Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5698012 Napisano: 13.07.2013 14:14:00 w Wkurza mnie...
teodezja łącze się we wkurzaniu dokładnie we wszystkim, tylko mój dzisiaj i jutro tyjątkowo pracuje tylko 12 godzin, a od poniedziałku od nowa po 17 i tak do końca miesiąca emotka
żeby miał jeszcze nadgodziny płatne emotka

Oooo i wkurza mnie to,że mąż ze zmęczenia wszystko gubi, po wielkim przestawianiu dosłownie wszystkiego,łącznie z wywalaniem szafy znalezione klucze od domu i pracy, prawo jazdy, jeszcze tylko kuwa gdzie jest moja karta do bankomatu, bo nawet nie mam jak wypłacić kasy, a jutro mam nalot gości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5697695 Napisano: 12.07.2013 21:35:36 w Konkursowiczki w ciąży
Agusia gaz rozweselający wbrew nazwie przy porodzie nie ma rozweselać, a rozluźniać emotka Ja byłam nastawiona na znieczulenie tym razem, pierwszy poród miałam na prawdę z weszelakimi komplikacjami itp dlatego chciałam być bardziej świadoma, a życie zweryfikowało plany i drugi poród wynagrodził mi wszelkie cierpienia po pierwszym emotka Tzn nie powiem,że nie bolało, ale dzięki temu,że było takie tempo obyło sie bez znieczulenia.
więc i Tobie życzę takiego tempa emotka tylko,żebyś zdążyła do szpitala dojechać, bo mi dużo nie brakowało do porodu w aucie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5697602 Napisano: 12.07.2013 20:10:18 w Inne mniejsze markety
albo wrzuć skany na jakiś hosting zdjęć i podaj do tego link emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5697100 Napisano: 12.07.2013 12:43:45 w Konkursowiczki w ciąży
Aga nie zmuszaj go, ale zachęcaj emotka Sam z siebie to może odpieluchować się jak będzie miał 3 lata, ale jak go zachęcisz to zanim się obejrzysz, a nie będziesz wiedziała co to pieluchy .. te duże emotka

Jak ja się cieszę,że nie mam rozterek gdzie jest teraz promocja, tylko jaki to wzór tym razem wybrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5696781 Napisano: 11.07.2013 23:40:14 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie Play emotka Moja przyjaciółka kilka dni temu tam przeniosła swój numer na abonament.No więc podałam jej swój numer startera Play na konki,żeby miała do mnie za darmo (mam swój główny numer w Plusie na abon.)Ona dzwoni do mnie, więc ja też nie chcę być gorsza i załadowałam sobie starter play za 5 zł,żeby do niej dzisiaj zadzwonić i mi zeżarło normalnie kasę emotka Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie,że ja ten starter mam od 6 lat emotka Czy ja muszę wpisać jakiś kod,żeby mieć z Play do Play gratis emotka A może trzeba załadować aż 30 zł,żeby mieć darmowe rozmowy dopiero emotka

oj cudaczku, cudaczku emotka cała tajemnica darmowych rozmó tkwi .... w odpowiedniej taryfie emotka Przy darmowych rozmowach i smsach, nie ma ważności konta na rok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5696760 Napisano: 11.07.2013 23:15:43 w Wkurza mnie...
asante emotka

przypomniałyście mi jak moja siostra jakieś 2 miesiące temu, odwalona jak stróż w boże ciało wracała do domu i kopnął ją zaszczyt bliskiego spotkania ze "szczęściem" ptaka. Nie, nie nawalił jej tylko na włosy ( które są jej manią i nie może nawet mieć 1 niekontrolowanego kosmyka), ale podobno wyglądała jak po spotkaniu ze stadem ptaków, łącznie z wiadomym w dekolcie, podobno popłakała się z bezsilności bo nie wiedziała jak dojdzie do domu. Jak mi to opowiadała to wyłam ze śmiechu :hahaha" Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5696736 Napisano: 11.07.2013 22:52:13 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Kalisto... faktycznie się tłumaczę emotka emotka nosz kurde..
tylko, że zawsze chcę dobrze, nie chcę nikogo urazić.. ale z drugiej strony wkurza mnie, że się staram, a nikt tego nie docenia i uważa, że nic się nie robi
a mnie zwyczajnie w końcu się nie chce, jak poczytam te kłótnie właściwie o nic
bo są rózne powody, piszą różne osoby

kurde.. przecież nawet nie chce mi się grać w konkursach przez to!! emotka
głupia jestem, że się tym wszystkim przejumuję.. i teraz zamiast iść spać i odpocząć to staram się zażegnać spór
emotka

kto mi da kopa w tyłek, żebym już poszła spać??

