Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#6177615 Napisano: 29.03.2016 16:45:21 w SZUKAM....
joan napisał(a):

picola napisał(a):

Chciałam tak zrobić, ale w Mulitinkie powiedziano, że muszę te bilety wykorzystać na seans, który odbędzie się do 31.03.16.  Nie chcieli mi dać biletu na seans na 01.04.

Aha, dziękuję za odpowiedź.

Myślę, że to zależy od świadomości osoby za ladą i jej dobrych chęci. Wiele razy byłam w takiej sytuacji i kupowałam bilet z wyprzedzeniem bez problemu, raz w tym samym kinie ktoś mi powiedział, że "się nie da" i na nic były tłumaczenia, że ja już tak wiele razy... Spróbuj, co Ci zależy, zawsze możesz trafić na kogoś ogarniętego i życzliwego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6170714 Napisano: 09.03.2016 14:15:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

@asante napisał(a):

Ja też bym powitała syfem, przecież nie chlebem i solą (no, chyba że na podłodze)  emotka

Idąc tym tropem, w konkursie z produktami Velvet, produkty te należałoby przywitać... koopą emotka

Coś mignęło mi przed oczami o Tena Lady emotka pytanie: czy lepiej witać podpaski czy tampony i jak długo ma trwać film? Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6170677 Napisano: 09.03.2016 13:05:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

Aha...no dobra, jestem widocznie bardziej wymagająca...

Noo... jak widać są nie tylko aktorzy drugiego sortu, ale i widzowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6168834 Napisano: 04.03.2016 14:35:57 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

I po co ja durna wchodziłam w wyniki konkursu lodów Koral, rukwa jego mać! emotka Tylko sobie spaprałam dzień emotka

Joan rozchmurz się troszeczkę nałóż lodów na łyżeczkę i zobaczysz zaraz słońce na niebie czekoladowo uśmiechnie się do Ciebie! A Ty wtedy przymkniesz powieki i wyszepczesz: "Niech żyją lody! Na wieki!" emotka

... czy wpisałam się w konwencję? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6164746 Napisano: 24.02.2016 22:10:43 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

Gdy facet po ślubie zaczyna pić, to głównie wina kobiety.

Dlatego należy szukać żony z płaską głową emotka by było na czym piwo postawić... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6164247 Napisano: 23.02.2016 23:37:03 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Dzieckiem jest się przez całe życie. Dzieci ma się nie po to, żeby na nie płacić, ale po to, żeby je kochać, opiekować się nimi i troszczyć się o nie emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6164038 Napisano: 23.02.2016 17:25:41 w Wkurza mnie...
... że gadam sama do siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6164035 Napisano: 23.02.2016 17:16:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

monia676 napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

logos89 napisał(a):

Zgadzam się, ale może takie coś przeszło by w Vifonie. Warto spróbować i położyć się w wannie pełnej zupek emotka  

Tylko zupki muszą być zamknięte, bo inaczej skóra zejdzie od tej chemii   emotka     

Prawdziwy konkursowicz nagrałby filmik, jak obsypany makaronem polewa się wrzątkiem, podśpiewując przy tym radośnie i macha pomponami  emotka

emotka dobre

ale taki konkursowicz łamie regulamin 3.13.b)zawierają treści nawiązujące w negatywny sposób do płci, wieku, niepełnosprawności, rasy, narodowości, przekonań politycznych, pochodzenia etnicznego,wyznania,orientacji seksualnej,religii,organizacji o charakterze religijnym

Chcesz powiedzieć, że konkursowicz wysyłający na konkurs prace niezgodne z regulaminem jest niepełnosprawny umysłowo?! Któż zaprzeczy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6163939 Napisano: 23.02.2016 14:11:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

logos89 napisał(a):

Zgadzam się, ale może takie coś przeszło by w Vifonie. Warto spróbować i położyć się w wannie pełnej zupek emotka  

