zewnętrznych drzwi nie zbierze,
no pewnie, a przez 3 godziny nie mozna było tego zrobić tylko dopiero po deszczu,
teraz policjant przepytuje mojego męża w kuchni, uprzedza go o konsekwencjach nieprawdziwych zeznań itp-wiem że taka procedura i tak jestem wściekła!!! emotka

ale przecież odcisków podobno nie usunie nawet detergent! a co dopiero deszcz..
pyłki owszem, ale przecież na pewno zostały jakieś inne ślady, a ten policjant to jakaś du..pa skoro mówi, że już po śladach
emotka emotka

on nie powiedział, że już po śladach tylko że to wszystko utrudni i kiepsko teraz będzie, ciągle jednak jeszcze coś robi,
jest jednak dobra strona tej sytuacji-sąsiad, dzięki niemu mam dom w jednym kawałku,

ja tam żadnym organom ścigania już nigdy w życiu nie uwierzę !!!
przed dwoma laty miałam aferę z przesyłką kurierską - cyfrówka za 7 stów mi przepadła!
kurier twierdził, że dał komuś z sąsiadów, ale nie potrafił uściślić komu; sąsiedzi nie przyznawali się do winy
i tak w koło macieju !
wszystko jednak wskazywało na kuriera, bo namawiał sąsiadów do mataczenia- mieli mówić, że przyjęli paczkę i ją mi przekazali i że to ja coś kombinuję... Słowem kabaret !
Podałam więc policji sprawcę praktycznie na tacy - miałam świadków, SMS-y, nagrania rozmów telefonicznych

I po kilku miesiącach odmówili wszczęcia postępowania, bo do chwili odebrania przesyłki to nie ja byłam właścicielką aparatu... Paranoja!

krew mogłaby człowieka zalać, ale wcześniej kurier (zapewne obawiając się konsekwencji) dostarczył mi sprzęt tej samej marki, tylko bez gwarancji i papierów z agencji

mogłam przypuszczać, że to ten sam aparat, bo za dużo było kręceń i kombinowania

policja ani prokuratura w niczym mi jednak nie pomogły i tylko moja własna determinacja pozwoliła mi wyjść cało z opresji

krynia nagranie rozmów telefonicznym nie jest żadnym dowodem, ba żeby została dana osoba nagrana musi wyrazić na to zgode
czarnygreg współczuje, ale dobra rada pilnuj policji jak się da , pilnuj żeby wszystko dokładnie notowali pozniej popros o kopie zabezpiecz się jak możesz coś wiem o tym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3441607 Napisano: 08.06.2010 12:07:21 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

kinga wytłumacz swojemu, że jak pojedziesz na wczasy nabierzesz nowej weny i jak nic zaraz wpadnie autko emotka
a co do last minut to ty kochana lepiej nie bierz, bo jak masz leciec samolote to nie zdążysz .... ( pamietasz czego ) emotka emotka

bez tego i tak nie polecę, a moje last minute jak coś to najwcześniej w sierpniu, bo w lipcu obrona i ten mój nie dostanie urlopu. Także trochę czasu jeszcze jest, może zdążę wygrać samochód emotka Chyba sama nie wierzę w to, co piszę emotka emotka

tylko zarezerwuj sobie miesiąc na spacery emotka
kurka babo co czytam że chcesz gdzieś lecieć to mi się to przypomina emotka

a samochód wygrasz zobaczysz emotka jak nie teraz to później ale będzie
ja ci już to mówie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3441594 Napisano: 08.06.2010 12:04:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
yuliya25 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

Dzwoniłam do agencji Swiift, Pani powiedziała że wszystkie zestawy zostały wysłane, ale z ponad 1000 nagród ( z całej puli) zostało przyznane tylko 417 nagród, ze względu na niepoprawność paragonów ( data zakupu po wygranym smsie) lub jeżeli paragon się powtórzył ( czyli na 1 paragon kilka zgłoszeń). Relkamacji złożyć się nie da, konkurs zamknięty, listy zwycięzców nie będzie. Super!!! Wygrała 2 zestawy, a nie dostanę żadnego, bo przez pomyłkę zeskanowałam ten sam paragon i na siebie i na mamę. Nawet nie powiadomiają o dyskwalifikacji emotka a mam oba paragony i mogłabym to sprostować emotka

chodzi o konek z pantene? z rossmana?

Tak, ten co trzeba było kupić szampon i odżywkę, i co 10 min był zestaw Olay do wygrania

ale akurat to że wysłałaś zły paragon to jest twoja wina ( nie mówie tego złośliwie) i agencje nie obchodzi że była pomyłka, niestety to my musimy pilnować paragonów jakie wysyłamy, a powiadomienie o dyskwalifikacji to tylko ich dobra wola, a przy takiej ilości nie dziwie się że tego nie zrobili Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3440403 Napisano: 07.06.2010 11:10:15 w Carrefour konkursy
tynka9863 napisał(a):

u mnie to samo jest Kalisto co u Ciebie termin wysylki minal chyba 22 lutego

wiem, ale poprostu jeśli dalej będą sie tak bawić trzeba będzie zadzwonić do loreala może oni coś zdziałają Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3440396 Napisano: 07.06.2010 10:49:54 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

melissa napisał(a):

kingaa napisał(a):

jac1968 napisał(a):

merynosek napisał(a):

samanta3 napisał(a):

misia89p napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

misia89p napisał(a):

a mnie wkurza, że jutro w pracy mamy jakąś operatywkę czy coś i znowu będzie cały dzień nerwówka emotka
i wkurza mnie, że nie mogę znaleźć jakiegoś fajnego pokoju nad morzem, nawet nie wiemy gdzie dokładnie chcemy jechać emotka

Pokoju nad morzem lepiej nie rezerwowac.Zawsze sa wolne miejsca i w niskich cenach.Zawsze mozecie zmienic plany ze wzgledu na pogode i teraz trzeba uwazac na zanieczyszczenia po powodzi wiec elpiej nierezerwowac a czekac na decyzję ktore plaze sa bezpieczne

ale z drugiej strony jeśli teraz nie zarezerwujemy to potem ceny mogą być jeszcze większe, z tego względu że właśnie mało osób pojedzie nad morze i będzie kiepski sezon. a nawet jeśli nie będzie pogody to chcemy po prostu jechać odpocząć emotka

z tymi wolnymi to bym się nie zgodziła
emotka może i są wolne na kwaterach za 100/os lub droższe ale tańszych nie uraczysz ...bynajmniej tak jest w mojej wiosce emotka

No to do koleżanki jedziemy nad morze emotka
Może jakiś rabacik? emotka

Najlepiej na Chorwację.

a mnie wkurza, że na dupce nie umiem usiedzieć i co roku wczasy, a w tym roku wymyśliłam sobie, żeby zmienić samochód i uparłam się, że choćby nie wiem co, to go zmienimy. Tylko, że ja choruję żeby znowu wrócić do Egiptu, a raczej nie pogodzę wczasów i nowego samochodu emotka Chyba, żeeee wymienilibyśmy troszkę później samochód emotka No i to mnie wkurza, że obojętnie co nie postanowię, to wczasy mi nie dają spokoju, a niestety tanie nie są, a ten Egipt się ode mnie nie odczepi emotka emotka

Oj, urlop to przecież podstawa. Samochód może poczekać, a żyje się tylko raz.
Ja jestem wybitnie ciepłolubna i też co roku muszę gdzieś wyjechać i porządnie się wygrzać. A ponieważ wygrywam albo Paryż w lutym, albo rejs w listopadzie, to pozostaje niezaalita od lat metoda rachelowa emotka emotka emotka

I tym sposobem wyjazd w czerwcu mam już opłacony, a przymierzamy sie jeszcze do drugiego wyjazdu we wrześniu. emotka

ja zawsze miałam wykupione wczasy już nawet w grudniu!! a teraz mnie szlag trafia emotka bo wiem, że nie mogę żadnych wczasów ale LA LA LA jak mam nie móc, jak chcę!! Ten mój opowiada, że jak tak bardzo chcę, to MOŻE LAST MINUTE. Jakie Last minute, jak ja już chcę wiedzieć, gdzie będę dupkę smażyć. Bo nie wiem jak to zrobię, ale chcę wczasy emotka Poproszę jakąś większą wygraną, bo musi mi starczyć na moje zachcianki emotka emotka I tak cały czas powtarzam, że mnie tam MPK pasuje, bo i tak nie mam prawka, a samochód byłby dla mojego i stąd mam te dylematy emotka

kinga wytłumacz swojemu, że jak pojedziesz na wczasy nabierzesz nowej weny i jak nic zaraz wpadnie autko emotka
a co do last minut to ty kochana lepiej nie bierz, bo jak masz leciec samolote to nie zdążysz .... ( pamietasz czego ) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3440392 Napisano: 07.06.2010 10:41:58 w Carrefour konkursy
tynka9863 napisał(a):

melissa napisał(a):

tynka9863 napisał(a):

dla tych ktorzy czekaja na bony zalegle z konkursu jesien kolorow garniera napisalam do agencji Redage z kim mam sie kontaktowac w sprawie nagrody z nimi czy z Loreal o dziwo odpisali:
Witam serdecznie,

W sprawie bonów proszę o bezpośredni kontakt z nami .

Bardzo proszę opisać sytuację odnośnie bonów a spróbujemy wyjaśnić zaistniałą sytuacje.

Do tej pory ich nie dostałaś??????

Do mnie przyszły już parę miesięcy temu... Dziwna sprawa - myśłałam, że wysyłają hurtem.

