Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5622195 Napisano: 26.03.2013 20:50:57 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ja rodzę po świętach emotka Chociaż czuje się już jak pingwin po maratonie seksualnym emotka to muszę wytrzymać

znaczy tak CI dobrze? emotka

yhyyy tak dobrze, że jak mam gdzieś iść to się zastanawiam czy dam radę wrócić, czy mój będzie musiał mnie holować emotka
Jak dobrze,że to już końcówka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5622158 Napisano: 26.03.2013 20:18:06 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Dzisiaj do szkoły tu gdzie mieszkamy jechała karetka, mąż stał z kolegą na parkingu, delikatnie mówiąc zbladł emotka dyrektorka wyleciała pytać się czy to do nas, ogólnie każdy myślał, że chyba rodzę emotka Jak przyleciał do domu to myślałam,że padne emotka

noo mogłabyś dziś urodzić WIŚNIO emotka

ja rodzę po świętach emotka Chociaż czuje się już jak pingwin po maratonie seksualnym emotka to muszę wytrzymać Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5622110 Napisano: 26.03.2013 19:43:30 w Konkursowiczki w ciąży
Diana no mine miał świetną, zwłaszcza,że dzisiaj coś męczą mnie od czasu do czasu skurcze to biedak pomyślał sobie emotka Poszedł po małego, a ja wturlałam się na strych pranie wywiesić i jeszcze jęczał przed wyjściem,żebym na niego poczekała, więc pewnie dodatkowo sobie pomyślał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5622094 Napisano: 26.03.2013 19:30:15 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

pewnie że panikuje, nasze zapalenie płuc trwało całe 3 dni, ale o tym sąsiedzie naszym małym głośno na osiedlu, każdy plotkuje, bo karetka po niego przyjechała i w ogóle... a syn właścicielki żłobka 2 zapalenie płuc w ciągu 2 miesięcy no więc jak tylko Benek zaczął kaszleć w nocy to ja już panika na maxa emotka emotka

a on ma taki katar że szok - normalnie cały czas mu się z nosa leje, tylko chodzę co 5 min i wycieram... i to tylko zęby emotka

dzieci to dziwne są...

ale jak mu te czwórki wyjdą to dostanie schaboszczaka w nagrodę emotka emotka ;);)

a on już potrafi sam wydmuchać noska ? jak nie to może odciągnij mu co jakiś czas fridą, żeby na oskrzele nie leciało ( wiem,że będzie bitwa o to emotka )

Dzisiaj do szkoły tu gdzie mieszkamy jechała karetka, mąż stał z kolegą na parkingu, delikatnie mówiąc zbladł emotka dyrektorka wyleciała pytać się czy to do nas, ogólnie każdy myślał, że chyba rodzę emotka Jak przyleciał do domu to myślałam,że padne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5622089 Napisano: 26.03.2013 19:27:15 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Aaaa aż się pochwalę,
właśnie "uszył się" mój rożek - w zamiarze był zamówiony taki,że gdy nie będzie potrzebny rożek, ma służyć jako kocyko-kołderka z metkami do zabawy, a w szlufki będą wpinane zabawki.
https://lh3.googl.../s800/Ro%C5%BCek.jpg

rozek sliczny, mozesz zdradzic cene emotka

ja wlasnie skonczylam ogladac plytke ze swojego slubu, prawie rok minal, ale lepiej pozno niz wcale emotka w sumie prawie sie poryczalam, jak zobaczylam siebie przed ciaza emotka emotka

90 zł - wysyłka paczkomatem gratis. Ja zamawiałam go u koorczaka http://koorczak.pl/ i tutaj jej wątek na chustoforum http://chusty.inf...nych.-25-info-post-1
Fajnie, bo można wybrać sobie wszystko począwszy od materiału, skończywszy na pierdołach. Miałam też brać kocyko-kołderkę, ale dostałam w prezencie śliczny zestaw do kołyski i odpuściłam - może później jeszcze zamówie jak mnie weźmie emotka
Szkoda,że dla starszaków takie koce kosztują majątek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5621844 Napisano: 26.03.2013 14:16:46 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