Tylko zupki muszą być zamknięte, bo inaczej skóra zejdzie od tej chemii   emotka     

Prawdziwy konkursowicz nagrałby filmik, jak obsypany makaronem polewa się wrzątkiem, podśpiewując przy tym radośnie i macha pomponami  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6163037 Napisano: 20.02.2016 22:31:28 w skojarzenia
0 0

79magda

#6162223 Napisano: 19.02.2016 10:10:36 w Wkurza mnie...
melisa napisał(a):

Wkurza mnie, że w niektórych wynikach konkursów podają tylko imię i miasto. Np. zwycięzcą została Kasia z Warszawy. To teraz wszystkie Kasie z Warszawy prosimy o listy do redakcji kiedy dostaną nagrodę. emotka

Oj tam zaraz listy... wystarczą same koperty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6161931 Napisano: 18.02.2016 16:11:04 w Wkurza mnie...
picola napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

79magda napisał(a):

"(...) Kiedy wstaję tosty patrzą na mnie Twoimi oczami a dżem truskawkowy uśmiecha się."

"Dzień dobry, kocham cię, już posmarowałem tobą chleb..." emotka

hahaha, też od razu skojarzyły mi się Strachy na lachy emotka

Ojej, ojej, Wy sięgnęliście po finezyjną klasykę gatunku emotka a ja sobie jaja robiłam - wg mnie bez względu na to, kto pisał o tym, że się dżem uśmiecha, to po prostu słabe jest... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6161878 Napisano: 18.02.2016 15:06:27 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

79magda napisał(a):

Mogłoby wkurzać mnie, że na świecie tak mało jest romantycznych facetów... ale tak naprawdę wkurza mnie chyba, że ci naprawdę romantyczni są już zajęci. Ot choćby ten, który w konkursie walentynkowym na facebooku tak napisał o swojej żonie:

"(...) Kiedy wstaję tosty patrzą na mnie Twoimi oczami a dżem truskawkowy uśmiecha się."

E tam....pewnie "rozmarzona żona" napisała za niego emotka

Buu... naprawdę uważasz, że dżem może uśmiechać się tylko do żony? Może to choć od smaku zależy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6161874 Napisano: 18.02.2016 14:59:42 w Wkurza mnie...
Mogłoby wkurzać mnie, że na świecie tak mało jest romantycznych facetów... ale tak naprawdę wkurza mnie chyba, że ci naprawdę romantyczni są już zajęci. Ot choćby ten, który w konkursie walentynkowym na facebooku tak napisał o swojej żonie:

Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6146477 Napisano: 17.01.2016 17:09:09 w Oddam za darmo
Kod z Liona:

NUES4852UK Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6139377 Napisano: 31.12.2015 16:22:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

haha emotka raczej naiwność, ale zawsze można pomarzyć emotka

Dlaczego naiwność? Lepiej wysłać jedno zgłoszenie które kruszy skały, niż tuzin pierdzibączków, które się rozchrzanią na pierwszej prostej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6135353 Napisano: 21.12.2015 16:14:30 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

79magda napisał(a):

Miałam napisać, że wkurza mnie ciągle siąpiący deszcz, a marzą mi się białe Święta...

Ale mój Tata Miszcz tak mnie rozbawił, że już nic mnie nie wkurza. Prosiłam, żeby odebrał mi zdjęcia RTG, które robiłam w piątek. Dzwoni z przychodni: "Na jakie to nazwisko, bo wiesz przez te twoje konkursy człowiek rachubę traci i już nie wie, jak się kto nazywa..." emotka

O rany emotka  Miszcz!!!
Biedny, chvial dobrze, a corka sobie teraz polewke z ojca robi, oj nieładnie, nieladnie

Dobrze, że to nie RTG chomika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6135335 Napisano: 21.12.2015 15:51:06 w Wkurza mnie...
Miałam napisać, że wkurza mnie ciągle siąpiący deszcz, a marzą mi się białe Święta...

