Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5617019 Napisano: 20.03.2013 09:38:43 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ps dianek powiedz Ty mi, czy jak robisz odrosty dredów ( szydełkujesz) też Ciebie tak boli ? Bo ostatnio miałam ochotę mojemu zostawić szydełko w czaszce emotka ( tz ja jemu robię, a on tak jęczy)

jak jestem na trzeźwo to jęczę emotka ale zazwyczaj mi mężu dokręca przy piwie/winie, więc nie mam powodu by marudzić emotka

acz - podobno facetów to bardziej boli - no ale wiadomo jak oni ból znoszą... emotka

kwestia jeszcze jakim szydełkiem robisz
0,5mm jest spoko, ale 0,6mm się już robi masakra - za dużo włosów wciąga i ciąąąągnie

0.5 jak nie mniejszym, czasem początkowo 0.6 a mniejszym wykańczam. Nooojego strasznie boli, jakieś 2 tygodnie temu zrobiłam mu góre ( tzn on ma tylko tył) a dół mimo,że mega odrost dziad nie daje zrobić emotka Normalnie zadziobie go tym szydełkiem emotka

Matko mały mi chyba wszystkie wnętrzności obił w nocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5616921 Napisano: 20.03.2013 00:36:21 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

KAli a jak tam bobo, próbuje zrobić fikołka??

Nooo, niby próbuje. Dzisiaj miałam małe spięcie z lekarzem emotka 2 dziewczyny przede mną próbowały na nim wymusić skierowanie na cesarkę - bez wskazać i to około 38 tygodnia emotka i chyba miał już dosyć ...
Musiałam delikatnie nacisnąć,żeby zrobił mi szybkie usg, bo chciał dopiero za 2 tygodnie emotka
Ogólnie mały nadal ma główkę z boku, ale pupka na usg wyszła już wyżej, więc jakby się przekręcał, zresztą teraz nawet czuje jak walczy. Zobaczymy za 2 tygodnie, ale zastrzegłam,że chce robić wszystko byle nie było cesarki emotka A tak to wizyta była dosyć szybka, zrobił posiew, wyniki jak na mnie ok, tzn żelazo musze nadal brać, ale nerki w miarę się stabilizują, tylko teraz ciśnienie zaszalało, ale to pewnie z nerwów emotka
Usg było tak szybkie,że nawet nie mierzył małego, ale tylko stwierdził,że duży chłopak rośnie emotka
Zobaczymy za 2 tygodnie, miejmy nadzieje,że uda mu się obrócić do końca, mimo braku miejsca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5616916 Napisano: 20.03.2013 00:19:43 w Konkursowiczki w ciąży
ja teraz chodzę jak pingwin, żeby nie wywalić się i nie potoczyć jak kula śniegu emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5616889 Napisano: 19.03.2013 23:08:17 w Konkursowiczki w ciąży
My wyjeżdżając z domu mamy taką małą górkę pod którą trzeba podjechać, nacisnąć domofon i dopiero wyjeżdżamy, nasze modły,żeby brama była otwarta zostały wysłuchane, ale i tak musieliśmy 3 razu podjeżdżać emotka
Teraz też już śnieg topi się i jest chlapa emotka
Niech ta wiosna już przychodzi noooo...

ps dianek powiedz Ty mi, czy jak robisz odrosty dredów ( szydełkujesz) też Ciebie tak boli ? Bo ostatnio miałam ochotę mojemu zostawić szydełko w czaszce emotka ( tz ja jemu robię, a on tak jęczy) Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5616789 Napisano: 19.03.2013 21:01:58 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Kasiu jutro już wiosna emotka i mrozów ma nie być emotka

emotka dzisiaj to ja się zastanawiałam czy z domu wyjedziemy tak u nas napadało śniegu, a Ty o wiośnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5616698 Napisano: 19.03.2013 19:31:28 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Kali ja też lubię jak jest chłodniej, ale u mnie wysoi sufit w salonie bo na 3m i jak jest 21 to już zimno jest.

ja mieszkam na poddaszu z dziurawym dachem emotka więc mamy całodobową wentylacje emotka U nas jest lodownia, ale to nie z naszej winy

