Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5632036 Napisano: 10.04.2013 17:01:00 w Konkursowiczki w ciąży
benasiu ja mam skleroze, wieczorem podam, bo muszę od męża wziąć nr dowodu emotka

malutka ja polecam nivea baby, do dzisiaj używam ich dla Domiśka, nie polecam używania oilatum, czy innych emolientów bez przyczyny - ewentualnie krem na buźkę - bez sensu przyzwyczajać skórę, chyba,że od czasu do czasu
A takie pytanie, czemu kupowałaś lanoline z ziaji, zamiast w aptece ? emotka Bez recepty ciut drożej ( ale i tak taniej niż np ziaja), a na recepte, za duuuże opakowanie zapłaciłam 7 zł emotka jeszcze bepanthen chce kupić

monika ja tez kupowałam chłopięce ubranka, tyle,że w większości to i dziewczynka mogła chodzić. W moim przypadku w pomyłkę nie wierze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631997 Napisano: 10.04.2013 16:23:05 w Konkursowiczki w ciąży
Ja mam pampersa i happy ( te dostałam od teściowej) przy Domiśku wypróbowałam różnych i tylko pampers nam pasował.
Ja siateczko bardzo sobie chwaliłam i żałowałam, że w "tamtych czasach" były tylko w rozm 1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631970 Napisano: 10.04.2013 15:47:17 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

Jakiej marki polecacie pieluchy jedynki na sam początek dla noworodka?

pampers

bubulina wszystkiego najlepszego dla Alanka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631790 Napisano: 10.04.2013 12:51:28 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

keiti bedzie dobrze, trzymam kciuki aby usg wyszło dobrze i obyło się bez trudnych decyzji.
Dziewczyny mam problem, młody odmawia jedzenia warzyw i owoców. Za to pije dużo, rówież soki przecierowe. Pomyślałam o soku wielowarzywnym tylko jakim. fortuna ma sok bez soli może się nadać? Myślałam o jednodniowych ale jest info na ulotce aby nie podawać do 4 roku życia emotka A może znacie jakieś inne soki godne polecenia, brakuje mi warzyw eko więc sama nie zrobię.

na pewno będą lepsze soki zrobione samemu, nie z warzyw eko, niż te zwykłe kartonowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631682 Napisano: 10.04.2013 10:27:21 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

bridget napisał(a):

Z tel pisze i z górki wyszła córka,rozmawiałam jeszcze z lekarzem na obchodzie postara się dziś przyjrzeć dokładniej dzidziusiowi na ust,zle troche wyszła u mnie trisomia 18,z ryzyka podstawowego 1:623 spadla do 1:124 stad kwalifikacja do amniopunkcji a trochę się boje bo występuje ryzyko 1:100 utraty dziecka w trakcie zabiegu

trisomia 18 jest chyba w kierunku zespołu Edwardsa... jak lekarz zasugeruje amniopunkcje to bym zrobiła, zwłaszcza, jeśli szykuje się Wam dziewczynka, bo to kolejne podniesienie ryzyka w tym kierunku...

tak, tyle,że w tym przypadku trzeba dokładnie to przemyśleć, wiadomo jakie zagrożenia niesie amniopunkcja, dlatego też nie można podejmować decyzji ot tak. Wszystko zależy jakie ma się podejscie do choroby, ryzyka itp
Kasiu przedyskutuj to dokładnie z mężem i lekarzem i dopiero wtedy podejmij decyzję emotka Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631627 Napisano: 10.04.2013 08:44:43 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

Hej,gratulacje Kali akrobata jak się patrzy,u mnie pod córkę w niedziele z małym na pogotowiu oczywiście uszy,od on ja w szpitalu,do tego średnie wyniki testu Papa i nie wiem,czy robić amniopunkcje.

Kasia, ale to napisałaś emotka
Średnie wyniki tzn jakie ? Amniopunkcja nie powiem ciężka decyzja sama nie wiem co bym zrobiła emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631597 Napisano: 10.04.2013 00:13:49 w Kaufland konkursy
Spokojnie czas jest do czwartku, 4frame zawsze liczy dni robocze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631581 Napisano: 09.04.2013 23:40:20 w Konkursowiczki w ciąży
mimo całej mojej niechęci do prasowania ( chociaż te malutkie ciuszki jaką taką przyjemność mi sprawiają) uważam,że ten pierwszy raz trzeba wyprasować, zresztą jak większe potrafię rozwiesić tak,że nie będą wygniecione, to tych małych chyba się nie da tak emotka

malutka jakbyś była jeszcze dzisiaj skrobnij do mnie na pw, mam pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631430 Napisano: 09.04.2013 19:58:00 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

kalisto1986 super wiadomość emotka ale jak weszłam i zobaczyłam te gratulacje myślałam że urodziłaś emotka

