Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5702992 Napisano: 19.07.2013 22:29:23 w Biedronka
cudaczek a czemu mieliby Ci nie przysłać roweru ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5702982 Napisano: 19.07.2013 22:21:38 w Biedronka
maa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

też jestem zdania,że zaskocz wiedziało wcześniej ..
Nie mieli wyboru musieli to ciągnąć do czasu ogłoszenia informacji publicznie.

Myślę,że będą teraz próbowali dać bilety na inne mecze

na jakie inne mecze? słyszałaś zeby Barcelona miała grać jakieś inne mecze niebawem w Polsce?:) a chyba nikt nie kupował tym razem biletu po to zeby zobaczyć Lechię w akcji

To nie musi być Barcelona,a mecz podobnej klasy/wartość biletów taka sama lub większa.

A cytowane przez Ciebie artykuły odnoszą się do osob, które zakupiły bilety, nie wygrały w tym przypadku wszystko zależy do organizatora,

teoretycznie regulamin mów

Wszystkie nagrody rzeczowe przewidziane w niniejszym Konkursie nie podlegają wymianie na inne
nagrody ani ekwiwalent pieniężny. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za jakość i użyteczność
wygranej przez Laureata Konkursu nagrody (w tym odpowiedzialności z tytułu gwarancji lub rękojmi
za wady rzeczy będącej nagrodą). Odpowiedzialnym z tego tytułu jest osoba udzielająca gwarancji
(producent, dystrybutor, sprzedawca)
.

Tyle,że chyba nie sądzicie,że główny sponsor konkursu zapłacił za bilety tyle co przeciętny Kowalski, w związku z tym nikt nie odda wartości biletów Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5702945 Napisano: 19.07.2013 22:00:06 w Biedronka
też jestem zdania,że zaskocz wiedziało wcześniej ..
Nie mieli wyboru musieli to ciągnąć do czasu ogłoszenia informacji publicznie.

Myślę,że będą teraz próbowali dać bilety na inne mecze Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5702847 Napisano: 19.07.2013 21:21:34 w Biedronka
Nooo to teraz wartość biletów przeliczą na ilość muffinek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5699929 Napisano: 16.07.2013 13:16:09 w Konkursowiczki w ciąży
benasia trenerki mają wkład chłonny, więc wpadek nie powinno być, chyba,że porządnie siknie emotka
Z romiarem też myśle,że nie będzie problemu większość jest tak do około 15-16 kg, a jak potrzeba większych pewnie dziewczyny szyjące uszyją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5699871 Napisano: 16.07.2013 12:42:17 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

Ale mam tydzień nerwa,obiecaliśmy dzieciakom basen zamknięty aquapark,ale ja już do wody ze wzgl na różne infekcje nie chce i nie mogę wchodzić,a mama osoba ogólnie nieumiejaca pływać nie upilnuje takiej gromadki,wzięłam klapki basenowe i co cenzura wrrr nie wejdę na basen jak nie zapłacę pełnego biletu!,czyli 30 zł,tylko za co??skoro do wody nie wchodzę..
Do tego vanish,kt na ogol nie korzystam zniszczył mi rzeczy Wikiego,wydarł dziurę na wylot i tylko do śmieci się nadaje.... emotka

Ale lekarz nie pozwolił Ci wchodzić ? Ja powiem Ci strasznie chciałam chodzić pod koniec na basen, ale nie miałam z kim, a sama nie chciałam. Podobno bardzo pomaga, a jak boisz sie inwekcji to mój lekarz mówił,że można założyć tampona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5699865 Napisano: 16.07.2013 12:40:03 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

dziewczyny, czy można w ciąży brać rutinoscorbin i wit C? Bo na necie różnie piszą. Coś się do mnie przyplątało, katar i ból gardła, na szczęście bez gorączki. Ale katar męczący, czuję że zaraz głowa mnie zacznie od niego boleć.

na katar sinupret w tabletkach, na przeziębienie herbatka z lipy+ syrop prenalen emotka

