Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehhh teoretycznie muszą zaliczyć
ciekawe kiedy przestane zostawiać wszystko na ostatnią chwile
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I my tez mieliśmy teraz rocznice, a dokładnie 21
Aaa do prania miałąm i lovele i jelp i dzidziuś i najbardziej mi pasuje dzidziuj żel + dzidziuś płyn do płukania, chociaż ostatnio zaczełam testować vizir sensitive Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"bezsmoczkowego" ? już jest duży, więc śmiało może pić z kubeczka, a jak nie chcesz tak to są fajne bidony, czu kubki np 360 stopni - niekapki Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym strzelała bardziej w 80, lepiej większe niż za małe.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nosz,żebym musiała się prosić od kilku miesięcy o swoje rzeczy to przechodzi wszelkie granice
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teoretycznie koszulek już trochę kupiłam.
Na wyprzedaże nie napalam się, ale musze i tak mu kupić spodnie i rurki jakieś kolorowe i trochę dresów, bo albo powyrastał, albo wszystko dobił. Więc czy wyprzedaż, czy nie dresy to on musi mieć dobrej jakości, bo ja kupiłam jakieś zwyklaki z domieszką, to przy tańcu normalnie materiał tak jakby się topił
Dobraaaaa półgodziny temu dzwoniłam do mamy,że już wyjeżdżamy, bo jestem z nią umówiona, a ja nadal siedze w piżamie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj miałam jechać kupować Domiśkowi ciuchy i nie wyrobiłam się, mam nadzieje,że w niedziele jakoś ogarniemy się i wyskoczymy.
Też muszę po Tusiu porobić zdjęcia i powystawiać, tyle,że ja większość daje na wymianki
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ba, dla kali wsio za darmo
Ty mi tutaj nie dowalaj dostawą dziewczęcych tylko szukaj miniaturowych koszulek dla Tusia, bo w upały nam tego brakuje Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszę Cię,że mojej siostrze lekarz wmawiał,że dziecko ma zespół downa, też się napłakała, na stresowała, a okazało się,że osioł źle pomiary zrobił Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasia nie patrz na szpital pod względem remontów itp, tylko opieki. 1 poród miałam w ładnym szpitalu, sale 2 osobowe no super - tyle,że opieka masakryczna, skończyło się wzywaniem oiomu do mnie i powikłania.
Drugi w szpitalu pamiętającym lata komuny, cholernie niewygodne łóżka, łazienka na oddział, sale kilku osobowe ( można było wynająć pojedynczą, ale była zajęta), za to poród i opieka cud miód, malina.
Położna, mimo,że jak ją zobaczyłam to miałam ochotę zawinąć się do innego szpitala, okazała się mega wykwalifikowaną osobą, przestrzegającą planu porodu w każdym pkt - gdyby ktoś tutaj mieszkał poleciłabym bez zająknięcia\.
Abo pamiętasz jak ja marudziłam ?
Ja chyba cieszę się,że już zaraz wakacje, koniec z codziennym wożeniem młodego na trenigi, co rozwalało cały tydzień, koniec z weekendami zawalonymi występami lub wyjazdami. Trochę wakacji spędzi pewnie u rodzinki, na półkoloniach czyli luzik. Treningi będzie miał dodatkowe pod domem jak mu się zachcę, ewentualnie jak jego trenerzy go gdzieś zabiorą. W końcu będzie można jakoś zaplanować dzień
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986