U nas było podobnie z pieluchami mąż był mega przeciwny bo za dużo kosztują bo trzeba prać itd ale teraz jest jak najbardziej za i też opowiada w pracy o pieluchach emotka

mój ostatnio przestaje marudzić jak dokupuje nowe emotka teraz pokazałam mu projekt otulacza jaki bym chciała, żeby któraś z mam szyjących mi uszyła, to sam powiedział,że może ze 2 takie emotka
quaqua
noo nie zdziwiłaby mnie ta data, patrząc na to jak się czuje

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631199 Napisano: 09.04.2013 16:15:06 w Konkursowiczki w ciąży
emotka też nie lubie prasować, ale podzieliłam sobie te sterty maluszków i jakoś dałam rade, dzisiaj kończe ostatnie sztuki tego co dokupiłam i wyprałam emotka Dasz radę, później będziesz mogła spokojnie odpuścić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631197 Napisano: 09.04.2013 16:13:19 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

Macie rację, powstrzymam się z kupowaniem takiej ilości jedynek emotka

kalisto1986 - gratuluję akrobatycznego dzieciątka, może będzie lubiło taniec jazzowy i już ćwiczy emotka

Po starszym bracie już trenuje break dance, żeby go doścignąć
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631156 Napisano: 09.04.2013 15:40:54 w Konkursowiczki w ciąży
ja mam 1 pake pampersa i 1 happy, ale chce jak najszybciej na wielorazówki przejść, więc nie wiem czy i tak nie zostanie trochę emotka
Ja wagi jeszcze nie znam, ale patrząc na brzuch to raczej mały synuś nie będzie emotka

W ogóle wcześniej mój podchodził do tematu wielorazówek tak średnio, ale co przychodziły nowe, coraz ładniejsze wzory to widziałam,że patrzy, no ale dalej kręcił nosem.
Dzisiaj kręci się po domu i nagle " spakujesz mi kilka pieluszek, bo koleżanka z kadr chciała zobaczyć? " , no i wyszło,że chodzi o opowiada o nich emotka i też coraz bardziej przekonuje się,że warto spróbować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631125 Napisano: 09.04.2013 15:11:11 w Konkursowiczki w ciąży
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org...strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title></title>
</head>
<body>
<pre xml:space="preserve">
prodiament napisał(a):

Jak szybko noworodki zużywaja pieluchy? - znowu niedoświadczona pyta emotka Jeśli kupię na początek Pampers Newborn 1 (2-5 kg) w ilości 4 opakowania po 43 szt. to nie zdąży z nich wyrosnąć, prawda? emotka

</pre>
</body>
</html>
nie kupuj w tym rozmiarze tak dużo emotka może wyrosnąć, lepiej kup maks 2 paczki, a najwyżej później dokupisz Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631101 Napisano: 09.04.2013 14:52:17 w Konkursowiczki w ciąży
noo strasznie się ciesze, aż lekarz się śmiał jak skakałam,że mogę rodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5631088 Napisano: 09.04.2013 14:43:14 w Konkursowiczki w ciąży
malutka dobre emotka

Ja kupiłam dzisiaj fajną koszule, zwykła - nieciążowa na ramiączkach, do tego szlafrok krótki, te do karmienia spakuje, ale już wiem,że ta co dzisiaj kupiłam fajniejsza emotka

A usg ... znowu nie chciał mi zrobić, ale nie popuściłam, tylko przyłożył mi głowice i okazało się,że mały obrócił się emotka nawet lekarz miał zdziwioną minę - ale powiedziałam,że synuś już w brzuszku słucha się emotka
Usg szczegółowe w piatek, o ile jak to powiedział lekarz jeszcze będzie komu robić usg emotka rozwarcie wewnętrzne na 1 cm, więc jest dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5630809 Napisano: 09.04.2013 10:22:33 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament wiesz ja przed pierwszą ciążą też byłam deska emotka w ciąży nie wiele się zmieniło, ale zaraz po tooo zmieniłam staniki na 2-3 rozmiary większe i jak przestałam karmić wcale dużo nie spadły emotka

monika własnie o to mi chodzi w tych koszulak, brrr aż ciarki mam na samą myśl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5630733 Napisano: 09.04.2013 01:16:11 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

a no nadal się kulam, nie rusza małego nawet to,że zasuwam równo.
Teraz kończę dodatkową pracę, której się podjełam, bo mam obawy,że w szpitalu już nie będę myśleć o takich rzeczach emotka