Ale mój Tata Miszcz tak mnie rozbawił, że już nic mnie nie wkurza. Prosiłam, żeby odebrał mi zdjęcia RTG, które robiłam w piątek. Dzwoni z przychodni: "Na jakie to nazwisko, bo wiesz przez te twoje konkursy człowiek rachubę traci i już nie wie, jak się kto nazywa..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6131642 Napisano: 14.12.2015 19:50:40 w Wkurza mnie...
Składałam zamowienie w Empiku wczoraj w nocy, dziś info, że już wysłane. Więc to raczej ściema... Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#6128937 Napisano: 10.12.2015 16:06:14 w Popraw sobie humor...
Humor z Australii: Na stronie australijskiej izby turystyki użytkownicy mogą zadać każde pytanie. I na każde pytanie znajdzie się odpowiedź: P: Czy zobaczę kangury na ulicy? (USA)
O: Zależy, ile wypijesz.

P: Chcę przejść się z Perth do Sydney – czy dobrym pomysłem jest iść wzdłuż linii kolejowej? (Szwecja)
O: Oczywiście, to tylko trzy tysiące mil, radzimy zabrać duży zapas wody.

P: Czy w Australii są dostępne bankomaty? Proszę o przesłanie kompletnej listy bankomatów w Brisbane, Caims, Townsville i Hervey Bay.
(UK)
O: Prosimy o informację, jaka była przyczyna śmierci Twojego ostatniego niewolnika.

P: Bardzo proszę o informacje na temat wyścigów hipopotamów w Australii. (USA)
O: A-FRY-KA – to taki duży trójkątny kontynent na południe od Europy.
AUS-TRA-LIA – to taka duża wyspa na środku Pacyfiku, gdzie nie ma…
Zresztą, nieważne. Tak, wyścigi hipopotamów odbywają się w każdy wtorek w Kings Cross. Przyjdź nago.

P: W którym kierunku jest północ w Autralii? (USA)
O: Stań twarzą na południe i obróć się o 180 stopni. Następnie skontaktuj się z nami po dalsze wskazówki.

P: Czy podróżując do Australii mogę zabrać sztućce? (UK)
O: Po co? Używaj rąk, jak wszyscy tutaj.

P: Proszę o przesłanie mi terminarza występów Wiedeńskiego Chóru Chłopięcego. (USA)
O: AUS-TRIA – to taki mały, górzysty kraik graniczący z Niemcami i…
Zresztą, nieważne. Wiedeński Chór Chłopięcy występuje w każdy wtorek w
Kings Cross, bezpośrednio po wyścigach hipopotamów. Przyjdź nago.

P: Czy w Australii są supermarkety i czy jest w nich dostępne mleko? (Niemcy)
O: Nie, jesteśmy społeczeństwem pokojowo nastawionych wegan i zbieraczy. Mleko jest nielegalne.

P: Proszę o przesłanie mi listy lekarzy dysponujących antidotum na jad grzechotnika. (USA)
O: Grzechotniki żyją w Ameryce, skąd pochodzisz. Wszystkie
australijskie węże są niegroźne i mogą być świetnymi zwierzątkami
domowymi.

P: Zapomniałem nazwy tego słynnego zwierzęcia żyjącego w Australii. To gatunek misia, który żyje na drzewach. Jak się nazywa?
(USA)
O: Zapewne chodzi ci o misia puszczaczka. Ich nazwa wzięła się od ich zwyczaju puszczania się gałęzi, spadania na przechodzących ludzi
i wyjadania im mózgów.

P: Bardzo proszę o informację, w których rejonach Tasmanii populacja kobiet jest mniejsza od populacji mężczyzn. (Włochy)
O: Populacja kobiet jest mniejsza od populacji mężczyzn we wszystkich lokalnych klubach gejowskich.

P: Czy w Australii obchodzi się Gwiazdkę? (Francja)
O: Tak, ale tylko w Boże Narodzenie. Wyświetl w wątku >>
0 0