Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja robiłam to badanie na usg 3/4d ale tylko i wyłącznie dlatego,że chciałam, żeby Dominik zobaczył dokładnie braciszka, a samo badanie było już w cenie
Noooo dokładnie
Dzisiaj dodatkowo poszłam do męża do pracy i zostawiłam mu w bonusie Bartka,żeby pospał sobie przed domem, to całkowicie miałam luuuuz (oczywiście Domiś jako opiekun też został
W ogóle muszę stwierdzić,że ten mój starszak to kochana bestia
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Był czas kiedy buty zimowe nosił 2 sezony, teraz sandały ma na styk z tamtego lata, a był też czas, kiedy kupiliśmy np zimówki i musieliśmy po 2 miesiącach kupować nowe, mimo,że były kupione z zapasem. Uważam,że kupowanie dzieciom butów na zapas jest bez sensu, bo co jeśli wyrośnie ? Będziesz ganiała i próbowała sprzedać ?
Ja już tak nieraz przejechałam się na zwykłych ciuchach. Nawet teraz jestem zła, bo jak kupowaliśmy w tamtym tygodniu ciuchy to wszystkie kasałam mu przymierzać, a jedne spodenki wziełam bez przymierzenia, bo ten gdzieś pognał, a nie mieliśmy już czasu i oczywiście spodenki lecą z chudzielca
staszek to usg co miałaś (też takie miałam) moim zdaniem to zupełnie co innego co testy krwi, usg rzadko miesza, a testy potrafią podnieść ciśnienie.
Ja osobiście nie wiem czy bym wykonała testy, tylko,że ja po prostu nie wiem czy chciałabym mieć wybór w razie czegoś złego
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz miałam wyjść na spacer, jak odrobine się ochłodziło, bo w domu nie da się wyrobić, ale ... wyszła o łazienki i Domiś uspał Bartusia
dianek zamówienie dotarło, koszulki są na styk, ale świetne, młody własnie w jednej biega Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurde dość,że w tą pogode maly marudzi na maksa, to jeszcze nudzi się jak diabli ( to jest tym przy którym ciągle ktoś musi być) każda zabawka tylko na 5-10 minut, później wrzask. Najdłużej bawi się z Dominikiem. Musze w końcu kupić mate i odzyskać zabawki po Domiśku, bo tak to mamy małe pole do popisu Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajna ta możliwość połączenia zoo+aquapark
Miałam dać znać co postanowimy ze szczepieniami. Dzisiaj w końcu zawitałam u mojej lekarki.Nie jest ona jakąś zwolenniczką płatnych, na moją propozycję pojedynczych szczepienień zareagowała z entuzjazmem, do tego zaproponowała,żebyśmy szczepiły małego tak jak ona swoją córkę, czyli niektóre szczepienia pominiemy całkowicie ( te, które ona uważa,że nie trzeba szczepić)
Jak zobaczyła Bartka to stwierdziła,że wygląda na duuużo starszego, waży już 6040g , ale nie jest nic, a nic gruby tylko długi. Obudziła go wyjmując z fotelika, a ten powitał ją radosnym chichotem
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaaa znowu wybieram się jak sójka za może, za godzinę musze być z Tusiem u lekarza w innym miescie, a jeszcze nawet łba nie wymyłam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może niech malutka się wypowie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobraaa zbieram się na plażę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalne,że na początku nie będzie trafiał łapką do buzi, tylko większość poleci na około, normalne,że obleje się piciem, ale później jak będzie miał rok ( w przypadku dzieci uczonych samodzielności tak na początku rozszerzania diety) będzie pięknie sam wcinał.
Ja pamiętam jak Domiś jadł spagetti
Monika myślałam,że już 2-3 latek jedzący z butli to hardcore, ale dobiłaś mnie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zdecydowanie preferuje h&m, reserved, ewentualnie c&a.
U Dominika już jest ten wiek "ja tego nie ubiorę", zresztą musi mieć porządne ciuchy, żeby nie zniszczyły się przy tańcu, bo np 2 pary jakiś zwykłych dresów w dodatku z domieszką topiły się
Teraz to już zostało mi kupić jakieś dresy i bluzki na długi i mam bana na zakupy,aż wyrośnie z tego wszystkiego
Teraz muszę Tusiowi pokupować na 68, bo z części 62 już wyrósł, a część jest na styk Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti ja jak wczoraj zaczełam robić porządki w dominika szafie to prawie nic nie zostało
dianek super
co do blw to czytałam, większość zasad znam, ale jeszcze chce przeczytać dokładnie książkę. Przy Dominiku to było nieświadome, a teraz chce to robić bardziej świadomie.
Co do rozszerzania diety, to na pewno nie zaczne szybciej niż w 6 miesiącu życia
Dziewczyny jeśli polujecie na promocje w c&a to w stacjonarnym też są fajne. A kolekcja z potworami jest rewelacyjna
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stosował ktoś tutaj BLW ? Przy Domiśku nieświadomie stosowałam mieszane rozszerzanie diety i normalnie i trochę z metody BLW, teraz chyba bym chciała głębiej wczytać się w to.
malutka jeśli faktycznie jest jakaś asymetria, to dobrze,że wykryta teraz, poćwiczycie i moment nie będzie po niej śladu
Jak Ci idzie wielo ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą mam teraz taki zapas z wygranej w ciąży,że część oddałam
Jak będziesz kupowała dzidziusia to spróbuj sobie żelu do prania i płynu do płukania Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Ty mnie śledzisz ?
Phi tam gdzie ja tam Ty
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Krzysiek najgorsze,że ja na jeden sklep wszystkie smsy spierdzieliłam
No dobra, więc kto na ochotnika jutro dzwoni do karlsbada ?
Magnus jak nic masz pierwszeństwo w tej przyjemności
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie wtedy kiedy i ja, czyli....
oj tam, oj tam, ale zobacz jakie emocje.
Pisanie w tempie mistrza, ucinanie smsa w połowie,żeby wbić się przed północą, pod nosem szeptanie, którego powstydziłby się sam szewc, dla takich emocji warto