ładny Kali,
a moje malenstwo zmieniło płec najprawdopodobniej:D i ma od głowki do dupki 9 cm:)

oo teraz chłopak wyszedł ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5621822 Napisano: 26.03.2013 13:56:22 w Konkursowiczki w ciąży
Aaaa aż się pochwalę,
właśnie "uszył się" mój rożek - w zamiarze był zamówiony taki,że gdy nie będzie potrzebny rożek, ma służyć jako kocyko-kołderka z metkami do zabawy, a w szlufki będą wpinane zabawki.
https://lh3.googl.../s800/Ro%C5%BCek.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5621813 Napisano: 26.03.2013 13:48:23 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

Benasia ja też nie mogę uwierzyć że Dominiśka juz roczek zaraz. pamiętam jak dzisiaj jak wy tutaj pisałyście o tortach , przygotowaniach i menu....a teraz to przede mną a tylko patrzec jak wszystki przeniesiemy sie do watku przedszkolaki:P

Taa ja nie mogę uwierzyć, że mój mami synuś malutki w czerwcu już 7 lat kończy emotka
Całe szczęście,że jeszcze nie wstydzi się dawać buziaki przy kumplach, przytulać się itp Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5621765 Napisano: 26.03.2013 12:59:38 w Konkursowiczki w ciąży
My mieliśmy z marcepanem na weselu i był pyszny emotka
Mi podoba się krowa, wodny świat,niebieska sowa i myszki Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5621696 Napisano: 26.03.2013 11:57:38 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
ziolko napisał(a):

kurczak gotowany, a dokładnie filety, jem już ponad miesiąc, z reguły gotowane i powoli zaczynam mieć ich dość emotka

pstrąg lub łosoś na parze - my możemy codziennie wcinać. Skrapiasz cytryną, doprawiasz ziołami i parujesz emotka
Może hmm cukinia faszerowana mielonym ( możesz zmielić pierś z kurczaka).
Jakie warzywa możesz jeść ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5621029 Napisano: 25.03.2013 17:04:16 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny dowiedzcie się, często w szkołach/świetlicach środowiskowych są przedszkola 5 godzinne finansowane z uni emotka Może dla pracujących nie jest to rozwiązanie, ale dla mam, które chcą,żeby dzieci miały kontakt z rówieśnikami jest to fajne. Najczęściej jest to w małych miejscowościach, ale warto popatrzeć też w większych miastach emotka

My też mamy niby pierwszeństwo do przedszkola i żłobka w razie czego, bo oboje jesteśmy zatrudnieni, ale wiadomo jak jest z miejscami. Ja do żłobka nawet nie mam zamiaru startować, chce posiedzieć z małym na wychowawczym do czasu, aż pójdzie do przedszkola, w najgorszej sytuacji mogę pracować w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5620934 Napisano: 25.03.2013 14:50:17 w Konkursowiczki w ciąży
bubulina napisał(a):

Najbardziej obawiam się tego,że na dworze bedzie ściągał buty i będzie chciał w skarpetkach śmigać emotka

ee myślę, że nie będzie ściągał emotka Mój wiedział,że może tylko na ogrodzie, plaży itp tak to normalnie nosił.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5620697 Napisano: 25.03.2013 11:58:36 w Konkursowiczki w ciąży
bubulina napisał(a):

Czy wasze dzieciaczki chodzą po mieszkaniu w bucikach/kapetkach czy tylko w skarpetkach?
Mój Alanek nie chce chodzić w kapciuszkach,zdejmuje je z nóg, kręci głową i mówi nie nie. Biega tylko w skarpetkach antypoślizgowych. Mnie to nie przeszkadza, tylko zastanawiam się czy na dworze będzie chciał chodzić w butach?

mój syn od malutkiego jest wrogiem kapci (jakimś cudem tylko u teściowej nosi). W lato na działce też od zawsze lata bez butów, czypo trawie, kamieniach, czy ziemi i błocie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5620324 Napisano: 24.03.2013 21:40:30 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

są fotki na stronie ? Bo nie mogę znaleźć
Niebieska powiadasz ? Najbardziej bym chciała coś w szarości, bieli i czerni ( wiesz czemu emotka ) no, ale może mi się spodoba ..