Benasia to nie lepiej kupić Ci z 2 trenerki ? Skoro ma tak mało wpadek będą jako zabezpieczenie, a jak już nie będzie ich potrzebował to puścisz w świat emotka
dopiero zauważyłam, słodkiego masz synka emotka

Ja mi dzisiaj nic się nie chce emotka no jedynie żyje nadzieją,że jak mąż po 17 godzinach w pracy wstanie to wyciągnę go na działke i podziubie sobie w ziemi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5699770 Napisano: 16.07.2013 11:05:46 w Carrefour konkursy
Taaa rezerwa emotka Już się przyzwyczaiłam,że jak dzwonienie nie idzie po ich myśli to jest "rezerwa" Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5699609 Napisano: 16.07.2013 00:53:08 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

A ja muszę się Wam częściej żalić !
Kali Twoja podpowiedź podziałała, chociaż sumienie mnie gryzło. Po śniadanku dałam Młodemu bidon z rurką, a że Go suszyło, to ładnie się napił, nie dużo, ale zawsze coś. Potem mleko już pił z butli ze smokiem (ale to przeboleję jeszcze), popołudniu też podpijał soczek przez rurkę. Myślę, że powoli przełamie się i będzie lepiej.

super emotka

Ja na prawde polecam uczyć picia przez coś innego niż butelka ze smokiem nawet już od pół roczku. Wtedy idzie to płynnie i nie ma tak wielkiego szoku.

Matko teściowa wróciła z odwiedzin u rodziny ze swoją siostrą, a kuzyn już ma zaciesz,że teraz to jego obecność będzie dla mnie nagrodą jak poczuje co to są odwiedziny ciotki emotka

Jutro musze hmmmmmm jechać do banku i na działkę - normalnie do nocy mi to zejdzie, pojutrze hmmm cos w urzędach, a na kolejne dni już ja coś wymyśle emotka (nadrobie zaległości emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5699597 Napisano: 16.07.2013 00:00:41 w Konkursowiczki w ciąży
Kasia u mnie wczoraj była 4 dzieci + moja 2 emotka
To była jazda bez trzymanki, Dominik chciał się popisać, poszedł na klatke i skoczył ze schodów, jego kuzyn przybiegł do mnie,że młody złamał sobie kostke - chyba pobiłam rekord na około 100 m tak wystrzeliłam tam, całe szczęście tylko chwile go bolało .... i poleciał dalej szaleć.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5698759 Napisano: 15.07.2013 11:36:28 w Carrefour konkursy
oj ja myślę,że jednak jeszcze nie skończyli emotka Karlsbad zawsze trochę przeciągał dzwonienie, zresztą bardzo często dzwonią w godzinach popołudniowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5698414 Napisano: 14.07.2013 13:51:03 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

grzane wino piłam emotka

hm jeszcze jakbyś sobie setkę strzeliła to bym zrozumiała, ale wino...

emotka

Do kiedy tam urlopujesz ?
Tak pytam z ciekawości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5698411 Napisano: 14.07.2013 13:47:25 w Konkursowiczki w ciąży
benasia ale pije/je inny nabiał emotka Jeśli nawet odrobine, to ja bym się nie przejmowała emotka
Mojego odstawiłam od mleka jak miał trochę ponad 1,5 roku i nadrabiał innym nabiałem emotka

katrin to jest norma,że będzie chlapał piciem i to jeszcze trochę mu zajmie, on tak wszystko poznaje, zabezpiecz co się da, ale próbuj dawać mu picie z czegoś innego. To jest tak,że jeśli nie dostanie butelki ze smoczkiem, a coś innego to nawet jak będzie protestował to jak będzie chciał pić to napije się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5698340 Napisano: 14.07.2013 11:46:45 w Konkursowiczki w ciąży
keiti Ja bym dzwoniła do nich, a później pismo