ja, ja emotka
daj sobie spokój emotka
wiem co mnie wkurza ...
reinkarnacja i to,że szukam jakiegoś filmu babskiego i wszystko albo oglądałam, albo nie ma online ooo Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5696727 Napisano: 11.07.2013 22:45:27 w Wkurza mnie...
weszłam się wkurzać i już mi przeszło...
jak tutaj wesoło emotka

ziółko nie rozumiem na cholere za każdym razem się tłumaczysz, bycie na tym forum nie jest obowiązkowe, a co niektórzy chyba o tym zapominają. Jak komuś sie nie podoba droga wolna, może usunąć konto i będzie (miał) święty spokój.

Czasem mam wrażenie,że czytam posty przedszkolaków "proszę pani,proszę pani, a on mnie nie lubi prosze dać mu kare"
odrobine starsi od przedszkolaków, jak coś im nie idzie też skarżą się,że "bo oni się uwzieli"

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5696072 Napisano: 11.07.2013 12:49:57 w Carrefour konkursy
tadziowa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Dzwonią z zastrzeżonego ?
Miałam niedawno telefon, ale jak odebrałam to się ktoś rozłączył i zastanawiam się czy to mogli być oni ?

ktoś pisał, że z zastrzeżonego.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5696032 Napisano: 11.07.2013 12:32:53 w Carrefour konkursy
Dzwonią z zastrzeżonego ?
Miałam niedawno telefon, ale jak odebrałam to się ktoś rozłączył i zastanawiam się czy to mogli być oni ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5694570 Napisano: 09.07.2013 23:17:59 w Konkursowiczki w ciąży
moim zdaniem happy są okropnie sztywne,miałam je i później używałam jako podkłady itp
Pampersy białe są w miare ok - jak na pampersy emotka
My mieliśmy teraz 2 kilka sztuk babydream eko i dosyć fajne są, mogę stwierdzić, że niczym się nie różnią od pampersów poza składem Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5694527 Napisano: 09.07.2013 22:09:10 w Konkursowiczki w ciąży
Malutka ja też teraz staram się wieczorami dopiero wychodzić emotka
Agusia ja gdyby nie Dominika szkoła to jeśli już to wolałabym nad morze jechać we wrześniu, często jest jeszcze piękna pogoda, a nie ma tylu turystów.
My chyba jedziemy w połowie sierpnia, ale cholera aż zgrzytam zębami na samą myśl - no nie lubie i koniec, chciałabym w góry, ale to ma być wypad na weekend więc góry za daleko, zresztą to była karta przetargowa dla Dominika przy kłótni o obóz.

keiti oddają kase w bonach podarunkowych, ale przecież od zawsze wiadomo,że smyk ma gigant przebitkę na wszystkim. Ja kupowałam wszystko na all, najpierw wszystkie ceny porównywałam u różnych sprzedających dopiero zamawiałam, tak to bym chyba zbankrutowała.

Dominik z siostrzeńcem "śpią" dzisiaj w namiocie, daje im godzine maks 2 jak będą z wrzaskiem gnać do domu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5692973 Napisano: 08.07.2013 12:58:59 w Konkursowiczki w ciąży
2904314 napisał(a):

Dziewczyny nie wiecie, czy gdzieś rozdają darmowe próbki kremów dla maluszków? Pokończyły się siostrze, a to wygodniejsze niż noszenie całych opakowań emotka emotka

http://opinie.johnsonsbaby.com.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5692966 Napisano: 08.07.2013 12:51:15 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

bridget napisał(a):

benasia udanego wypoczynku:) ja tam czekam na ochłodzenie, ale ogolnie nadal w planach prasowanie emotka Aliice pozazdroscic - 3 tygodnie wypoczynku - marzenie.

Ja tam pragne sie wyspac, nadal budze sie po 7 razy w nocy do wc, nogi obrzekniete, jak sobie pomoc?

