Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nie sądziłam,że można ją pomylić z ogórkiem
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak będę obserwować, ale nie powiem przestraszyłam się, bo to trzeci raz
Nam mały rośnie jak na drożdżach, wczoraj położna chwaliła,że pięknie wygląda, bo poszedł w długość, chociaż pucynki też już ma. Śmiała się,że mam przekichane, bo teraz nie ma zmiłuj i nie mogę go zostawiać nawet na chwile na przewijaku, bo nawet jak go ważyła to próbował kulnąć się na brzuszek.
Dzisiaj w nocy bardzo był marudny, zresztą teraz też ciągle budzi się i popłakuje Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja zaczynam się martwić. Czy to normalnie,że noworodkowi robią się szybko siniaczki ? A dokładnie własnie ma trzeciego siniaczka na prawym policzku, ciągle właśnie na prawym. Pierwszy raz wydawało mi się,że odgniótł sobie od smoczka, drugi raz Dominik cmoknął go i zaraz od tego zrobił sie malutki siniaczek, a dzisiaj nie mam pojęcia od czego
Ehh normalnie przestraszyłam się, bo rozumiem,żeby się uderzył, ale nic takiego Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak jak allice napisałaś, przynajmniej jak posadzisz to jedynie pomarudzi, a tak to trzeba ganiać
Mówicie o 3 latkach z sianiakami ? Później już jest tylko gorzej
Normalnie cycki opadają do ziemi z jego pomysłami, a ostatnio jak weszłam szybciej na jego trening i zobaczyłam jak robi salta .... to szybko się wycofałam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Urodził się kropla, w krople Domiś, różnił się tylko tym,że miał drobniejszą główkę, ale teraz zdecydowanie zmienia się. Przede wszystkim rośnie na długość, ale nawet zachowanie jedynie podobnie do Domiśka uczy się nowych rzeczy, bo np obroty z plecków na brzuszek i odwrotnie Domiś też zaczął tak szybko, za to Domiś był dużo spokojniejszy, za to później to nadrobił
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może znacie jakieś fajne książki z serii jak narysować itp ? Ma kilka z serii, która była w lidlu, poza tym 2 już takie trudniejsze, ale całkiem fajne z czego jedna taka nie dzieciowa, ale ostatnio przybąkiwał,że przydały by sie jakieś nowe.
Najlepiej nie o rysowaniu zwierząt bo właśnie takie ma. Zdecydowanie mogą być dla starszych, abym tylko wiedziała co szukać
A co do Prodiament myślę,że jak urodzi na pewno nas poinformuje Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do prezentów ja każdemu kto do nas ma zamiar przyjść powtarzam ŻADNYCH CIUCHÓW, po pierwsze mam pełno, po drugie każdy ma inny gust i upodobania, a jak Domiś był mały pełno takich prezentów nawet mu nie założyłam. Uważam,że zabawki to najlepszy pomysł, ewentualnie jeśli ktoś używa to pampersy czy kosmetyki
Kocyki my podostawaliśmy przed urodzeniem Bartka, a i tak używam jeden ze sprezentowanych jak jest ciepło, a tak tylko i wyłącznie rożek, który służy nam jako kocyk i mata
dolly Bartek to istny snajper, nawet uniki nie pomagają
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agny mam flanelowe wkłady, na razie raz założyłam bo za duże na chudy tyłek Tusia ale są mega chłonne, na pewno zamówie flanelową formowankę. Milovi kieszonka na razie leży, bo szkoda mi jej na mleczne kupki
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już nałożyłam sobie szlaban na te malutkie ( no poza kolejką na wełniaczki, ale zamówie chyba troszke większe), jedynie będę teraz kupowała one size, ale chyba najpierw posprzedaje te, które nie do końca mi pasują.
Proszek starczy Ci na baaardzo długo, papierki przecinaj, bo cały jest za duży, a jak zabraknie można dokupić w sklepie dziecięcym - babyono Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nadal będę polecała nasze Polskie pieluszki, zwłaszcza od mam sszyjących - cena w większości nie ma porównania, do tego jakość, wykonanie jest świetne i ,można dobrać wzory i często krój do własnych potrzeb.
Żadne firmówki nie sprawdzają mi się tak dobrze, no jedynie flip na nocki, ale to dlatego,że mieści dużą formowankę w przeciwieństwie do noworodkowych rozmiarów Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ło matko ale mnie przestraszyliście
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na kleszcze/komary są fajne opaski na ręke - zapach jest nawet przyjemny, a robactwo z daleka ucieka.
Mnie niestety też kochają kleszcze i to "rodzinnie" potrafie mieć kilka na raz ( choć miałam kiedyś rekord kiedy to miałam ich całą kolonie
Ehh zaczął się czas pilnowania Bartka na każdym kroku, skubaniec opanował technike obracania się z brzuszka na plecki i z plecków na brzuszek
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane