Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika 79magda

79magda

#5836677 Napisano: 12.03.2014 16:50:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

wyobraźcie sobie przez ile rąk przejdzie taki protokół na głupią stówę z TQG, gdzie widnieją wszystkie nasze dane - nr dowodu, PESEL, NIP i obowiązkowo podpis

aż strach bierze

emotka Prawie się udławiłam z przerażenia. Przekażę tę stówę na biedne dzieci.

Tymczasem koza tak się wystraszyła, ile oczu spojrzy na jej post, aż go... skasowała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5835358 Napisano: 10.03.2014 08:54:25 w Rossmann
asiam napisał(a):

edi999a napisał(a):

asiam napisał(a):

Sprzedam kupon rabatowy na 40 % na perfumy do drogerii Rossmann.Proszę o oferty z ceną na PW.

http://www.rossne...Ekupony%2005.03.2014

??? emotka
kupon można otrzymać do dowolnych zakupów- nawet za przysłowiową złotówkę

oczywiście, tylko najpierw je trzeba zrobić !

Ja oddam taki kupon za darmo emotka jeżeli komuś jest potrzebny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

79magda

#5828196 Napisano: 21.02.2014 18:18:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anonima napisał(a):

co to znaczy ile wazny voucher?? jest w regulaminie tylko ze jedna noc.

ile w sensie jak długo w sensie do kiedy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5820503 Napisano: 08.02.2014 22:07:08 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

w związku z zapętleniem osobowego LEPIEJ do Żywca uprasza się o przesiadkę do DOPEŁNIACZY emotka

https://www.e-kon...870448/p/2/#p5820483

Wkurza mnie ten post i dziesiątki innych, które mnożą mi się w oczach. Poproszę o ikonkę <paw>. Ileż można, w każdym wątku, wszędzie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5818802 Napisano: 06.02.2014 13:50:06 w Rossmann
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Może zacznij słowami: A wiesz, są podobno kobiety, które używają podkładu pod podkład, ja natomiast... emotka

emotka Albo: wiesz, są podobno kobiety, które używają bazy pod podkład, ja natomiast... emotka

Przyszedł mi do głowy krem do biustu z podziałem na prawą i lewą emotka w razie pomyłki dochodzi do jakiejś tajemniczej eksplozji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5818785 Napisano: 06.02.2014 13:19:51 w Rossmann
joan napisał(a):

assal napisał(a):

Tak się przyjęło, że kosmetyki dzielą się na te do ciała, twarzy, włosów, dłoni i stóp emotka
Do ciała są najczęściej balsamy, żele, serum i peelingi emotka

Nie wiem, jak to wytłumaczyć facetom emotka

Może zacznij słowami: A wiesz, są podobno kobiety, które używają podkładu pod podkład, ja natomiast... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5818259 Napisano: 05.02.2014 13:02:03 w Reklamacje wyników konkursów
joan napisał(a):

montezuma napisał(a):

Sam jestem zawiedziony tym konkursem (tylko dzbanek...) (...) Mimo braku sensownej wygranej w tym konkursie - ta postawa organizatora (by odrzucać takie prace) bardzo mi sie podoba
Mam nadzieje, ze zdecydują sie na ogłoszenie także zwycięskich propozycji - aby wiedzieć, z czym sie przegrało emotka

U mnie taka sama sytuacja emotka

E tam, na pewno Wam teraz żal, że nie byliście bardziej kreatywni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5818217 Napisano: 05.02.2014 12:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

solek87 napisał(a):

Witam, co myślicie o konkursie Skody Yeti? Może ktoś był już na jeździe testowej i wie jak to wygląda...

Nie widzę go w bazie, to nie podyskutujesz na jego temat emotka

emotka emotka joan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5818027 Napisano: 04.02.2014 22:48:40 w Dziś cieszę się z.....
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia, niestety nie dostałam żadnych smyczek, usiadłam w pierwszym rzędzie na dole,żeby nie robić zamieszania swoją skromną osobą.W ogółe myślałam,że tam będzie z 15 minut reklam na początku zanim się zacznie emotka

aaaa emotka tooo chyba byłaś mocno spóźniona emotka haha, następnym razem zrobimy mini zlocik e-konkursowiczów z wrocka! emotka Ekipa z Wrocławia emotka

Jak weszłam na salę było 6 po 19.Natomiast jeszcze przed seansem w Realu przy półce serkami Hochland poznałam mimblę emotka Rozszyfruj konkursowicza rodowitego po zakupach jego emotka

Ja niestety mieszkam tuż przed samymi Bielanami i zanim się przecisnęłam przez zakorkowane centruum, było już po ptakach i na real czasu nie miałam emotka pewnie razem byśmy się poznały przy serkach hochlandowskich, bo taki plan też miałam emotka

Niektórzy poszli po serek po seansie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5815292 Napisano: 30.01.2014 19:40:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
normafia napisał(a):

claudia napisał(a):

normafia napisał(a):

marlena083 napisał(a):

Ja miałam 30 i mam tylko dzbanek... A tak się staralam...