Hehe ja na siku się budzę 2 razy w nocy tylko, z Kamilkiem bardziej biegałam do toalety, a tak nawet wyspać się idzie. Kamilek też kochane dziecko daje mamie odpocząć i pospać emotka
Zobaczymy jakie będzie drugie bobo. Mam nadzieję, że równie złote emotka

yhyyyy też miałam taką nadzieje, ale sprawdziło się gadanie,że zawsze są odmienne charaktery emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5692871 Napisano: 08.07.2013 11:44:35 w Konkursowiczki w ciąży
Ehhh mi też chce się wyjechać emotka ale postanowiliśmy,że w tym roku raczej robimy weekendowe wypady i to raczej nad nasze może (za którym nie przepadam ), za rok mam nadzieje,że sobie odbije emotka

Teraz przygotowuje się psychicznie na nadejście apokalipsy, twu znaczy się na nocowanie przez 5 dni siostrzeńca u nas, a połączenie mój Dominik+Dawid= maaassssakra emotka
W tej chwili zapewne roznoszą w drobny pył pałac młodzieży na półkoloni emotka
Jutro chyba rozłożymy im namiot, akurat mąż będzie miał nockę więc będzie ich nadzorował - chociaż i tak podejrzewam,że po maks kilku godzinach będzie kurz szedł dak będą popylać do domu ze strachu emotka emotka Ale skoro chcą ....
Siostra, aż kulała się ze śmiechu jak dawała mi śpiwór dla Dawida, bo daje mu maksymalnie godzinę po zapadnięciu zmroku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5692426 Napisano: 07.07.2013 17:05:41 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dolly emotka

size ja mojemu mówie już tylko ubierz się, tylko nie jak wieśniak emotka I w razie konieczności każę się przebierać emotka gorzej jak rano nie bardzo kojarzę emotka

matko, dzieciak po nocy na dworzu, niemowle w domu, a matka pod wpływem emotka

emotka

starucho jedna dopiero to zobaczyłam emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5692215 Napisano: 07.07.2013 00:20:58 w Konkursowiczki w ciąży
dolly emotka

size ja mojemu mówie już tylko ubierz się, tylko nie jak wieśniak emotka I w razie konieczności każę się przebierać emotka gorzej jak rano nie bardzo kojarzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5692204 Napisano: 07.07.2013 00:02:57 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

(moim mottem dzisiaj powinno być załamać dolly emotka )
kochana to już lada moment zaczną się te awantury emotka ciesz się, bo dużo czasu Ci nie zostało .... staruszko emotka

emotka do starszych tak, do starszych? ta dzisiejsza młodzież za grosz szacunku już nie ma, za grosz. jak to wychowane, a fe

emotka

emotka
Dobra Ciiiii właśnie wychyliłam łep za okno i niczym rasowa mamuśka, wydarłam morde Doooooooomiiiiiniiiiik.
Patologia, normalnie patologia, zabije mojego małża, nie patrzałam na zegarek ..... a Ci radośnie hasają sobie na dworze i jeszcze twierdzą,że to męski wieczór emotka
(tylko ciekawe czy szybciej nie zabiją mnie sąsiedzi emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5692199 Napisano: 06.07.2013 23:45:16 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

No toć pewnie, że się chwalić, chociażby na pw jak na ogóle nie chcesz emotka
tylko w ukryciu bede musiala, bo ten mój, bedzie mi sie darł zaraz "ja też takie chcę" "ja też chcę tam byc" emotka
Dobrze, że mam chłopaka to jeszcze nie wybiera sobie sam, choć o buty czasami się wykłóca emotka

(moim mottem dzisiaj powinno być załamać dolly emotka )
kochana to już lada moment zaczną się te awantury emotka ciesz się, bo dużo czasu Ci nie zostało .... staruszko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5692198 Napisano: 06.07.2013 23:42:51 w Konkursowiczki w ciąży
size przyjął tak brata jak nawet nie śmiała marzyć w najpiękniejszy śnie emotka Baaaardzo mi pomaga, jedynie muse go opierniczać jak bierze małego na ręce jak mnie nie ma w pokoju - tzn tylko na kanapie bierze go " w kołyskę" lub kładzie na swoim brzuchu, ale jednak nie chce,żeby brał bez mojego nadzoru emotka

4 lata, poczekaj kochana jeszcze 3 lata ... będą opowieści w twoim przypadku o chłopakach, w moim królują dziewczyny - przy czym ma "stałą" od 2 lat emotka , najlepsza jest ekscytacja jak przylatuje po występie i mówi " mamooo słyszałaś jak laski piszczały emotka " , kłótnie przy kupowaniu ubrań i ubieraniu rano - " tego nie ubiore" , matkoooo co to będzie jak będą nastolatkami emotka emotka
Pominę awanturę o obóz, którą wygrałam ( nie nooo za rok, przecie on taki malutki emotka ) , ale ostatnio mój wypalił, " mamo, moi trenerzy jadą w wakacje tańczyć na ulicach, mogę jechać z nimi" emotka emotka

ahhhh zamknąć te dzieci nasze w bańce,żeby zostały już zawsze małe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0