To masz cudownie emotka z tym świeżym powietrzem emotka

taaa, zwłaszcza jak jest mróz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5616626 Napisano: 19.03.2013 18:27:22 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Kali ja też lubię jak jest chłodniej, ale u mnie wysoi sufit w salonie bo na 3m i jak jest 21 to już zimno jest.

ja mieszkam na poddaszu z dziurawym dachem emotka więc mamy całodobową wentylacje emotka U nas jest lodownia, ale to nie z naszej winy Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5616604 Napisano: 19.03.2013 18:07:26 w Konkursowiczki w ciąży
To jakbyście u mnie w domu posiedziały to byście zamarzły emotka u nas średnio temperatura 17-19 stopni, a nawet lubi spaść do 15 emotka Też lubie ciepło, ale w domu u mnie może być maks 20 stopni, więcej to bym padła. Kiedyś jak mieszkaliśmy gdzie indziej i było tam strasznie ciepło to całą zimę okna otwieraliśmy.
A jeśli chodzi o ubieranie niemowlaka, to Dominik od dziecka był ubierany cienko, rożek służył nam bardziej jako mata lub kołderka, zawsze ubierałam go tak jak siebie, a dodatkową warstwą był kocyk. Nawet największe mrozy nie przeginałam i myślę,że to owocuje. Ostatnio byliśmy u lekarki ( fakt,że zmieniliśmy teraz rodzinną) to się śmiała,że miło poznać pacjenta, którego nigdy na oczy nie widziała emotka wcześniejsza lekarka widziała go tylko w okresie niemowlęctwa i na szczepieniach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5616439 Napisano: 19.03.2013 14:34:18 w Inne mniejsze markety
aneczka128 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

A 13 informowali ? Bo wydaje mi się,że jeszcze nie ...
znowu jutro będzie dzwoniła z prędkością światła, mając focha o wszystko emotka

13 był wczoraj koło 10 rano obdzwaniany i nawet było kilka osób z forum

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5616430 Napisano: 19.03.2013 14:24:03 w Inne mniejsze markety
A 13 informowali ? Bo wydaje mi się,że jeszcze nie ...
znowu jutro będzie dzwoniła z prędkością światła, mając focha o wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5616086 Napisano: 18.03.2013 23:18:34 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

dziękuję dziewczyny:) tyle tych specyfików, który wybrać emotka

spytaj się swojego lekarza, ja miałam kiedyś specjalną maść z oddziału poparzeń
(robiona), robiła na ranie taki film, który podobno miał wtapiać się w rane, dzięki czemu skóra odbudowywała się. Smarowałam synkowi rączkę jak się poparzył, a później jak pojechaliśmy na wakacje i mąż okropnie poparzył sobie plecy od słońca, wyleczyła mu moment rany Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5616048 Napisano: 18.03.2013 22:17:47 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

kalisto1986 sliczne wzory emotka normalnie musze odejsc od komputera, bo zaraz cos kupie emotka emotka

ja początkowo chciałam u niej zamówić kocyko kołderkę , podusie i rożek, ale jak zobaczyłam ten komplet z mothercare który mi przyszedł, to zostałam przy samym rożku.
Na tyle fajny on będzie,że nie będzie na rzepy, a tasiemke/ kokardę (rzepy później czepiają się wszystkiego) , będzie miał kilka metek - do miętolenia. Póżniej jak już nie będzie służył jako rożek - można go użyć, albo jako kocyk, albo podróżną mate ( na szlufkach na tasiemkę, będzie można przypinać zabawki) ahhh mam bzika na punkcie takich rzeczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5616042 Napisano: 18.03.2013 22:07:22 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

kalisto1986 wlasnie znalazlam posciel mothercare cyrk czy jakos tak, sliczna emotka ale cena mnie przeraza, za 300zł mam nowe lozeczko emotka

wiem,że ceny mają z kosmosu. Mi kuzynka kupowała razem z kocykiem, kocyk do kompletu i jak Dominik zobaczył go,aż zapiszczał,że też chce taki emotka Zadzwoniłam do kuzynki i spytałam się o cene, co by młodemu kupiła i jak usłyszałam toooo szybko Dominika odciągnełam od tego pomysłu emotka

Ja jakąś tam mam do łóżeczka, ale chyba 1, teraz skupiałam się na tej do kołyski, później kupie sobie jak będę potrzebowała, śpiworek też mam. Ale patrzać na moje doświadczenie ze starszym to my przerzuciliśmy się na duże łóżko ( znaczy Domiś) i dużą kołdre jak miał 1,5 roku, wtedy kupiłam mu disneya pościele - i to już jest wypas tyle lat, a ta pościel jest jak nowa ! nic nie blaknie w praniu, nic nie schodzi, na prawde warto.