A co do koszul ( w większości szpitali niestety nie pozwalają na piżamy ze spodniami) moim zdaniem te rozsuwane na piersiach są okropne, dziękuje za możliwośc wyskoczenia piersi, podczas odwiedzin emotka
u

No szalałaś ostatnio, myślałam, ze pękniesz emotka Ale spoko, poczekamy emotka

U nas też był wymóg koszuli stricte ciążowej - zatem zakupiłam, ale wymóg był taki chyba teoretyczny... Ja miałam z Italian Fashion, jakoś bawełny idealna, ale czułam się jak w worku na kartofle. I pewnie wyglądałam podobnie emotka Guziki mi nie przeszkadzały. Ale czułam się jak z innej epoki emotka Nigdy nie kupiłabym już takiej. Wzięłabym top (z domieszką czegoś elastycznego - szybki myk i już:)) i założyłabym nielegalnie dół emotka

Wiesz co, miałam koszulki nocne na ramiączkach i ciężko mi było mi karmić w nich (żal koszulek) - dużo rozciągania bo też 100 procent bawełna. Laska obok mnie miała elastyczną - zero problemów od tej strony.

W ogóle przypominają mi się te chwile - dziewczyny z herbatkami na laktację, przygotowane od a-z, a ja - ostatnia do karmienia - po cc z dzieckiem przy piesi godzinę po, a one biedne walczące o laktację, gdy ja wychodziłam po dwóch dniach. Jakie to durne.

Mi przypominają się chwile, jak mnie przywieźli i nie wiedzieli jak mnie skulać na łóżko w takim byłam stanie ( godzinę wcześniej odzyskałam przytomność, do tego nie mogłam się ruszyć itp), a po mnie babeczka myk zeskoczyła z łóżka na łóżko i usiadła po turecku emotka
Z pokarmem to jakbym wypiła herbatkę na laktację to chyba bym pękła emotka jak zaczął się nawał to dopiero maaasakra była Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5630730 Napisano: 09.04.2013 01:12:32 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

EEEE no właśnie dobre te co Bobilcia pokazała- tylko myk i cyc fik - mnie tam nie ruszało w sali- potrzebowałam się przetransportować do łazienki to szurałam kapciami jak chineczka by mi super pielucha z między nóg nie wypadła, cyce co chwila zerkały, kto u kogo siedzi, tatus pacjentki na mnie zerkał, ale nie chce wiedzieć czy dlatego, ze ładnie sie prezentowałam , czy cos mi sie ładnie prezentowało... o brzydkim prezentowaniu czegokolwiek nie myślę emotka

emotka
Ja wole te na ramiączkach, ale tak jak size napisała elastyczne. Zobacze może spakuje też piżamę, ale wygodnie mi było w koszyli (w domu za to ubóstwiam piżamy).

Jeśli jutro dam radę to podjadę gdzieś po kapcie i bepanthen i kilka pierdół brakujących do szpitala to zerknę za koszulami jeszcze, bo faktycznie chyba wolę nie topić się w tych co mam Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5630722 Napisano: 09.04.2013 00:14:36 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

Kalisto - myślałam, ze jakimś cudem Ty już nie w dwupaku emotka
Czekamy jutro na wieści czy Młodzież ułożyła się zgodnie z życzeniem Mamy emotka

a no nadal się kulam, nie rusza małego nawet to,że zasuwam równo.
Teraz kończę dodatkową pracę, której się podjełam, bo mam obawy,że w szpitalu już nie będę myśleć o takich rzeczach emotka

A co do koszul ( w większości szpitali niestety nie pozwalają na piżamy ze spodniami) moim zdaniem te rozsuwane na piersiach są okropne, dziękuje za możliwośc wyskoczenia piersi, podczas odwiedzin emotka
Z Dominikiem miałam zwykłą na ramiączkach i super się sprawdzało, teraz mam coś podobnego http://allegro.pl...z-m-i3094719960.html
Przesadziłam z rozmiarem, bo mam L i delikatnie się w nich topie, ale to i tak tylko do szpitala, jeśli zdążę to kupie sobie jedną zwykłą na ramiączkach, bo moim zdaniem najwygodniejsza i później jeszcze taką założę w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5630620 Napisano: 08.04.2013 21:14:09 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

asante w czwartek mamy na pobranie krwi zlecenie z jakiegos rozmazu i pod katem zmian reumatologicznych jakis wynik mamy zrobic,

A robiliście ob ? Może to stan zapalny ?
U mnie też zanik mazi międzystawowej tak zaczął się objawiać, ale to chyba za szybko jak na dziecko ?
To może być błahostka, mógł przeciążyć nóżkę i nawet tego nie pamięta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0