Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą pięknie zeszła Ci waga
Ja mieszcze się w ciuchy sprzed ciąży, ba nawet spadają mi - tyle,że ja też w nich chodziłam w ciąży, ale co z tego jak barki mam jak gołota i brzuch jeszcze odstaje lekko
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle,że nadwagi to ja nigdy nie miałam, chyba,że w swoich oczach
A co do przestoju, nie poddawaj się, zawsze podczas odchudzania jest kilka takich kryzysów.
Ja chciałabym pobiegać, tylko wstrzymuje się z uwagi na moje kolano, no i położna mi zakazała, bo raz przesadziłam nosząc tylko Tusia w foteliku, a odczułam skutki tego i ostro sie przestraszyłam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całe szczęście od września, kto inny będzie ich uczył
katrin maść z jadu żmii to jedna z najlepszych maść na wszelakie bóle, od dziecka babcia mi nią smarowała nogi jak mnie mocno bolały
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale przegieła, jak złapała małego za głowę i pchnęła w dzieci ... oj słyszała mnie chyba cała szkoła jak tam wpadłam do niej
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz mój bierze udział np w różnych konkursach tańca, niestety nie ma dzieci w jego wieku, które tańczą breaka tzn nie u nas, więc jeśli są np przeglądy itp musi brać udział w takiej grupie wiekowej jak jego ekipa czyli około 11-17 lat. Jakiś czas temu były miejskie konfrontacje taneczne - eliminacje do wojewódzkich. Mądrzy organizatorzy zorganizowali je w długi weekend przez większość grup była okrojona, a z dominika grupy był tylko on
Uwierz mi to była dla niego ostra porażka, mimo,że sam nie nastawiał się.
Dlatego staram się go uczyć, że niestety, ale czasem tak jest, nie da się wygrywać cały czas (mamusia to wie
Tylko,że u nas też mamy problem z tym,że każdy chce go chwalić, ok chwalenie, chwaleniem, ale mówienie 7 latkowi,że jest najlepszy, genialny itp,też nie jest dobre, bo może doprowadzić to tego,że będzie mały zarozumialec, a tego bym nie chciała ...
a co do stolika to gg Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noo, a ja napisałam,że noworodki/niemowlaki na cycku bardzo często budzą się własnie co 3 godziny i to nie jest oznaką niedojadania, na butli przespana nocka to norma.
keiti78zg może źle to zabrzmi, ale moim zdaniem własnie taka sytuacja jest najlepszym nauczycielem
Jakiś czas temu Dominik brał udział w konkursie szkolnym dla klas 0-4. (U niego w szkole z każdego roczniaka jest 2-4 klas, z każdej klasy brały udział po 2 najlepsze osoby) Dominik zajął 3 miejsce i ..... poleciał jak na skrzydłach do klasy pochwalił sie wychowawczyni, a ona ..... dosłownie spytała sie jego " dlaczego tak słabo ? 3 miejsce to jak ostatnie"
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
90 % dzieciaków które znam, niestety na piersi budziły się często nawet do 4-6 miesiąca, dopiero później coraz dłużej spały. Na butli to owszem dzisiaj znajoma mi opowiadała,że jej syn spał 12 godzin Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko,że ja uważam,że karmienie piersią nie koliduje z wyjściem gdzieś, czy napiciem się piwa, jesli ktoś bardzo chce. Są laktatory przecież.
Benasia 2-3 godziny spania w nocy u noworodka, ba nawet u niemowlaka na piersi, to raczej nie nienajadanie się, a norma
dzisiaj rano o mało zawału nie dostałam . Budze się a tu jasno, szybko w myślach cofam sie czy ja w nocy karmiłam Tusia
Diana zdradź mi tu szybko, czy w c&a będą niedługo jakieś wyprzedaże ? I jeszcze czy masz jakieś kieszonki naszych polskich producentek ? tzn milovia, yetta, nappeme lub kokosi ?
Jakby któraś szukała malutkich ciuszków lub pieluszek, to powoli zaczynam się wysprzedawać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani z agencji była zdziwiona, że jeszcze jej nie mam, zadzwoniła do osoby, która miała ją dostarczyć, a ta do mnie ....
tłumaczyła się,że pralkę ma dawno u siebie, ale tak wyszło, że brata wesele i coś jeszcze i nie miała kiedy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na twoim miejscu sprawdziłabym w umowach co z tą podwyżką i dowiedziała się u kogoś znającego temat.
Jak okno zamknę to całkiem sie ugotujemy, bo to jest mieszkanie na poddaszu i nagrzewa się od dachu Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się,że z tą podwyżką dużo zależy od regulaminu wspólnoty jak i umowy, możesz gdzieś na forum prawnym popytać, bo wszystko zależy od danej sytuacji.
U nas upał, ale ja lubie. Chociaż w domu chciałabym,żeby było chłodniej bo teraz to ukrop,że nie da się siedzieć mimo otwartych okien Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zadzwonie na pewno
czyli wychodzi,że tylko ja nie mam pralki