Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wieczorem napisze do tych sprzedających u których kupowałam w ciągu ostatniego miesiąca.
Nie wiemy na jaką kwote trzeba zebrać faktury, no ale spróbuje. Musze pokopać bo w kauflandzie kupowałam dużo chusteczek i pampersy więc coś tam też by było.
Teraz czytam,że jednak jest 7 dni na wystawienie faktury, no nic spróbuje, jak się nie uda, to poczekam i pieluszki i tak będę kupowała
A głowa boli mnie już 2 dzień, ale tak na maksa. Ledwo funkcjonuje, ale musze teraz się wziąć, bo ojciec mój zmobilizował się ( a raczej mój foch go zmobilizował) i dzwonił,że jutro przyjedzie montować w końcu szafe
Aaaa dzisiaj byłam u gina, ktg ok - skurcze są, ale jeszcze słabe ( mam je non stop od 3 dni) rozwarcie po 1 cm, tylko czekać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby dużo nie dają, ale skoro można skorzystać to czemu nie, każda stówka się przyda
Jak coś powiedzieli,że faktury mogą mieć nawet termin po porodzie, więc teraz jak będę cokolwiek kupowała to muszę pamiętać o fakturach
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka ja tak samo robiłam, a nawet paragony nie zawsze przysyłali, niby wpłaciłam przez płace z allegro, ale szukałam info i wszędzie piszę to jest traktowane jak paragon, ale trzeba od razu zgłaszać żeby wystawiali faktury.
Ty pracujesz w państwówce ? może dowiedz się czy u Ciebie też czegoś nie ma, bo nas zaskoczyli tym
agasiam na osobę fizyczną z tego co kojarze nie musi być imienna, a jesli tak to muszą być nasze dane
Kolejny dzień ledwo funkcjonuje tak mnie głowa boli
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My już kupiliśmy wszystko wydaliśmy kupe kasy, faktur nie brałam, bo niepotrzebne a okazało się,że gdybym przedstawiła faktury w męża pracy, to mogłabym starać się o jakiś dodatek jednorazowy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Który to tydzień dokładnie ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie szukam, same "przychodzą"
Dzisiaj to ja cały dzień przeleżałam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz jak ktoś się jego pyta kiedy rodze, to ten jak paw puszy się i odpowiada, że niedługo RODZIMY
A tak już poważniej, chyba nie wyobrażam sobie tego wszystkiego bez niego, bardzo mi pomógł przy Domisiu, do tego w odpowiednim momencie wydarł ryjka na lekarzy jak traciłam przytomność, więc nie wiem co by było, gdybym była sama, tylko,że ja już taka jestem, że lubie zawsze jak on jest
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo ja nic mojemu nie spakowałam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ide zrelaksować się w wannie, bo późnije przydałoby się ogarnąć co nieco w konkursach
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a Ty co szpiegujesz ?
Taaaa pozabijają się z Sandrą
Agusia, ale ja sobie nie wyobrażam z małą torbą jechać. Same ręczniki,koszule, kosmetyki, wkłady ile miejsca zajmują, a do tego dla maluszka ... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to większa optymistka, mam nadzieje,że siostra jak coś to zdąży po Domiśka przyjechać
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam w razie czego kombinezonik taki "miśkowy" pod czapeczke można założyć "kąpielówkę", a na to kapturek więc luzik.
A czuje się hmm jakbym miała niedługo rodzić
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my lubimy j&j na dobranoc, ale też nie używałam go od początku, bo j&j uwielbia uczulać noworodki Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też się zastanawiałam nad żelem
Ja na lanoline wziełam recepte od mojej lekarki, bo potrzebuje też do lanolinowania otulaczy wełnianych na pieluszki, szkoda mi było wydawać kase na te bez recepty
dianek oj nivea też jest baaardzo wydajne, nie wiem ile twoi znajomi muszą tego lać, ale u nas na Domiśka ( a nie jest taki mały) bardzo długo starcza.
I powiem,że mimo,że skład nivea jest jak to w większości tego typu kosmetykach, to przy tej alergii jednak wrócilismy do nich i jest dobrze.
Ja wczoraj i dzisiaj dokupiłam tylko 2 czapeczki - już takie wiosenne, bo wg mnie nie ma sensu kupować ciepłych, kapcie dla siebie i musze bepanthen zakupić i mam wszystko, w razie czego maść mój mi dowiezie. Wyświetl w wątku >>