Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż ostatnio 4frame dawało ciała na maksa, a tq ma swoje plusy, to nie lubie konkursów, gdzie na pierdołe muszę słać dowód
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale może i konkurencja od razu zmaleje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A poza imieniem i nazwiskiem masz jakiś dowód, że to pracownik ?
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lub komuś usunął się "sam" plik z meilami Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesteś pewna, że to rezerwa ? Tzn, czy mówiła dokładnie, że to z rezerwy ?
Bo czasem smsy nie dochodziły i teraz jak wyszedł problem z meilami, może to wyjść Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prodiament ja nigdy nie patrze na czas, ale z tego co kojarzę to w sitku nawet szybciej niż w parowarze, ja też mam kuchenkę na prąd
Fitti na prawdę spróbuj, ja już innych nie będę używała - no chyba, że tych nie dostane.
Ehh a my (tzn mąż i ja) znowu zasmarkani. Bartuś niczym jakaś bakteria ma zaskakujące zdolności zarażania nas
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do spania Bartek przez około 6 miesięcy budził się średnio co godzinę w dzień też za dużo nie pospał. Teraz zazwyczaj budzi się co 2, ale coraz częściej zaczyna wydłużać sobie ten czas. W dzień śpi mi teraz 1 dłuższą drzemkę i 1 krótką - żeby tak było długo zajeło mi ustawianie go
Początkowo wyglądałam jak zombie i nie wiedziałam jak się nazywam ze zmęczenia, teraz po prostu przyzwyczaiłam się i sama jak potrzebuje to robie sobie drzemkę w dzień niczym niemowlak
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też ostatnio mało tutaj
A co do wielo to koniecznie musze kupić jakieś formowanki nocne, bo z wszystkiego Bartuś wyrósł i tak zastanawiam się między kokosi, a tots bots - które w mniejszym rozmiarze barto lubiałam.
A Ty co używasz na noc ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak
Czasem na noc i na wyjścia założe pampersa, ale to sporadycznie.
selenes gratuluje
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalnie już nie pamiętam co to wyspanie, a w konkursach to robie się ... zawodowy mugol
Co do jedzenia Bartuś z kaszkami ma różnie, na śniadanko je cycusia, a na drugie zazwyczaj któryś słoiczków hippa "mlecznuch" - owoce + twarożek lub jogurt to jego hit. Obiadki zje zazwyczaj jak może to robić sam, jak ja chce karmić to krzyczy "ne" . W ogóle ostatnio gaduła się robi i w ciągłym użyciu jest "ne" ( nie) "niu,niu" , "da" (daj) i tata - mama to mówi w chwili największych żali
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mieliśmy krótki okres pampersowania, który zaowocował ciągłymi podrażnieniami, kosmetyczne specyfiki nie pomagały, ale w miare dobrze radził sobie tormentiol ( bez kwasu bornego !), a teraz jak założę małemu czasem pampka na noc lub wyjście to w tym samym miejscu robi się z powrotem zaczerwienione ( tak jakby ciągle te miejsce było podrażnione), więc poprosiłam moją lekarkę o smarowidło robione (czytałam ,że właśnie takie najlepiej się sprawdzają)i faktycznie powoli zanika. Nie podam składu, bo ulotką zaopiekował się bartuś, ale pewnie lekarka sama będzie wiedziała Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prodiament ja też lubie tłusczyk w potrawach czasem
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti ta multiway ma amortyzatory mimo, że jest to parasolka i dodatkowo ma odrobine większe koła niż te tradycyjne. Poczytaj sobie o niej
Co do odciągania, rób to sama bez laktatora.
Prodiament ja mam parowar, ale żeby kupić tylko z myślą o maluszku to bym nie kupiła. Tyle, że ja na zmiane ze słoiczkami początkowo małego karmiłam. Jeśli sama chcesz też sobie coś w nim gotować to wtedy polecam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti ze spacerówek moim nr 1 od czasów domisia jest chicco ct04 teraz zmieniło nazwe i jest to chicco multiway. Dużo wózków przy Domisiu mieliśmy i tylko ten był strzałem w 10. Teraz jeśli będę chciała zmienić Bartusiowi to myśle od razu o nim Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika z tym olbasem to różnie mówią, ogólnie mięta rozrzedza i na noc może nie być wskazane dla niemowlaka. Na razie inhaluje go solą fizjologiczną samą i berodualem w zalecanej dawce. od poniedziałku gorączkował do 39 stopni, a dzisiaj od około 3 w nocy tak dały mu ząbki popalić, że nie dał się dotknąć, nie chciał ani cyca, ani smoczka, po prostu masakra. Dopiero teraz w miare podziałał nurofen.
Ehh niech już wychodzą te ząbki Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biedny strasznie się męczy, a jak widzi, że biorę chusteczkę albo sól do psikania to nagle nabiera sił i spierdziela z płaczem najszybciej jak może.
W czwartek ma sesje na którą czekaliśmy dłuuuugo i jak do jutra nic się nie poprawi będę musiała odwołać, żeby takiego zasmarkanego nie ciągać.
Eh te ząbki