U mnie brak dwoch kompletow dla mnie i mamy a 2 juz doszly

ja do nich dzwonie to albo nie odbierają albo nie ma osoby od tego konka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3439146 Napisano: 07.06.2010 01:41:35 w Paragony
paragon winiary real i tesco
konkretne propozycje na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3438520 Napisano: 07.06.2010 10:36:45 w Carrefour konkursy
dzwoniłam odnośnie zmywarek, pani prosiła żeby czekac do końca tygodnia bo firma która zajmuje się wysyłka nadaje je partiami Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3438430 Napisano: 07.06.2010 10:09:00 w Carrefour konkursy
loczeq napisał(a):

a co ze zmywarkami ? emotka wczoraj minal termin ^^

no właśnie ja też czekam, i zastanawiam się co jest, kilka osób już dostało... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3438054 Napisano: 07.06.2010 08:27:25 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

wkurza mnie że znów jest brzydka pogoda...a już tak fajnie było emotka

sama jesteś brzydka emotka zobacz za okno słonkow wychodzi będzie ładnie emotka

wkurza mnie że się nie wyspałam emotka jak zwykle obudził mnie telefon emotka

Kasiu, to pewno telefon z informacją o wielkiej wygranej. co?
a mnie wkurza, że akurat dziś , kiedy mam urlop od 7.oo rano strzygą trawniki.Hałas okropny.

nie taką wielką emotka ale dobrze że pozapisywałam sobie nr agencji bo mam zły humor jak ktoś mnie budzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3438000 Napisano: 07.06.2010 08:11:19 w Wkurza mnie...
izoldaaa6 napisał(a):

wkurza mnie że znów jest brzydka pogoda...a już tak fajnie było emotka

sama jesteś brzydka emotka zobacz za okno słonkow wychodzi będzie ładnie emotka

wkurza mnie że się nie wyspałam emotka jak zwykle obudził mnie telefon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3437614 Napisano: 06.06.2010 10:17:19 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

leoniu napisał(a):

o basta, jacy tu wszyscy moralni emotka

eee... tam - moja pracę licencjacką pisałam na temat : Erotyka w reklamie. na sali przywitano mnie pytaniem: Dlaczego pani takie świństwa nam tu przyniosła...

Ale dzięki temu było luźno i zabawnie, wspominam z przyjemnością do dziś.

A w temacie - wkurza mnie, że zarzekłam się, że nie będę testować ptasiego mleczka ze Streetcom, więc właśnie testuję Żołądkową...
emotka emotka

mimo, że ja nie pijąca to chyba bardziej by mi posłużyła na żołądkowa, a tak siedze i zawzięcie testuje ptasie mleczko i wcale na dobre mi to nie wyjdzie

A wkurza mnie wszystko emotka
nie moge znaleźć na all tego co chce, a jak znajde to cena nie ta emotka
a najbardziej to mnie wkurza mąż że nie chce mi zburzyć jednej ściany w domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3435620 Napisano: 05.06.2010 08:12:51 w Wkurza mnie...
izoldaaa6 napisał(a):

wkurza mnie...- taka oto ja emotka
nadzieja matką głupich-pchać się do kolejnego konka klikanego
fajna nagroda-wrzody na żołądku
myślenie zostaw innym-kanty nie tylko na spodniach
światełko w tunelu - grzech zostawić to tak
wampirza wściekłość - bałagan szkodzi, uporządkować go czas
spokój ducha - 0,5 l wódzi po wszystkim

za klikane to dawno powinna dostać po łbie emotka

a lepiej się kobieto denerwuj czy twoje mieszkanie jeszcze stoi całe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3434791 Napisano: 05.06.2010 12:07:18 w Konkursowiczki w ciąży
aleks21 napisał(a):

no to jestem emotka nie będę pisać jak było po było koszmarnie. Skończyło się pełną narkozą emotka No ale już jesteśmy w domku. Weronika (3160,56) jest spokojna, mało płacze, dużo je emotka A Piotrek (21 mies) tylko by ją głaskał i całował i woła na nią ałuuu emotka
Teraz tylko dojść do siebie i będzie ok. Nie mówiąc o wyciąganiu szwów... 16 szwów..

gratuluje
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3434067 Napisano: 04.06.2010 09:08:59 w Inne mniejsze markety
ewachem napisał(a):

krynia napisał(a):

ewachem napisał(a):

a czy do konka wiosenne wygrywanie (4 piwa), co dzis slali smski trzeba scan paragonu czy oryginal wyslac...mam tam tez jakies inne zakupy emotka

oryginał

DZIEKI emotka

nie koniecznie, zadzwoń i spytaj się często pozwalają na kopie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#3433860 Napisano: 04.06.2010 07:48:47 w Carrefour konkursy
edith napisał(a):

Mam pytanie za jaki czas wysyłane są pralki z konkursu było to napisane gdzieś w regulaminie?? emotka

o ile dobrze pamietam mają czas do 16 czerwca, ale 4frame zazwyczaj szybciej wysyłało nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0