A może popatrz sobie na kocyko kołderki http://koorczak.pl/pl/c/Kocyki/29
mi dziewczyna szyje teraz rożek w tym stylu, wszystko robi z ociepliną, z materiałów atestowanych, zrobi co chcesz, jak chcesz - na stronie materiały są tylko przykładowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5615983 Napisano: 18.03.2013 21:00:22 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

aga 500zł miesięczne to wg mnie bardzo dużo i mnie stać by nie bylo na takie...

Gdybym nie musiała płacić ZUSU to w zamian bym wzięła wypasione medyczne. To chyba nie ma większego znaczenia, której "firmie" płacę. Z tym, że prywata da mi to, że dzwonię i mam umówioną wizytę nawet tego samego dnia, a nie za tydzień, miesiąc czy nawet pół roku.

a czytałaś wszystkie warunki i zakres. Kiedyś też patrzałam na prywatne, ale nie już tak kolorowo jeśli ktoś potrzebuje np przeszczepu, chemioterapii itp, jako dodatkowe ok, ale nie jedyne ....

malutka456 mothercare są cudowne, ale z ceną już raczej nie tak cudownie. Ja mam jeden komplet do kołyski + kocyk i po prostu bajka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5615569 Napisano: 18.03.2013 14:28:32 w Konkursowiczki w ciąży
agusia wszystko fajnie z prywatnymi lekarzami puki jesteśmy zdrowi, gorzej jak ktoś zachoruje na bardzo poważną chorobę, wtedy prywatne operacje/leczenie itp już nie jest tak wesołe ...

rachel nie słuchaj tego lekarza emotka karm jak najdłużej emotka Na opryszczkę świetnie pomaga kompleks witamin b, w ciąży można, sprawdz czy karmiąc też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5615430 Napisano: 18.03.2013 12:38:41 w Konkursowiczki w ciąży
dziewczyny w superpharm z kartą lifestyl są promocję min na pampersy https://fbcdn-sph...219_1559037585_n.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5615419 Napisano: 18.03.2013 12:34:04 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny wyobraźcie sobie, że Dominik zaczął chodzić jak miał ciut ponad 8 miesięcy i to od razu z taką prędkością,że ciężko go było złapać emotka

dolly ja ocet nawet wlewam do kibelka - nic tak nie działa na kamieć, no ale ja wiem,że Tobie wszystko śmierdzi emotka

Wiecie co ja teraz tak sobie myśle, u mnie mały też tydzień temu miał biegunkę, po kilku dniach wysypkę, ale zwaliliśmy to z lekarką na karb alergii, hmm może to jednak też jakiś wirus Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5615249 Napisano: 18.03.2013 10:26:45 w Konkursowiczki w ciąży
benasiu wystarczy płynem np do naczyń i od czasu do czasu octem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5615063 Napisano: 17.03.2013 22:15:33 w Konkursowiczki w ciąży
ja przy Domiśku jakoś nie zwracałam uwagi na ten smród, ale teraz czytając ciągle dziewczyny, które tak zachwalają wielo z ciekawości wąchnełam iiii nos mi wykręciło emotka
Chyba happy tak nie walą, ale już nie będe się przekonywać emotka
Mam paczkę happy i paczke pampersów , a później zobaczymy czy będą pampki jeszcze potrzebne. Za to chusteczek to narobiłam przez konkursy takich zapasów, jak nigdy emotka
Jeszcze tylko pierdoły dokupie typu łańcuszek na smoczek i dla mnie pierdoły do szpitala i mogę spać spokojnie emotka Nooo jedynie tylko wyczekuje rożka, który się szyje emotka i paczek z allegro Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5614992 Napisano: 17.03.2013 21:18:52 w Konkursowiczki w ciąży
dianek też wszędzie czytam,że premium care najlepsze, ja za czasów starszego używałam active baby i byłam zadowolona.
Ps jak kupisz premium care radzę ich nie wąchać emotka ja dzisiaj to zrobiłam i nos mi skręciło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0