17 strona http://www.okazju...8-03-2013,15130.html
ona jest dwustronna- jedna strona niebieska z białymi żeglarskimi napisami, a druga strona biała z niebieskimi napisami- także mogłaby być emotka

Benasia
, wydaje mi się, że będzie problem z zamontowaniem fotelik, bo jest za krótka rama

nie jest zła,ale nie do końca pasuje do mojej wizji emotka
Będe szukała, a jak nic nie znajde to na all zamówie na próbe, zawsze można odesłać Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5619435 Napisano: 22.03.2013 22:20:40 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wiem, że lidl ma fajne, ale ja bym chciała teraz. Disneyowskie dla syna u nas rządzą i sama mogę potwierdzić,że są nie do zajechania. Mamy chyba z 4 komplety, około 5 lat, a są jak nowe - nie bledną, nie spierają się, nie kulkują - rewelka

teraz mają właśnie, od czwartku- pięękna niebieska, taka żeglarska. Skusiłam się i kupiłam, zobacze jak jakościowo bedzie

są fotki na stronie ? Bo nie mogę znaleźć
Niebieska powiadasz ? Najbardziej bym chciała coś w szarości, bieli i czerni ( wiesz czemu emotka ) no, ale może mi się spodoba .. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5619213 Napisano: 22.03.2013 18:06:29 w Konkursowiczki w ciąży
bubulina napisał(a):

kalisto- w Lidlu mają pościele dobrej jakości z bawełny Renforce komplet około 70zł, a w Biedronce są fajne i dobre pościele dla dzieci z motywem Disneya za 59zł. Problem tylko w tym ,że trzeba czekać i sprawdzać kiedy będą mieli w swojej ofercie.

wiem, że lidl ma fajne, ale ja bym chciała teraz. Disneyowskie dla syna u nas rządzą i sama mogę potwierdzić,że są nie do zajechania. Mamy chyba z 4 komplety, około 5 lat, a są jak nowe - nie bledną, nie spierają się, nie kulkują - rewelka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5619133 Napisano: 22.03.2013 16:57:48 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

na allegro sprzedają ikeowskie pościele, ale kompletnie nie wiem w jakich cenach

jak coś upatrzysz z ich stronki to ci mogę kupić i wysłać ;)
http://www.ikea.c.../store/krakow/offers -> tutaj, w oferta dnia się pojawiają fajne okazje

jakby to mój mąż zobaczył, to by się za głowe złapał emotka Ja jestem ikeo-uzależniona, zawsze jak jesteśmy w mieście gdzie jest to,aż piszcze,że koniecznie muszę wejść emotka

Popatrze, jak coś to będę pisała emotka

Niby u nas mają się budować, ale słysze to od lat, więc na razie zostaje mi albo Berlin, albo Poznań Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5619099 Napisano: 22.03.2013 16:02:29 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

kali, ja kupuję w ikei jak są promocje... tak po 20-40zł za komplet
na allegro raz kupiłam i więcej nie kupię

taaa tylko trzeba mieć ikea emotka

Moja ciocia kupowała świetne na allegro mega tanie, ale nie pamięta firmy ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5619022 Napisano: 22.03.2013 14:49:19 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny macie jakieś sprawdzone firmy pościeli - takiej normalnej dla dorosłych ? U mnie trwa nadal szał wyrzucania i musze kupić jakieś z 2 zmiany, fajnej pościeli, ale najlepiej takiej co by mi kieszeni nie zdarła.
Patrze na te tańsze na allegro typu 35-45 zł, ale ciekawa jest czy są ok ( ja lubie pomacać przed zakupem emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5618753 Napisano: 22.03.2013 10:55:19 w Konkursowiczki w ciąży
tutaj masz do pogrzebania http://chusty.inf...%C5%82y%C5%9Bcie-tam
na forum też są historie narodzin dzieci forumowych i jest kilka opisów z zośki.
A tak nie pamietam gdzie dokładnie jeszcze czytałam Wyświetl w wątku >>
0 0