Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas tragedia z tą wysypką, teściowa od rana dzwoni po koleżankach,żeby "zdobyć" miejsce poza kolejką do alergologa, ewentualnie dermatologa, ale przed świętami lipa.
Chyba dzisiaj pójdziemy na prywatną wizyte, tylko muszę jakoś to zorganizować, bo lekarz ( o ile nas przyjmie) ma wizyty wieczorem, a mąż na 15 idzie na 17 godzin do pracy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałam do nich na meila z którego przyszło powiadomienie o wygranej, ale może ma ktoś jakiegoś innego ?
Ogólnie bluzy fajne, ale na większego faceta moim zdaniem będą małe. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem pojęczę mężowi i on teraz chodzi i nabija się ze mnie kiedy trzecie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj chwalił się,że w szkole byli na śniadaniu na stołówce i pani pozwoliła im zjeść zupkę, kto chce .... a,że był rosół to ten opędzlował 3 dokładki
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dzisiaj chciałam kupić, to babka w aptece zawołała 40 zł za 120 ml
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kupiłam dzisiaj też w rossmanie z dodatkami bodajże z bratkiem i czymś jeszcze - jednorazowa saszetka, ale to dla mnie, bo ja kocham wszystko co do kąpieli ( w ogóle dla mnie kąpiel dobra na wszystko, a oglądać filmy kąpiąc się kocham
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba najlepiej wykluczać alergię metodą odstawiania. A jak wyglądaj ta wysypka ? Mój chrześniak ma ostre azs i u niego zaczeło się od policzków i rączek, ale miał wręcz rany
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn ja nie mam do rumianku przekonania, nie chcesz wiedzieć co przeżywałam teraz w ciąży po płynie do higieny i wkładkach rumiankowych
Ja powiem tak
Tak jak teraz jest Dominik wysypany nie był NIGDY
najpierw wymyłam go pod prysznicem mydełkiem, później wsypałam 2 duże garści soli z morza martwego dokładnie tej http://www.rossne...artwego-500-g,114394
i na koniec posmarowałam oliwką pat&rub
i teraz moje "przemyślenia"
Po pierwsze kupiłam to mydło, bo nie chcieliśmy się pchać przez miasto do mydlarni po marsylskie, po drugie jednym pomoże biały jeleń innym zaszkodzi, jednym marsyl pomaga innych wysusza itp, a tylko wtedy się dowiemy jak działa jeśli sami spróbujemy. Ja sama jestem "antymydłowa" nie lubie, nie używam, swędzi mnie skóra, tylko i wyłącznie żele pod prysznic. Dzisiaj jednak wymyłam się nim i powiem tak, pachnie cudownie, skóra jest miękka i jak na razie nic mnie nie swędzi.
Po kąpieli w soli mam tak samo, Dominik na razie nie drapie się, wysypka nie jest zaogniona, co po kąpieli było w ostatnich dniach normą.
Teraz oliwka pat&rub jestem w szoku bo ... wchłania się błyskawicznie
Zobaczymy jak będzie dalej.
Maść tą i tak kupie, bo właśnie ma świetne opinie, marsyla kupie, bo jest nawet do prania świetny Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My odstawiliśmy 90 % nabiału, też jest problem co dawać na śniadania/kolacje, bo zazwyczaj to nabiał ( jogurty, mleko itp) szedł w ruch, teraz kombinuje z parówkami ( staram się patrzeć na skład) plackami itp, chociaż nie widzę żadnej poprawy po odstawieniu nabiału.
Dzisiaj nalatałam się za maścią bioeulan i nie dostałam
Za to kupiłam sól z morza martwego w rossmanie w fajnej cenie i spróbujemy mydełko biały jeleń z ekstraktem z nagietka, nawilżać będziemy do czasu, aż dostane maść oliwką pat&rub Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już w tamtym roku czytałam o tym dużo, bo mój normalnie to wcina bardzo dużo jogurtów i wolałabym robić mu sama naturalne i dodawać owoców np malin mam tyle w słokach,że aż wypadałoby trochę zapasów pozbyć się
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Młody ma syrop na to swędzenie - nie chce mi się już skulać z łóżka żeby sprawdzić nazwę
Jak byliśmy u niej to zaczynało się na głowie i czole, reszta była tak jak zawsze, dostaliśmy na głowę kropelki i faktycznie zaraz pomogły. Na ciałku teraz go zasypało, ale podejrzewam, to,że ostatnio dużo się pocił ( na treningach i występach) i to może być przyczyna. Dieta eliminacyjna była już kiedyś i teraz też odstawiłam i nie zauważyłam nic niepokojącego, ale na wszelki wypadek ograniczam mu teraz nabiał (on ma fisia na wszystko co mleczne, więc jest cierpienie
On ma takie rzuty właśnie zimą, już podejrzewam, że może dlatego,że jednak cieplej się ubiera. Rok temu byliśmy u alergologa-kosmetologa-dermatologa i nic nie stwierdził, wypisał dla świętego spokoju 5 maści, każda na co innego
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi właśnie polecili maść cholestelerową, sól z morza martwego i maść bioeulen.
Poczytaj sobie, bo faktycznie fajne opinie są zwłaszcza o 2 ostatnich Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size to Ty kiedyś pytałaś się o różne preparaty do skóry na uczulenia ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Domiśka męczy uczulenie, a już myślałam,że mamy spokój ( zawsze zimą najbardziej miał problemy ze skórą). Do alergologa kolejki jak za komuny, nawet osoba ze służby zdrowia nie ma szans dostać się szybciej. Jutro biorę się za dzwonienie po wszystkich możliwych alergologach, może gdzieś dorwę miejsce szybciej niż na czerwiec
Dzisiaj smarowałam biednego balneum i jak zawsze się sprawdzał to teraz, aż piszczał, że piecze go skóra od tego. Ehh Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cikitusia89 witamy