Też miałam 30, ale niestety, się nie postarałam. Szykowałam święta, a to w moim przypadku wyklucza kreatywność emotka

dokładnie,termin zakończenia to był taki sobie.Nawet chciałam w wigilię lecieć po ten brakujący papier, ale rodzinka już się wkurzała, więc odpuściłam. A może by mieli nowe adidaski, a tak to mają dzbanek emotka

No właśnie. Do mnie też zjechała rodzinka, zajęła wszystkie miejsca, poprzesuwała meble, uszkodziła łącza internetowe, odcięła dostęp do komputera emotka

A trzeba było pogonić, barszczem polać na drogę i karpiem poszczuć!!! Też sobie wymyślili - Święta jakieś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5813339 Napisano: 27.01.2014 17:44:50 w Kupię...
Kupię golarkę męską - model i ceny proszę PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5810461 Napisano: 22.01.2014 12:03:02 w Czas na zmiany...
ciasssteczko napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

nie działa wyszukiwanie konkursów po rodzaju nagród

nadal nie działa...

Może wpisujesz cały czas Porsche i Porsche, to system zgłupiał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5810260 Napisano: 21.01.2014 21:36:37 w Dziś cieszę się z.....
Piekny, pięęęękny mecz emotka emotka emotka emotka brawo nasi chłopcy emotka i kibice emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5808189 Napisano: 17.01.2014 11:33:10 w Wkurza mnie...
frodo napisał(a):

isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

sneerr - wytykanie kucharkom, że oblizały łyżkę przy gotowaniu, gdy samemu się do garów nie wrzuciło NIC!, jest nietaktem z najwyższej półki. A może: najniższej.

emotka emotka Bo nie wolno kucharkom oblizywać łyżeczek! Znaczy oblizać mogą, ale nie mogą połknąć ( zawartości łyżeczki). W takim cudownym kraju żyjemy. Nawet kraj mi nie przeszkadza, co ludzie którzy potrafią donieść do urzędu skarbowego, że kucharka ich dzieci kosztuje jedzenie za które nie zapłaciła. Troche odbiegłam od tematu ale to też mnie wkurza więc w sumie pasuje emotka

Mnie tam strasznie wkurza oblizywanie łyżek przez kucharkę, bo kto wie co ona potem z taką oblizaną łyżką robi emotka

No i przede wszystkim - kto wie, co oblizywała wcześniej emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5807678 Napisano: 16.01.2014 13:39:18 w Wkurza mnie...
maribog napisał(a):

jkkp napisał(a):

siedzę sobie przy kompie i widzę jak mi coś lezie po panelach, czarne, włochate i duże, nie wiedziałam czy uciekać czy to gonić, tak bardzo się boję pająków, że cały czas mam gęsią skórkę na samą myśl, że to wlazło do domu emotka

Jak tego czegoś nie goniłaś to uwierz, że zobaczysz to jeszcze raz emotka

Może z rodziną emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5807578 Napisano: 16.01.2014 11:22:18 w Paragony
szymejk napisał(a):

semma napisał(a):

szymejk napisał(a):

poszukuję paragonu na zgrzewkę wody żywiec z c4 z konkursu Grafa szusujponagrody.pl

numer paragonu sie wpisywało, inny nie przejdzie

no racja, dzięki
czyli deska i bon przejdą koło nosa emotka

Nie przejdą, jeżeli po prostu wyślesz paragon, którego numer został podany w zgłoszeniu emotka no bo przecież chyba nie był wymyślony... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5807389 Napisano: 15.01.2014 21:47:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Dumoulin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5805765 Napisano: 13.01.2014 08:52:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
koza.k90 napisał(a):

to po co filozofujesz jak ten konkurs nie dotyczy Ciebie osobiście emotka emotka emotka emotka

mnie wierszyk się podoba i nie widzę sensu wieszać psów na autorze czy rymach

Masz rację, wsciekla kozo, ja również zupełnie nie rozumiem samozwańczych filozofów, którym notorycznie wydaje się, że mają coś ciekawego do powiedzenia... To trochę tak, jak u Tuwima, nieprawdaż emotka

Przyszedł śmierdziel do ogrodu
I stwierdził,
Że się ktoś dopuścił smrodu,
Bo śmierdzi.

Stanął śmierdziel, żeby fakt ten
Ustalić
I coś w związku z tym nietaktem
Uchwalić.

Więc się śmierdziel zebrał licznie
W drzew cieniu,
Protestując energicznie
W imieniu.

Potem ruszył po ogrodzie
Pochodem,
Krzycząc: "Hańba! Precz, narodzie,
Ze smrodem!"

Krzyczał, ryczał, ducha sławił
(Nie ciało),
Ale gdzie się tylko zjawił -
Śmierdziało.

Z tego morał się wywodzi
Dla wielu:
Nie protestuj, gdy sam smrodzisz,
Śmierdzielu. Wyświetl w wątku >>
0 0

79magda

#5805128 Napisano: 11.01.2014 11:21:47 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

ah nie ma, ale jest już "aha" - wiele dziwnych rzeczy odkryłam grając w literaki na kurniku emotka jest nawet słowo "ęsi" - jako dźwięk wydawany przez niemowlaki emotka ale już "gu" nie było, teraz chyba uwzględniają. Mało dziecko przecież robi ęsi ęsi ęsi a nie gu gu gu emotka

Może to zależy od płci dziecka emotka głośno o tym ostatnio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0