Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby miał jeszcze nadgodziny płatne
Oooo i wkurza mnie to,że mąż ze zmęczenia wszystko gubi, po wielkim przestawianiu dosłownie wszystkiego,łącznie z wywalaniem szafy znalezione klucze od domu i pracy, prawo jazdy, jeszcze tylko kuwa gdzie jest moja karta do bankomatu, bo nawet nie mam jak wypłacić kasy, a jutro mam nalot gości
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc i Tobie życzę takiego tempa
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ja się cieszę,że nie mam rozterek gdzie jest teraz promocja, tylko jaki to wzór tym razem wybrać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przypomniałyście mi jak moja siostra jakieś 2 miesiące temu, odwalona jak stróż w boże ciało wracała do domu i kopnął ją zaszczyt bliskiego spotkania ze "szczęściem" ptaka. Nie, nie nawalił jej tylko na włosy ( które są jej manią i nie może nawet mieć 1 niekontrolowanego kosmyka), ale podobno wyglądała jak po spotkaniu ze stadem ptaków, łącznie z wiadomym w dekolcie, podobno popłakała się z bezsilności bo nie wiedziała jak dojdzie do domu. Jak mi to opowiadała to wyłam ze śmiechu :hahaha" Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daj sobie spokój
wiem co mnie wkurza ...
reinkarnacja i to,że szukam jakiegoś filmu babskiego i wszystko albo oglądałam, albo nie ma online ooo Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak tutaj wesoło
ziółko nie rozumiem na cholere za każdym razem się tłumaczysz, bycie na tym forum nie jest obowiązkowe, a co niektórzy chyba o tym zapominają. Jak komuś sie nie podoba droga wolna, może usunąć konto i będzie (miał) święty spokój.
Czasem mam wrażenie,że czytam posty przedszkolaków "proszę pani,proszę pani, a on mnie nie lubi prosze dać mu kare"
odrobine starsi od przedszkolaków, jak coś im nie idzie też skarżą się,że "bo oni się uwzieli"
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam niedawno telefon, ale jak odebrałam to się ktoś rozłączył i zastanawiam się czy to mogli być oni ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pampersy białe są w miare ok - jak na pampersy
My mieliśmy teraz 2 kilka sztuk babydream eko i dosyć fajne są, mogę stwierdzić, że niczym się nie różnią od pampersów poza składem Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia ja gdyby nie Dominika szkoła to jeśli już to wolałabym nad morze jechać we wrześniu, często jest jeszcze piękna pogoda, a nie ma tylu turystów.
My chyba jedziemy w połowie sierpnia, ale cholera aż zgrzytam zębami na samą myśl - no nie lubie i koniec, chciałabym w góry, ale to ma być wypad na weekend więc góry za daleko, zresztą to była karta przetargowa dla Dominika przy kłótni o obóz.
keiti oddają kase w bonach podarunkowych, ale przecież od zawsze wiadomo,że smyk ma gigant przebitkę na wszystkim. Ja kupowałam wszystko na all, najpierw wszystkie ceny porównywałam u różnych sprzedających dopiero zamawiałam, tak to bym chyba zbankrutowała.
Dominik z siostrzeńcem "śpią" dzisiaj w namiocie, daje im godzine maks 2 jak będą z wrzaskiem gnać do domu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz przygotowuje się psychicznie na nadejście apokalipsy, twu znaczy się na nocowanie przez 5 dni siostrzeńca u nas, a połączenie mój Dominik+Dawid= maaassssakra
W tej chwili zapewne roznoszą w drobny pył pałac młodzieży na półkoloni
Jutro chyba rozłożymy im namiot, akurat mąż będzie miał nockę więc będzie ich nadzorował - chociaż i tak podejrzewam,że po maks kilku godzinach będzie kurz szedł dak będą popylać do domu ze strachu
Siostra, aż kulała się ze śmiechu jak dawała mi śpiwór dla Dawida, bo daje mu maksymalnie godzinę po zapadnięciu zmroku
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size ja mojemu mówie już tylko ubierz się, tylko nie jak wieśniak
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobra Ciiiii właśnie wychyliłam łep za okno i niczym rasowa mamuśka, wydarłam morde Doooooooomiiiiiniiiiik.
Patologia, normalnie patologia, zabije mojego małża, nie patrzałam na zegarek ..... a Ci radośnie hasają sobie na dworze i jeszcze twierdzą,że to męski wieczór
(tylko ciekawe czy szybciej nie zabiją mnie sąsiedzi
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(moim mottem dzisiaj powinno być załamać dolly
kochana to już lada moment zaczną się te awantury
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 lata, poczekaj kochana jeszcze 3 lata ... będą opowieści w twoim przypadku o chłopakach, w moim królują dziewczyny - przy czym ma "stałą" od 2 lat
Pominę awanturę o obóz, którą wygrałam ( nie nooo za rok, przecie on taki malutki
ahhhh zamknąć te dzieci nasze w bańce,żeby zostały już zawsze małe