Czy dzisiaj jest jakaś emidemia odwiedzin ? emotka
Miałam zapowiedziane 2 kuzynki, teraz zadzwoniła kolejna,że też chce dzisiaj przyjechać, wszystko ok, tylko ja mam 2 godziny, żeby skończyć ogarniać mieszkanie i lecieć do sklepu dokupić coś na grilla, bo byłam przygotowana na mniej osób, a gdzie jeszcze przygotować to wszystko ? wrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5698327 Napisano: 14.07.2013 11:02:24 w Konkursowiczki w ciąży
swibek napisał(a):

Kali cudny jest!! zjem go!! emotka jejuu ja chyba też Wam się pochwale moim smykiem ale jak wrócimy.. bo wybieramy się w teren na 2 godzinki.. emotka akcja: roweeeereeek!!

oj nie, nie ja go codziennie podjadam, więc dla innych nie starczy emotka
Chwal się, chwal, bo ja pamiętam twojego jak był jeszcze mały, pokaż jaki duży chłopak urósł emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5698315 Napisano: 14.07.2013 10:19:34 w Konkursowiczki w ciąży
katrin może dlatego Dominikowi do dzisiaj wychodzą tak dobrze wszystkie ewolucje emotka
Pamiętam jak z siostrą myłyśmy z nim u ortopedy jakoś jak skończył 6 miesięcy, lekarz go zobaczył i śmiał się,że mamusoa to się nabiega - no i nabiegała emotka
A może z doidy będzie chciał pić ? To jest taki kopnięty kubek - krzywy emotka

swibuś fajnie Cię widzieć emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5698285 Napisano: 14.07.2013 01:05:20 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

emotka jaki szybki jest! Mój jak miał 9 miesięcy dopiero stabilnie usiadł i zaczął raczkować.

noo ja mam nadzieje,że Bartuś na kulaniu na razie pozostanie, na prawde takie szybkie chodzenie nie jest tak przyjemne dla mamy emotka Dominik był niziutki, wyglądał jak taki mały elfik biegający, wszędzie wlazł. Tyle,że mąż, który urodził się przed 7 miesiącem ciąży nie skończył jeszcze 8 miesięcy, a już chodził, a ja koło 9-10 miesiąca, może i to ma coś do tego Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5698281 Napisano: 14.07.2013 00:35:37 w Konkursowiczki w ciąży
12 tygodni, za tydzień skończy 3 miesiące on obracał się już dawno, ale dzisiaj pierwszy raz, aż tak daleko się wykulał.

Miałam nadzieje,że nie pójdzie w ślady brata - Dominik też koło 3 miesiąca kulał się po całym pokoju, coś koło 6 miał jak raczkował, a 8 jak biegał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5698278 Napisano: 14.07.2013 00:19:41 w Konkursowiczki w ciąży
a z tym znieczuleniem to nie jest czasem tak,że jest to samo, a inna dawka ? Bo jednak przy sn trzeba coś tam czuć emotka

Dzisiaj wyszłam z pokoju, Bartuś bawił się na podłodze na macie (dokładnie na jej środku), nagle słysze wrzask, biegiem do pokoju, a tu Bartuś oburzony, bo skulał się z maty na podłogę, a tam przecież zabawek nie ma emotka Skubaniec musiał wykonać kilka obrotów z pleców na brzuszek itp zeby tam się znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5698270 Napisano: 13.07.2013 23:45:15 w Konkursowiczki w ciąży
Dziecko powinno obrócić się TEORETYCZNIE do 32 tygodnia - mi nie dawali,żadnych szans na obrót a Tusiu fiknął przed samym terminem - ale nikomu nie życzę tego emotka Do przyjemności to nie należało.
Ktg jeśli wszystko ok to tak jak napisała Dolly od wyznaczonej daty porodu.
Dolly też nie lubiałam ktg, zwłaszcza,że Tusiu nie do końca był jeszcze obrócony ciężko było wyłapać tętno i trzeba było trzymać ciągle głowice ( zazwyczaj Tomkowi,aż ręce mdlały) i wbijać lekko je w brzuch emotka Wyświetl w wątku >>
0 0