Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A cytowane przez Ciebie artykuły odnoszą się do osob, które zakupiły bilety, nie wygrały w tym przypadku wszystko zależy do organizatora,
teoretycznie regulamin mów
Tyle,że chyba nie sądzicie,że główny sponsor konkursu zapłacił za bilety tyle co przeciętny Kowalski, w związku z tym nikt nie odda wartości biletów Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mieli wyboru musieli to ciągnąć do czasu ogłoszenia informacji publicznie.
Myślę,że będą teraz próbowali dać bilety na inne mecze Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z romiarem też myśle,że nie będzie problemu większość jest tak do około 15-16 kg, a jak potrzeba większych pewnie dziewczyny szyjące uszyją
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia to nie lepiej kupić Ci z 2 trenerki ? Skoro ma tak mało wpadek będą jako zabezpieczenie, a jak już nie będzie ich potrzebował to puścisz w świat
dopiero zauważyłam, słodkiego masz synka
Ja mi dzisiaj nic się nie chce
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na prawde polecam uczyć picia przez coś innego niż butelka ze smokiem nawet już od pół roczku. Wtedy idzie to płynnie i nie ma tak wielkiego szoku.
Matko teściowa wróciła z odwiedzin u rodziny ze swoją siostrą, a kuzyn już ma zaciesz,że teraz to jego obecność będzie dla mnie nagrodą jak poczuje co to są odwiedziny ciotki
Jutro musze hmmmmmm jechać do banku i na działkę - normalnie do nocy mi to zejdzie, pojutrze hmmm cos w urzędach, a na kolejne dni już ja coś wymyśle
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To była jazda bez trzymanki, Dominik chciał się popisać, poszedł na klatke i skoczył ze schodów, jego kuzyn przybiegł do mnie,że młody złamał sobie kostke - chyba pobiłam rekord na około 100 m tak wystrzeliłam tam, całe szczęście tylko chwile go bolało .... i poleciał dalej szaleć.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do kiedy tam urlopujesz ?
Tak pytam z ciekawości
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mojego odstawiłam od mleka jak miał trochę ponad 1,5 roku i nadrabiał innym nabiałem
katrin to jest norma,że będzie chlapał piciem i to jeszcze trochę mu zajmie, on tak wszystko poznaje, zabezpiecz co się da, ale próbuj dawać mu picie z czegoś innego. To jest tak,że jeśli nie dostanie butelki ze smoczkiem, a coś innego to nawet jak będzie protestował to jak będzie chciał pić to napije się
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy dzisiaj jest jakaś emidemia odwiedzin ?
Miałam zapowiedziane 2 kuzynki, teraz zadzwoniła kolejna,że też chce dzisiaj przyjechać, wszystko ok, tylko ja mam 2 godziny, żeby skończyć ogarniać mieszkanie i lecieć do sklepu dokupić coś na grilla, bo byłam przygotowana na mniej osób, a gdzie jeszcze przygotować to wszystko ? wrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chwal się, chwal, bo ja pamiętam twojego jak był jeszcze mały, pokaż jaki duży chłopak urósł
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętam jak z siostrą myłyśmy z nim u ortopedy jakoś jak skończył 6 miesięcy, lekarz go zobaczył i śmiał się,że mamusoa to się nabiega - no i nabiegała
A może z doidy będzie chciał pić ? To jest taki kopnięty kubek - krzywy
swibuś fajnie Cię widzieć
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam nadzieje,że nie pójdzie w ślady brata - Dominik też koło 3 miesiąca kulał się po całym pokoju, coś koło 6 miał jak raczkował, a 8 jak biegał
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj wyszłam z pokoju, Bartuś bawił się na podłodze na macie (dokładnie na jej środku), nagle słysze wrzask, biegiem do pokoju, a tu Bartuś oburzony, bo skulał się z maty na podłogę, a tam przecież zabawek nie ma
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktg jeśli wszystko ok to tak jak napisała Dolly od wyznaczonej daty porodu.
Dolly też nie lubiałam ktg, zwłaszcza,że Tusiu nie do końca był jeszcze obrócony ciężko było wyłapać tętno i trzeba było trzymać ciągle głowice ( zazwyczaj Tomkowi,aż ręce mdlały) i wbijać lekko je w brzuch